Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μεγάλο ηλεκτρόδιο ElectroWand™ από το E-Stim Systems

Το ElectroWand™ είναι ένα ραβδοειδές, μονοπολικό ηλεκτρόδιο που κρατείται στο χέρι. Αυτό το πρωτοποριακό προϊόν από την E-Stim Systems φέρνει ένα νέο επίπεδο ελέγχου και έντασης στη σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση.

Περισσότερες πληροφορίες

3793/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο ElectroWand™ από την E-Stim Systems: μια εκπληκτική διάσταση της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης!

    Το ElectroWand™ είναι ένα ραβδοειδές, μονοπολικό ηλεκτρόδιο που κρατιέται στο χέρι. Αυτό το πρωτοποριακό προϊόν από την E-Stim Systems φέρνει ένα νέο επίπεδο ελέγχου και έντασης στη σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση.

    Βασικά χαρακτηριστικά του μεγάλου ηλεκτροδίου ElectroWand™:

    • Καινοτόμος μονοπολικός σχεδιασμός: το ElectroWand™ είναι ένα μονοπολικό ηλεκτρόδιο που παρέχει στοχευμένη ηλεκτροδιέγερση όταν συνδυάζεται με ένα δεύτερο ηλεκτρόδιο, όπως ένα αυτοκόλλητο μαξιλάρι Estim.
    • Χειρολαβή για ακρίβεια: Η μονωμένη λαβή εξασφαλίζει ασφαλή και άνετο χειρισμό και επιτρέπει τον ακριβή χειρισμό για κολπική ή πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.
    • Βελτιωμένη εμπειρία: Νιώστε όχι μόνο την ηλεκτροδιέγερση στον γυαλισμένο, ραβδωτό άξονα του ηλεκτροδίου ElectroWand™, αλλά και τα παλλόμενα σήματα e-stimulation στην κεφαλή του ηλεκτροδίου. Μαζί, αυτή η ηλεκτροδιέγερση παρέχει μια συγκλονιστική αίσθηση.
    • Κατασκευή υψηλής ποιότητας: Το μεγάλο ηλεκτρόδιο ElectroWand™ είναι εξοπλισμένο με εσοχή υποδοχής 4 mm, είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή για όλη τη διάρκεια ζωής του E-Stim Systems.
    • Εντυπωσιακό μέγεθος για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση: Αυτή η έκδοση του ElectroWand™ έχει διάμετρο 50 mm για μια πιο έντονη και πληρέστερη εμπειρία. Διατίθεται επίσης μια μικρότερη έκδοση με διάμετρο 38 mm.


    Διαστάσεις και τεχνικά στοιχεία:

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο ElectroWand™ από E-Stim Systems είναι ένα μονοπολικό, τοποθετούμενο ηλεκτρόδιο κατάλληλο για όσους ενθουσιάζονται με την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση. Έχει συνολικό μήκος 250 mm και μήκος εισαγωγής 130 mm, το οποίο παρέχει μεγάλη επιφάνεια για τα ηλεκτρικά ερεθίσματα. Η διάμετρος του ElectroWand™ είναι 50 mm, γεγονός που καθιστά την εμπειρία ιδιαίτερα ικανοποιητική. Με βάρος 869 γραμμάρια, το ElectroWand™ είναι ένα στιβαρό αλλά εύχρηστο ηλεκτρόδιο για πρωκτική/κολπική ηλεκτροδιέγερση. Για τη σύνδεση, το ElectroWand™ διαθέτει υποδοχή 4 mm στη βάση, στην οποία μπορούν να συνδεθούν διάφορες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διατίθενται διάφοροι προσαρμογείς). Αυτός ο συνδυασμός χαρακτηριστικών καθιστά το μεγάλο ηλεκτρόδιο ElectroWand™ την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έντονη και βαθιά κολπική/πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.

    Καθαρισμός και φροντίδα:

    Ο καθαρισμός του ηλεκτροδίου ElectroWand™ είναι εύκολος: καθαρίστε το με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN και στη συνέχεια σκουπίστε το. Βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρόδιο, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών, είναι τελείως στεγνό πριν το αποθηκεύσετε.

    Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση κατά την ηλεκτροδιέγερση: Το σωστό λιπαντικό για βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα:

    Για εύκολη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το λιπαντικό ESHOCK. Αποφύγετε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του E-Stim Systems ηλεκτρόδια.

    Το μεγάλο ElectroWand™: ηλεκτροδιέγερση στα καλύτερά της!

    Το μεγάλο ElectroWand™ είναι ένα εξαιρετικό ηλεκτρόδιο για όποιον επιθυμεί ισχυρό και ιδιαίτερα έντονο κολπικό ή πρωκτικό ηλεκτροδιέγερση. Ανεξάρτητα από το αν το ηλεκτρόδιο ElectroWand™ χρησιμοποιείται για στοχευμένη κολπική/πρωκτική διέγερση ή ως ηλεκτρόδιο επιφανείας, προσφέρει μια συναρπαστική και μοναδική αίσθηση και επομένως είναι απαραίτητο για όποιον αγαπά τη σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Μεγάλο ElectroWand™ του E-Stim Systems
    • Εφαρμογή: Συνδέστε το μονοπολικό ηλεκτρόδιο ElectroWand™ σε μία έξοδο της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης που διαθέτετε. Ως δεύτερο πόλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκόλλητο μαξιλάρι Estim ή ένα άλλο μονοπολικό ηλεκτρόδιο, το οποίο είναι επίσης συνδεδεμένο με τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης. Η μονωμένη, μη ηλεκτρικά αγώγιμη λαβή του ηλεκτροδίου σε σχήμα ράβδου ElectroWand™ σας επιτρέπει να το τοποθετείτε, να το εισάγετε (πρωκτικό/κολπικό) και να το μετακινείτε ακριβώς στο σωστό σημείο, ενώ ο σύντροφός σας δέχεται τη διεγερτική ηλεκτροδιέγερση όχι μόνο μέσω του εξαιρετικά γυαλισμένου, αυλακωτού στελέχους, αλλά και μέσω της κεφαλής του ηλεκτροδίου ElectroWand™.
    • Τύπος: Μονοπολικό ηλεκτρόδιο, που μπορεί να εισαχθεί
    • Συνολικό μήκος: 250 mm
    • Μήκος επαφής: 130mm
    • Διάμετρος: 50mm
    • Περιφέρεια: 157mm
    • Βάρος: 869g
    • Συνδέσεις Ενιαία υποδοχή 4mm στη βάση
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτα η ασφάλεια και η ποιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Μεγάλο ηλεκτρόδιο ElectroWand™ από το E-Stim Systems

      Μεγάλο ηλεκτρόδιο ElectroWand™ από το E-Stim Systems

      Το ElectroWand™ είναι ένα ραβδοειδές, μονοπολικό ηλεκτρόδιο που κρατείται στο χέρι. Αυτό το πρωτοποριακό προϊόν από την E-Stim Systems φέρνει ένα νέο επίπεδο ελέγχου και έντασης στη σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: