Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

Vyper™ XL από E-Stim Systems - E-Stim πέος και όρχεις

Η MEO παρουσιάζει το Vyper™ XL από το E-Stim Systems ένα προηγμένο σύστημα ηλεκτροδιέγερσης και συμπίεσης οκτώ πόλων. Το Vyper™ XL βασίζεται στην επιτυχία του Vyper2™ και επεκτείνει το εύρος της ηλεκτροδιέγερσης από λεπτές αισθήσεις σε πιο έντονες εμπειρίες CBT που διεγείρουν τόσο το πέος όσο και τους όρχεις.

Περισσότερες πληροφορίες

3770/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Vyper ™ XL από το E-Stim Systems: Ακραία ηλεκτροδιέγερση για το πέος και τους όρχεις

Η MEO παρουσιάζει το Vyper ™ XL από το E-Stim Systems ένα προηγμένο σύστημα ηλεκτροδιέγερσης και συμπίεσης οκτώ πόλων. Το Vyper™ XL βασίζεται στην επιτυχία του Vyper2™ και επεκτείνει το εύρος της ηλεκτροδιέγερσης από λεπτές αισθήσεις σε πιο έντονες εμπειρίες CBT που διεγείρουν τόσο το πέος όσο και τους όρχεις.

Προσαρμοσμένο για περισσότερη απόλαυση από την ηλεκτροδιέγερση.

  • Το Vyper™ XL έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανδρών και εγγυάται άνετη και αποτελεσματική εφαρμογή.
  • Κατασκευασμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η συσκευή διαθέτει οκτώ επιχρυσωμένες επιφάνειες ηλεκτρικής επαφής που κατανέμονται σε τέσσερις πλάκες συμπίεσης.
  • Όταν το πέος και οι όρχεις σε στύση εισάγονται στο Vyper™ XL, η συσκευή μπορεί να εφαρμόσει τόσο πίεση όσο και τις διεγερτικές αισθήσεις της ηλεκτροδιέγερσης.


Ηλεκτροδιέγερση από απαλή έως έντονη:

  • Το Vyper™ XL προσφέρει ένα φάσμα ηλεκτροδιέγερσης για το πέος και τους όρχεις, που κυμαίνεται από ήπιο μυρμήγκιασμα έως πιο έντονες αισθήσεις που είναι κατάλληλες ακόμη και για πρακτικές CBT.
  • Με οκτώ επιφάνειες επαφής, το Vyper™ XL προσφέρει πολλαπλές περιοχές για μια ολοκληρωμένη και ποικίλη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης για το πέος και τους όρχεις.
  • Προσοχή: Αν πιέσετε πολύ δυνατά, μπορεί να καταστρέψετε κάτι πολύ πολύτιμο!


Υλικά υψηλής ποιότητας για μεγάλη διάρκεια ζωής και αποτελεσματική ηλεκτροδιέγερση:

  • Σε αντίθεση με τις συσκευές με λεπτές πλαστικές πλάκες, το Vyper™ XL είναι κατασκευασμένο από ακρυλικές πλάκες πάχους 5 mm, οι οποίες έχουν κοπεί με λέιζερ και είναι εφοδιασμένες με ειδικά κατασκευασμένες πλακέτες κυκλωμάτων, ώστε να διασφαλίζεται η μακροζωία και η αποτελεσματική ηλεκτρική αγωγιμότητα.
  • Οι πλάκες επαφής είναι επιχρυσωμένες, γεγονός που αυξάνει τόσο τη μακροζωία όσο και την ποιότητα της ηλεκτρικής επαφής.


Ευέλικτος και φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός:

  • Το Vyper™ XL έχει σχεδιαστεί με άνετο άνοιγμα και η απόσταση μεταξύ των δύο πλακών είναι ρυθμιζόμενη για να προσαρμόζεται σε διαφορετικά μεγέθη πέους.
  • Οι συνδέσεις και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα 4 mm εξασφαλίζουν στιβαρότητα και ανθεκτικότητα.
  • Το Vyper™ XL είναι συμβατό με συστήματα ενός και δύο καναλιών και μπορεί να συνδεθεί με συσκευές ηλεκτροδιέγερσης όπως το MEO SexBox (απαιτείται προσαρμογέας), το 2B™ ή το ElectroHelix™ από το E-Stim Systems μπορεί να συνδεθεί.


Vyper™ XL από την E-Stim Systems: Προηγμένη ηλεκτροδιέγερση του πέους και των όρχεων.

Το Vyper™ XL είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ BDSM, είναι ένα πλήρες όργανο για ηλεκτροδιέγερση του πέους και των όρχεων. Είτε προτιμάτε ήπιες αισθήσεις είτε θέλετε να εμβαθύνετε στον κόσμο του CBT, με το Vyper™ XL μπορείτε να έχετε μια ασφαλή, προσαρμόσιμη και συναρπαστική εμπειρία. Χάρη στον εύκολο στη φροντίδα σχεδιασμό του και τα υψηλής ποιότητας υλικά του, το Vyper™ XL είναι μια αξιόπιστη και απαραίτητη προσθήκη για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντες της ηλεκτροδιέγερσής τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Vyper™ XL από E-Stim Systems
  • Υλικό: Το Python™ XL από E-Stim Systems είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και βέλτιστη λειτουργικότητα κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης. Η κύρια δομή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας, το οποίο είναι γνωστό για την αντοχή και το μικρό του βάρος. Οι ηλεκτρικές επιφάνειες επαφής είναι επιχρυσωμένες για να διασφαλίζεται η αποτελεσματική και ασφαλής μετάδοση ηλεκτρικού σήματος. Οι πλάκες πίεσης είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό πάχους 5 mm, ένα σκληρό και διαφανές πλαστικό που είναι ανθεκτικό και οπτικά ελκυστικό. Επιπλέον, για την τοποθέτηση χρησιμοποιούνται εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, τα οποία είναι ισχυρά και ανθεκτικά στη διάβρωση. Τέλος, αναπόσπαστο μέρος των ηλεκτρικών λειτουργιών αποτελούν οι προσαρμοσμένες πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB), οι οποίες προσαρμόζονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών καθιστά το Vyper2™ μια υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη επιλογή για τους λάτρεις της ηλεκτροδιέγερσης.
  • Οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων (PCBs) είναι βασικά συστατικά των σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων. Είναι οι πλακέτες κυκλωμάτων στις οποίες τοποθετούνται και συνδέονται διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, όπως αντιστάσεις, πυκνωτές και ολοκληρωμένα κυκλώματα. Οι πλακέτες PCB αποτελούν τη φυσική πλατφόρμα για αυτά τα εξαρτήματα και παρέχουν τις ηλεκτρικές συνδέσεις που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του κυκλώματος. Θα βρείτε PCBs σχεδόν σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, από απλές μικροσυσκευές έως πολύπλοκα συστήματα υπολογιστών.
  • Κατασκευάζονται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια συνηθισμένη πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
  • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
  • Η MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Vyper™ XL από E-Stim Systems - E-Stim πέος και όρχεις

Vyper™ XL από E-Stim Systems - E-Stim πέος και όρχεις

Η MEO παρουσιάζει το Vyper™ XL από το E-Stim Systems ένα προηγμένο σύστημα ηλεκτροδιέγερσης και συμπίεσης οκτώ πόλων. Το Vyper™ XL βασίζεται στην επιτυχία του Vyper2™ και επεκτείνει το εύρος της ηλεκτροδιέγερσης από λεπτές αισθήσεις σε πιο έντονες εμπειρίες CBT που διεγείρουν τόσο το πέος όσο και τους όρχεις.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: