Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μαστίγια και flogger

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινο μαστίγιο

Για έντονο ερωτισμό S&M: Με αυτό το αποτελεσματικό μαστίγιο ταύρου από δέρμα υψηλής ποιότητας, μπορείτε να κακομάθετε ή να τιμωρείτε το Sub όπως ακριβώς θέλετε...

Περισσότερες πληροφορίες

4264/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Για έντονο ερωτισμό SM: Με αυτό το αποτελεσματικό μαστίγιο ταύρου από δέρμα υψηλής ποιότητας, μπορείτε να περιποιηθείτε ή να τιμωρήσετε το Sub όπως ακριβώς θέλετε...

     

    Με το μαλακό άκρο του μαστιγίου SM από δέρμα υψηλής ποιότητας, μπορείτε να μοιράζετε απαλά χτυπήματα και να πειράζετε τρυφερά τον σύντροφό σας. Αλλά το μαστίγιο ταύρου είναι επίσης αρκετά μακρύ και σβέλτο για να δίνετε σκληρά χτυπήματα.

    Η εργονομική λαβή εξασφαλίζει τον βέλτιστο χειρισμό του μαστιγίου ταύρου, ώστε τα χτυπήματα να τοποθετούνται με ακρίβεια και με την επιθυμητή ένταση. Το εξαιρετικό δέρμα εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής του κομψού οργάνου τιμωρίας. Ο ιμάντας καρπού σας βοηθά να κρατάτε σταθερά το μαστίγιο.

     

    Μια έντονη συνεδρία SM ή ένα καλό ξύλο εξαρτάται όχι μόνο από την αλληλεπίδραση των δύο συντρόφων, αλλά και σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του εργαλείου μαστίγωσης. Κατά την παραγωγή των μαστιγίων μας, έχουμε πάντα άμεση επιρροή σε όλες τις λεπτομέρειες της κατασκευής, καθώς αναπτύσσουμε τα περισσότερα κρουστά όργανα στο σπίτι, με έμπειρους κατασκευαστές μαστιγίων.

     

    Φροντίδα των μαστιγίων SM από δέρμα:

     

    Ήδη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δέψης, προστίθεται στο δέρμα μια μικρή ποσότητα λαδιού, η οποία αυξάνει το βάρος του τελικού δέρματος και του προσδίδει μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση και μεγαλύτερη ελαστικότητα. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, γίνεται πιο μαλακό και όχι πιο σκληρό (σε αντίθεση με το φτηνό δέρμα ή την απομίμηση δέρματος, που με την πάροδο του χρόνου γίνεται πιο σκληρό και πιο εύθραυστο). Αυτό το δέρμα θέλει λίγο δερμάτινο λίπος για να το φροντίζετε κατά διαστήματα, αλλά μπορεί επίσης να λαδωθεί λίγο, αν είναι απαραίτητο. Αυτό θα πρέπει να γίνεται με φειδώ, ωστόσο, ώστε να μη δημιουργείται μόνιμο λιπαρό φιλμ.

     

    Τι άλλο πρέπει να ληφθεί υπόψη

     

    Ο ερωτικός ξυλοδαρμός με τα προϊόντα μας μπορεί να ασκηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η παλέτα κυμαίνεται από τρυφερά χάδια σε εκπαιδευτικά παιχνίδια μέχρι αυστηρή τιμωρία με δεσμά. Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο ασκείται ο ερωτικός ξυλοδαρμός, η αρχή της απόλυτης ασφάλειας, της λογικής και της συναίνεσης (Safe, Sane, Consensual) αποτελεί την αποφασιστική βάση για τον ερωτικό ξυλοδαρμό σύμφωνα με τη γενική συναίνεση.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Ο ερωτικός αυνανισμός είναι μια από τις βασικές αρχές της κοινής γνώμης για τον ερωτικό αυνανισμό:

     

    • Μαστίγιο SM
    • Το λεγόμενο "μαστίγιο ταύρου" από το Τέξας διαθέτει δερμάτινη λαβή με διπλή ραφή και καραμπίνερ στο άκρο (μήκος λαβής περίπου 20 cm).
    • Περίτεχνα πλεγμένο με το χέρι, περίπου 45 cm (συν το μήκος της λαβής).
    • Η άκρη του μαστιγίου μπορεί, αν χτυπηθεί σωστά, να επιταχυνθεί σε υπερηχητική ταχύτητα, προκαλώντας το "κρακ του μαστιγίου".

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfecto

    De los mejores que he probado. Buen tacto. Buena longitud. Buen olor. Da muy buena sensación con diferentes intensidades.

      Αξιολόγηση 

      Tolle Peitsche

      Dank Karabiner kann man die gut am Gürtel befestigen, war erst irritiert durch das leichte Gewicht aber erfüllt voll und ganz den Nutzen zu absoluter Zufriedenheit

        Αξιολόγηση 

        Ci piace davvero usarlo.

        Ci piace davvero usarlo. È meraviglioso vedere quanto è sensibile il tuo partner

          Αξιολόγηση 

          Absolut gut zu gebrauchen

          Absolut zu gebrauchen, hält auch härteren Gebrauch gut aus. Sie ist nicht ganz billig aber es lohnt sich absolut. Würde die Bullenpeitsche wieder kaufen.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          I am really enjoying the sessions.

          My owner has been using this bull whip for several months to discipline me for bad behaviour. After a few weeks getting used to the "sting" I am now really enjoying the sessions.

          • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          excellent

          my wife uses this whip every evening on my bare back as i wash up and do the housework. its quite harsh but she loves the crack and to see weals on my back

          • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Δερμάτινο μαστίγιο

          Δερμάτινο μαστίγιο

          Για έντονο ερωτισμό S&M: Με αυτό το αποτελεσματικό μαστίγιο ταύρου από δέρμα υψηλής ποιότητας, μπορείτε να κακομάθετε ή να τιμωρείτε το Sub όπως ακριβώς θέλετε...

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          24 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: