Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αναγκαστικός οργασμός CUMELOT

Ενημερωτικό δελτίο

ΑΘΡΟΙΣΤΉΣ ™ edging - Συσσωρεύστε τους οργασμούς σας

edging - BDSM - αυνανισμός - αναγκαστικός ευνουχισμός: Το CUMULATOR™ είναι το όργανο για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος και το οποίο οι άνδρες μπορούσαν να ονειρεύονται μόνο μέχρι τώρα. Αυτή η συγκλονιστική εφεύρεση είναι αυτό που περίμενε η κοινότητα του BDSM. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η A.I. (τεχνητή νοημοσύνη) για αξεπέραστες εμπειρίες edging

Περισσότερες πληροφορίες

129,90 €


-40,00 €

89,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    edging - BDSM - αυνανισμός - αναγκαστικός ευνουχισμός: Ο CUMULATOR™ είναι το όργανο για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος και το οποίο οι άνδρες μπορούσαν μόνο να ονειρεύονται μέχρι τώρα. Αυτή η συγκλονιστική εφεύρεση είναι αυτό που περίμενε η κοινότητα του BDSM. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η A.I. (τεχνητή νοημοσύνη) για αξεπέραστες εμπειρίες edging Αξεπέραστες εμπειρίες.

     

    Εύκολο στη χρήση αλλά με ένα συγκλονιστικό, εκπληκτικό αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα! Το CUMULATOR, εξοπλισμένο με τεχνολογία ταλάντωσης, προσφέρεται από τη MEO® σε δύο εκδόσεις. Το CUMULATOR Plus, με τηλεσκοπικό στήριγμα με ρυθμιζόμενη γωνία, καθώς και εξοπλισμένο με ισχυρή βεντούζα (για προσάρτηση σε όλες τις λείες επιφάνειες) ή εναλλακτικά ως βασικό μοντέλο με λαβή. Και οι δύο εκδόσεις είναι ιδανικές για edging - με ή χωρίς σύντροφο!

    CUMULATOR MEO BDSM GERMANY EDGING


    CUMULATOR - Συγκεντρώστε τον οργασμό σας και απολαύστε edging όπως ποτέ άλλοτε!

     

    edging - τι είναι αυτό τέλος πάντων Πρόκειται για έναν συγκεκριμένο τύπο ελέγχου του οργασμού, στον οποίο ο υποτακτικός άνδρας ωθείται επανειλημμένα στα όρια της διέγερσής του, χωρίς όμως να λαμβάνει λυτρωτικό οργασμό. Ιδιαίτερα αγαπητός είναι ο edging με την αγνότητα ή τον έλεγχο του οργασμού. Αλλά τι είναι τόσο συναρπαστικό σε αυτό Λίγες άλλες πρακτικές απαιτούν τόση προσοχή όσο ο edging - και σε αυτό το σημείο σας βοηθάει το CUMULATOR. Η καθυστέρηση του οργασμού σημαίνει ότι η διέγερση σταματά ξανά και ξανά λίγο πριν από την κορύφωση. Στην κοινότητα του BDSM edging χρησιμοποιείται συχνά με το CUMULATOR για τον έλεγχο της ευχαρίστησης, των οργασμών και της σεξουαλικής διέγερσης των υποτελών. Ο έλεγχος του οργασμού με το CUMULATOR είναι επομένως ένα πολύ ισχυρό εργαλείο εξουσίας για τον κυρίαρχο σύντροφο, ο οποίος είναι επίσης σε θέση να ωθήσει τα όρια του υποτακτικού συντρόφου. Ο CUMULATOR είναι ένας αυνανισμός για άνδρες, ο οποίος είναι κατάλληλος για τον edging (μόνος ή με σύντροφο), καθώς και για τον κλασικό αυνανισμό. Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό, μπορείτε να κάνετε μασάζ στο πέος κατά βούληση σε διάφορα σημεία ιδιαίτερα εντατικά μέσω της ταλάντωσης, μιας μοναδικής διέγερσης με βαθιά δόνηση. Μέσω κινήσεων προς τα πάνω και προς τα κάτω, το πέος αντιμετωπίζεται από την άκρη έως τη βάση με αυτά τα μοναδικά ερεθίσματα - έτσι σας εγγυώνται αξέχαστες εμπειρίες edging και οργασμούς που κόβουν την ανάσα.

     

    Πώς edging και πώς χρησιμοποιώ το CUMULATOR?

    Το CUMULATOR αναπτύχθηκε από επιστήμονες προκειμένου να δημιουργήσει μια μοναδική διέγερση στο edging το CUM ULATOR σχεδιάστηκε από επιστήμονες με σκοπό να δημιουργήσει μια μοναδική διέγερση στο πέος, περικλείοντας σφιχτά τη μεμβράνη και κινούμενο πάνω-κάτω στο ρυθμό της επιλογής σας (ή της επιλογής του top σας). Απλά εισάγετε το πέος μέσα από τη μεμβράνη TPR και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Όπως μπορείτε να δείτε από το animation μας, αυτή η μεμβράνη είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό! Ενσωματωμένος στο CUMULATOR είναι ένας ταλαντωτής Hi Tech που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες και μεταδίδει ταλαντευόμενα κύματα στην εύκαμπτη μεμβράνη. Η διάρκεια και η ένταση καθορίζονται από εσάς ή από την κορυφή σας! Λίγη κρέμα STROKE από τη MEO® ενισχύει την εμπειρία του edging. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς τρόπους ταλάντωσης για να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική εμπειρία ή να βάλετε τον top σας edging Εμπειρία τον εαυτό σας ή να αφήσετε τον κυρίαρχο σύντροφό σας να τη δημιουργήσει για εσάς.

     

    Όσο πιο συχνά η edging χρησιμοποιείται με το CUMULATOR, τόσο καλύτερα ο κυρίαρχος σύντροφος μαθαίνει να περιμένει την άκρη της διέγερσης, τον χρόνο της άκρης, και να καθυστερεί περαιτέρω τους οργασμούς του υποτακτικού. Αυτό καθιστά το CUMULATOR κατάλληλο για ιδιαίτερα μακρές συνεδρίες edging Συνεδρίες, καθώς ο οργασμός μπορεί να καθυστερήσει για ώρες, ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες. Μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνονται ακραίοι οργασμοί. Ένα σημείο που θα αντισταθμίσει με το παραπάνω την αγωνία της ηδονής που προηγήθηκε. Συχνά edging χρησιμοποιείται επίσης με το CUMULATOR για έναν κατεστραμμένο οργασμό. Σε αυτή την περίπτωση, η διέγερση πραγματοποιείται μέχρι το λεγόμενο "Σημείο Μη Επιστροφής" και στη συνέχεια διακόπτεται. Με αυτόν τον τρόπο, το Sub αποκτά οργασμό, αλλά η ικανοποίηση που κανονικά τον συνοδεύει δεν επέρχεται και η διέγερση διατηρείται.

     

    Τι σημαίνει αυτό edging με το CUMULATORθα πρέπει να ληφθεί υπόψη:

     

    Η ψυχολογική συνιστώσα της edging με το CUMULATOR δεν πρέπει να περιφρονείται. Η ευχαρίστηση είναι τόσο έντονα αυξημένη που η λογική σκέψη μπορεί να ανασταλεί. Το Sub είναι πρόθυμο να υπερβεί τα όρια μόνο και μόνο για να του επιτραπεί επιτέλους να φτάσει σε οργασμό. Εδώ, το κυρίαρχο μέρος θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό... Γιατί όταν το Bottom επιτέλους του χαριστεί ο λυτρωτικός οργασμός, συχνά νιώθει βαθιά ευγνωμοσύνη και προσκόλληση στον κυρίαρχο σύντροφο.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω το CUMULATOR?

     

    Μετά τη χρήση του CUMULATOR, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τη μεμβράνη, να ξεπλύνετε καλά με νερό και ήπιο σαπούνι, να καθαρίσετε με σπρέι VERYCLEAN και στη συνέχεια να το αφήσετε να στεγνώσει στον αέρα.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • CUMULATOR edging Masturbator
    • διατίθενται 2 διαφορετικές εκδόσεις.
    • Ανακαλύψτε τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης ενώ edging ή αυνανίζεστε.
    • Με το CUMULATOR μπορείτε να απολαύσετε έντονες συνεδρίες αυνανισμού - με ή χωρίς σύντροφο.
    • Εξοπλισμένο με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης για ισχυρές μπαταρίες λιθίου. φορτίστε για 120 λεπτά και απολαύστε 180 λεπτά χωρίς διακοπή.
    • Εύκολο στη χρήση
    • διαφορετικές λειτουργίες
    • Κουμπί για παύση και συνέχιση όταν edging
    • Απλά, διαισθητικά χειριστήρια
    • μεμβράνη 100% TPR
    • Εργονομική λαβή
    • Ισχυρό αλλά αθόρυβο
    • Ευέλικτη χρήση
    • Υλικό: ABS, TPE
    • Διαστάσεις: περίπου 260 mm x 62 mm x 84 mm
    • Η εσωτερική διάμετρος (το άνοιγμα για το πέος) του διαφράγματος είναι περίπου 3 cm και μπορεί να τεντωθεί σε διάμετρο περίπου 5,5 cm. Το βάθος είναι 5 cm.
    • Βάρος: 365 γραμμάρια
    • Συνιστώμενα αξεσουάρ: Το LOVEARC για μια εντελώς νέα εμπειρία κατά τη διάρκεια του σεξ, ένας διεγέρτης προστάτη για ταυτόχρονη διέγερση του προστάτη, μια ζώνη αγνότητας με δυνατότητα κλειδώματος, όπως το NoPacha ® Lockdown Plus, το τζελ αυνανισμού STROKE και το σπρέι VERYCLEAN για τον καθαρισμό.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Αξιολόγηση 

      Drive Him F**king Crazy!

      Ladies, get ready to take control and blow his mind with the CUMULATOR! This badass device will have him begging for release like never before. Edging has never been so damn intense. With the CUMULATOR, you'll take him to the edge of pleasure and leave him hanging for that sweet release. The mind-blowing oscillations will make him throb with desire and keep him on the edge of insanity. Just slide his throbbing c**k into the CUMULATOR and take control. You control the speed, the intensity and his ultimate satisfaction. It's like having a supernatural power to keep him in a constant state of arousal. But here's the kicker: the more you use the CUMULATOR, the better you get at driving him wild. You'll push his limits and make his orgasms explode like never before. And if you're feeling extra naughty, give him a ruined orgasm and watch him squirm in frustration. Ready to rule the bedroom like the boss? The CUMULATOR is your secret weapon. Get ready to blow his mind, push him to the edge, and leave him begging for more. Don't wait, grab the CUMULATOR and be the queen of pleasure and power tonight!

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Unleash your ultimate edging experience with the CUMULATOR!

      I have to say that the Cumulator has taken my edging sessions to a whole new level of pleasure and control. This amazing masturbator is designed specifically for edging, and let me tell you, it delivers mind-blowing sensations like nothing else.

      What's so captivating about edging is the intense build-up of pleasure right up to the edge of orgasm, but without the release. It's a tantalizing practice that requires focus and discipline, and the Cumulator is the perfect companion for the journey. With its innovative design and oscillating waves, it provides the most intense stimulation from tip to base, bringing me to the brink of ecstasy again and again.

      Using the Cumulator is a breeze. Simply insert your dick into the TPR membrane and let the high-tech oscillator work its magic. You can choose from several oscillation modes or let your dominant partner take control. The experience is completely customizable to your desires and boundaries.

      What sets the Cumulator apart is its ability to help the dominant partner master the art of edging. The more you use it, the more you learn to take you to the edge and prolong your pleasure, making each orgasm more intense and satisfying. I've had mind-blowing extended edging sessions that lasted for hours, even days, and the release was out of this world.

      And let's not forget the ruined orgasms. The Cumulator is perfect for that too. Just when you think you're about to climax, the stimulation is interrupted, leaving you on the verge of satisfaction and wanting more. It's a delicious form of torture that keeps you in a heightened state of arousal.

      If you're into edging or want to explore this exciting practice, the Cumulator is an absolute must. It's the ultimate tool for controlling your orgasms, pushing your limits, and experiencing mind-blowing pleasure. Trust me, once you try it, you'll never want to go back. Get ready for the most intense, unforgettable edging experiences of your life!

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Consigliato

      Molto particolare, sensazioni molto intense e lavaggio super comodo. Consigliato

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Empfehlung

      Der Cumulator Edging erfüllt absolut seinen Zweck. Es ist ein absoluter Genuss und sehr gut verarbeitet. Innen ist es sehr hochwertig, schlottzig und weich. Außerdem sieht der Cumelator sehr diskret aus und wird auch in einer diskreten Verpackung geliefert. Es gibt mehrere verschiedene Modi und die Bedienung ist sehr einfach. Es kommt außerdem schon aufgeladen, sodass man direkt loslegen kann. Die Saugnapf Halterung ist sehr stabil und fest. Ich kann den Cumulator definitiv weiterempfehlen!

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Es fühlt sich einfach nur super an

      Aus der Anleitung geht hervor und mein eigener Rat, unbedingt vor Benutzung den Penis und die Membran mit Gleitgel gut einreiben. Ganz wichtig wie bei fast allen Sextoys, ein wasserbasierendes Gleitgel verwenden.
      Wenn Du bereit bist , einfach den Cumulator einschalten. Vorsicht, denn die gierige Membran schnappt sich Deinen Penis, denn sie will ihre Arbeit verrichten. Der erste Moment und das erste Mal war ungewohnt, aber es hat mich total angemacht. Der Penis wird durch die Pulsation schön leicht und angenehm aber intensiv massiert.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Troppo veloce

      Per i miei gusti decisamente troppo veloce. Per me edging é lento per arrivare lentamente e "soffrendo" all'apice. Il meccanismo di questo gioco è impostato su una velocità decisamente elevata (già nella più bassa).
      Senza contare che il meccanismo della ventosa nel modello "pro" è leggero e totalmente insufficiente per sostenere il gioco in movimento. Peccato. Mi aspettavo grandi cose ed invece è stata una gran delusione...

      • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Leistungsstark und geil gleichzeitig!

      Ein geiles Toy für Männer mit vielen Modi und gleichzeitig ein angenehmes und geiles Erlebnis. Was kann ein Mann mehr wollen. Hinzu kommt die gute Verarbeitungsqualität und das leicht zu reinigende Silikon machen dieses Teil zu einem Muss für alle Männer.

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Top qualité

      Top niveau qualité !
      Fait vraiment le travail pour lequel il est conçu !

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Funktioniert

      Funktioniert besser als erwartet. Einen Punkt Abzug für die Lieferzeit von 3 Tagen.

      • 2 από 5 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Molto soddisfatto

      La migliore invenzione per gli uomini

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Unglaublich gut, unglaublich befriedigend.

      Ich fühle mich nach der Anwendung wie ausgepumpt. Der Cumulator ist der hammer!

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Très recommandé

      Je n'avais jamais rien vu de tel auparavant. Sans blague, je ne peux plus vivre sans cet appareil.

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      This thing is so good

      This thing is so good, I would even pay 500 bucks or more for it. Too bad I didn't buy it sooner.

      • 5 από 5 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Super geil

      Super geil

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      ΑΘΡΟΙΣΤΉΣ ™ edging - Συσσωρεύστε τους οργασμούς σας

      ΑΘΡΟΙΣΤΉΣ ™ edging - Συσσωρεύστε τους οργασμούς σας

      edging - BDSM - αυνανισμός - αναγκαστικός ευνουχισμός: Το CUMULATOR™ είναι το όργανο για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος και το οποίο οι άνδρες μπορούσαν να ονειρεύονται μόνο μέχρι τώρα. Αυτή η συγκλονιστική εφεύρεση είναι αυτό που περίμενε η κοινότητα του BDSM. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η A.I. (τεχνητή νοημοσύνη) για αξεπέραστες εμπειρίες edging

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      24 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: