Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτικό λιπαντικό

Ενημερωτικό δελτίο

Glory Hole Action Lube - Λιπαντικό για μέγιστη διείσδυση!

Glory Hole Action Lube είναι ένα υβριδικό λιπαντικό σιλικόνης και νερού με πανθενόλη. Το λιπαντικό αναπτύχθηκε ειδικά για όλους τους λάτρεις των ακραίων σεξουαλικών πρακτικών. Glory Hole Action Lube είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πρωκτικό fisting, κολπικό fisting, διπλό fisting, τη χρήση πολύ μεγάλων δονητών και butt plugs καθώς και για ακραία πρωκτική διαστολή.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Glory Hole Action Lube είναι ένα υβριδικό λιπαντικό σιλικόνης και νερού με πανθενόλη. Το λιπαντικό αναπτύχθηκε ειδικά για όλους τους λάτρεις των ακραίων σεξουαλικών πρακτικών. Glory Hole Action Lube είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πρωκτικό fisting, κολπικό fisting, διπλό fisting, πρωκτικό gangbang, τη χρήση πολύ μεγάλων δονητών και butt plugs καθώς και για ακραία πρωκτική διαστολή.

    Αν γνωρίζετε τη συναρπαστική έννοια της "τρύπας της δόξας", θα καταλάβετε αμέσως γιατί το καινοτόμο λιπαντικό μας έχει ακριβώς αυτό το όνομα - είναι το άνοιγμα της πόρτας σας για ακραίες, συναρπαστικές και αξέχαστες σεξουαλικές εμπειρίες. Με το Glory Hole Action Lube μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας, να απολαύσετε τη μέγιστη διείσδυση και να αποκλείσετε εντελώς οτιδήποτε άλλο.

    GLORY HOLE ACTION LUBE

    Glory Hole Action Lube: Το σκληροπυρηνικό λιπαντικό για άγριες νύχτες και απεριόριστη απόλαυση!

    Glory Hole Action Lube

    Το λιπαντικό μας Glory Hole χαρακτηρίζεται από μια κρεμώδη σύσταση που εγγυάται τη βέλτιστη και ομαλή λίπανση. Αυτή η ιδιαίτερα απαλή υφή όχι μόνο εξασφαλίζει μια φυσική αίσθηση, αλλά παρέχει επίσης την ιδανική βάση για λίπανση μακράς διάρκειας. Το ιδιαίτερο πράγμα για το λιπαντικό μας Glory Hole είναι ότι η λιπαντική ικανότητα μπορεί να ενισχυθεί με την προσθήκη νερού, εάν είναι απαραίτητο. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη λιπαντικότητα στις δικές σας ανάγκες και εξασφαλίζει απαράμιλλη απαλότητα και άνεση κατά τη διάρκεια του σεξ.

    Glory Hole Action Lube προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα που το καθιστούν απαραίτητο λιπαντικό για τις πιο έντονες σεξουαλικές πρακτικές:

    • Εξαιρετική λιπαντικότητα: η βάση σιλικόνης-νερού παρέχει λίπανση μακράς διάρκειας που δεν φθείρεται, ακόμη και κατά τη διάρκεια απαιτητικών σεξουαλικών πρακτικών. Αυτό διευκολύνει τη βαθιά διείσδυση και ελαχιστοποιεί την τριβή και τη δυσφορία κατά την ακραία πρωκτική ή κολπική διάταση.
    • Προστατεύει και θρέφει με πανθενόλη: Ειδικά κατά τη διάρκεια εντατικών σεξουαλικών πρακτικών όπως fisting ή η χρήση μεγάλων ερωτικών παιχνιδιών, το δέρμα υποβάλλεται σε μεγάλη καταπόνηση. Η πανθενόλη προάγει την αναγέννηση του δέρματος, έχει θρεπτική δράση και διατηρεί το δέρμα ελαστικό. Ο πόνος κατά την πρωκτική επαφή και ο κίνδυνος σκισίματος του δέρματος ή ερεθισμού του δέρματος, που συχνά συνδέονται με την ακραία διείσδυση, μπορούν να μειωθούν σημαντικά με ένα προσωπικό λιπαντικό.
    • Ευέλικτη χρήση: Είτε για εντατικό πρωκτικό είτε για κολπικό σεξ, Glory Hole Action Lube είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους έντονων σεξουαλικών δραστηριοτήτων και αυξάνει την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση.
    • Ξεπλένεται εύκολα: Παρά την έντονη και μακράς διάρκειας επίδρασή του Glory Hole Action Lube ξεπλένεται εύκολα με σαπούνι και νερό μετά τη χρήση.
    • Ασφαλής στη χρήση: Glory Hole Action Lube είναι συμβατό με το λάτεξ και ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών παιχνιδιών, επιτρέποντας την ασφαλή απόλαυση χωρίς να καταστρέφει άλλα υλικά.
    • Απαλό για το δέρμα: Glory Hole Action Lube δεν περιέχει έλαια, λίπη ή αρώματα. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων ή ερεθισμού του δέρματος, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια έντονων σεξουαλικών πρακτικών.*
    • Μη κολλώδες, μη λιπαρό: Για μια ευχάριστη εμπειρία χωρίς δυσάρεστα υπολείμματα στο δέρμα ή τα ρούχα σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ.


    Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν Glory Hole Action Lube την ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τις ακραίες σεξουαλικές πρακτικές και δεν θέλουν να συμβιβαστούν με την ασφάλεια, την άνεση και τη φροντίδα του δέρματος.

    Υβριδικό λιπαντικό με βάση το νερό και τη σιλικόνη με πανθενόλη: πειστικά οφέλη!


    Το καινοτόμο υβριδικό λιπαντικό μας Glory Hole Action Lube συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες των προσωπικών λιπαντικών με βάση το νερό και τη σιλικόνη: Προσφέρει τη μακράς διάρκειας λιπαντικότητα της σιλικόνης και την εύκολη δυνατότητα πλύσης του νερού. Εμπλουτισμένο με πανθενόλη, το προσωπικό λιπαντικό φροντίζει την επιδερμίδα και εξασφαλίζει απόλυτη απόλαυση ακόμα και κατά τη διάρκεια του σκληρού σεξ.

    Διατίθεται σε τρία πρακτικά μεγέθη - 100 ml, 200 ml και 500 ml - το υβριδικό προσωπικό λιπαντικό είναι μια πραγματική απόλαυση στη χρήση Glory Hole Action Lube ιδανικό για κάθε περίσταση. Είτε για ένα γρήγορο σεξ είτε για μακροχρόνιο, ιδιαίτερα ακραίο σεξ - απλά επιλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Glory Hole Action Lube
    • Υβριδικό λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη και το νερό με πανθενόλη.
    • Η πανθενόλη στο λιπαντικό μπορεί να υποστηρίξει τη φροντίδα του δέρματος και να αποτρέψει τον ερεθισμό του δέρματος.
    • Εφαρμογή: Glory Hole Action Lubeένα υβριδικό λιπαντικό σιλικόνης και βάσης νερού με πανθενόλη, παρέχει λίπανση μακράς διάρκειας χωρίς να στεγνώνει. Είναι υδατοδιαλυτό, χωρίς λάδι, λίπος και άρωμα, δεν αφήνει υπολείμματα και είναι άοσμο. Εφαρμόστε στο πέος, τον πρωκτό ή τον κόλπο ανάλογα με τις ανάγκες. Glory Hole Action Lube είναι συμβατό με το λάτεξ, ξεπλένεται εύκολα με σαπούνι και πρέπει να διατηρείται δροσερό και μακριά από παιδιά. Να αποφεύγεται το άμεσο ηλιακό φως και να κλείνει καλά μετά τη χρήση.
    • Ποτέ μην εφαρμόζετε λιπαντικό σε ανοιχτές πληγές ή φλεγμονώδες δέρμα.
    • Περιεχόμενο: 100 ml (3,38 fl oz.), 200 ml (6,76 fl oz.) ή 500 ml (16,91 fl oz.)
    • Συστατικά (INCI): Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Laureth-9, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate, Dimethiconol, Isohexadecane, Polysorbate 80, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol.
    • Δεν κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας. Στη MEO, εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητά μας και να βάζουμε την ικανοποίησή σας πάνω απ' όλα. Παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία με υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα συστατικά που είναι απολύτως ασφαλή για τη σεξουαλική σας ζωή.
    • Συστατικά και εφαρμογή: Συστατικά και εφαρμογή: Το προϊόν είναι κατάλληλο για την εφαρμογή του: * Η σύνθεση του Glory Hole Action Lube βασιζόμαστε σε μια επιλογή υψηλής ποιότητας συστατικών για να σας εγγυηθούμε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά μπορείτε να βρείτε στη συσκευασία και στην παρούσα περιγραφή του προϊόντος. Συνιστούμε στους χρήστες με ευαίσθητο δέρμα ή γνωστές αλλεργίες να δοκιμάσουν το προϊόν σε μια μικρή περιοχή του δέρματος πριν το χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά για να αποκλείσουν πιθανές δυσανεξίες. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα συστατικά ή τις επιδράσεις τους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό.
    • Glory Hole Action Lube και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Η αναφορά επωνυμιών ή εμπορικών σημάτων γίνεται μόνο για λόγους αναφοράς και δεν υποδηλώνει οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ass Relaxer!

    Worked very well, and made me able to be fucked harder and longer with even bigger dildos than before. Hours after, or even the next day, I didn’t feel sore at all. If felt like I wanted to go another round. I highly recommend this product.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Muy deslizante

    Sin duda el mejor lubricante que he probado hasta el momento, es muy muy deslizante, no se seca y no hace fricción.
    No irrita la zona anal, todo lo contrario, lubrica e hidrata.
    La relación calidad precio es inmejorable.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Gut für Analsex

    Die leicht betäubende Wirkung des Glory Hole ist perfekt für Leute, die gerne Analsex haben oder es einfach mal ausprobieren wollen. Der Versand war prompt und diskret. Zum Schluss noch etwas Positives: Im Gegensatz zu normalen Gleitgelen ist dieses richtig dickflüssig cremig und rutscht nicht gleich von der Hand oder dem Körperteil.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Hält die Versprechen

    Hallo zusammen, ich war lange auf der Suche nach einem Gleitgel, das meine Wünsche (Entspannung des Schließmuskels und leichtes Eindringen beim Sex) erfüllt und muss sagen, dass ich endlich etwas gefunden habe, was man wirklich als richtig geniales Gleitge bezeichnen kann.
    Wenn jemand ein solches Gel sucht ist er beii MEO genau richtig, denn dieses Gel verspricht es nicht nur. Es hält es auch !!!!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Mmmmmm

    Love the numbing effect...really helps a guy push his limits!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Excelente Calidad

    Se los recomiendo, con un poco del producto te mantienes bien lubricada. Es grande el frasco. Se lo recomiendo.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ohne Schmerzen - Wunderbar

    lso wie das Produkt schon alles von alleine sagt GLORY HOLE einfach nur genial und ist auch sehr weiter zu empfehlen

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Le meilleur lubrifiant que nous avons utilisé

    Le meilleur lubrifiant que nous avons utilisé. Bonne texture, bonne glisse, goût acceptable. En résumé : Un très bon lubrifiant.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Funciona

    Cumple con los esperado, al principio se puede notar un leve escozor, pero luego vas notando el efecto y se nota como relaja la zona, no hace milagros.

      Αξιολόγηση 

      Glory Hole

      Will always keep this in my stock can say enough about this! Great for desensitization during extreme anal play!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Buon prodotto

      Prodotto ottimo. Non unge e fa ben scivolare

        Αξιολόγηση 

        Great Adult Novelties!

        This cream numbs your member guys and allows you to plow your partner at least a third longer! It also helps ease the anal area guys so you can experience a slightly less painful penetration.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Work great

        This stuff works great, me and my wife use it on the back door, it's very helpful getting toys in rear

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Va de lujo

        Es un lubricante denso. Hace su función relajante y si lo complementas con uno más acuoso es la hostia. Te podría entrar lo que quisieras con esta combinación.

          Αξιολόγηση 

          Super lubrifiant

          Produit excellent, très satisfait de l'effet relaxant recherché.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Bueno

          Un gel muy agradable, sin aroma no pringa, no mancha, tienes que ir poniendo pero dura lo suficiente. Lo recomiendo.

            Αξιολόγηση 

            Smooth and slippery

            Good lube best I've tried so far, and I've tried a few

            • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
            Αξιολόγηση 

            Nicht nur für extremen Sex

            Das Gleitgel fand ich eigentlich sehr gut. Perfekt gleitfähig, fühlt sich für den Passiven und Aktiven sehr geil an und hat eine schöne Konsistenz. Dabei wurde es eher zum normalen Sex benutzt und nicht so sehr für Fisting...

            • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
            Αξιολόγηση 

            Guter "Öffner"

            Fühlt sich echt gut an, nach 2 Minuten stellt sich die volle Wirkung ein, entspannt und tut sehr gut! Es kribbelt am Anfang ganz kurz, danach kann einfach nur noch genossen werden!

            • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
            Αξιολόγηση 

            Amazing

            Glory Hole worked exactly as intended. Zero pain, my wife and I loved it. Definitely will be our go to for back door use.

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
            Αξιολόγηση 

            Top Produkt - Betäubt und nimmt die Schmerzen

            Da ich das Gleitgel von MEO in anderer Form schon mehrfach gekauft habe kenn ich es. Sehr gute Qualität. Hält sehr lange alles schön flutscht. Kann das Glory Hole nur sehr empfehlen

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
            Αξιολόγηση 

            Satisfecho, duerme

            Duerme muchísimo, pierdes tacto, pero está bien para empezar

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
            Αξιολόγηση 

            Il miglior lubrificante

            Questo lubrificante ha una qualità particolare, con composti molto naturali.
            Lo utilizzo da 2 settimane, e sono sempre rimasto soddisfatto;
            non rimane oleoso ed è sufficiente una piccola quantità del prodotto.
            Assolutamente efficace per un buon rapporto sia con o senza preservativo.
            Lo consiglio a tutti dando il giudizio molto positivo di 5 stelle.

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
            Αξιολόγηση 

            Awesome

            This stuff is awesome! Nice and thick and stays in place. Way better than the water based products I’ve used before.

              Αξιολόγηση 

              Macht was es soll

              Funktioniert gut. Allerdings musste ich etwas länger auf die Lieferung warten durch einen Fehler an der Packstation. Deswegen zwei Punkte Abzug.

              • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
              Αξιολόγηση 

              Finally!!!!

              We have been trying to get anal to be something mutually pleasurable with pain not being the forefront of it, to which it becomes unenjoyable for us both. We used this stuff last night and all I will say, is that we hit a start to finish without issues. So pumped, and I guarantee we'll be doing this more often!

              • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
              Αξιολόγηση 

              Efficace

              Efficace pour ce qu'on lui demande de faire. Facillite les rapports. Je recommande

              • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
              Αξιολόγηση 

              Boy ooooh Boy!

              Love how wide I can go with this product it really helps me push my limits, seems expensive at first but a little goes a long way. Highly recommend!

              • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
              Αξιολόγηση 

              Genial buen producto!

              El lubricante es idóneo, no mancha, no es grasos, ni tiene mal olor. Es a base de agua + siliona y la verdad que el tamaño es grande, al menos para unos 6 meses o más dura... Lo recomiendo buen producto y buena marca.

              • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
              Αξιολόγηση 

              Geile Konsistenz

              Das Zeug wirkt Wunder! Die Konsistenz ist schön cremig und es hat meinen Arsch betäubt so dass ich auf Anhieb einen Riesendildo reinschieben konnte. Geiles Gefühl!!! Kann ich nur empfehlen wer auf große Dildos steht ist damit gut bedient.

                Αξιολόγηση 

                Wao

                Top très agréable…. Éviter de porte aux lèvres car anesthésie la bouche

                • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
                Αξιολόγηση 

                Macht was es soll

                gleitet gut und betäubt ziemlich. Ich persönlich bevorzuge aber Crisco, das klassische Backfett.

                • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
                Αξιολόγηση 

                Bien

                Effet anesthésiant

                • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
                Αξιολόγηση 

                I love it

                I just I love it. I just started experimenting with anal play and with this anal lube, it made it very enjoyable. Thank you.

                  Αξιολόγηση 

                  Cumple lo que oferta

                  Bueno producto calidad precio. Gel de tacto cremoso y que lubrica perfectamente para masajes y cualquier uso que quieras darle.

                  • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Glory Hole Action Lube - Λιπαντικό για μέγιστη διείσδυση!

                  Glory Hole Action Lube - Λιπαντικό για μέγιστη διείσδυση!

                  Glory Hole Action Lube είναι ένα υβριδικό λιπαντικό σιλικόνης και νερού με πανθενόλη. Το λιπαντικό αναπτύχθηκε ειδικά για όλους τους λάτρεις των ακραίων σεξουαλικών πρακτικών. Glory Hole Action Lube είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πρωκτικό fisting, κολπικό fisting, διπλό fisting, τη χρήση πολύ μεγάλων δονητών και butt plugs καθώς και για ακραία πρωκτική διαστολή.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

                  26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: