Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

Το κλασικό ηλεκτρόδιο μεσαίου μεγέθους από E-Stim Systems είναι ένα προϊόν πρώτης γενιάς που εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές στους λάτρεις της ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό το ηλεκτρόδιο είναι κατάλληλο τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική ηλεκτροδιέγερση και προσφέρει μια ευέλικτη εμπειρία τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Περισσότερες πληροφορίες

3778/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems: Ευέλικτη και αξιόπιστη ηλεκτροδιέγερση.

    Το μεσαίου μεγέθους κλασικό ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems είναι ένα προϊόν πρώτης γενιάς που εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές στους λάτρεις της ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό το ηλεκτρόδιο είναι κατάλληλο τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική ηλεκτροδιέγερση και προσφέρει μια ευέλικτη εμπειρία τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

    Σχεδιασμένο για άνεση και αποτελεσματική ηλεκτροδιέγερση:

    • Λόγω της μικρής διαμέτρου του, το ηλεκτρόδιο μεσαίου μεγέθους είναι ιδανικό για όσους ξεκινούν με την ηλεκτροδιέγερση και αναζητούν άνετη πρωκτική ή κολπική διέγερση.
    • Ο σχεδιασμός του παρέχει εξαιρετική επαφή και πιο φυσική αίσθηση από άλλα ηλεκτρόδια, καθώς οι επαφές βρίσκονται στο πάνω και στο κάτω μέρος.


    Ανθεκτική κατασκευή και κομψό φινίρισμα:

    • Το ηλεκτρόδιο είναι κατασκευασμένο από υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας και διαθέτει το σατινέ φινίρισμα για το οποίο E-Stim Systems είναι γνωστό.
    • Η ανθεκτικότητα σε συνδυασμό με την κομψή εμφάνιση καθιστά αυτό το ηλεκτρόδιο την πρώτη επιλογή στη σειρά προϊόντων της E-Stim Systems.


    Προδιαγραφές και φροντίδα:

    • Μέγεθος: διάμετρος 25 mm και μήκος 110 mm, βάρος: 140 g.
    • Διαθέτει χωνευτές υποδοχές 4 mm στη βάση για ασφαλή και βολική σύνδεση.
    • Το ηλεκτρόδιο μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί το σπρέι VERYCLEAN της MEO. Για να διατηρηθεί η ποιότητα του ηλεκτροδίου, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σκληρά καθαριστικά.


    Συνιστώμενο λιπαντικό για τη βελτίωση της αγωγιμότητας:

    • Για να διασφαλιστεί η βέλτιστη ηλεκτροδιέγερση, θα πρέπει να χρησιμοποιείται το λιπαντικό ESHOCK με βάση το νερό. Διευκολύνει την εισαγωγή και βελτιώνει την αγωγιμότητα.
    • Δεν συνιστούμε τη χρήση λιπαντικών με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του E-Stim Systems είναι συμβατά.


    Το κλασικό ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems: Μια αξιόπιστη επιλογή για ποικίλες εφαρμογές ηλεκτροδιέγερσης.

    Αυτό το κλασικό ηλεκτρόδιο είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ηλεκτρόδιο. Είναι ένας ευέλικτος και αξιόπιστος τρόπος για να ανακαλύψετε την ερωτική ηλεκτροδιέγερση για τον εαυτό σας. Είναι κατάλληλο για αρχάριους, αλλά προσφέρει επίσης στους έμπειρους χρήστες πολυάριθμες δυνατότητες. Αυτό το ηλεκτρόδιο αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της E-Stim Systems δέσμευσης στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, η οποία υποστηρίζεται από τη μοναδική εγγύηση εφ' όρου ζωής.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Κλασικό ηλεκτρόδιο μεσαίου μεγέθους από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό, εισαγόμενο ηλεκτρόδιο.
    • Διαστάσεις: Διάμετρος 25 mm, περιφέρεια 78,5 mm.
    • Βάρος: 140 g (5 oz)
    • Συνδέσεις Δύο υποδοχές 4 mm στη βάση.
    • Απαιτείται καλώδιο 4 mm. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλώδιο κορδέλας (3808). Ένα καλώδιο χαμηλού προφίλ έχει υποδοχές 4 mm αλλά δεν προεξέχει τόσο πολύ από το ηλεκτρόδιο όσο το τυπικό καλώδιο 4 mm. Είναι ιδανικό για τη σύνδεση με αυτό το ηλεκτρόδιο, εάν το ηλεκτρόδιο πρόκειται επίσης να χρησιμοποιηθεί σε καθιστή θέση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένα δι-καλώδιο (3809). Διαθέτει έναν σύνδεσμο 4 mm και έναν σύνδεσμο 2 mm στο ίδιο άκρο, ώστε να μπορούν να συνδεθούν διαφορετικά ηλεκτρόδια. Είναι ιδανικό για το συνδυασμό ενός εισαγόμενου ηλεκτροδίου με αυτοκόλλητα μαξιλάρια.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Με ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wow!

    Wow! It was awesome. I will be purchasing the larger plug. What a tremedous feeling. I just kept cumming and cumming and cumming. A must accessory for everyone

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

      Κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

      Το κλασικό ηλεκτρόδιο μεσαίου μεγέθους από E-Stim Systems είναι ένα προϊόν πρώτης γενιάς που εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές στους λάτρεις της ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό το ηλεκτρόδιο είναι κατάλληλο τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική ηλεκτροδιέγερση και προσφέρει μια ευέλικτη εμπειρία τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: