Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Προϊόντα spanking

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM slapper "TwilightTamer" - Ένα highlight στο παιχνίδι των αισθήσεων.

Με το MEO BDSM slapper "TwilightTamer" από τη σειρά Mauvais Garçon θα ανακαλύψετε μια νέα διάσταση του Impact Play. Αυτό το συναρπαστικό αξεσουάρ BDSM είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την αλληλεπίδραση μεταξύ εξουσίας και υποταγής.

Περισσότερες πληροφορίες

3568/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με το MEO BDSM slapper "TwilightTamer" από τη σειρά Mauvais Garçon θα ανακαλύψετε μια νέα διάσταση του Impact Play. Αυτό το συναρπαστικό αξεσουάρ BDSM είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την αλληλεπίδραση μεταξύ εξουσίας και υποταγής. Με συνολικό μήκος 47 εκατοστά και πλάτος 8,5 εκατοστά, το "TwilightTamer" έχει μια εντυπωσιακή παρουσία που θα σας γοητεύσει με την εμφάνισή του και μόνο. Το ελαφρύ βάρος του, περίπου 140 γραμμάρια, καθιστά το BDSM slapper ένα εύχρηστο όργανο που είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

    Η ευρεία, επίπεδη επιφάνεια του slapper είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός ευρέος φάσματος αισθήσεων - από απαλά χτυπήματα έως πιο έντονα χτυπήματα. Η λαβή πλάτους 4 cm κάθεται άνετα και με ασφάλεια στο χέρι και επιτρέπει ακριβείς και ελεγχόμενες κινήσεις. Κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας, το "TwilightTamer" υπόσχεται όχι μόνο μια ελκυστική αισθητική, αλλά και ανθεκτικότητα και στιβαρότητα.

    Το BDSM slapper "TwilightTamer" είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μαστίγιο BDSM - είναι ένα σύμβολο της εκλέπτυνσης και της έντασης που μπορεί να ενυπάρχει στο παιχνίδι BDSM. Είτε πρόκειται για αρχάριο είτε για προχωρημένο, αυτό το BDSM slapper θα φέρει την εμπειρία σας σε ένα νέο επίπεδο. Ζήστε τη συναρπαστική εμπειρία του κόσμου του Impact Play με ένα αξεσουάρ που δεν αφήνει τίποτα στην επιθυμία σας όσον αφορά την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό. Το "TwilightTamer" είναι έτοιμο να εκτοξεύσει εσάς και το παιχνίδι σας σε αφάνταστες σφαίρες.

    Οδηγίες φροντίδας για το λείο δέρμα:

    Για να διατηρηθεί η ομορφιά και η μακροζωία του BDSM slapper "TwilightTamer", η σωστή φροντίδα του λείου δέρματος είναι απαραίτητη. Καθαρίζετε προσεκτικά το δέρμα μετά από κάθε χρήση με ένα υγρό πανί για να απομακρύνετε τον ιδρώτα και άλλες ακαθαρσίες. Για πιο ενδελεχή φροντίδα, χρησιμοποιείτε περιστασιακά μια υψηλής ποιότητας κρέμα περιποίησης δέρματος για να θρέψετε το υλικό και να το διατηρήσετε ελαστικό. Προσέξτε να μην εκθέτετε το δέρμα άσκοπα στον ήλιο και φυλάξτε το σε στεγνό και δροσερό μέρος για να το προστατέψετε από φθορές. Αν ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα, το BDSM slapper "TwilightTamer" θα είναι πιστός σύντροφος κατά τη διάρκεια συναρπαστικών στιγμών για πολλά χρόνια.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • BDSM slapper "TwilightTamer"
    • Impact Play Αξεσουάρ από το Mauvais Garçon Σειρά από τη MEO
    • Διαστάσεις: Πλάτος 8,5 cm, πλάτος λαβής 4 cm
    • Συνολικό βάρος περίπου 140 γραμμάρια
    • Υλικό: δέρμα
    • Ποιότητα και εμπειρία που εντυπωσιάζουν: Η MEO δεν είναι απλώς ένα όνομα, αλλά ένα συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον τομέα των αξεσουάρ BDSM υψηλής ποιότητας. Εδώ και χρόνια, η MEO αντιπροσωπεύει προϊόντα πρώτης κατηγορίας κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά και κατασκευασμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα και ακρίβεια. Τα προϊόντα της σειράς Mauvais Garçon σειρά αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα της δεξιοτεχνίας και της τεχνογνωσίας που η MEO βάζει σε κάθε προϊόν της. Με τη στιβαρή κατασκευή και τον κομψό σχεδιασμό τους, αυτά τα μαστίγια BDSM αποτελούν την επιτομή του πάθους και της εμπειρίας με την οποία η MEO αναπτύσσει προϊόντα για απαιτητικούς γνώστες. Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο εκτιμούν τα ανθεκτικά και αξιόπιστα προϊόντα που όχι μόνο εκπληρώνουν τις προσδοκίες τους, αλλά τις ξεπερνούν τακτικά. Αυτό το προϊόν είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ BDSM - αποτελεί έκφραση της αφοσίωσης, της ποιότητας και της καινοτομίας της MEO σε κάθε λεπτομέρεια.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Αξιολόγηση 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Ένα highlight στο παιχνίδι των αισθήσεων.

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Ένα highlight στο παιχνίδι των αισθήσεων.

        Με το MEO BDSM slapper "TwilightTamer" από τη σειρά Mauvais Garçon θα ανακαλύψετε μια νέα διάσταση του Impact Play. Αυτό το συναρπαστικό αξεσουάρ BDSM είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την αλληλεπίδραση μεταξύ εξουσίας και υποταγής.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        10 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: