Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μαστίγια και flogger

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Δημοφιλής με τους επαγγελματίες.

Το μαστίγιο BDSM "MoonlitMistress" από το Mauvais Garçon Σειρά από την MEO είναι ένα πολύ δημοφιλές αξεσουάρ στον κόσμο των επαγγελματιών dominatrices. Αυτό το flogger συνδυάζει όχι μόνο τη λειτουργικότητα και την αισθητική, αλλά και έναν δημιουργικό σχεδιασμό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα μαστίγια.

Περισσότερες πληροφορίες

3573/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Το μαστίγιο BDSM "MoonlitMistress" από το Mauvais Garçon Σειρά από την MEO είναι ένα πολύ δημοφιλές αξεσουάρ στον κόσμο των επαγγελματιών dominatrices. Αυτό το flogger συνδυάζει όχι μόνο τη λειτουργικότητα και την αισθητική, αλλά και έναν δημιουργικό σχεδιασμό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα μαστίγια. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η λαβή του μαστίγιου BDSM, το σχήμα του οποίου θυμίζει δονητή, γεγονός που δίνει το flogger

το "MoonlitMistress" προσφέρει εξαιρετική ισορροπία και χειρισμό με συνολικό μήκος 68 cm, μήκος μαστίγιας 46 cm και ξύλινη λαβή 22 cm. Η διάμετρος 35 mm της ξύλινης λαβής εξασφαλίζει ένα άνετο και ασφαλές κράτημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό κατά τη διάρκεια απαιτητικών και μακροχρόνιων συνεδριών BDSM. Το βάρος των 380 γραμμαρίων συμβάλλει στη διασφάλιση ότι το flogger το βάρος των 380 γραμμαρίων συμβάλλει στο γεγονός ότι το παιχνίδι κάθεται άνετα στο χέρι και επιτρέπει τον αποτελεσματικό αλλά ελεγχόμενο χειρισμό.

Οι προσεκτικά επεξεργασμένοι δερμάτινοι ιμάντες προσφέρουν ποικίλες χρήσεις - από απαλά, χαϊδευτικά αγγίγματα έως πιο έντονα χτυπήματα. Ο συνδυασμός της επιδέξια επεξεργασμένης, μαύρης ξύλινης λαβής και του διακοσμητικού δερμάτινου κόμπου δίνει στο BDSM flogger "MoonlitMistress" όχι μόνο μια κομψή εμφάνιση, αλλά εγγυάται επίσης την ανθεκτικότητα και τη στιβαρότητά του.

Το "MoonlitMistress" είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μαστίγιο BDSM, είναι ένα αντικείμενο που ενσαρκώνει αριστοτεχνικά την τέχνη της κυριαρχίας και της αισθησιακής αποπλάνησης. Η δημοτικότητά του μεταξύ των επαγγελματιών dominatrices αποτελεί απόδειξη της ποιότητας και της αποτελεσματικότητάς του. Είτε στα χέρια ενός έμπειρου master, μιας αυστηρής dominatrix είτε ως μέρος μιας ιδιωτικής συλλογής, το BDSM flogger "MoonlitMistress" είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όποιον εκτιμά το στυλ, την ποιότητα και την ευελιξία κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM.

flogger ή μαστίγιο BDSM Εξηγούμε τη διαφορά:

A flogger και το μαστίγιο BDSM είναι δύο διαφορετικά αξεσουάρ BDSM, το καθένα με μοναδικά χαρακτηριστικά και χρήσεις.

Ένα μαστίγιο BDSM χαρακτηρίζεται συνήθως από μια ποικιλία μαλακών ιμάντων ή κορδονιών που συνδέονται με μια σταθερή λαβή. Οι ιμάντες ενός μαστίγιου μπορεί να είναι κατασκευασμένοι από διαφορετικά υλικά, όπως δέρμα, σουέτ ή σχοινί. Το flogger χαρακτηρίζεται από την ευελιξία του. Ένα μαστίγιο BDSM επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, από απαλά, χαϊδευτικά αγγίγματα μέχρι πιο έντονα αλλά πλήρως καλυπτικά χτυπήματα. Η τεχνική του flogging συχνά περιλαμβάνει σαρωτικές, ρυθμικές κινήσεις που προσφέρουν μια έντονη εμπειρία αλλά συχνά γίνονται αντιληπτές ως λιγότερο επώδυνες. flogging το μαστίγιο BDSM είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους, καθώς η ένταση των χτυπημάτων μπορεί να αυξάνεται αργά και οι αισθήσεις μπορούν να ποικίλουν.

Αντίθετα, το μαστίγιο BDSM αποτελείται συνήθως από μια μακρύτερη, σταθερή λαβή και ένα μόνο, μακρύ νήμα ή λουρί, το οποίο έχει ακριβές και πολύ έντονο αποτέλεσμα όταν χτυπιέται. Τα μαστίγια απαιτούν συνήθως περισσότερη εξάσκηση και ακρίβεια στο χειρισμό, καθώς τα χτυπήματα είναι πολύ πιο έντονα και εστιασμένα. Αποτελούν συχνά το όργανο επιλογής για έμπειρους ασκούμενους του BDSM που αναζητούν υψηλότερο επίπεδο πόνου και ελέγχου. Τα μαστίγια διατίθενται σε διάφορες μορφές, π.χ. ως bullwhip, single tails ή cat o' nine tails, το καθένα με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τεχνικές.

Η επιλογή μεταξύ flogger και μαστίγιο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσωπική προτίμηση, την εμπειρία και την επιθυμητή ένταση. A flogger είναι συχνά μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα ευέλικτο αξεσουάρ που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων και είναι κατάλληλο τόσο για απαλό όσο και για πιο έντονο παιχνίδι. Ένα μαστίγιο, από την άλλη πλευρά, είναι πιο κατάλληλο για όσους προτιμούν πιο στοχευμένες και έντονες κινήσεις και έχουν ήδη εμπειρία στη χρήση τέτοιων οργάνων.

Περαιτέρω λεπτομέρειες:

  • MoonlitMistress"
  • Impact Play Αξεσουάρ από το Mauvais Garçon Σειρά από την MEO
  • flogger με δερμάτινους ιμάντες και διακοσμητικό δερμάτινο κόμπο που συνδέει τη μαύρη, όμορφα διαμορφωμένη ξύλινη λαβή με τους δερμάτινους ιμάντες του μαστίγιου. Το highlight: το σχήμα του μαστίγιου θυμίζει δονητή.
  • Διαστάσεις: Μήκος ξύλινης λαβής 22 cm, διάμετρος ξύλινης λαβής 35 mm.
  • Συνολικό βάρος: 380 γραμμάρια
  • Υλικό: Δέρμα, ξύλοΠοιότητα και εμπειρία που εντυπωσιάζουν: Η MEO δεν είναι απλώς ένα όνομα, αλλά ένα συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον τομέα των αξεσουάρ BDSM υψηλής ποιότητας. Εδώ και χρόνια, η MEO αντιπροσωπεύει προϊόντα πρώτης κατηγορίας κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά και κατασκευασμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα και ακρίβεια. Τα προϊόντα της σειράς Mauvais Garçon σειρά αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δεξιοτεχνίας και της τεχνογνωσίας που η MEO επενδύει σε κάθε προϊόν της. Με τη στιβαρή κατασκευή και τον κομψό σχεδιασμό τους, αυτά τα μαστίγια BDSM αποτελούν την επιτομή του πάθους και της εμπειρίας με την οποία η MEO αναπτύσσει προϊόντα για απαιτητικούς γνώστες. Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο εκτιμούν τα ανθεκτικά και αξιόπιστα προϊόντα που όχι μόνο εκπληρώνουν τις προσδοκίες τους, αλλά τις ξεπερνούν τακτικά. Αυτό το προϊόν είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ BDSM - αποτελεί έκφραση της αφοσίωσης, της ποιότητας και της καινοτομίας της MEO σε κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Δημοφιλής με τους επαγγελματίες.

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Δημοφιλής με τους επαγγελματίες.

Το μαστίγιο BDSM "MoonlitMistress" από το Mauvais Garçon Σειρά από την MEO είναι ένα πολύ δημοφιλές αξεσουάρ στον κόσμο των επαγγελματιών dominatrices. Αυτό το flogger συνδυάζει όχι μόνο τη λειτουργικότητα και την αισθητική, αλλά και έναν δημιουργικό σχεδιασμό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα μαστίγια.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

24 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: