Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Βύσμα πρωκτού σήραγγας - Fuck SLUT - butt plug με βύσμα

Θέλετε την απόλυτη πρωκτική εμπειρία Το Fuck SLUT butt plug είναι ένα "γαμημένο" butt plug που προσαρμόζεται τέλεια στην πρωκτική ανατομία. Το μόνο που μένει ορατό είναι μια ανοιχτή τρύπα, έτοιμη για περαιτέρω χρήση! Μια ανοιγμένη τρύπα παραμένει ορατή και είστε έτοιμοι για περαιτέρω χρήση!

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Είστε έτοιμοι για την απόλυτη πρωκτική εμπειρία Το Fuck SLUT Anal Plug είναι ένα "fuckable" butt plug που προσαρμόζεται τέλεια στην ανατομία του πρωκτού σας. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός: Εσείς ή το Top σας εισάγετε το butt plug - με μερικές σταγόνες AQUAMEO ή το τεχνητό μας σπέρμα CUMSHOT - εντελώς μέσα στον πρωκτό. Το Fuck Plug είναι πλέον σταθερά στερεωμένο και δεν μπορεί πλέον να γλιστρήσει έξω. Μια ανοιχτή τρύπα παραμένει ορατή και είστε έτοιμοι για περαιτέρω χρήση!

     

    Το ημιδιαφανές Fuck SLUT butt plug είναι εξοπλισμένο με ένα ανατομικό πόδι, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη στήριξη και σταθερότητα μετά την εισαγωγή του butt plug. Το butt plug έχει ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό σχήμα που στενεύει ελαφρώς προς την άκρη. Σε συνδυασμό με την αντοχή του υλικού, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι που εισάγεται εύκολα και κάθεται με ασφάλεια χωρίς να γλιστράει έξω, ακόμη και όταν βρίσκεστε σε κίνηση.

     

    Το Fuck SLUT butt plug σας εγγυάται τη διέγερση που κόβει την ανάσα σε συνδυασμό με τη γνώση ότι είστε εντελώς ανοιχτοί! Το καλύτερο μέρος Το butt plug μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί διακριτικά κάτω από τα κανονικά ρούχα 24/7.

     

    Χάρη στα διαφορετικά μεγέθη, το butt plug είναι ιδανικό για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες. Ο ογκώδης, ιδιαίτερα γεμίζων σχεδιασμός του butt plug είναι πειστικός και εξασφαλίζει ότι θα το αισθάνεστε σωστά ανά πάσα στιγμή. Αυτό που κάνει το πρωκτικό βύσμα ξεχωριστό, ωστόσο, είναι το συνεχές τούνελ του. Με αυτό, είναι δυνατοί διάφοροι τύποι παιχνιδιού. Είτε εισάγετε ένα πέος, ένα μακρύ δονητή ή ένα σωλήνα κλύσματος, είτε δοκιμάζετε γαργαλιστικά παιχνίδια χρυσού ντους - αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει με το καινοτόμο butt plug Fuck SLUT butt plug το άνοιγμα είναι πολύ ευέλικτο! Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να κλείσετε το butt plug με ένα πώμα!

     

    Με το Fuck SLUT butt plug έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 5 μεγεθών:

     

    • Μέγεθος S: μήκος 70 mm, διάμετρος 25 - 32 mm, άνοιγμα 20 mm ø
    • Μέγεθος M: μήκος 90 mm, διάμετρος 32 - 42 mm, άνοιγμα 29 mm ø
    • Μέγεθος L: μήκος 105 mm, διάμετρος 37 - 51 mm, άνοιγμα 34 mm ø
    • Μέγεθος XL: μήκος 128 mm, διάμετρος 46 - 60 mm, άνοιγμα 42 mm ø
    • Μέγεθος XXL: μήκος 145 mm, διάμετρος 51 - 70 mm, άνοιγμα 48 mm ø

     

    Τι άλλο πρέπει να λάβω υπόψη μου

     

    Το Fuck SLUT butt plug είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας. Η μίξη των υλικών δημιουργεί ένα προϊόν με υψηλή σταθερότητα που είναι απολύτως φιλικό προς το σώμα σας. Πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση, θα πρέπει να πλένετε το butt plug με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι και να το καθαρίζετε με το σπρέι μας VERYCLEAN. Χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το AQUAMEO ή, για να το αφήσετε να στάξει από το butt plug, το λιπαντικό μας (τεχνητό σπέρμα) CUMSHOT.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Τούνελ Πρωκτικό βύσμα
    • butt plug με άνοιγμα και βύσμα
    • Perfect Fit = ανατομικά τέλεια διαμορφωμένο
    • Ογκώδης, ιδιαίτερα γεμίζουσα σχεδίαση
    • Υλικό: TPE, χωρίς φθαλικές ενώσεις
    • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε μόνο υδατοδιαλυτά λιπαντικά όπως το Aquameo.
    • Στην παράδοση περιλαμβάνονται τα αντίστοιχα βύσματα στεγανοποίησης!

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Looksee

    With the help of crackstuffers plug I managed to implant myself with the XXL. Unfortunately it wouldn't stay in. Will improve I'm sure with more use. Feels great otherwise.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sympa à porter

    Dispositif sympa, bien distinct du "buttplug" usuel. Mais attention a bien choisir sa taille: trop gros il est insupportable, trop petit il ne reste pas en place. Le bouchon est utile lors du port prolonger (qui est tout-à-fait possible) ....

    • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Geiler Plug

    Das Material ist einwandfrei und perfekt geeignet. Der Plug lässt sich gut einführen und bleibt da, wo er sein soll. Fällt etwas klein aus nach meinem Gefühl. Ich habe die Größe M jedoch L wäre für mich besser. Kann damit stundenlang laufen ohne dass es herausfällt. Der Stopfen hält auch gut. Kann ich nur empfehlen.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Molto soddisfatto

    Preso in taglia M, pensavo fosse troppo grande ma invece è perfetto. Molto soddisfatto

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Βύσμα πρωκτού σήραγγας - Fuck SLUT - butt plug με βύσμα

    Βύσμα πρωκτού σήραγγας - Fuck SLUT - butt plug με βύσμα

    Θέλετε την απόλυτη πρωκτική εμπειρία Το Fuck SLUT butt plug είναι ένα "γαμημένο" butt plug που προσαρμόζεται τέλεια στην πρωκτική ανατομία. Το μόνο που μένει ορατό είναι μια ανοιχτή τρύπα, έτοιμη για περαιτέρω χρήση! Μια ανοιγμένη τρύπα παραμένει ορατή και είστε έτοιμοι για περαιτέρω χρήση!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: