Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ανιχνευτές & διαστολείς

Ενημερωτικό δελτίο

Ενιαία Hegar sonde - Διαστολέας της ουρήθρας

Η εξατομικευμένη έκσταση! Ανακαλύψτε εντελώς νέα βάθη απόλαυσης με τους διαστολείς ουρήθρας Hegar σε 13 διαφορετικά μεγέθη! Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, θα βρείτε τον διαστολέα στο μέγεθος που ψάχνετε. Αφήστε το δροσερό μέταλλο να σας αποπλανήσει και βιώστε ένταση όπως ποτέ άλλοτε.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η εξατομικευμένη έκσταση! Ανακαλύψτε εντελώς νέα βάθη απόλαυσης με τους διαστολείς ουρήθρας Hegar σε 13 διαφορετικά μεγέθη! Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, θα βρείτε τον διαστολέα στο μέγεθος που ψάχνετε. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το δροσερό μέταλλο και ζήστε μια ένταση που δεν έχετε ξαναζήσει. Και μην ξεχνάτε: με κάθε χιλιοστό περισσότερο, ανοίγεται ένας νέος κόσμος αισθήσεων. Κάνε το βήμα και ανακάλυψε τι υπάρχει μέσα σου!

     

    Τι είναι οι διαστολείς ουρήθρας Hegar

     

    Οι διαστολείς ουρήθρας Hegar, που συχνά αποκαλούνται απλώς "Ήχοι Hegar", είναι ιατρικά όργανα που αναπτύχθηκαν αρχικά για τη διαστολή (διεύρυνση) των σωματικών ανοιγμάτων, ιδίως της ουρήθρας. Πήραν το όνομά τους από τον Ελβετό γυναικολόγο August Hegar, ο οποίος τους ανέπτυξε τον 19ο αιώνα. Εκτός του ιατρικού πλαισίου, ωστόσο, χρησιμοποιούνται επίσης στο πλαίσιο του BDSM και άλλων ερωτικών πρακτικών, ιδίως για τη διέγερση της ουρήθρας, γνωστή ως "sounding". Οι διαστολείς Hegar μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

     

    Για όσους δεν θέλουν να αγοράσουν αμέσως ένα πλήρες σετ διαστολέων ουρήθρας Hegar, προσφέρουμε τώρα τη δυνατότητα να επιλέξετε ακριβώς το μέγεθος που σας ταιριάζει καλύτερα. Κάθε διαστολέας έχει δύο άκρα με διαφορετικές διαμέτρους, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε απαλά και σταδιακά τη διαστολή της ουρήθρας.

     

    Αν επιθυμείτε, μπορείτε να φτάσετε μέχρι το εντυπωσιακό μέγεθος των 26 χιλιοστών ή απλά να απολαύσετε την απαράμιλλη αίσθηση του να βιώνετε έναν οργασμό ενώ η ουρήθρα σας είναι γεμάτη με δροσερό μέταλλο.

     

    Βασικά χαρακτηριστικά: Η ουρήθρα θα είναι έτοιμη για χρήση από τον ουρητήρα:

     

    • Με τη μικρή του κάμψη, ο διαστολέας εισάγεται χωρίς κόπο.
    • Με συνολικό μήκος περίπου 20 cm, ο διαστολέας προσφέρει αρκετό μήκος για βαθιά εξερεύνηση.
    • Κατασκευασμένος από χάλυβα ιατρικής ποιότητας, ο διαστολέας καθαρίζεται εύκολα, είναι στρογγυλεμένος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές.
    • Πωλείται σε μεμονωμένα μεγέθη - δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα πλήρες σετ!
    • Ιδανικό για όλα τα επίπεδα εμπειρίας στο Urethral Sounding.
    • Ιδανικό για παιχνίδι με διαφορετικές θερμοκρασίες! Ψύξτε τον διαστολέα στο ψυγείο ή θερμάνετέ τον με ζεστό νερό για ακόμα πιο έντονες αισθήσεις.
    • Υλικό υψηλής ποιότητας! Φιλικό προς το σώμα, χωρίς νικέλιο, μη πορώδες και υγιεινό ανοξείδωτο ατσάλι.

     

    Με τους ατομικούς διαστολείς ουρήθρας Hegar, καθορίζετε εσείς οι ίδιοι το ρυθμό και την ένταση της διάτασης. Από ήπια έως ακραία - βρείτε την ιδανική διάμετρο για εσάς και βουτήξτε σε έναν κόσμο γεμάτο νέες αισθήσεις. Απολαύστε κάθε χιλιοστό!

     

    Η σωστή φροντίδα και το ιδανικό λιπαντικό:

     

    Όταν χρησιμοποιούνται διαστολείς Hegar ή παρόμοια όργανα για ερωτικούς σκοπούς, είναι σημαντικό να είναι αποστειρωμένα για την αποφυγή μολύνσεων. Με τους διαστολείς ουρήθρας Hegar, θα βουτήξετε σε έναν κόσμο έντονων αισθήσεων. Και για να διασφαλίσετε ότι αυτή η εμπειρία παραμένει πάντα υγιεινή και ευχάριστη, σας συνιστούμε το απολυμαντικό σπρέι INSTACLEAN. Καθαρίζετε σχολαστικά τον διαστολέα πριν και μετά από κάθε χρήση για να διατηρείτε την υγιεινή του. Συνιστούμε επίσης να χρησιμοποιείτε το ειδικό μας λιπαντικό VERYDEEP και να εξοικειωθείτε με την τεχνική και τους κινδύνους ή να σας καθοδηγήσει κάποιος που έχει εμπειρία σε αυτό το είδος πολύ ιδιαίτερης διέγερσης.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Διαστολέας της ουρήθρας
    • Μονός Hegar sondes σε διάφορα μεγέθη.
    • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Κάθε διαστολέας έχει δύο διαμέτρους - από 1,5 έως 2 mm έως το εντυπωσιακό 25 έως 26 mm. Το μέγεθος αναγράφεται στο κέντρο του διαστολέα.
    • Διαστάσεις Συνολικό μήκος περίπου 20 cm, διάμετρος περίπου 1,5 έως 26 mm.

     

    Διάμετρος των διαστολέων:

     

    • Μέγεθος 1 - Ένα άκρο 1,5 mm / Δεύτερο άκρο 2 mm
    • Μέγεθος 2 - Ένα άκρο 3 mm / Δεύτερο άκρο 4 mm
    • Μέγεθος 3 - Ένα άκρο 5 mm / Δεύτερο άκρο 5 mm
    • Μέγεθος 4 - Ένα άκρο 7 mm / Δεύτερο άκρο 8 mm
    • Μέγεθος 5 - Ένα άκρο 9 mm / Δεύτερο άκρο 10 mm
    • Μέγεθος 6 - Ένα άκρο 11 mm / Δεύτερο άκρο 12 mm
    • Μέγεθος 7 - Ένα άκρο 13 mm / Δεύτερο άκρο 14 mm
    • Μέγεθος 8 - Ένα άκρο 15 mm / Δεύτερο άκρο 16 mm
    • Μέγεθος 9 - Ένα άκρο 17 mm / Δεύτερο άκρο 18 mm
    • Μέγεθος 10 - Ένα άκρο 19 mm / Δεύτερο άκρο 20 mm
    • Μέγεθος 11 - Ένα άκρο 21 mm / Δεύτερο άκρο 22 mm

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Fantastico

    Al principio siempre daun poco de...bueno ya me entendeis, pero probé el primero y ya no pude dejarlo hasta introducirme el mayor de todos

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Ενιαία Hegar sonde - Διαστολέας της ουρήθρας

    Ενιαία Hegar sonde - Διαστολέας της ουρήθρας

    Η εξατομικευμένη έκσταση! Ανακαλύψτε εντελώς νέα βάθη απόλαυσης με τους διαστολείς ουρήθρας Hegar σε 13 διαφορετικά μεγέθη! Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, θα βρείτε τον διαστολέα στο μέγεθος που ψάχνετε. Αφήστε το δροσερό μέταλλο να σας αποπλανήσει και βιώστε ένταση όπως ποτέ άλλοτε.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: