Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

VoltLust - Δαχτυλίδια πέους για ηλεκτροδιέγερση

Το VoltLust είναι ένα καινοτόμο σετ για ηλεκτροδιέγερση του πέους που δημιουργεί ηλεκτροερωτικά κύματα έκστασης: μια νέα διάσταση της απόλαυσης στην οποία η παλλόμενη ενέργεια συναντά την καθαρή λαγνεία - για αξέχαστους και εκπληκτικούς οργασμούς που κόβουν την ανάσα!

Περισσότερες πληροφορίες

3595/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το VoltLust είναι ένα καινοτόμο σετ για ηλεκτροδιέγερση του πέους που δημιουργεί ηλεκτροερωτικά κύματα έκστασης: μια νέα διάσταση της απόλαυσης στην οποία η παλλόμενη ενέργεια συναντά την καθαρή λαγνεία - για αξέχαστους οργασμούς που κόβουν την ανάσα!

    Η ηλεκτροδιέγερση ή ηλεκτρική διέγερση του πέους είναι μια πρακτική που χρησιμοποιείται συχνά, αλλά όχι μόνο στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων BDSM. Μπορεί να προκαλέσει πολύ ιδιαίτερες εκστατικές αισθήσεις και να βοηθήσει επίσης στην εντατικοποίηση των οργασμών.

    Το σετ VoltLust είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ηλεκτροδιέγερση της ανδρικής γεννητικής περιοχής. Τα δύο διπολικά ηλεκτρόδια σε σχήμα δακτυλίου με ηλεκτρικά αγώγιμη επιφάνεια και διαφορετικές διαμέτρους έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται γύρω από το πέος. Το μικρότερο ηλεκτρόδιο με εσωτερική διάμετρο 40 mm τοποθετείται συνήθως στη βάση ή στον άξονα του πέους, ενώ το μεγαλύτερο ηλεκτρόδιο (50 mm) μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το πέος και τους όρχεις και λειτουργεί όπως ένας συμβατικός δακτύλιος πέους.

    Αυτά τα ηλεκτρόδια συνδέονται σε μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ή TENS χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο και τον προσαρμογέα. Είναι σημαντικό τα καλώδια να συνδέονται σωστά, τα βύσματα ή οι προσαρμογείς να ταιριάζουν στη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης και η συσκευή να είναι κατάλληλη για χρήση στο ανθρώπινο σώμα. Βεβαιωθείτε ότι η διάμετρος του βύσματος jack ταιριάζει με τις συνδέσεις της συσκευής ηλεκτρικής διέγερσης (2,5 mm, με προσαρμογέα από 2,5 mm έως 3,5 mm). Εναλλακτικά, στο κατάστημά μας διατίθεται μια σειρά προσαρμογέων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση αυτών των ηλεκτροδίων πέους με συσκευές ηλεκτροδιέγερσης άλλων κατασκευαστών.

    Καθώς καθένας από τους δύο δακτυλίους λειτουργεί ως διπολικό ηλεκτρόδιο, επιτρέπουν την πλήρη διέγερση χωρίς την ανάγκη πρόσθετων ηλεκτροδίων, δηλαδή κάθε δακτύλιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μεμονωμένα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι κάθε δακτύλιος είναι σωστά συνδεδεμένος στη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης, ώστε να διασφαλιστεί ένα ασφαλές και αποτελεσματικό κύκλωμα. Ξεκινάτε πάντα με χαμηλή ένταση για να συνηθίσετε σιγά-σιγά τις αισθήσεις και αυξάνετε σταδιακά την ένταση μέχρι να βρείτε τη βέλτιστη ένταση διέγερσης. Η χρήση των διπολικών ηλεκτροδίων θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία μόνο αν χειρίζεστε σωστά.

    Για να εξασφαλίσετε μια βέλτιστη και ασφαλή εμπειρία κατά την ηλεκτρική διέγερση του πέους, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα ειδικό τζελ ηλεκτροδίων. Συνιστούμε το τζελ ηλεκτροδίων ESHOCK, το οποίο αυξάνει την ηλεκτρική αγωγιμότητα και συμβάλλει στην εντατικοποίηση των αισθήσεων κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό το ειδικό τζελ εξασφαλίζει καλύτερη επαφή μεταξύ του δέρματος και των ηλεκτροδίων και έτσι μειώνει τον κίνδυνο δυσάρεστων αισθήσεων.

    Η υγιεινή είναι ιδιαίτερα σημαντική πριν και μετά από κάθε εφαρμογή. Για το λόγο αυτό συνιστούμε τον σχολαστικό καθαρισμό των ηλεκτροδίων με το ειδικό σπρέι καθαρισμού VERYCLEAN. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει τη μακροζωία των ηλεκτροδίων, αλλά παρέχει επίσης ένα υγιεινό περιβάλλον που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο μόλυνσης και ερεθισμού του δέρματος. Η ευκολία χρήσης και ο συνεπής καθαρισμός είναι απαραίτητα για την ασφαλή και ευχάριστη ηλεκτροδιέγερση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • VoltLust - δακτύλιοι πέους για ηλεκτροδιέγερση
    • 2 κυκλικά ηλεκτρόδια, ηλεκτρικά αγώγιμα στο εσωτερικό, διαφορετικών διαμέτρων (40 mm και 50 mm εσωτερική διάμετρος).
    • Για σύνδεση σε κατάλληλες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης.
    • Στο πλαίσιο της παράδοσης περιλαμβάνεται ένα καλώδιο (καλώδιο με βύσμα υποδοχής, διαμέτρου 2,5 mm) και ένας προσαρμογέας (2,5 mm σε 3,5 mm). Μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης δεν περιλαμβάνεται στο πεδίο αποστολής.
    • Σημείωση ασφαλείας: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (E-Stim) είναι μια συνηθισμένη πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.


    Τα δαχτυλίδια πέους για ηλεκτροδιέγερση είναι πολύ δημοφιλή στους άνδρες τόσο σε συμβατικά όσο και σε BDSM πλαίσια για διάφορους λόγους:

    • Ενίσχυση των αισθήσεων: Η ηλεκτρική διέγερση μπορεί να διεγείρει τις νευρικές απολήξεις στο πέος με τρόπο που είναι δύσκολο να επιτευχθεί με τις συμβατικές σεξουαλικές πρακτικές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο έντονες αισθήσεις που συχνά περιγράφονται ως μοναδικές.
    • Βελτίωση της στύσης: Η χρήση δακτυλίων πέους για ηλεκτροδιέγερση μπορεί να βελτιώσει τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερες και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τους άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις.
    • Εντατικοποίηση του οργασμού: Ορισμένοι άνδρες αναφέρουν ότι η ηλεκτροδιέγερση τους βοηθά να αυξήσουν την ένταση και τη διάρκεια των οργασμών τους. Η πρόσθετη διέγερση μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη ευχαρίστηση.
    • Πειραματισμός: Η χρήση αυτών των δακτυλίων πούτσου επιτρέπει στους άνδρες να δοκιμάζουν νέους τρόπους αυνανισμού ή σεξ με τη σύντροφο, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη σεξουαλική ικανοποίηση και να διευρύνει τους σεξουαλικούς ορίζοντες.
    • Παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου: Το BDSM έχει συχνά να κάνει με την εξουσία και τον έλεγχο. Η δυνατότητα ελέγχου της έντασης της ηλεκτροδιέγερσης επιτρέπει στον κυρίαρχο σύντροφο να ελέγχει τις αισθήσεις του υποτακτικού συντρόφου, εμβαθύνοντας την εμπειρία της κυριαρχίας και της υποταγής.
    • Ερωτική τιμωρία: Η ηλεκτροδιέγερση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα πλαίσιο BDSM ως μια μορφή ερωτικής τιμωρίας, όπου η ένταση μπορεί να προσαρμοστεί στα όρια του συντρόφου.
    • Εξερεύνηση του πόνου και της ευχαρίστησης: Το BDSM περιλαμβάνει συχνά την αλληλεπίδραση του πόνου και της ευχαρίστησης. Η ηλεκτροδιέγερση επιτρέπει τη διερεύνηση αυτού του ορίου με ελεγχόμενο τρόπο, με αισθήσεις που κυμαίνονται από ήπια μυρμηγκιάσματα έως έντονες.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Empfehlenswert

    Ich habe das Set bei MEO bestellt, um es auszuprobieren, weil ich schon viel davon gehört habe. Der Versand ging schneller als erwartet und es kam in einem unauffälligen Paket mit DHL. Natürlich habe ich es sofort ausprobiert und es war ganz anders, als ich es mir vorgestellt hatte, nämlich viel geiler. Am Anfang war es nicht so toll, erst als ich etwas Shock-Gel dazugegeben habe, war das Gefühl der Hammer! Es hat bei mir eine ganze Weile gedauert, der Orgasmus war VIEL heftiger als sonst und das Gefühl war der Hammer.

      Αξιολόγηση 

      Geile Sache

      Geile Sache! Kann man einzeln verwenden oder getrennt, je nach Lust und Laune! Und das Gefühl ist echt hammermäßig!

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        VoltLust - Δαχτυλίδια πέους για ηλεκτροδιέγερση

        VoltLust - Δαχτυλίδια πέους για ηλεκτροδιέγερση

        Το VoltLust είναι ένα καινοτόμο σετ για ηλεκτροδιέγερση του πέους που δημιουργεί ηλεκτροερωτικά κύματα έκστασης: μια νέα διάσταση της απόλαυσης στην οποία η παλλόμενη ενέργεια συναντά την καθαρή λαγνεία - για αξέχαστους και εκπληκτικούς οργασμούς που κόβουν την ανάσα!

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: