Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μαστίγια και flogger

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Μεταξύ πόνου και ευχαρίστησης.

Το μαστίγιο BDSM "CrimsonCaress" από το Mauvais Garçon Σειρά από τη MEO είναι ένα ευέλικτο και όμορφα διαμορφωμένο αξεσουάρ Impact Play. A flogger είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο στον κόσμο του BDSM, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για πιο αισθησιακή σωματική τιμωρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3572/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Το μαστίγιο BDSM "CrimsonCaress" από το Mauvais Garçon Σειρά από τη MEO είναι ένα ευέλικτο και όμορφα διαμορφωμένο αξεσουάρ Impact Play. A flogger είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο στον κόσμο του BDSM, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για πιο αισθησιακή σωματική τιμωρία. Σε αντίθεση με άλλα αξεσουάρ, όπως τα μαστίγια BDSM, paddle ή slapperτα οποία προορίζονται για στοχευμένες και έντονες ξυλιές, το flogger επιτρέπει ένα ευρύτερο φάσμα αισθήσεων, από ελαφριά, χαϊδευτικά αγγίγματα έως ισχυρότερα αλλά ακόμα διάχυτα χτυπήματα.

Το μαστίγιο BDSM "CrimsonCaress" εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα και τον αισθητικό σχεδιασμό του. Διαθέτει μια καφέ, περίτεχνα επεξεργασμένη ξύλινη λαβή που συνδέεται με τους δερμάτινους ιμάντες του μαστιγίου με έναν κομψό δερμάτινο κόμπο κοσμήματος. Με συνολικό μήκος 71 cm, μήκος μαστίγιας 46 cm και ξύλινη λαβή 25 cm, προσφέρει εξαιρετική ισορροπία και χειρισμό flogger άριστη ισορροπία και χειρισμό. Η διάμετρος 37 mm της ξύλινης λαβής εξασφαλίζει ένα ασφαλές και άνετο κράτημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων συνεδριών ξυλοδαρμού.

Με βάρος 350 γραμμάρια, το "CrimsonCaress" εφαρμόζει άνετα στο χέρι και επιτρέπει την αποτελεσματική και ταυτόχρονα ελεγχόμενη χρήση. Οι δερμάτινοι ιμάντες είναι ιδανικοί για την απαλή θέρμανση του δέρματος, αλλά και για πιο έντονες αισθήσεις χωρίς να είναι πολύ ακριβές ή επώδυνο. Όλα αυτά καθιστούν το "CrimsonCaress" ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες flogger τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επαγγελματίες του BDSM.

Το μαστίγιο BDSM "CrimsonCaress" είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μαστίγιο BDSM - είναι ένα όργανο της αισθησιακής τέχνης της ανακάλυψης του σώματος του συντρόφου σας. Είτε ως μια ήπια εισαγωγή σε μια πιο έντονη συνεδρία ξυλοδαρμού είτε ως ο κύριος παίκτης σε ένα πιο ήπιο στυλ παιχνιδιού, το BDSM flogger "CrimsonCaress" προσφέρει εντυπωσιακή ευελιξία και μια απαράμιλλη εμπειρία στον κόσμο του Impact Play.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • BDSM flogger "CrimsonCaress"
  • Impact Play Αξεσουάρ από το Mauvais Garçon Σειρά από την MEO
  • Paddle με δερμάτινο ιμάντα, διακοσμητικός δερμάτινος κόμπος που συνδέει την καφέ, όμορφα διαμορφωμένη ξύλινη λαβή με τους δερμάτινους ιμάντες του flogger.
  • Διαστάσεις: Μήκος: Συνολικό μήκος 71 cm, μήκος flogger 46 cm, μήκος ξύλινης λαβής 25 cm, διάμετρος ξύλινης λαβής 37 mm.
  • Συνολικό βάρος 350 γραμμάρια
  • Υλικό: δέρμα, ξύλο
  • Ποιότητα και εμπειρία που εντυπωσιάζουν: Η MEO δεν είναι απλώς ένα όνομα, αλλά ένα συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον τομέα των αξεσουάρ BDSM υψηλής ποιότητας. Εδώ και χρόνια, η MEO αντιπροσωπεύει προϊόντα πρώτης κατηγορίας κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά και κατασκευασμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα και ακρίβεια. Τα προϊόντα της σειράς Mauvais Garçon σειρά αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δεξιοτεχνίας και της τεχνογνωσίας που η MEO βάζει σε κάθε προϊόν της. Με τη στιβαρή κατασκευή και τον κομψό σχεδιασμό τους, αυτά τα μαστίγια BDSM αποτελούν την επιτομή του πάθους και της εμπειρίας με την οποία η MEO αναπτύσσει προϊόντα για απαιτητικούς γνώστες. Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο εκτιμούν τα ανθεκτικά και αξιόπιστα προϊόντα που όχι μόνο εκπληρώνουν τις προσδοκίες τους, αλλά τις ξεπερνούν τακτικά. Αυτό το προϊόν είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ BDSM - είναι μια έκφραση της αφοσίωσης, της ποιότητας και της καινοτομίας της MEO σε κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Μεταξύ πόνου και ευχαρίστησης.

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Μεταξύ πόνου και ευχαρίστησης.

Το μαστίγιο BDSM "CrimsonCaress" από το Mauvais Garçon Σειρά από τη MEO είναι ένα ευέλικτο και όμορφα διαμορφωμένο αξεσουάρ Impact Play. A flogger είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο στον κόσμο του BDSM, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για πιο αισθησιακή σωματική τιμωρία.

Γράψτε τη δική σας κριτική

24 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: