Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μεσαίο Magnum™ Ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

Το μεσαίου μεγέθους ηλεκτρόδιο Magnum™, μέρος της αποκλειστικής οικογένειας Magnum™ της E-Stim Systemsείναι ένα διπολικό, εισαγόμενο ηλεκτρόδιο σχεδιασμένο για βαθιά ικανοποιητική πρωκτική/κολπική ηλεκτροδιέγερση.

Περισσότερες πληροφορίες

3799/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μεσαίου μεγέθους ηλεκτρόδιο Magnum™ από την E-Stim Systems: περισσότερη ευχαρίστηση και άνεση κατά την ερωτική ηλεκτροδιέγερση!

    Το μεσαίου μεγέθους ηλεκτρόδιο Magnum™, μέρος της αποκλειστικής οικογένειας Magnum™ της E-Stim Systems E-Stim Systemsείναι ένα εξαιρετικό διπολικό, τοποθετούμενο ηλεκτρόδιο που έχει σχεδιαστεί για μια μοναδική εμπειρία πρωκτικού/κολπικού ηλεκτροδιεγέρτη. Είναι κατασκευασμένο από ένα υψηλής ποιότητας, συμπαγές κράμα αεροδιαστημικού αλουμινίου και έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να ανεβάσουν την εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης στο επόμενο επίπεδο.

    Ζήστε την απόλυτη συγκίνηση με το ηλεκτρόδιο Magnum™ από την E-Stim Systems!

    Το καινοτόμο ηλεκτρόδιο Magnum™ από την E-Stim Systemsτο οποίο έχει αναπτυχθεί τόσο για πρωκτικό όσο και για κολπικό ηλεκτροδιέγερση, μπορείτε να ζήσετε τις πιο τολμηρές φαντασιώσεις σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο αεροσκαφών, το ηλεκτρόδιο προσφέρει μια έντονη αλλά και ευχάριστη εμπειρία, ιδανική για όποιον θέλει να εμβαθύνει την εμπειρία του με την ηλεκτροδιέγερση.

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το ηλεκτρόδιο

    • Τέλειο μέγεθος για έντονη απόλαυση: Με το μεσαίο μέγεθός του, το Magnum™ προσφέρει μια ολοκληρωμένη αίσθηση χωρίς να είναι πολύ μεγάλο, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών.
    • Μοναδικός σχεδιασμός: Ο ειδικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ομαλή κολπική/πρωκτική εισαγωγή και ευχάριστη άνεση, κάνοντας κάθε συνεδρία εκτίμησης μια φανταστική εμπειρία.
    • Ευέλικτο: Είτε πρόκειται για κολπική είτε για πρωκτική ηλεκτροδιέγερση, το ηλεκτρόδιο Magnum™ Ηλεκτρόδιο προσαρμόζεται σε όλες τις προτιμήσεις και παρέχει βαθιές, παλλόμενες αισθήσεις.


    Διαστάσεις και τεχνικά στοιχεία:

    Το μεσαίου μεγέθους Magnum™ του E-Stim Systems είναι ένα διπολικό ηλεκτρόδιο που είναι κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική ηλεκτροδιέγερση. Αυτό το ηλεκτρόδιο έχει μήκος 135 mm για να επιτρέπει βαθύτερη και πιο έντονη ηλεκτροδιέγερση και μήκος εισαγωγής 110 mm για να εξασφαλίζει τόσο τη βέλτιστη διείσδυση όσο και την άνεση κατά τη χρήση. Με μέγιστη διάμετρο 38 mm, αυτό το ηλεκτρόδιο είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια πιο έντονη αίσθηση που είναι ταυτόχρονα διεγερτική και εύκολη στο χειρισμό από πλευράς διαστάσεων. Με βάρος 331 g, το ηλεκτρόδιο μας προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και διαχειρισιμότητας για μια καλά ελεγχόμενη εφαρμογή. Το ηλεκτρόδιο είναι εξοπλισμένο με δύο υποδοχές 4 mm στη βάση, οι οποίες είναι συμβατές με ένα ευρύ φάσμα συσκευών ηλεκτροδιέγερσης και επιτρέπουν μια ευέλικτη και προσαρμόσιμη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

    Σχεδιασμός και εφαρμογή:

    Το μεσαίου μεγέθους ηλεκτρόδιο Magnum™ έχει "βαλλιστική καμπυλότητα" που επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή και την άνετη εφαρμογή τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική ηλεκτροδιέγερση. Το σατινέ φινίρισμα όχι μόνο παρέχει μια πολυτελή εμφάνιση, αλλά και ενισχύει τη συνολική αισθησιακή εμπειρία. Αυτό το ηλεκτρόδιο είναι ιδανικό για όσους έχουν ήδη εμπειρία με μικρότερα ηλεκτρόδια και θέλουν να βιώσουν πιο έντονη και βαθύτερη ηλεκτροδιέγερση.

    Φροντίδα και καθαρισμός:

    Αυτό το ηλεκτρόδιο είναι πολύ εύκολο στη φροντίδα. Απλά πλύνετε με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή χρησιμοποιήστε σπρέι VERYCLEAN και βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρόδιο, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών, είναι εντελώς στεγνό πριν το αποθηκεύσετε. Για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία της ηλεκτροδιέγερσης, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το ESHOCK μας. Διευκολύνει την εισαγωγή του ηλεκτροδίου και βελτιώνει την ηλεκτρική αγωγιμότητα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι πρέπει να αποφεύγονται τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή τα υβριδικά λιπαντικά και ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια από E-Stim Systems ηλεκτρόδια.

    Εγγύηση εφ' όρου ζωής:

    Όπως όλα τα premium ηλεκτρόδια της E-Stim Systems το Magnum™ έχει εγγύηση διάρκειας ζωής. Το Magnum™ Ηλεκτρόδια είναι ιδανικά για όποιον θέλει να βελτιώσει την εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης με ένα προϊόν που υπόσχεται τόσο περισσότερη ευχαρίστηση όσο και μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Magnum™ Ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό, εισάξιμο
    • Συνολικό μήκος: 135mm
    • Εισαγώγιμο μήκος: 110mm
    • Μέγιστη διάμετρος: 38mm
    • Περιφέρεια/μέγεθος: 116mm
    • Βάρος: 331g
    • Συνδέσεις: 2 x υποδοχές 4mm στη βάση.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική εγγύηση του κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems η ασφάλεια και η ποιότητα πάνω απ' όλα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Stromübertragung gut

    Die Elektrode ist aufgrund ihrer Größe (ca. 4 cm Durchmesser) gut einzuführen. Stromübertragung gut, mit Kontaktgel Eshock noch viel besser. Angemessener Preis, schnelle Lieferung, die Beantwortung von Fragen funktioniert bei MEO immer einwandfrei - schnell und hilfreich. Eindeutige Empfehlung wenn man harte Orgasmen erleben will.

      Αξιολόγηση 

      Amazing

      My boyfriend and I have both enjoyed it beyond measure. I highly recommend it as either of you can have a handsfree orgasm or better yet, use it on each other for ultimate pleasures.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Μεσαίο Magnum™ Ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

        Μεσαίο Magnum™ Ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

        Το μεσαίου μεγέθους ηλεκτρόδιο Magnum™, μέρος της αποκλειστικής οικογένειας Magnum™ της E-Stim Systemsείναι ένα διπολικό, εισαγόμενο ηλεκτρόδιο σχεδιασμένο για βαθιά ικανοποιητική πρωκτική/κολπική ηλεκτροδιέγερση.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: