Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Bobble™ Electrosex Plug από το E-Stim Systems

Έτοιμοι για μια ερωτική περιπέτεια Η MEO παρουσιάζει το Bobble™ Electrosex Plug από το E-Stim Systems - ένα πανέμορφο διπολικό ηλεκτρόδιο που ανεβάζει την ηλεκτροδιέγερση σε νέα ύψη. Με τον λαμπερό, σαγηνευτικά καμπυλωτό σχεδιασμό του, το Bobble™ δεν είναι απλώς μια πανδαισία για τα μάτια. Είναι μια δύναμη για βαθιά, έντονη διέγερση, ιδανική για κολπικές και πρωκτικές περιπέτειες.

Περισσότερες πληροφορίες

3785/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το Bobble™ Electrosex Plug από την E-Stim Systems: Εντατική ηλεκτροδιέγερση του προστάτη και του σημείου G!

    Έτοιμοι για μια ερωτική περιπέτεια Η MEO παρουσιάζει το Bobble™ Electrosex Plug από το E-Stim Systems - ένα πανέμορφο διπολικό ηλεκτρόδιο που απογειώνει την ηλεκτροδιέγερση σε νέα ύψη. Με τον λαμπερό, σαγηνευτικά καμπυλωτό σχεδιασμό του, το Bobble™ δεν είναι απλώς μια πανδαισία για τα μάτια. Είναι μια δύναμη για βαθιά, έντονη διέγερση, ιδανική για κολπικές και πρωκτικές περιπέτειες. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο έντονης απόλαυσης και ανακαλύψτε γιατί το The Bobble™ είναι ο επίσημος πρωταγωνιστής της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης!

    Εργονομικός σχεδιασμός για βέλτιστη ηλεκτρική διέγερση:

    Χάρη στο στρογγυλεμένο και λείο σχήμα του, το The Bobble™ εισάγεται εύκολα πρωκτικά ή κολπικά και προσαρμόζεται στα φυσικά περιγράμματα του σώματος για να διεγείρει δυσπρόσιτες περιοχές, όπως το σημείο G ή τον προστάτη. Το ηλεκτρόδιο μας είναι ευέλικτο και είναι κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική διέγερση, επιτρέποντας ένα ευρύ φάσμα ερωτικών εμπειριών ηλεκτροδιέγερσης.

    Ποιότητα και εγγύηση:

    Ως μέρος της σειράς ηλεκτροδίων υψηλής ποιότητας από το E-Stim Systems το Bobble™ καλύπτεται από τη μοναδική ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή από την E-Stim Systems μια απόδειξη της ποιότητας και της μακροζωίας του προϊόντος.

    Διαστάσεις:

    Μήκος: 99 mm, διάμετρος: 37,5 mm
    Μήκος εισαγωγής: 70 mm
    Βάρος: 222 g

    Ευέλικτες επιλογές σύνδεσης:

    Το ηλεκτρόδιο είναι εξοπλισμένο με βύσματα 4 mm και είναι συμβατό με τα καλώδια χαμηλού προφίλ από το E-Stim Systems αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με κανονικά καλώδια 4 mm ή το bi-cable (βλ. αξεσουάρ). Είναι συμβατό με όλες τις συνήθεις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (εάν είναι απαραίτητο με τους προσαρμογείς που προσφέρουμε). Αυτό προσφέρει μέγιστη ευελιξία στη χρήση.

    Εύκολος καθαρισμός και φροντίδα:

    Το ηλεκτρόδιο καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή με σπρέι VeryClean. Για να αποφευχθεί η καταστροφή του ηλεκτροδίου, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σκληρά καθαριστικά. Για πιο σχολαστικό καθαρισμό, το ηλεκτρόδιο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και τα επιμέρους μέρη να καθαριστούν ξεχωριστά. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή κατά την επανασυναρμολόγηση.

    Αυτό κάνει την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση ακόμα πιο διασκεδαστική:

    Για βέλτιστη εμπειρία θα πρέπει να χρησιμοποιείται το λιπαντικό μας ESHOCK με βάση το νερό. Αυτό το ειδικό λιπαντικό εγγυάται εύκολη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Αποφύγετε οπωσδήποτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια E-Stim Systems.

    The Bobble™ Electrosex Plug από την E-Stim Systems: Ένα ταξίδι στα βάθη του σώματος!

    The Bobble™ Electrosex Plug είναι η πρώτη επιλογή για όσους αναζητούν βαθιά ηλεκτροδιέγερση, από ήπια έως πολύ έντονη. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος χρήστης, το Bobble™ προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που κόβει την ανάσα και εγγυάται τόσο άνεση όσο και πολύ έντονη πρωκτική/κολπική ηλεκτροδιέγερση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Bobble™ electrosex plug από E-Stim Systems
    • Το Bobble™ είναι εξοπλισμένο με στιβαρές υποδοχές 4 mm στη βάση. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το βύσμα για παρατεταμένη χρήση, π.χ. 24 ώρες το 24ωρο, σας προτείνουμε τα καλώδια χαμηλού προφίλ, καθώς είναι πιο άνετα και επιτρέπουν τη διακριτική χρήση του Bobble™ κάτω από το εσώρουχο.
    • Τύπος: Διπολικό, εισάξιμο
    • Συνολικό μήκος: 99 mm
    • Μέγιστο εισάξιμο μήκος: 70 mm
    • Διάμετρος: 37,5 mm
    • Βάρος: 222 g
    • Συνδέσεις: Στη βάση.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική εγγύηση του κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems η ασφάλεια και η ποιότητα πάνω απ' όλα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Geiles Vergnügen

    Ich habe kürzlich den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems bei MEO gekauft und muss sagen, dass ich absolut beeindruckt bin. Dieses Ding hat meine Erwartungen in Bezug auf Elektrostimulation bei weitem übertroffen. Zunächst möchte ich die hervorragende Qualität und Verarbeitung des Plugs hervorheben. Das Material fühlt sich sicher und angenehm an und die glatte Oberfläche sorgt für eine komfortable Benutzung. Das eigentliche Highlight ist jedoch die Elektrostimulation. Der BobbleElectrosex Plug bietet eine tiefe und intensive Stimulation, wie ich sie noch nie erlebt habe. Durch die einstellbaren Impulse kann ich die Intensität genau auf meine Vorlieben abstimmen, was zu einem sehr geilen Erlebnis führt. Die Stimulation meines Inneren mit dem Plug ist sensationell. Jede elektrische Welle erzeugt ein unglaublich stimulierendes Gefühl, das sich deutlich von herkömmlichen Sexspielzeugen unterscheidet. Besonders die Stimulation der Prostata ist hervorragend und führt zu extremen und lang anhaltenden Höhepunkten. Ich kann den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems jedem Mann und jeder Frau nur empfehlen!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Surprenant

    Objet Très surprenant !! Sensation Garantie - qualité surprenante je ne m’attendais pas à ça !! Je recommande vivement !!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Bobble™ Electrosex Plug από το E-Stim Systems

    Bobble™ Electrosex Plug από το E-Stim Systems

    Έτοιμοι για μια ερωτική περιπέτεια Η MEO παρουσιάζει το Bobble™ Electrosex Plug από το E-Stim Systems - ένα πανέμορφο διπολικό ηλεκτρόδιο που ανεβάζει την ηλεκτροδιέγερση σε νέα ύψη. Με τον λαμπερό, σαγηνευτικά καμπυλωτό σχεδιασμό του, το Bobble™ δεν είναι απλώς μια πανδαισία για τα μάτια. Είναι μια δύναμη για βαθιά, έντονη διέγερση, ιδανική για κολπικές και πρωκτικές περιπέτειες.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: