Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

COCK SHOCK 2.0 - Δακτύλιος πέους με ηλεκτροδιέγερση - πλήρες σετ

Το σετCOCK SHOCK 2. 0 σας επιτρέπει τον πλήρη και απόλυτα κυρίαρχο έλεγχο του πέους - χάρη στην ηλεκτροδιέγερση και τη δόνηση. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ περιποίησης και ευχάριστης τιμωρίας, από μαλακό έως σκληρό. Και όλα αυτά μέσω τηλεχειριστηρίου που λειτουργεί παντού. Στο σπίτι, στο κλαμπ, στο γυμναστήριο ή κατά τη διάρκεια των αγορών.

Περισσότερες πληροφορίες

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το σετ COCK SHOCK 2.0 σας επιτρέπει τον πλήρη και απόλυτα κυρίαρχο έλεγχο του πέους - χάρη στην ηλεκτροδιέγερση και τη δόνηση. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ περιποίησης και τιμωρίας, από μαλακό έως σκληρό. Και όλα αυτά μέσω τηλεχειριστηρίου που λειτουργεί παντού. Στο σπίτι, στο κλαμπ, στο γυμναστήριο ή κατά τη διάρκεια των αγορών.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το COCK SHOCK 2.0

     

    Με το δαχτυλίδι ηλεκτροδιέγερσης πούτσου COCK SHOCK 2.0 μπορείτε να δώσετε στο Sub σας ένα καλό χτύπημα! Είναι ιδανικό για παιχνίδια ρόλων BDSM, επειδή σε ελάχιστο χρόνο το COCK SHOCK 2.0 τυλίγεται γύρω από το πέος και τους όρχεις σας- στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι ακούει τις εντολές σας. Αν αρνηθεί, απλά χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε και να ελέγξετε τα τιμωρητικά "ερεθίσματα" στο δαχτυλίδι πέους. Αν συμπεριφέρεται καλά, μπορείτε να τον κακομάθετε με δονήσεις! Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σετ COCK SHOCK 2.0 για ώρες απόλαυσης edging και να εναλλάσσετε μεταξύ δόνησης και ηλεκτροδιέγερσης!

     

    Αυτός ο δακτύλιος σιλικόνης για τον πούτσο δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για να βελτιώνει τη στύση του, αλλά και για να δίνει στο Sub σας ένα στριφογυριστό ηλεκτρικό χτύπημα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το COCK SHOCK 2.0 E-Stim Cock Ring είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τη συγκίνηση ενός επικείμενου ηλεκτροσόκ χωρίς να χρειάζεστε μονάδα TENS, καλώδια ή ηλεκτρόδια. Αυτό συμβαίνει επειδή όλη η απαραίτητη τεχνολογία είναι ήδη ενσωματωμένη στο δαχτυλίδι πέους.

     

    Το COCK SHOCK 2.0 Cock Ring μας είναι κατασκευασμένο από βελούδινη σιλικόνη που είναι σταθερή αλλά ελαφρώς εύκαμπτη και προσαρμόζεται τέλεια στα περισσότερα μεγέθη πέους. Η ραβδωτή επιφάνεια παρέχει πρόσθετη διέγερση. Τα 3 επίπεδα και τα 2 μοτίβα των ηλεκτροσόκ καθώς και οι 3 ταχύτητες και τα 2 μοτίβα των δονήσεων μπορούν να απολαμβάνονται ταυτόχρονα ή ανεξάρτητα! Αλλάξτε μεταξύ των διαφορετικών συνδυασμών σοκ και δόνησης, μεταξύ περιποίησης και τιμωρίας. Ή χρησιμοποιήστε το COCK SHOCK 2.0 κατά τη διάρκεια του σεξ και ανακαλύψτε ποια λειτουργία κάνει το πέος του πιο σκληρό, ενώ οι διπλοί κινητήρες και τα ηλεκτρόδια στο δαχτυλίδι πέους διεγείρουν τόσο εσάς όσο και τον εραστή σας κατά τη διάρκεια του σεξ.

     

    Το σετ COCK SHOCK 2.0 διαθέτει ασύρματο τηλεχειριστήριο με μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη που δείχνει ακριβώς ποια ένταση δόνησης και κρούσης είναι ενεργή τη δεδομένη στιγμή. Ιδανικό για να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό δονήσεων και κρούσεων που θα οδηγήσει την απόλαυσή σας στο απόλυτο αποκορύφωμά της!

     

    Το σετ επαναφορτίζεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου φόρτισης USB και είναι κατασκευασμένο από βελούδινα απαλή σιλικόνη που δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και λατέξ για μια εμπειρία φιλική προς το σώμα. Ωστόσο, το υψηλής ποιότητας υλικό είναι συμβατό μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το E-SHOCK ή το Aquameo.

     

    Τι άλλο πρέπει να λάβω υπόψη μου

     

    Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το τζελ ηλεκτροδίων E-SHOCK που διαθέτουμε. Κατά τη διάρκεια του ηλεκτροσεξ, διάφορες ζώνες του σώματος διεγείρονται εντατικά με ρεύμα διέγερσης. Μια αίσθηση μυρμηγκιάσματος που εντείνεται εξαιρετικά με το τζελ μας E-SHOCK. Χάρη στην ηλεκτρική αγωγιμότητά του, το τζελ ηλεκτροδίων ESHOCK βελτιώνει την επαφή μεταξύ του COCK SHOCK 2.0 και του δέρματος και χρησιμεύει επίσης ως "βοήθημα τοποθέτησης" για το δαχτυλίδι πέους. Μετά τη χρήση, μπορείτε να καθαρίσετε το δαχτυλίδι πέους με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Sado COCK SHOCK 2.0 Estim Kit
    • Κατηγορία: E-Stim Penis
    • Διαστάσεις: Εξωτερική διάμετρος 81 mm, εσωτερική διάμετρος 45 mm ή 50 mm, πάχος δακτυλίου 19 mm.
    • Υλικό: Σιλικόνη, πλαστικό ABS
    • Σημείωση: Η εμβέλεια είναι περίπου 7 - 8 μέτρα και απαιτεί μια μπαταρία CR2032 (περιλαμβάνεται).
    • Ηλεκτροδιέγερση και δόνηση: Απολαύστε 3 επίπεδα και 2 μοτίβα ηλεκτροδιέγερσης καθώς και 3 ταχύτητες και 2 μοτίβα δόνησης, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα ή ανεξάρτητα.
    • Τηλεχειριστήριο: Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια περίπου 7 έως 8 μέτρα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή να το εμπιστευτείτε στον σύντροφό σας για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ενώ φοράτε το δαχτυλίδι γύρω από τον πούτσο σας. Η οθόνη LCD διευκολύνει τη διαπίστωση των επιλεγμένων ρυθμίσεων ή τον έλεγχο των λειτουργιών!
    • Αυτός ο δακτύλιος για τον πούτσο είναι λείος και εύκαμπτος, κατασκευασμένος από μαλακή, ελαστική σιλικόνη. Όλα τα υλικά δεν περιέχουν φθαλικό εστέρα και είναι ασφαλή για το σώμα.
    • Παρακαλείστε να το χρησιμοποιείτε μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό.
    • Επαναφορτιζόμενο και αδιάβροχο:
    • Χρησιμοποιήστε το καλώδιο φόρτισης USB για να φορτίσετε το σετ δαχτυλιδιών πέους COCK SHOCK 2.0 Estim.
    • Αδιάβροχο και αδιάβροχο IPX5.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    von zart bis sehr hart

    stimulation oder bestrafung ganz so wie die herrin es wünscht. ich muss sagen, dass das die beste anschaffung der letzten jahre war. eine echte bereicherung für unsere beziehung

      Αξιολόγηση 

      Geschmacksacke

      Ein Toy für Vanillas. Die Vibrationen sind ganz nett aber sehr laut und die Stromimpulse locken keinen richtigen SMler hinter dem Ofen hervor. Schade fürs Geld!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Beängstigender Vergnügen

      Meine Frau hat ihn mir gerade angelegt und ihn benutzt. Es ist wirklich beängstigend, aber es ist nicht extrem schmerzhaft. Der Ruck ist stark und schnell, aber dann verteilt sich der Schock in deinem Körper. Allerdings schreist du vor Lustschmerz auf. Gut für Teasing von zart bis hart mit den anderen Features.

      • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      This toy is amazing

      This toy is amazing, definitely keeps my husband on edge. Great toy for teasing .

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Awesome

      Vibration and estim are awesome

      • 3 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      COCK SHOCK 2.0 - Δακτύλιος πέους με ηλεκτροδιέγερση - πλήρες σετ

      COCK SHOCK 2.0 - Δακτύλιος πέους με ηλεκτροδιέγερση - πλήρες σετ

      Το σετCOCK SHOCK 2. 0 σας επιτρέπει τον πλήρη και απόλυτα κυρίαρχο έλεγχο του πέους - χάρη στην ηλεκτροδιέγερση και τη δόνηση. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ περιποίησης και ευχάριστης τιμωρίας, από μαλακό έως σκληρό. Και όλα αυτά μέσω τηλεχειριστηρίου που λειτουργεί παντού. Στο σπίτι, στο κλαμπ, στο γυμναστήριο ή κατά τη διάρκεια των αγορών.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: