Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φουσκωτά δονητές & πρωκτικά βύσματα

Ενημερωτικό δελτίο

Φουσκωτό βύσμα πρωκτού από Alphamale

Το διογκούμενο βύσμα μας είναι ένα καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι πρωκτικής διαστολής που είναι δημοφιλές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες χάρη στην ευελιξία και τον καινοτόμο σχεδιασμό του. Μπορεί να φουσκώσει σε μεγάλο μέγεθος, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τα προσωπικά σας φυσικά όρια.

Περισσότερες πληροφορίες

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το διογκούμενο βύσμα μας είναι ένα καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι πρωκτικής διαστολής που είναι δημοφιλές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες χάρη στην ευελιξία και τον καινοτόμο σχεδιασμό του. Μπορεί να φουσκώσει σε μεγάλο μέγεθος, ώστε να μπορείτε να διευρύνετε τα προσωπικά σας σωματικά όρια.

    Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, το butt plug έχει συνολικό μήκος 105 mm και μήκος εισαγωγής περίπου 90 mm, καθιστώντας το το ιδανικό ερωτικό παιχνίδι για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Η ανατομικά διαμορφωμένη βάση όχι μόνο εξασφαλίζει ότι το φουσκωτό butt plug εφαρμόζει με ασφάλεια, αλλά το καθιστά επίσης πολύ άνετο στη χρήση.

    Η δυνατότητα να φουσκώνετε το butt plug έως και 80 mm και έτσι να βιώνετε μια εξατομικευμένη αίσθηση είναι απλά υπέροχη. Ο σχεδιασμός και τα ειδικά χαρακτηριστικά καθιστούν το butt plug ιδιαίτερα ελκυστικό, καθώς προσαρμόζεται τέλεια στο εσωτερικό περίγραμμα του σώματος και επομένως παρέχει πολύ έντονη αλλά ευχάριστη διέγερση. Ο ενσωματωμένος σωλήνας μήκους 500 mm με μπάλα αντλίας επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο του βαθμού διόγκωσης, ώστε ο χρήστης να μπορεί να αλλάξει το μέγεθος όπως επιθυμεί.

    Άνδρες και γυναίκες αγαπούν αυτό το προϊόν από το Alphamale για διάφορους λόγους: Πρώτον, η διογκωσιμότητά του προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να ποικίλει η πρωκτική διάταση, κάτι που δεν είναι δυνατό με τα συμβατικά πρωκτικά βύσματα. Δεύτερον, το μαλακό, εύκαμπτο υλικό από σιλικόνη επιτρέπει την απαλή εισαγωγή και την προσαρμογή στο σώμα, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την πρωκτική χρήση και αυξάνει σημαντικά την άνεση.

    Επιπλέον, το φουσκωτό butt plug δεν περιορίζεται στο πρωκτικό παιχνίδι, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κολπικά, καθιστώντας το ένα ευέλικτο εργαλείο για σόλο σεξ ή προκαταρκτικά. Η δυνατότητα διόγκωσης του butt plug παρέχει μια επιπλέον διάσταση διέγερσης πέρα από αυτό που μπορεί να προσφέρει ένα άκαμπτο σεξουαλικό παιχνίδι.

    Συνολικά, το φουσκωτό butt plug είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους εμπειρία. Με τον μοναδικό συνδυασμό σχεδιασμού, ευελιξίας, άνεσης και προσαρμόσιμου μεγέθους, προσφέρει έναν συναρπαστικό τρόπο να διευρύνετε τα δικά σας σωματικά όρια!

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Από Alphamale
    • Υλικό: Σιλικόνη, πλαστικό
    • Διαστάσεις: Φουσκώνει σε μήκος περίπου 80 mm.
    • Για βέλτιστη απόλαυση και ασφάλεια κατά τη χρήση του φουσκωτού butt plug, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικό με βάση το νερό, κατά προτίμηση το Aquameo μας. Αυτό το ειδικά αναπτυγμένο λιπαντικό εξασφαλίζει απαλή και ομαλή διείσδυση και ταιριάζει απόλυτα με το υλικό σιλικόνης του φουσκωτού butt plug. Τα λιπαντικά που περιέχουν λάδι ή σιλικόνη πρέπει να αποφεύγονται, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο υλικό.
    • Για τον καθαρισμό, συνιστούμε να πλένετε το φουσκωτό butt plug με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι πριν και μετά από κάθε χρήση. Το σπρέι μας VERYCLEAN μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για ενδελεχή απολύμανση. Αυτή η απλή ρουτίνα φροντίδας διασφαλίζει ότι το φουσκωτό butt plug παραμένει υγιεινό και σας προσφέρει απόλαυση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    • Τα Aquameo, Alphamale και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Φουσκωτό βύσμα πρωκτού από Alphamale

      Φουσκωτό βύσμα πρωκτού από Alphamale

      Το διογκούμενο βύσμα μας είναι ένα καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι πρωκτικής διαστολής που είναι δημοφιλές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες χάρη στην ευελιξία και τον καινοτόμο σχεδιασμό του. Μπορεί να φουσκώσει σε μεγάλο μέγεθος, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τα προσωπικά σας φυσικά όρια.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: