Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

ElectraStim

Ενημερωτικό δελτίο

Εύκαμπτο ουρηθρικό ηλεκτρόδιο από σιλικόνη - ElectraStim

Εάν ο στόχος είναι ένας οργασμός χωρίς χέρια μέσω ηλεκτροδιέγερσης του πέους, τότε το εύκαμπτο ηλεκτρόδιο της ουρήθρας από το ElectraStim είναι η τέλεια επιλογή. Κατασκευασμένα από μια καινοτόμο, αγώγιμη σιλικόνη, αυτά τα εύκαμπτα ηλεκτρόδια προσφέρουν μια εξαιρετικά έντονη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης παρά το συμπαγές μέγεθός τους.

Περισσότερες πληροφορίες

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Εάν ο στόχος είναι ένας οργασμός χωρίς χέρια μέσω ηλεκτροδιέγερσης του πέους, τότε το εύκαμπτο ηλεκτρόδιο της ουρήθρας από το ElectraStim είναι η τέλεια επιλογή. Κατασκευασμένα από μια καινοτόμο, αγώγιμη σιλικόνη, αυτά τα εύκαμπτα ηλεκτρόδια προσφέρουν μια εξαιρετικά έντονη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης παρά το συμπαγές μέγεθός τους.

    Κατάλληλα για όλα τα μεγέθη πέους:

    Ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθος του πέους, τα εύκαμπτα ηλεκτρόδια ουρήθρας προσαρμόζονται στα ξεχωριστά περιγράμματα κάθε πέους και έτσι επιτρέπουν μια εμπειρία που κόβει την ανάσα - με τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης της ηλεκτροδιέγερσης μόλις συνδεθούν σε μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης!

    Με μήκος εισαγωγής σχεδόν 15 cm, αυτά τα εξαιρετικά εύκαμπτα ηλεκτρόδια ουρήθρας είναι ιδανικά για το λεγόμενο "ουρηθρικό παιχνίδι". Οι "αυλακώσεις μέτρησης" στο ηλεκτρόδιο ουρήθρας διευκολύνουν τη μέτρηση του βάθους διείσδυσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με την ηλεκτροδιέγερση, καθώς μια μικρότερη επιφάνεια εντείνει την αίσθηση, γι' αυτό και οι περισσότεροι πελάτες μας θέλουν να εισάγουν πλήρως το ηλεκτρόδιο της ουρήθρας.

    Ηλεκτροδιέγερση της ουρήθρας(E-Stim Penis):

    Η ηλεκτροδιέγερση της ουρήθρας προσφέρει μια μοναδική και έντονη μορφή διέγερσης που διαφέρει σημαντικά από τις συμβατικές σεξουαλικές εμπειρίες. Αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι ο συνδυασμός του βάθους των αισθήσεων και του τρόπου με τον οποίο δημιουργούνται αυτές οι αισθήσεις. Στο επίκεντρο της ηλεκτροδιέγερσης της ουρήθρας βρίσκονται ειδικά όργανα, όπως αυτό το ηλεκτρόδιο της ουρήθρας, τα οποία στέλνουν ηλεκτρικά ερεθίσματα απευθείας μέσω της ουρήθρας. Η περιοχή αυτή είναι πλούσια σε νευρικές απολήξεις και είναι ιδιαίτερα δεκτική σε τέτοια ερεθίσματα. Εφαρμόζοντας τα ηλεκτρικά ερεθίσματα απευθείας από το εσωτερικό, η μέθοδος αυτή παρέχει μια έντονη και εξαιρετικά ικανοποιητική εμπειρία. Οι αισθήσεις κυμαίνονται από ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα έως ισχυρούς παλμούς, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν ιδιαίτερα βαθιά σεξουαλική διέγερση. Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ηλεκτροδιέγερσης της ουρήθρας είναι η δυνατότητα επίτευξης οργασμού χωρίς χέρια. Πολλοί χρήστες αναφέρουν αυξημένη αίσθηση ευχαρίστησης και ισχυρούς οργασμούς που μπορούν να επιτευχθούν χωρίς χειροκίνητο αυνανισμό.

    Πλεονεκτήματα του διπολικού ηλεκτροδίου ουρήθρας:

    Σε αντίθεση με άλλα κλασικά μονοπολικά ηλεκτρόδια ουρήθρας, αυτό το διπολικό ηλεκτρόδιο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ένα δεύτερο εξάρτημα (όπως ένα άλλο μονοπολικό ηλεκτρόδιο) για να κλείσει το κύκλωμα. Αυτό επιτρέπει στους αρχάριους να επικεντρωθούν πλήρως στην αντίληψη της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από ένα άλλο εξάρτημα που φοριέται στο σώμα. Φυσικά, τα ηλεκτρόδια ουρήθρας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν χωρίς ηλεκτροδιέγερση, εάν το επιθυμείτε.

    Συμβατό με τις περισσότερες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης:

    Τα εύκαμπτα ηλεκτρόδια ουρήθρας σιλικόνης είναι συμβατά με όλες τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης ElectraStim και διατίθενται σε διαμέτρους 5 mm και 7 mm. Παρόλο που αυτό το ηλεκτρόδιο ουρήθρας προορίζεται για απευθείας σύνδεση σε συσκευές ηλεκτροδιέγερσης ElectraStim, μπορεί επίσης να συνδεθεί σε συσκευές ηλεκτροδιέγερσης άλλων κατασκευαστών χρησιμοποιώντας τους προσαρμογείς που προσφέρουμε.

    Η υγιεινή και η σωστή χρήση λιπαντικού παίζουν καθοριστικό ρόλο κατά τη χρήση του εύκαμπτου ηλεκτροδίου ουρήθρας:

    Για βέλτιστη φροντίδα και ασφαλή χρήση, συνιστούμε το απολυμαντικό σπρέι INSTACLEAN, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των ηλεκτροδίων πριν και μετά τη χρήση. Επιπλέον, το ηλεκτρικά αγώγιμο λιπαντικό μας ESHOCK είναι απαραίτητο για την ομαλή εισαγωγή και τη βέλτιστη αγωγιμότητα, η οποία καθιστά την εμπειρία της ηλεκτροδιέγερσης ακόμη πιο έντονη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο προϊόντων καθιστά την ηλεκτροδιέγερση όχι μόνο ιδιαίτερα ευχάριστη, αλλά και ασφαλή και υγιεινή.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Εύκαμπτο ηλεκτρόδιο ουρήθρας από σιλικόνη - ElectraStim
    • Μήκος εισαγωγής: 150 mm
    • Διάμετρος: 5 mm ή 7 mm
    • Σύνδεση: 2 mm
    • Υλικό: Ιατρική σιλικόνη με σκλήρυνση πλατίνας, αγώγιμη (χωρίς φθαλικό εστέρα)
    • Αριθμός πόλων: 2 (διπολικό)
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1 x εύκαμπτο ηλεκτρόδιο ουρήθρας από μαύρη σιλικόνη (5 mm Ή 7 mm), 1 x πολύγλωσσο εγχειρίδιο οδηγιών.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις σχετικές πτυχές ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, χρησιμοποιούν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από ElectraStim συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim η E-Stim αντιπροσωπεύει την καινοτομία και την ποιότητα στον τομέα της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης (E-Stim) και από την ίδρυσή της έχει κάνει όνομα με το να διευρύνει συνεχώς τα όρια του εφικτού σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Με μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό, την τεχνολογία και την εμπειρία του χρήστη, τα προϊόντα της ElectraStim προϊόντα προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό απόλαυσης και απόδοσης που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χρήστες. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από κιτ εισαγωγικού επιπέδου έως σύνθετες συσκευές, όλες προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν μια ασφαλή, απολαυστική και αποτελεσματική εμπειρία. ElectraStim η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία, η οποία αντικατοπτρίζεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία "Flick" - μια απόδειξη της δέσμευσής της να κάνει την ηλεκτροδιέγερση πιο εξατομικευμένη και διαδραστική. Αυτή η δέσμευση στην αριστεία και η προθυμία να υπερβεί τις προσδοκίες των καταναλωτών καθιστά ElectraStim μια κορυφαία μάρκα στην κατηγορία της. Η MEO.de είναι ο τέλειος συνεργάτης διανομής για ElectraStim λόγω της τεχνογνωσίας της στη διανομή υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένων προϊόντων για ενήλικες. Η MEO.de έχει κερδίσει τη φήμη της βαθιάς κατανόησης των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών της, σε συνδυασμό με την ακλόνητη δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών της. Το κατάστημα BDSM της MEO δεν προσφέρει μόνο μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες, αλλά δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση και την πληροφόρηση, ώστε να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση αγοράς. Επιπλέον, η ομάδα-στόχος της MEO.de ταιριάζει απόλυτα με ElectraStimκαθώς και οι δύο εταιρείες θέτουν ως προτεραιότητα την προσφορά υψηλής ποιότητας και καινοτόμων προϊόντων που ενισχύουν τη σεξουαλική ευημερία και εμπειρία των πελατών τους. Η ευρεία εμβέλεια της MEO.de, τόσο διαδικτυακά όσο και μέσω του καθιερωμένου δικτύου συνεργατών της, εγγυάται ότι τα προϊόντα της ElectraStim φτάνουν σε μια ευρεία και ενδιαφερόμενη ομάδα-στόχο. Ο συνδυασμός της πρωτοποριακής τεχνολογίας της ElectraStim με την τεχνογνωσία και τη δέσμευση της MEO.de για την ικανοποίηση των πελατών της αποτελεί μια ισχυρή συνεργασία που επικεντρώνεται στην παροχή εξαιρετικών και εμπλουτιστικών εμπειριών στους πελάτες της. Μαζί, βρίσκονται σε ιδανική θέση για να φέρουν την επανάσταση στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    ElectraStim Urethral Sounds

    The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Εύκαμπτο ουρηθρικό ηλεκτρόδιο από σιλικόνη - ElectraStim

      Εύκαμπτο ουρηθρικό ηλεκτρόδιο από σιλικόνη - ElectraStim

      Εάν ο στόχος είναι ένας οργασμός χωρίς χέρια μέσω ηλεκτροδιέγερσης του πέους, τότε το εύκαμπτο ηλεκτρόδιο της ουρήθρας από το ElectraStim είναι η τέλεια επιλογή. Κατασκευασμένα από μια καινοτόμο, αγώγιμη σιλικόνη, αυτά τα εύκαμπτα ηλεκτρόδια προσφέρουν μια εξαιρετικά έντονη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης παρά το συμπαγές μέγεθός τους.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: