Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτικό λιπαντικό

Ενημερωτικό δελτίο

FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Λιπαντικό με βάση το νερό

FuckBuddy™ - το όνομα τα λέει όλα! Αυτό το προσωπικό λιπαντικό έχει αναπτυχθεί ειδικά για όσους αναζητούν παθιασμένο σεξ - ανά πάσα στιγμή και χωρίς δεσμεύσεις - ζωώδες και καυλωτικό! Ακριβώς όπως ένα πραγματικό "Fuck Buddy", το οποίο αντιπροσωπεύει το απλό σεξ χωρίς συναισθηματική δέσμευση, το FuckBuddy™ της MEO σας δίνει την ελευθερία να ζήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας όποτε θέλετε.

Περισσότερες πληροφορίες

3576/100

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

129,90 €/L

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    FuckBuddy™ - το όνομα τα λέει όλα! Αυτό το προσωπικό λιπαντικό έχει αναπτυχθεί ειδικά για όποιον αναζητά παθιασμένο σεξ - ανά πάσα στιγμή και χωρίς δεσμεύσεις - ζωώδες και καυλωμένο! Ακριβώς όπως ένα πραγματικό "Fuck Buddy", το οποίο αντιπροσωπεύει το απλοϊκό σεξ χωρίς συναισθηματική δέσμευση, το FuckBuddy™ από τη MEO σας δίνει την ελευθερία να ζήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας όποτε θέλετε.

    FuckBuddy Double Action Lube

    Το FuckBuddy™ είναι ένας φόρος τιμής στη σεξουαλική ελευθερία της ανακάλυψης των επιθυμιών σας με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.


    Το λιπαντικό FuckBuddy™ με βάση το νερό είναι η πύλη σας προς την απεριόριστη απόλαυση, είτε κολπικά, πρωκτικά, στοματικά ή με το αγαπημένο σας ερωτικό παιχνίδι. Το FuckBuddy™ διαφέρει από τα άλλα λιπαντικά λόγω της μοναδικής διπλής λειτουργίας του - δεν είναι απλώς ένα λιπαντικό, είναι μια πρόσκληση να χρησιμοποιήσετε το μπουκάλι με το λιπαντικό και ως δονητή!

    Διπλασιάστε την απόλαυση με το λιπαντικό διπλής δράσης FuckBuddy™!

    FuckBuddy™ - Το όνομα τα λέει όλα: ένας αξιόπιστος σύντροφος για όλες τις σεξουαλικές περιπέτειες, χωρίς δεσμεύσεις. Φανταστείτε ένα λιπαντικό που δεν εντυπωσιάζει μόνο με την κορυφαία ποιότητα και τη μεταξένια απαλή υφή του, αλλά και με ένα σχέδιο που διεγείρει τη φαντασία σας - ένα μπουκάλι σε σχήμα προσωπικού αντικειμένου απόλαυσης. Ακριβώς, το FuckBuddy™ είναι το απόλυτο λιπαντικό διπλής δράσης που βάζει τη διπλή απόλαυση στο χέρι σας και σας προσφέρει διεγερτικές στιγμές όποτε θέλετε.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ - Εμπνευσμένο από το απλό πάθος:


    Το λιπαντικό μας FuckBuddy™ είναι εμπνευσμένο από την απλή, άμεση φύση των σεξουαλικών επαφών, χωρίς συναισθηματικές εμπλοκές- μόνο καλό σεξ! Υπόσχεται μια απλή, ευχάριστη και πρακτική εμπειρία - παρόμοια με μια σχέση που αφορά μόνο τη σωματική απόλαυση.

    Το μοναδικά σχεδιασμένο μπουκάλι λιπαντικού δεν χρησιμεύει μόνο ως δοχείο για το μεταξένιο λιπαντικό μας με βάση το νερό, αλλά και ως προσωπικό σεξουαλικό παιχνίδι για πρωκτική ή κολπική χρήση. Το καινοτόμα διαμορφωμένο μπουκάλι λιπαντικού επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή εφαρμογή και σας δίνει επίσης την ελευθερία να το χρησιμοποιείτε ως δονητή - με ή χωρίς σύντροφο.

    FuckBuddy™ - επειδή η απόλαυσή σας δεν γνωρίζει συμβιβασμούς. Ανακαλύψτε τα οφέλη αυτού του καινοτόμου λιπαντικού:

    • Καθολική χρήση: Το FuckBuddy™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθολικά - ιδανικό για κολπική, πρωκτική και στοματική απόλαυση, καθώς και σε συνδυασμό με τα ερωτικά σας παιχνίδια.
    • Εύκολο στη χρήση: Απλά πιέστε το καινοτόμο μπουκάλι και μπορείτε να εφαρμόσετε το λιπαντικό όπου το χρειάζεστε.
    • Καινοτόμος σχεδιασμός: Το FuckBuddy™ εντυπωσιάζει με τον μοναδικό σχεδιασμό του μπουκαλιού του, ο οποίος δεν είναι μόνο πρακτικός αλλά και διεγείρει τη φαντασία σας. Το μπουκάλι δεν θυμίζει μόνο πέος, αλλά είναι επίσης ένας ρεαλιστικά διαμορφωμένος δονητής με έντονες φλέβες και μια διογκωμένη βάλανο που μετατρέπει κάθε χρήση σε μια σέξι περιπέτεια
    • Κατασκευασμένο στη Γερμανία: Η ποιότητα και η αξιοπιστία έρχονται πρώτα. Το FuckBuddy™ κατασκευάζεται στη Γερμανία, γεγονός που εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα στην κατασκευή και την ασφάλεια των συστατικών.
    • Πλεονεκτήματα ενός λιπαντικού με βάση το νερό: Το FuckBuddy™ προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός λιπαντικού με βάση το νερό - είναι φιλικό προς το δέρμα, ξεπλένεται εύκολα, συμβατό με το λάτεξ και ασφαλές για χρήση με όλους τους τύπους σεξουαλικών παιχνιδιών.
    • Υπεροχή έναντι άλλων προσωπικών λιπαντικών: Σε αντίθεση με τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη που μπορεί να είναι διαβρωτικά για ορισμένα υλικά, το FuckBuddy™ είναι ασφαλές για χρήση με όλα τα ερωτικά παιχνίδια. Δεν αφήνει υπολείμματα και δεν προσβάλλει το υλικό του ερωτικού παιχνιδιού.
    • Μακράς διάρκειας λίπανση: Παρόλο που το FuckBuddy™ ξεπλένεται εύκολα, προσφέρει μακράς διάρκειας και αποτελεσματική λίπανση που ελαχιστοποιεί την τριβή και παρέχει μια έντονη αλλά ευχάριστη εμπειρία.


    Το FuckBuddy™ είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό λιπαντικό - είναι μια περιπέτεια που περιμένει να τη ζήσετε εσείς.

    Το δικό σας FuckBuddy™ σας περιμένει να σας συνοδεύσει σε αυτή την περιπέτεια και να σας προσφέρει αξέχαστες νύχτες έκστασης. Ξεκινήστε αυτή την περιπέτεια και βιώστε πώς το FuckBuddy™ εκτοξεύει τον πόθο σας σε νέες σφαίρες. Ετοιμαστείτε για εμπειρίες που είναι τόσο μοναδικές όσο και εσείς!

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • FuckBuddy™
    • Προσωπικό λιπαντικό με βάση το νερό
    • Περιεχόμενο: 100 ml (3,38 fl oz.)
    • Συστατικά (INCI): Νερό, γλυκερίνη, υδροξυαιθυλοκυτταρίνη, φαινοξυαιθανόλη, αιθυλεξυλογλυκερίνη.
    • Εφαρμογή: Το FuckBuddy™ είναι ένα λιπαντικό με βάση το νερό χωρίς λάδι, λίπος και άρωμα που δεν αφήνει υπολείμματα και είναι άοσμο. Εφαρμόστε στο πέος, τον πρωκτό ή τον κόλπο ανάλογα με τις ανάγκες. Το FuckBuddy™ είναι συμβατό με το λάτεξ, ξεπλένεται εύκολα με σαπούνι και πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος μακριά από παιδιά. Να αποφεύγεται το άμεσο ηλιακό φως και να κλείνει καλά μετά τη χρήση.
    • Ποτέ μην εφαρμόζετε λιπαντικό σε ανοιχτές πληγές ή φλεγμονώδες δέρμα.
    • Δεν κάνουμε συμβιβασμούς όταν πρόκειται για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας. Στη MEO, εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητά μας και να βάζουμε την ικανοποίησή σας πάνω απ' όλα. Παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία με υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα συστατικά που είναι απολύτως ασφαλή για τη σεξουαλική σας ζωή.
    • Συστατικά και εφαρμογή: Συστατικά και εφαρμογή: Το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση σε όλες τις χρήσεις: Στη σύνθεση του FUCKBUDDY™ Double Action Lube βασιζόμαστε σε μια επιλογή υψηλής ποιότητας συστατικών για να σας εγγυηθούμε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά μπορείτε να βρείτε στη συσκευασία και στην παρούσα περιγραφή του προϊόντος. Συνιστούμε στους πελάτες με ευαίσθητο δέρμα ή γνωστές αλλεργίες να δοκιμάσουν το προϊόν σε μια μικρή περιοχή του δέρματος πριν το χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά για να αποκλείσουν πιθανές δυσανεξίες. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα συστατικά ή τις επιδράσεις τους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό.
    • Το MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Η αναφορά επωνυμιών ή εμπορικών σημάτων γίνεται μόνο για λόγους αναφοράς και δεν υποδηλώνει οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Love this slick long lasting lube

    Love this slick long lasting lube

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Great product

    Does what it says, great it being water based I will be buying again

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Top

    Es klebt nicht, gleitet sehr gut, macht keine Flecken, ist geruchsneutral und man kann es im Bett für alle, wirklich alle Spiele nehmen. Dass es in einer Dildoflasche kommt ist sehr gut!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Super

    Ich habe viele Gleitmittel auf Wasserbasis ausprobiert, auch wenn ich keine großen Erwartungen hatte, es war wirklich schrecklich...
    Also habe ich mir dieses Gleitgel von MEO bestellt und ich muss sagen, es ist wirklich toll.
    Es hält lange für ein Gleitgel auf Wasserbasis, hat keinen Geruch wie andere.
    Ich benutze es mit Silikonspielzeug und es greift das Material nicht an.
    Es trocknet auch nicht so unangenehm wie andere Gleitgele.
    Es verteilt sich auch sehr gut, was bedeutet, dass man weniger davon braucht :).
    Kann ich wirklich nur empfehlen.

      Αξιολόγηση 

      Buon prodotto

      Davvero un buon prodotto. Risulta davvero delicato,pur facendo ottimamente il suo lavoro.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Muy bueno

      La sensación al usarlo es muy buena, lubrica muy bien con solo un poco.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Guter Preis, geile Flasche

      Das Gleitgel fühlt sich sehr gut an, der Preis ist gut. Alles so wie beschrieben. Begeistert hat mich die doppelte Funktion als Dildo

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      this is amazing

      this is the best lube me and my boyfriend have ever used , a little goes a long way and it's so amazing for such a good price . i would 100% recommend this !

        Αξιολόγηση 

        Excellent Lube

        Excellent lube if the area is dry then this lube will get things flowing and you will be enjoying your pleasure and having a very fulfilling time.

          Αξιολόγηση 

          Bon

          Super produit, si vous souhaitez bien glisser lol

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Satisfaisant

          Testé récemment , un produit assez bon dans l'ensemble .. ne sèche pas trop vite , chauffe un peu ce qui n'est pas désagréable .. la glisse est bonne , aucune odeur ni irritation .. un prix plus que raisonnable .. je vais certainement passer d'autres commandes

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Perfetto

          Premetto che ho la pelle molto sensibile e altri lubrificanti mi danno fastidio ma questo è perfetto e poi ne basta davvero poco

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Λιπαντικό με βάση το νερό

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Λιπαντικό με βάση το νερό

            FuckBuddy™ - το όνομα τα λέει όλα! Αυτό το προσωπικό λιπαντικό έχει αναπτυχθεί ειδικά για όσους αναζητούν παθιασμένο σεξ - ανά πάσα στιγμή και χωρίς δεσμεύσεις - ζωώδες και καυλωτικό! Ακριβώς όπως ένα πραγματικό "Fuck Buddy", το οποίο αντιπροσωπεύει το απλό σεξ χωρίς συναισθηματική δέσμευση, το FuckBuddy™ της MEO σας δίνει την ελευθερία να ζήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας όποτε θέλετε.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: