Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Συσκευές ηλεκτρικής διέγερσης

Ενημερωτικό δελτίο

Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Πλήρες σετ

Electrosex στο υψηλότερο επίπεδο! Το Violet Wand είναι κατασκευασμένη από γυαλί και χρησιμοποιείται στο BDSM για τη χορήγηση εναλλασσόμενων ρευμάτων υψηλής συχνότητας με πολύ υψηλή τάση και χαμηλή ένταση ρεύματος κρατώντας τη συσκευή κοντά στο σώμα. Το πλήρες σετ του Dr. Sado για σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως και να

Περισσότερες πληροφορίες

3328/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Electrosex στο υψηλότερο επίπεδο! Το Violet Wand είναι κατασκευασμένο από γυαλί και χρησιμοποιείται στο BDSM για τη χορήγηση εναλλασσόμενων ρευμάτων υψηλής συχνότητας με πολύ υψηλή τάση και χαμηλή ένταση ρεύματος κρατώντας τη συσκευή κοντά στο σώμα. Το πλήρες σετ του Dr Sado για σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως και να εξερευνήσετε τον υπέροχο κόσμο του ηλεκτροσεξ!

    Αυτό το μαγικό ραβδί σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης, το λεγόμενο Violet Wand, στέλνει χιλιάδες μικρές λάμψεις από το λαμπερό γυάλινο εξάρτημα στο δέρμα του δέκτη. Ανάλογα με το πόσο ισχυρό είναι ρυθμισμένο το Violet Wand και ποιο εξάρτημα χρησιμοποιείται, κάθε μεμονωμένη λάμψη μοιάζει με ένα απαλό μυρμήγκιασμα ή με ένα δυσάρεστο τσίμπημα. Αυτό σας επιτρέπει να βιώσετε διέγερση που κυμαίνεται από απαλή έως επώδυνη, σε συνδυασμό με εντυπωσιακά και ίσως ακόμη και τρομακτικά οπτικά εφέ.

    Τα Violet Wands είναι γνωστά στην κοινότητα BDSM για σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση από τη δεκαετία του 1990. Ένα Violet Wand παράγει ελαφριά ηλεκτροσόκ όταν κρατιέται κοντά στο σώμα και προσφέρει εκπληκτικές αισθήσεις όταν έρχεται σε επαφή με το σώμα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αισθητό μόνο εάν υπάρχει μικρή απόσταση μεταξύ του ηλεκτροδίου και του σώματος. Το Violet Wand μετατρέπει το κανονικό ηλεκτρικό ρεύμα σε αβλαβές ρεύμα χαμηλής έντασης!

    Σημαντικότερα σημεία:

    • Ευρύ φάσμα εφαρμογών: Αυτό το πλήρες σετ περιέχει μια ποικιλία αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του Violet Wand και του ίδιου του καλωδίου, 5 διαφορετικά γυάλινα ηλεκτρόδια, ένα floggerτο Bodylight Adapter Pad και δύο συσκευές αγώγιμης διέγερσης που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην κοινότητα BDSM: τον λεγόμενο τροχό Wartenberg και τον διπλό τροχό Pinwheel.
    • Ηλεκτρίστε τις συνεδρίες BDSM σας: με όλη αυτή την ποικιλία επιλογών, θα βρείτε ακριβώς αυτό που πάντα ονειρευόσασταν, από μαλακό έως σκληρό!
    • Παλλόμενο ιώδες φως: Παίξτε στο σκοτάδι και απολαύστε τις εντυπωσιακές και ίσως ακόμη και τρομακτικές λάμψεις ιώδους φωτός που παράγονται από το νέον αργό στα γυάλινα ηλεκτρόδια!


    Ηλεκτρίστε όλες τις αισθήσεις σας και οδηγήστε την επόμενη περιπέτεια του ηλεκτροσεξ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με αυτό το Violet Wand! Αυτό το ολοκληρωμένο σετ από τον Dr. Sado περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να πειραματιστείτε με αυτό το είδος προηγμένης σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης - είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας του ηλεκτροσεξ!

    Σε αντίθεση με πολλά άλλα προϊόντα ηλεκτροδιέγερσης που απαιτούν μια συσκευή ρεύματος διέγερσης με καλώδιο, αυτό το σετ από τον Dr Sado απαιτεί μόνο την ίδια τη ράβδο ηλεκτροδίων (το λεγόμενο Violet Wand), καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλά εξαρτήματα! Απολαύστε την ποικιλία των ερωτικών αισθήσεων που θα σας προσφέρει κάθε επιμέρους εξάρτημα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι όλα τα γυάλινα ηλεκτρόδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο κάτω όσο και πάνω από τη μέση (εκτός αν αυτό δεν είναι δυνατό για ιατρικούς λόγους). Κάθε ένα από τα γυάλινα εξαρτήματα διεξάγει τη συχνότητα υψηλής τάσης χαμηλής έντασης με τέτοιο τρόπο ώστε να μετατρέπουν με ασφάλεια το συνηθισμένο οικιακό ρεύμα. Το αέριο αργό που είναι παγιδευμένο στο γυαλί γίνεται μωβ, ώστε να μπορείτε να το δείτε στο σκοτάδι και να τρίζει όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα!

    Αυτό το υπέροχο Violet Wand μπορεί να συνδεθεί σε μια πηγή ρεύματος και συνοδεύεται από 5 συμβατά εξαρτήματα ηλεκτροδίων: το λεγόμενο, Mushroom Tube, Comb Tube, Ballpoint Tube, Rake Tube και Tongue Tube. Μετατρέψτε τα δάχτυλά σας σε ηλεκτρικούς αγωγούς με το μαξιλάρι Bodylight Wand Adapter και ηλεκτρίστε το σύντροφό σας με κάθε άγγιγμα! Ή ενισχύστε τα χτυπήματα του μαστιγίου σας με το Extreme Twilight Flogger! Οι ηλεκτρικά αγώγιμοι ιμάντες μαστιγίου επιτρέπουν στον σύντροφό σας να βλέπει κάθε σπίθα και να νιώθει κάθε χτύπημα πιο έντονα από ποτέ. Απολαύστε δύο συγκλονιστικά όργανα, τον τροχό Wartenberg και τον τροχό pinwheel με διπλό δάχτυλο, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά για να διεγείρουν ή να συγκλονίσουν τις αισθήσεις, ή γίνετε κι εσείς ένας ενεργός αγωγός ηλεκτρισμού όταν χρησιμοποιείτε το μαξιλάρι Bodylight Wand Adapter.

    Το πλήρες σετ Violet Wand από τον Dr Sado περιέχει τα ακόλουθα εξαρτήματα:

    • Το ιώδες ραβδί: Ο σχεδιασμός του Dr Sado δεν είναι μόνο ελαφρύς και συμπαγής, αλλά διαθέτει επίσης έναν μεταβλητό ρυθμιστή ισχύος που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση από πολύ χαμηλή έως πολύ έντονη. Αυτό καθιστά το Violet Wand μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων BDSM.
    • Ο προσαρμογέας Bodylight Wand Adapter: Αυτός ο προσαρμογέας μετατρέπει ουσιαστικά το σώμα σας σε γεννήτρια! Απλά συνδέστε τον προσαρμογέα στο Violet Wand και τοποθετήστε το μαξιλάρι στο σώμα σας βάζοντάς το κάτω από τη ζώνη σας, στο σουτιέν σας ή στο εσώρουχό σας. Κάθε φορά που το δέρμα σας αγγίζει το δέρμα του συντρόφου σας, δημιουργείτε ένα ερωτικό τόξο ηλεκτροδιέγερσης που μπορείτε να νιώσετε και οι δύο!
    • Το Extreme Twilight Flogger: Κάθε φορά που το flogger έρχεται σε επαφή με το δέρμα, στέλνει ηλεκτροσόκ στον σύντροφό σας. Τα εύθραυστα γυάλινα αξεσουάρ σπάνε εύκολα και είναι δύσκολο να μεταφερθούν, αλλά αυτό flogger μπορεί εύκολα να συσκευαστεί σε μια ταξιδιωτική τσάντα χωρίς να πάθει ζημιά στο δρόμο! Το υλικό που χρησιμοποιείται οδηγεί τέλεια τον ηλεκτρισμό, έτσι ώστε κάθε μεμονωμένος ιμάντας μαστιγίου να φορτίζεται με ηλεκτρισμό. Ο σύντροφός σας θα νιώσει ένα πλήθος ηλεκτρικών εκκενώσεων κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ξυλοδαρμού.
    • Ο τροχός Wartenberg: Χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να ελέγχεται η αντίδραση των νεύρων. Αυτό το πρόσφατα ερμηνευμένο όργανο αυξάνει την ευαισθησία κατά τη διάρκεια του BDSM και ξυπνά όλες τις ερωτικές αισθήσεις! Οι 20 μικροσκοπικές βελόνες που κυλούν πάνω στο δέρμα θα τον/την κάνουν να ουρλιάξει από ευχαρίστηση και να σπαρταράει σε έκσταση. Ακόμα κι αν αυτό το αξεσουάρ φαίνεται άσχημο, δεν θα προκαλέσει τραυματισμούς, εκτός κι αν ασκήσετε σκόπιμα μεγάλη πίεση στον τροχό Wartenberg. Φορέστε το μαξιλάρι Bodylight Wand Adapter και προσθέστε μια άλλη διάσταση σαδομαζοχιστικών συγκινήσεων στη συνεδρία σας!
    • Ο τροχός διπλού δακτύλου: Αυτός ο φορητός δακτύλιος αποτελείται από δύο τροχούς Wartenberg. Περάστε αυτή τη διεγερτική συσκευή πάνω από το δέρμα του συντρόφου σας και πειράξτε τις αισθήσεις του με μικρά τσιμπιδάκια ηδονής!
    • Mushroom Σωλήνας: Χαϊδέψτε απαλά το ηλεκτρόδιο μανιταριού πάνω στο δέρμα του συντρόφου σας για ιδιαίτερα έντονη διέγερση. Το φαρδύ, στρογγυλό άκρο παρέχει μια απαλή, γαργαλιστική αίσθηση.
    • Σωλήνας χτένας: Αρχικά χρησιμοποιήθηκε για τη διέγερση του τριχωτού της κεφαλής, αυτό το εξάρτημα που μοιάζει με χτένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα για να απλώσει ομοιόμορφα το ρεύμα για να χαϊδέψει και να διεγείρει τον σύντροφό σας.
    • Σωλήνας γλώσσας: Η κωνική μπάλα ηλεκτροδίων στο άκρο μοιάζει με γλώσσα ή κεφάλι φιδιού και είναι ιδανική για να μπαίνετε σε σχισμές ή περιοχές με καμπύλη ή γωνία.
    • Σωλήνας με σφαιρική κεφαλή: Αυτός ο καμπυλωτός σωλήνας ηλεκτροδίων με μια σφαιρική αιχμή στην άκρη κατευθύνει τη διέγερση σε ένα μικρό, συγκεκριμένο σημείο για έναν συγκεντρωμένο σπινθήρα που θα νιώσετε σαν ένα καυτό, αιχμηρό τσίμπημα.
    • Σωλήνας τσουγκράνας: Αυτό το ηλεκτρόδιο διανέμει το ρεύμα ομοιόμορφα σε μια μεγαλύτερη περιοχή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιποίηση και τιμωρία.


    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Violet Wand "Twilight" από τον Dr Sado, σετ 10 τεμαχίων
    • Μωβ ηλεκτρόδιο ράβδου
    • Χρώμα: Μαύρο, μεταλλικό
    • Τάση: Καλώδιο τροφοδοσίας US 110v, ισχύς εξόδου 10W, min/max 110V/220V, 50-60HZ, ρεύμα εξόδου min/max 2.5w,0.4A/5w,0.5A
    • Φροντίδα και καθαρισμός: Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες και τις προφυλάξεις ασφαλείας. Χρησιμοποιήστε ισοπροπυλική αλκοόλη (75% ή περισσότερο) για τον καθαρισμό. Αφήστε το οινόπνευμα να στεγνώσει και να εξατμιστεί πλήρως πριν από τη χρήση. Να είστε προσεκτικοί όταν τοποθετείτε και αφαιρείτε τα γυάλινα ηλεκτρόδια- αν η ράβδος με τα τοποθετημένα ηλεκτρόδια πέσει, το γυαλί μπορεί να σπάσει και να κολλήσει στη ράβδο.
    • ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η χρήση των Violet Wands σε χρήστες που φέρουν βηματοδότες, αντλίες ινσουλίνης ή άλλα ηλεκτροκίνητα εμφυτεύματα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη. Άτομα με καρδιακές διαταραχές οποιουδήποτε είδους ή νευρική βλάβη δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το Violet Wand σε καμία περίπτωση. Στο πλαίσιο της έννοιας του BDSM "Safe, Sane, Consensual", η χρήση πάνω από το λαιμό απορρίπτεται γενικά στη βιβλιογραφία. Όταν χρησιμοποιείται μέσα στο σώμα, υπάρχει σημαντικός κίνδυνος να σπάσει ο γυάλινος καθετήρας που χρησιμοποιείται.
    • Υλικά: πλαστικό ABS, γυαλί, σιλικόνη, μέταλλο, καουτσούκ, αλουμίνιο χωρίς νικέλιο, ανοξείδωτος χάλυβας.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Che esperienza elettrizzante!

    Che bella esperienza elettrizzante! Prima volta nel genere e sono molto soddisfatta di tutta l'esperienza. È stata una sensazione incredibile sulla mia pelle.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Quality seems very good

    The Quality seems very good. The different attachments give great varying sensations on the skin. The purple glow and sparks are a fun addition. The voltage is not excessive, definitely recommend for anyone interested in exploring e-stim.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Great product.

    The sensation and pleasure on skin feels great.
    Would recommend it to and couple that are into electro play. We love the product. Great voltage and regulates to desired effect.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Πλήρες σετ

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Πλήρες σετ

    Electrosex στο υψηλότερο επίπεδο! Το Violet Wand είναι κατασκευασμένη από γυαλί και χρησιμοποιείται στο BDSM για τη χορήγηση εναλλασσόμενων ρευμάτων υψηλής συχνότητας με πολύ υψηλή τάση και χαμηλή ένταση ρεύματος κρατώντας τη συσκευή κοντά στο σώμα. Το πλήρες σετ του Dr. Sado για σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως και να

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    17 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: