Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Mystim - Ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Διαστολέας πέους SLIM FINN E-Stim Mystim

Θα βογκάτε και θα ουρλιάζετε από ευχαρίστηση όταν εισάγετε τον διαλογέα SLIM FINN E-Stim Dialator στην ουρήθρα σας και στη συνέχεια ενεργοποιήσετε την τροφοδοσία. Το ηλεκτροσεξ μπορεί να είναι τόσο υπέροχο ....

Περισσότερες πληροφορίες

2039/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με το λεπτό του σώμα, ο διαστολέας της ουρήθρας φέρνει το πλήρες φάσμα των αισθήσεων της ηλεκτροδιέγερσης σε συναρπαστικά ασυνήθιστα μέρη. Οι απαλά στρογγυλεμένες άκρες του και η απρόσκοπτα ομαλή μετάβαση μεταξύ των πόλων όχι μόνο του προσδίδουν μια κομψή εμφάνιση, αλλά και καθιστούν την εισαγωγή στην ουρήθρα αβίαστη με λίγη εξάσκηση (και ΠΟΛΥΔΥΝΑΤΟ λιπαντικό).

    E-Stim & Electrosex - E-stim Penis

    Μετά από λίγα μόλις εκατοστά, αυτός ο συμπαγής διαστολέας Mystim E-stim απομονώνεται μεταξύ των δύο πόλων. Για να ενεργοποιήσετε τους δύο πόλους, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή ρεύματος διέγερσης. Η ηλεκτρική διέγερση ξεκινά αμέσως. Το ρεύμα διέγερσης ήδη γαργαλάει, μυρμηγκιάζει ή πάλλεται κατά τη διάρκεια της διάτασης. Η εξόρμηση στην ουρήθρα είναι ακόμη πιο έντονη αν ζεστάνετε το Slim Finn στη θερμάστρα ή το ψύξετε στο ψυγείο πριν από τη χρήση.

    Ένταση, Estim Penis

    Αν θέλετε, η μυρμηγκιάζουσα, ευχάριστη απόλαυση θα σας κρατήσει για ώρες. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε και να εντείνετε τη διέγερση, ώστε να οδηγηθείτε γρήγορα σε συγκλονιστική κορύφωση. Ή με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να γλιτώσετε τον εαυτό σας από τον οργασμό μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Όλα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας - και την τρέχουσα ρύθμιση διέγερσης.

    Καθαρισμός

    Για τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε απλά νερό και το σπρέι μας VERYCLEAN. Μόλις στεγνώσει εντελώς, είναι έτοιμο για την επόμενη μεγάλη δουλειά.

    Επεξεργασία

    Το Slim Finn είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, υγιεινό αλουμίνιο ιατρικής ποιότητας και προσεκτικά γυαλισμένο στο χέρι σε λείο φινίρισμα.

     

    Σημαντικά σημεία:

     

    • Λεπτός, λείος διαστολέας για έντονη ηλεκτρονική διέγερση του πέους
    • Ο λεπτός διαστολέας των 6 mm εισάγεται εύκολα στην ουρήθρα
    • Κομψή εμφάνιση χάρη στις απαλά στρογγυλεμένες άκρες
    • Κατασκευασμένο από αλουμίνιο ιατρικής ποιότητας και προσεκτικά γυαλισμένο λείο με το χέρι
    • Μπορεί να ζεσταθεί στη θερμάστρα ή να ψυχθεί στο ψυγείο πριν από τη χρήση

     

    Τεχνικές λεπτομέρειες: Ο διαστολέας μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα από τα δύο μέρη της συσκευής:

     

    • E-Stim Dilator, Estim Penis
    • Μήκος 15 cm
    • Διάμετρος 6 mm
    • Βάρος 15 g
    • Χρώμα: ασημί
    • Κατασκευασμένο από ιατρικό αλουμίνιο, γυαλισμένο στο χέρι
    • Απαιτείται συσκευή ρεύματος διέγερσης

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Mit starken Impulsen zum Höhepunkt

    Der Slim Finn ist der dünnste Dialator aus der Mystims Dilatoren-Kollektion und besitzt eine besonders glatte Oberfläche mit sorgsam abgerundeter Spitze, die ein angenehm einfaches Einführen in die Harnröhre gewährleistet.

    Schließe den Slim Finn an Ihr Reizstromgerät an und genieße Sie eine außergewöhnlich intensive Stimulation. Je nach Lust und Laune kannst Du Dich mit leichtem Kribbeln angenehm verwöhnen lassen, oder Du schaltest einen Gang höher und lässt Dich von starken Impulsen schnell zum Höhepunkt bringen.

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Wonderful feelings

    Once you get it inserted and hooked up to the mystim electro unit it feels FREAKING FANTASTIC! I had no problem with feeling it working in my cock I just ran through the different levels and lay back and let it do its thing.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Διαστολέας πέους SLIM FINN E-Stim Mystim

      Διαστολέας πέους SLIM FINN E-Stim Mystim

      Θα βογκάτε και θα ουρλιάζετε από ευχαρίστηση όταν εισάγετε τον διαλογέα SLIM FINN E-Stim Dialator στην ουρήθρα σας και στη συνέχεια ενεργοποιήσετε την τροφοδοσία. Το ηλεκτροσεξ μπορεί να είναι τόσο υπέροχο ....

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: