Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές ουρήθρας

Ενημερωτικό δελτίο

Δονητής ουρήθρας με E-stim - X-Play Trainer

Νέο Προσφορά
  • Δονητής ουρήθρας με E-stim - X-Play Trainer

Με το X-Play Trainer μπορείτε να βιώσετε εντελώς νέες διαστάσεις σεξουαλικής διέγερσης. Αυτός ο επαναστατικός δονητής ουρήθρας είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες. Το X-Play Trainer συνδυάζει τις αισθησιακές δονήσεις που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε με συναρπαστική ηλεκτρική διέγερση που στέλνει οργασμικά κύματα μέσω του άξονα του πέους απευθείας στην κοιλιά.

Περισσότερες πληροφορίες

3494/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με το X-Play Trainer μπορείτε να βιώσετε εντελώς νέες διαστάσεις σεξουαλικής διέγερσης. Αυτός ο επαναστατικός δονητής ουρήθρας είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες. Το X-Play Trainer συνδυάζει τις αισθησιακές δονήσεις που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε με τη συναρπαστική ηλεκτροδιέγερση που στέλνει οργασμικά κύματα μέσω του άξονα του πέους απευθείας στην κοιλιά.

    Αυτό το προϊόν έχει μετατραπεί από εσωτερική συμβουλή στη σκηνή του BDSM σε παγκόσμιο μπεστ σέλερ!

    Το Estim X-Play Trainer όχι μόνο έχει κάνει όνομα στην κοινότητα του BDSM, αλλά γίνεται επίσης όλο και πιο δημοφιλές στο ευρύτερο κοινό. Οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο αναφέρουν απαράμιλλες και έντονες εμπειρίες που είχαν με το X-Play Trainer είχαν με το Ο συνδυασμός κλασικής δόνησης και εντατικής ηλεκτροδιέγερσης ανοίγει εντελώς νέους ορίζοντες οικειότητας και απόλαυσης. Αυτή η ευελιξία είναι που έχει κάνει το Estim X-Play Trainer ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα στην κατηγορία του. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι νέος στη διέγερση της ουρήθρας ή έχει ήδη εμπειρία - το X-Play Trainer προσφέρει τόσο στους αρχάριους όσο και στους έμπειρους χρήστες μια μοναδική εμπειρία που κόβει την ανάσα.

    10 λειτουργίες, ατελείωτοι οργασμοί: το X-Play Trainer ενθουσιάζει τους πελάτες μας!

    Το Estim X-Play Trainer διαθέτει δέκα διαφορετικούς τρόπους δόνησης που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων - από απαλό παλμό έως ισχυρούς παλμούς που θα σας φέρουν σε νέες κορυφώσεις ξανά και ξανά. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή, γιατί το πραγματικό highlight είναι η έντονη ηλεκτροδιέγερση. Η ηλεκτροδιέγερση, η οποία ξεκινά από την άκρη του πέους ή τη βάλανο και στέλνει από εκεί ισχυρά αλλά ευχάριστα ηλεκτρικά ερεθίσματα σε ολόκληρο τον άξονα του πέους προς το εσωτερικό του σώματος, κόβει πραγματικά την ανάσα. Ένα συναίσθημα που σίγουρα δεν έχετε ξαναζήσει.

    Σχεδιασμός και λειτουργία στην τελειότητα: ανακαλύψτε το X-Play Trainer!

    Όσον αφορά το υλικό, το X-Play Trainer εντυπωσιάζει με την ασφάλεια και την αβλαβικότητά του. Κατασκευασμένος από μέταλλο χωρίς νικέλιο, ο ουρηθρικός δονητής είναι κατάλληλος ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Το υψηλής ποιότητας μέταλλο δεν προσφέρει μόνο μια ελκυστική εμφάνιση, αλλά είναι επίσης συμβατό με λιπαντικά σιλικόνης και λιπαντικά με βάση το νερό. Για αδιάκοπη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Estim X-Play Trainer μπορεί εύκολα να επαναφορτιστεί μέσω USB και είναι πάντα έτοιμος για τον επόμενο γύρο!

    Η δόνησησυναντά την ηλεκτροδιέγερση: μια διπλή απόλαυση που θα σας αφήσει άφωνους!

    Το ιδιαίτερο σε έναν ουρηθρικό δονητή με ηλεκτροδιέγερση είναι ο μοναδικός και έντονος τύπος διέγερσης. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους οι άνδρες X-Play Trainer είναι ενθουσιασμένοι:

    • Στοχευμένη διέγερση: η ουρήθρα είναι μια ερωτογενής ζώνη που συχνά παραβλέπεται. Ένας ουρηθρικός δονητής διεγείρει αυτή την ευαίσθητη περιοχή άμεσα και έντονα.
    • Βαθιές αισθήσεις: Η ηλεκτρική διέγερση προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από τις συμβατικές δονήσεις. Δημιουργεί μια μυρμηγκιάζουσα ή παλλόμενη αίσθηση που πολλοί άνδρες περιγράφουν ως ιδιαίτερα έντονη και διεγερτική.
    • Ένα ιδιαίτερο είδος διέγερσης: Ο συνδυασμός δόνησης και ηλεκτροδιέγερσης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων, από απαλές έως έντονες, ώστε οι άνδρες να μπορούν να προσαρμόσουν την εμπειρία στις προτιμήσεις τους.
    • Νέες δυνατότητες διέγερσης: Για πολλούς άνδρες, η διέγερση της ουρήθρας με ηλεκτροδιέγερση είναι μια εντελώς νέα εμπειρία που ανοίγει άγνωστες μέχρι πρότινος κορυφώσεις και ευχάριστες αισθήσεις.


    Εφαρμογή:

    • Χρησιμοποιήστε ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό όπως το VeryDep για μια άνετη εφαρμογή και απολυμάνετε τη συσκευή πριν από τη χρήση με το σπρέι INSTACLEAN της MEO.
    • Κάντε μασάζ στο πέος μέχρι να είναι μισοσηκωμένο και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το X-Play Trainer το ένθετο.
    • Ξεκινήστε τη δόνηση και, εάν επιθυμείτε, την ηλεκτροδιέγερση και επιλέξτε το μοτίβο δόνησης και την ένταση που σας αρέσει.
    • Αφήστε τον εαυτό σας να συγκλονιστεί από τις συγκλονιστικές αισθήσεις.


    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Estim X-Play Trainer
    • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό ABS
    • Διαστάσεις: Μήκος: 21,5 cm, μήκος εισαγωγής: 18 cm, διάμετρος του καθετήρα: 5 mm.
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1 X-Play Trainer (δονητής ουρήθρας με ηλεκτροδιέγερση), 1 καλώδιο φόρτισης USB.
    • 10 διαφορετικοί τρόποι δόνησης: Με ένα εύρος 10 τρόπων δόνησης, ο X-Play Trainer προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία αισθήσεων, από απαλό γαργαλητό έως έντονο παλμό.
    • E-Stim: Απολαύστε ηλεκτροδιέγερση που στέλνει έντονα, παλλόμενα κύματα σε ολόκληρο τον άξονα του πέους.
    • Χωρίς νικέλιο και ασφαλές: Ο μεταλλικός καθετήρας χωρίς νικέλιο σας επιτρέπει να πειραματιστείτε στο επιθυμητό βάθος και είναι επίσης ασφαλής για το ευαίσθητο δέρμα.
    • Υλικό υψηλής ποιότητας: Το X-Play Trainer από τη MEO είναι κατασκευασμένο από μέταλλο υψηλής ποιότητας και είναι συμβατό τόσο με λιπαντικά σιλικόνης όσο και με λιπαντικά με βάση το νερό, ώστε να διασφαλίζεται μια ευχάριστη εμπειρία.
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB: Η λειτουργία φόρτισης USB επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη φόρτιση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Alter Schwede!!!!!

    WOW! Der X-Play Trainer ist wirklich ein geiler Game-Changer für mich. Ich war zunächst skeptisch, da ich noch nie einen Harnröhrenvibrator mit E-stim ausprobiert hatte, aber dieses Produkt von MEO hat mich absolut überzeugt! Die Qualität, die Intensität und die Präzision der Stimulation sind einfach top. Die verschiedenen Einstellungen erlauben es mir, meine Spielereien jedes Mal aufs neue anzupassen. Die Handhabung ist easy und es fühlt sich sicher und komfortabel an. Ein absolutes Must-Have für alle, die ihr Spiel auf das nächste Level heben wollen. Danke MEO, ich freue mich schon darauf, mehr von Euren Produkten auszuprobieren!

    • 6 από 6 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Δονητής ουρήθρας με E-stim - X-Play Trainer

    Δονητής ουρήθρας με E-stim - X-Play Trainer

    Με το X-Play Trainer μπορείτε να βιώσετε εντελώς νέες διαστάσεις σεξουαλικής διέγερσης. Αυτός ο επαναστατικός δονητής ουρήθρας είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες. Το X-Play Trainer συνδυάζει τις αισθησιακές δονήσεις που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε με συναρπαστική ηλεκτρική διέγερση που στέλνει οργασμικά κύματα μέσω του άξονα του πέους απευθείας στην κοιλιά.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    7 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: