Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM Sextoys

Ενημερωτικό δελτίο

NoPacha® Punisher 2.0 - Η αναβάθμιση που περιμένατε!

Ακούσαμε και μετά από πολλά σχόλια πελατών, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το NoPacha® Punisher 2.0, ένα αξεσουάρ που επαναπροσδιορίζει την ένταση μιας σχέσης BDSM. Σύμφωνα με τη δοκιμασμένη παράδοση, το Punisher 2.0 συνδυάζει την αγνότητα, το CBT και το Cock Bondage σε μια σαγηνευτική αλληλεπίδραση που γοητεύει τόσο τους κυρίαρχους όσο και τους υποτακτικούς.

Περισσότερες πληροφορίες

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ακούσαμε και μετά από πολλά σχόλια πελατών παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το NoPacha® Punisher 2.0, ένα αξεσουάρ BDSM που επαναπροσδιορίζει την ένταση σε μια σχέση BDSM. Σύμφωνα με την πατροπαράδοτη παράδοση, το Punisher 2.0 συνδυάζει την αγνότητα, το CBT και το Cock Bondage για να δημιουργήσει μια σαγηνευτική αλληλεπίδραση που γοητεύει τόσο τους κυρίαρχους όσο και τους υποτακτικούς. Με απλά λόγια: ένα απολύτως έξυπνο κλουβί πέους!

    Η κυριαρχία επαναπροσδιορίζεται: Ανακαλύψτε το NoPacha® Punisher 2.0 - τώρα σε τρία ξεχωριστά μεγέθη για ακόμα πιο τέλεια εφαρμογή, όπως ακριβώς σας αρέσει!

    Το αριστούργημα στην κατασκευή: κατασκευασμένο από διπλής στρώσης, προσεκτικά επεξεργασμένο δέρμα, αυτό το στιβαρό σακουλάκι συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική. Εξοπλισμένη με φερμουάρ, κλείσιμο Velcro και λουράκι που κλειδώνει, η NoPacha ® Punisher 2.0 προσφέρει μέγιστη ασφάλεια με καλή άνεση μεταφοράς. Το πραγματικό highlight, ωστόσο, είναι το καινοτόμο, κλειδώσιμο φερμουάρ, το οποίο αποτρέπει μια για πάντα την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα ανδρικά γεννητικά όργανα. Προστασία, άνεση και ασφάλεια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

    Τώρα το φερμουάρ είναι επίσης ασφαλές!

    Το κλείστρο του φερμουάρ διαθέτει ενσωματωμένη κλειδαριά με κλειδί. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι το φερμουάρ μπορεί να ασφαλιστεί άμεσα και χωρίς πρόσθετες συσκευές. Χάρη στον λεπτό και αισθητικά ευχάριστο σχεδιασμό της ενσωματωμένης κλειδαριάς με κλειδί, αυτό το φερμουάρ συνδυάζει την ασφάλεια με την κομψότητα. Ιδανικό για τους σκοπούς μας, όπου η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα ανδρικά γεννητικά όργανα και ο σχεδιασμός έχουν ύψιστη σημασία. Το αντίστοιχο κλειδί για την κλειδαριά του φερμουάρ περιλαμβάνεται φυσικά στο πλαίσιο της παράδοσης.

    Κρυμμένο μέσα στη δερμάτινη θήκη κρύβεται το κάτι άλλο: αιχμές που ανταποκρίνονται σε κάθε ίχνος διέγερσης με οξύ πόνο. Μια συνεχής υπενθύμιση του πόσο κοντά είναι η απόλαυση και ο πόνος.

    NoPacha ® Punisher 2.0: Απεριόριστη επιθυμία μέσω της αγνότητας και του ελέγχου!

    Αυνανισμός Σεξουαλική επαφή Με το NoPacha ® Punisher, αυτές οι δραστηριότητες γίνονται σχεδόν ανυπέρβλητες προκλήσεις. Και αν ο χρήστης διεγερθεί σεξουαλικά, οι εσωτερικές αιχμές εξασφαλίζουν άμεσες συνέπειες. Εδώ απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για να αποφευχθεί ο περιττός πόνος. Ο κυρίαρχος αφέντης ή η αυστηρή ερωμένη δεν πρέπει επομένως ποτέ να πιάνει πολύ σφιχτά.

    Ανεπαίσθητο στην εμφάνιση, το Punisher 2.0 είναι αρκετά διακριτικό ώστε να φοριέται αόρατα κάτω από κανονικά παντελόνια ή στενά τζιν στην καθημερινή ζωή.

    Κάθε NoPacha® Punisher 2.0 συνοδεύεται από ένα ασορτί μικρό λουκέτο με δύο κλειδιά και ένα πρόσθετο κλειδί για το ασφαλιζόμενο φερμουάρ. Και για όσους θέλουν να πάνε την απόλαυσή τους στο επόμενο επίπεδο, το Punisher 2.0 είναι συμβατό με την ηλεκτρονική χρονοκλειδαριά MEObond® - για ώρες, ακόμα και ημέρες, έντονου ελέγχου της ανδρικής απόλαυσης!

    Το NoPacha® Punisher 2.0: Ζήστε την κυριαρχία, την υποταγή και την αγνότητα σε μια εντελώς νέα διάσταση. Μια ακόμα πιο έντονη αλληλεπίδραση απόλαυσης, πόνου και ελέγχου σας περιμένει!

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • NoPacha® Punisher 2.0
    • BDSM σεξουαλικό παιχνίδι σε μια κατηγορία από μόνο του
    • Δερμάτινη θήκη με δυνατότητα κλειδώματος για τα γεννητικά όργανα, τώρα σε τρία μεγέθη και με καινοτόμο φερμουάρ που κλειδώνει.
    • Με ασορτί λουκέτο με 2 κλειδιά και ένα κλειδί για το ασφαλιζόμενο φερμουάρ.
    • Υλικά: Δέρμα υψηλής ποιότητας, ανοξείδωτο ατσάλι και ορείχαλκος (λουκέτο) για μέγιστη αντοχή και ασφάλεια.
    • Small: Συνολικό μήκος: περίπου 11 cm, μήκος χωρίς λουράκι: 8 cm, πλάτος 8 cm, άνοιγμα (Velcro) 4,5- 5,5 cm
    • Medium: Συνολικό μήκος: περίπου 11 cm, μήκος χωρίς λουράκι: 8 cm, πλάτος 8,5 cm, άνοιγμα (Velcro) 4,5 - 5,5 cm
    • Μεγάλο: Συνολικό μήκος: περίπου 12 cm, μήκος χωρίς λουράκι: 9 cm, πλάτος 9 cm, άνοιγμα (Velcro) 4,5- 5,5 cm

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Extraklasse

    …das wohl Beste, dass ich je bei Meo gekauft habe.
    Hält was er verspricht. Wenns weh tun darf, wirst du den Punisher 2.0 lieben.
    Besonders geil unter ner engen Jeans. Ich trag ihn fast täglich.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      NoPacha® Punisher 2.0 - Η αναβάθμιση που περιμένατε!

      NoPacha® Punisher 2.0 - Η αναβάθμιση που περιμένατε!

      Ακούσαμε και μετά από πολλά σχόλια πελατών, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το NoPacha® Punisher 2.0, ένα αξεσουάρ που επαναπροσδιορίζει την ένταση μιας σχέσης BDSM. Σύμφωνα με τη δοκιμασμένη παράδοση, το Punisher 2.0 συνδυάζει την αγνότητα, το CBT και το Cock Bondage σε μια σαγηνευτική αλληλεπίδραση που γοητεύει τόσο τους κυρίαρχους όσο και τους υποτακτικούς.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: