Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ από E-Stim Systems

Για όσους επιθυμούν ισχυρότερη αίσθηση διείσδυσης κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης, το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ από το E-Stim Systems είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητά του καθιστούν αυτό το ηλεκτρόδιο ένα από τα best seller μας για πρωκτικό και κολπικό ηλεκτροδιέγερση.

Περισσότερες πληροφορίες

3795/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™: Το ισχυρό και αποτελεσματικό διπολικό ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems!

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ από την E-Stim Systems είναι η πρώτη επιλογή για όποιον επιθυμεί ισχυρότερη αίσθηση διείσδυσης κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης E-Stim Systems είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητά του καθιστούν αυτό το ηλεκτρόδιο ένα από τα best seller μας για πρωκτικό και κολπικό ηλεκτροδιέγερση.

    Η πρωκτική και κολπική ηλεκτροδιέγερση είναι πρακτικές που ανήκουν στον τομέα της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης και προσφέρουν μοναδικές αισθήσεις που τα συμβατικά σεξουαλικά παιχνίδια δεν μπορούν να προσφέρουν. Η ιδιαίτερη γοητεία έγκειται στην άμεση διέγερση των νευρικών απολήξεων μέσω ελεγχόμενων ηλεκτρικών σημάτων, τα οποία οδηγούν σε έντονη διέγερση και μοναδικές οργασμικές εμπειρίες. Όσον αφορά την πρωκτική και κολπική χρήση, οι περιοχές αυτές είναι εξοπλισμένες με πολυάριθμες ευαίσθητες νευρικές απολήξεις, καθιστώντας τες απίστευτα ευαίσθητες στην ηλεκτροδιέγερση. Το ηλεκτρόδιο Torpedo™ είναι ικανό να παράγει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων, από μια ελαφριά αίσθηση μυρμηγκιάσματος έως έναν έντονο παλμό, και μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές προτιμήσεις μέσω μιας συνδεδεμένης συσκευής ηλεκτροδιέγερσης.

    Βασικά χαρακτηριστικά του μεγάλου ηλεκτροδίου Torpedo™:

    • Διπολικό, εισαγόμενο ηλεκτρόδιο: Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ είναι ένα διπολικό ηλεκτρόδιο που εξασφαλίζει ισορροπημένη και αποτελεσματική διέγερση τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.
    • Ομαλή και στρογγυλεμένη κεφαλή: Η ομαλή και στρογγυλεμένη κεφαλή επιτρέπει την άνετη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και είναι επομένως κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες.
    • Εύκολος χειρισμός: Η βάση του Torpedo™ Η βάση του ηλεκτροδίου διαθέτει ένα φρεζαρισμένο αυλάκι που διευκολύνει την πρωκτική/κολπική εισαγωγή και αφαίρεση.
    • Υλικά και κατασκευή υψηλής ποιότητας: Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ είναι κατασκευασμένο από υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας, είναι ανθεκτικό και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για καθαρισμό. Το ηλεκτρόδιο συνοδεύεται από εγγύηση κατασκευαστή διάρκειας ζωής.
    • Φυσική αίσθηση και εξαιρετική ηλεκτρική επαφή: Οι ηλεκτρικές επαφές στην κορυφή και το κάτω μέρος του ηλεκτροδίου παρέχουν εξαιρετική επαφή με το δέρμα και καλύτερη σεξουαλική διέγερση από ό,τι με άλλα ηλεκτρόδια.


    Διαστάσεις και τεχνικά στοιχεία:

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ από E-Stim Systems είναι ένα διπολικό, τοποθετούμενο ηλεκτρόδιο που έχει σχεδιαστεί για μια συναρπαστική εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης που κόβει την ανάσα. Με συνολικό μήκος 135 mm και μήκος εισαγωγής 115 mm, είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που επιθυμούν μέγιστη διείσδυση κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης. Η διάμετρος του ηλεκτροδίου είναι 50 mm, η οποία παρέχει μια εκπληκτική αίσθηση, και η περιφέρειά του είναι 157 mm, η οποία εξασφαλίζει ισχυρή παρουσία του εισαγόμενου ηλεκτροδίου. Με βάρος 555 γραμμάρια, το ηλεκτρόδιο Torpedo™ παρέχει μια ξεχωριστή αίσθηση. Για την ηλεκτρική σύνδεση, το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo διαθέτει δύο υποδοχές 4 mm στη βάση, στις οποίες μπορούν να συνδεθούν διάφορες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (χρησιμοποιώντας τους προσαρμογείς μας, εάν είναι απαραίτητο). Αυτός ο συνδυασμός χαρακτηριστικών καθιστά το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης.

    Καθαρισμός και φροντίδα:

    Ο καθαρισμός είναι εύκολος: καθαρίστε το ηλεκτρόδιο με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή με σπρέι VERYCLEAN και στη συνέχεια σκουπίστε το. Το ηλεκτρόδιο, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών, πρέπει να είναι εντελώς στεγνό πριν από την αποθήκευση.

    Αυτός είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος χρήσης του ηλεκτροδίου Torpedo™:

    Για μια εξαιρετική εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης, συνιστούμε τη χρήση του λιπαντικού μας με βάση το νερό ESHOCK για να διευκολύνετε την πρωκτική/κολπική εισαγωγή του ηλεκτροδίου και να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα. Παρακαλείστε να μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης ή υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια από E-Stim Systems ηλεκτρόδια.

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™: Η πρώτη επιλογή για κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση!

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ Torpedo™ προσφέρει μια εντυπωσιακή και ικανοποιητική εμπειρία για τους λάτρεις της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης. Το σημαντικό μέγεθος σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο σχεδιασμό και τα υψηλής ποιότητας υλικά καθιστούν αυτό το ηλεκτρόδιο την ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να βιώσει την εμπειρία της κολπικής/πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης ακόμα πιο έντονα.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Ηλεκτρόδιο Large Torpedo™ από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό, τοποθετούμενο
    • Συνολικό μήκος: 135 mm
    • Εισαγόμενο μήκος: 115 mm
    • Διάμετρος: 50 mm
    • Περιφέρεια/μέγεθος: 157 mm
    • Βάρος: 555g
    • Συνδέσεις: 2 υποδοχές x 4 mm στη βάση.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτα η ασφάλεια και η ποιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Αξιολόγηση 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Αξιολόγηση 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ από E-Stim Systems

          Μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ από E-Stim Systems

          Για όσους επιθυμούν ισχυρότερη αίσθηση διείσδυσης κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης, το μεγάλο ηλεκτρόδιο Torpedo™ από το E-Stim Systems είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητά του καθιστούν αυτό το ηλεκτρόδιο ένα από τα best seller μας για πρωκτικό και κολπικό ηλεκτροδιέγερση.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: