Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μεγάλο κολπικό και πρωκτικό ηλεκτρόδιο Flo™ από E-Stim Systems

Έρχεται ο μεγάλος Flo™ από το E-Stim Systemsένα κορυφαίο τοποθετούμενο ηλεκτρόδιο για όσους αναζητούν μια βαθύτερη και πιο ικανοποιητική εμπειρία κολπικής ή πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης. Με βάση την επιτυχία του μικρού Flo™, αυτή η μεγαλύτερη έκδοση προσφέρει μια εντελώς νέα διάσταση απόλαυσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3787/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Flo™ από την E-Stim Systems: Εντονότερη ηλεκτροδιέγερση μέσω μεγαλύτερου βάθους και όγκου.

    Έρχεται το μεγάλο Flo™ από την E-Stim Systems E-Stim Systemsένα κορυφαίο τοποθετούμενο ηλεκτρόδιο για όσους αναζητούν μια βαθύτερη και πιο ικανοποιητική εμπειρία κολπικής ή πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης. Βασισμένο στην επιτυχία του μικρού Flo™, αυτή η μεγαλύτερη έκδοση προσφέρει μια εντελώς νέα διάσταση απόλαυσης.

    Κομψός σχεδιασμός για βαθύτερες αισθήσεις:

    Κομψές, ρέουσες γραμμές, μακρύτερος λαιμός και μεγαλύτερη κεφαλή - το μεγάλο Flo™ είναι ιδανικό για να φτάσει βαθύτερα μέσα στο σώμα. Η λεία, εξαιρετικά γυαλισμένη επιφάνεια όχι μόνο δείχνει κομψή, αλλά επιτρέπει επίσης την εύκολη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και μια ακόμη πιο έντονη αίσθηση.

    Εργονομικός σχεδιασμός για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση:

    Το ανατομικά διαμορφωμένο ηλεκτρόδιο εισάγεται ιδιαίτερα εύκολα χάρη στην λεία του επιφάνεια και η ευρύτερη βάση του εφαρμόζει άνετα στα χείλη, ώστε η ηλεκτροδιέγερση να γίνεται αισθητή τόσο από έξω όσο και από μέσα. Παρόλο που αναπτύχθηκε κυρίως για κολπική χρήση, το ηλεκτρόδιο Flo™ είναι επίσης ιδανικό για πρωκτική διέγερση.

    Φυσική αίσθηση και εύκολη στη χρήση:

    Μοναδικό στα ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας από την E-Stim Systems είναι οι ηλεκτρικές επιφάνειες επαφής. Βρίσκονται στο πάνω και στο κάτω μέρος και όχι στα πλάγια, γεγονός που παρέχει μια πιο φυσική αίσθηση κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης. Ένα φρεζαρισμένο αυλάκι στη βάση του ηλεκτροδίου βελτιώνει το κράτημα κατά την κολπική ή πρωκτική εισαγωγή και αφαίρεση, εξασφαλίζοντας καλύτερο χειρισμό.

    Υψηλής ποιότητας κατασκευή και εγγύηση εφ' όρου ζωής:

    Όπως με όλα τα ηλεκτρόδια premium από E-Stim Systems το ηλεκτρόδιο Flo™ καλύπτεται επίσης από την εγγύηση διάρκειας ζωής του κατασκευαστή ύψους E-Stim Systemsη οποία εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και μακροχρόνια ικανοποίηση.

    Διαστάσεις:

    Μήκος: 120mm
    Διάμετρος κεφαλής: 37,5 mm
    Διάμετρος βάσης: 50 mm
    Μήκος εισαγωγής: 110mm
    Βάρος: 268g

    Ευέλικτες επιλογές σύνδεσης:

    Το ηλεκτρόδιο είναι εξοπλισμένο με βύσματα 4 mm και είναι συμβατό με τα καλώδια χαμηλού προφίλ από το E-Stim Systems αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με κανονικά καλώδια 4 mm ή το bi-cable (βλ. αξεσουάρ). Είναι συμβατό με όλες τις συνήθεις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (εάν είναι απαραίτητο με τους προσαρμογείς που προσφέρουμε). Αυτό προσφέρει μέγιστη ευελιξία στη χρήση.

    Εύκολος καθαρισμός και φροντίδα:

    Το ηλεκτρόδιο καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή με σπρέι VeryClean. Για να αποφευχθεί η καταστροφή του ηλεκτροδίου, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σκληρά καθαριστικά μέσα. Για πιο σχολαστικό καθαρισμό, το ηλεκτρόδιο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και τα επιμέρους μέρη να καθαριστούν ξεχωριστά. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή κατά την επανασυναρμολόγηση.

    Αυτό κάνει την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση ακόμα πιο διασκεδαστική:

    Για βέλτιστη εμπειρία θα πρέπει να χρησιμοποιείται το λιπαντικό μας ESHOCK με βάση το νερό. Αυτό το ειδικό λιπαντικό εγγυάται εύκολη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Αποφύγετε οπωσδήποτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια της E-Stim Systems.

    Το μεγάλο Flo™ από την E-Stim Systems: Ένα μοναδικό ταξίδι στα βάθη της ηλεκτροδιέγερσης!

    Με το μεγάλο Flo™ απλά βιώνετε περισσότερα κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης, επειδή σας προσφέρει βαθύτερη διείσδυση και πιο έντονη αίσθηση. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε την κολπική είτε την πρωκτική ηλεκτροδιέγερση, αυτό το ηλεκτρόδιο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμπειρία της ηλεκτροδιέγερσης με περισσότερη άνεση, στυλ και αποτελεσματικότητα.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Flo® μεγάλο ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό, τοποθετούμενο
    • Συνολικό μήκος: 120mm
    • Εισαγόμενο μήκος: 110 mm
    • Διάμετρος κεφαλής: 37,5 mm
    • Διάμετρος βάσης: 50 mm
    • Βάρος: 268g
    • Συνδέσεις: Στη βάση.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική εγγύηση του κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems η ασφάλεια και η ποιότητα πάνω απ' όλα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Severo ma giusto!

    E' un valido compagno di avventure, presente ma non invadente.

      Αξιολόγηση 

      Ein außergewöhnliches Erlebnis

      Ich habe vor kurzem die Analelektrode von MEO gekauft und bin von der Qualität dieses Produktes absolut begeistert. Die Verarbeitung ist erstklassig!

      Was mich aber wirklich überwältigt hat, ist das einzigartige Erlebnis eines analen Orgasmus, der durch die Reizstromstimulation dieser Elektrode hervorgerufen wird. Die Empfindungen sind intensiv und tief, eine ganz neue Art von Orgasmus, die ich bisher nicht kannte. Die Elektrostimulation erzeugt ein Gefühl, das sich am besten als eine Mischung aus tiefer Entspannung und gleichzeitig pulsierender, durchdringender Erregung beschreiben lässt. Es ist, als würde eine Welle elektrischer Energie den ganzen Körper durchfluten und zu einem Höhepunkt führen, der sowohl intensiv als auch unglaublich befriedigend ist.

      Ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer neuen Art der erotischen Stimulation ist. Die Analelektrode von MEO hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen. Ein absolutes Muss für Liebhaber der Elektrostimulation!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Μεγάλο κολπικό και πρωκτικό ηλεκτρόδιο Flo™ από E-Stim Systems

      Μεγάλο κολπικό και πρωκτικό ηλεκτρόδιο Flo™ από E-Stim Systems

      Έρχεται ο μεγάλος Flo™ από το E-Stim Systemsένα κορυφαίο τοποθετούμενο ηλεκτρόδιο για όσους αναζητούν μια βαθύτερη και πιο ικανοποιητική εμπειρία κολπικής ή πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης. Με βάση την επιτυχία του μικρού Flo™, αυτή η μεγαλύτερη έκδοση προσφέρει μια εντελώς νέα διάσταση απόλαυσης.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: