Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

OMG™ Ηλεκτρόδιο XXL από E-Stim Systems

Το πολύ μεγάλο ηλεκτρόδιο OMG™ από E-Stim Systems είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη σε κάθε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης και οφείλει το όνομά του στις εντυπωσιακές αντιδράσεις ("OMG" = Oh, my God!) που πάντα προκαλεί. Κατάλληλο για πρωκτική και κολπική διέγερση!

 

Περισσότερες πληροφορίες

3801/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το OMG™ Ηλεκτρόδιο XXL από E-Stim Systems είναι ένα πραγματικό αριστούργημα της πρωκτικής/κολπικής ηλεκτροδιέγερσης που εντυπωσιάζει με το εντυπωσιακό του μέγεθος και την ακραία ισχύ του.

    Το πολύ μεγάλο ηλεκτρόδιο OMG™ από το E-Stim Systems είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη σε κάθε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης και οφείλει το όνομά του στις εντυπωσιακές αντιδράσεις ("OMG" = Oh, my God!) που προκαλεί ξανά και ξανά. Πριν από την κυκλοφορία του Decimator™ ήταν το μεγαλύτερο πρωκτικό/κολπικό ηλεκτρόδιο στη σειρά από E-Stim Systemsκαι με διάμετρο 7,5 cm, εξακολουθεί να αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, αν και είναι ευκολότερο στο χειρισμό σε σύγκριση με το κολοσσιαίο Decimator™

    Το ηλεκτρόδιο OMG™ είναι μεγαλύτερο από το ηλεκτρόδιο Stuffer™ και αναπτύχθηκε κυρίως για έμπειρους χρήστες που ήθελαν να είναι σαφώς αισθητή η παρουσία του εισαγόμενου ηλεκτροδίου. Αυτό το διπολικό ηλεκτρόδιο είναι ένα παράδειγμα της συνεχούς δέσμευσης της E-Stim Systems δέσμευσης στην καινοτομία και την ποιότητα και προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό μεγέθους και αίσθησης.

    Σχεδιασμός και χρήση:

    Οι επαφές του ηλεκτροδίου είναι στρατηγικά τοποθετημένες στο πάνω και στο κάτω μέρος και όχι στο πλάι, γεγονός που όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επαφή με το ηλεκτρόδιο, αλλά και πιο φυσική και άνετη αίσθηση κατά την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση. Η βάση διαθέτει φρεζαρισμένο περιμετρικό αυλάκι που βελτιώνει το κράτημα και διευκολύνει την πρωκτική ή κολπική εισαγωγή και αφαίρεση.

    Βέλτιστος σχεδιασμός και εγγύηση διάρκειας ζωής:

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο OMG™ είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και σχεδιασμένο για χρόνια χρήσης. Μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως για καθαρισμό, ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή και η μακροζωία. Όπως όλα τα ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας της E-Stim Systems αυτό το ηλεκτρόδιο συνοδεύεται επίσης από αποκλειστική εγγύηση εφ' όρου ζωής.

    Το ηλεκτρόδιο OMG™ 175 mm ζυγίζει εντυπωσιακά 1,6 kg και είναι εξοπλισμένο με δύο υποδοχές 4 mm στη βάση που είναι συμβατές με τα καλώδια χαμηλού προφίλ των E-Stim Systems

    Φροντίδα και το τέλειο λιπαντικό:

    Για τον καθαρισμό, το ηλεκτρόδιο μπορεί απλώς να πλυθεί με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή να καθαριστεί με σπρέι VERYCLEAN. Για να διασφαλιστεί η εύκολη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και η βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα, η MEO συνιστά τη χρήση του λιπαντικού ESHOCK με βάση το νερό. Θα πρέπει να αποφεύγονται τα λιπαντικά σιλικόνης ή τα υβριδικά λιπαντικά. Τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με αυτό το ηλεκτρόδιο.

    Το ηλεκτρόδιο OMG™ από το E-Stim Systemsένα πραγματικό αριστούργημα της ηλεκτροδιέγερσης!

    Ανακαλύψτε το ηλεκτρόδιο OMG™ από το E-Stim Systemsένα πραγματικό αριστούργημα της ηλεκτροδιέγερσης που θέτει νέα πρότυπα τόσο στην πρωκτική όσο και στην κολπική διέγερση. Με εντυπωσιακή διάμετρο 75 mm, το ηλεκτρόδιο OMG™ αποτελεί μια συναρπαστική πρόκληση για τους έμπειρους χρήστες και προσφέρει μια έντονη και αξέχαστη εμπειρία. Σχεδιασμένο για όσους αναζητούν την απόλυτη αίσθηση σε συνδυασμό με έντονη ηλεκτροδιέγερση, το ηλεκτρόδιο OMG™ διαθέτει στρατηγικά τοποθετημένες επαφές στο πάνω και στο κάτω μέρος. Αυτός ο σχεδιασμός παρέχει εξαιρετική ηλεκτρική αγωγιμότητα και μια πιο φυσική αίσθηση κατά τη χρήση. Το σημαντικό μέγεθος και ο μοναδικός σχεδιασμός υπόσχονται μια βαθιά ικανοποιητική και ηλεκτρισμένη εμπειρία που είναι ιδανική για να βιώσετε νέες διαστάσεις απόλαυσης τόσο στον πρωκτικό όσο και στον κολπικό ηλεκτροδιεγέρτη.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • OMG™ Ηλεκτρόδιο XXL από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό, τοποθετούμενο
    • Συνολικό μήκος: 175 mm
    • Εισαγώγιμο μήκος: 175 mm
    • Διάμετρος: 75 mm
    • Περιφέρεια: 235 mm
    • Βάρος: 1,6 kg
    • Συνδέσεις: 2 x υποδοχές 4 mm στη βάση.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική εγγύηση του κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems η ασφάλεια και η ποιότητα πάνω απ' όλα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Αξιολόγηση 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        OMG™ Ηλεκτρόδιο XXL από E-Stim Systems

        OMG™ Ηλεκτρόδιο XXL από E-Stim Systems

        Το πολύ μεγάλο ηλεκτρόδιο OMG™ από E-Stim Systems είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη σε κάθε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης και οφείλει το όνομά του στις εντυπωσιακές αντιδράσεις ("OMG" = Oh, my God!) που πάντα προκαλεί. Κατάλληλο για πρωκτική και κολπική διέγερση!

         

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: