Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μαστίγια και flogger

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM flogger από δέρμα

Για μαλακά ή σκληρά χτυπήματα! Το flogger από τη MEO θα σας εμπνεύσει! Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, πλεγμένο δέρμα και εφαρμόζει τέλεια στο χέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Για μαλακά ή σκληρά χτυπήματα! MEO flogger θα σας εμπνεύσει! Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλεκτό δέρμα και εφαρμόζει τέλεια στο χέρι.

     

    Το in dubio pro MEO ισχύει και για τα μαστίγια, επειδή συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με έμπειρους μαστιχοποιούς που χρησιμοποιούν παραδοσιακές διαδικασίες κατασκευής για να παράγουν εξαιρετικά μαστίγια και μαστίγια flogger μαστίγια.

     

    Οι 15 ιμάντες του μαστιγίου μας, καθένας από τους οποίους είναι πλεγμένος στο μισό μήκος του, δημιουργούν υψηλό επίπεδο αντίστασης του αέρα και προκαλούν τον χαρακτηριστικό ήχο όταν χτυπούν στο έδαφος flogger χαρακτηριστικός ήχος κατά την πρόσκρουση.

     

    Το flogger από δέρμα χρησιμοποιείται αφενός για να ζεστάνει τις πληγείσες περιοχές του σώματος, ώστε να προωθείται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και να μειώνεται έτσι ο κίνδυνος τραυματισμού, και αφετέρου για απαλά χτυπήματα ή σκληρά χτυπήματα. Ο ιμάντας καρπού εξασφαλίζει καλό κράτημα και με το μήκος του 70 cm, το flogger αποθηκεύεται τέλεια. Εν ολίγοις: αυτό το flogger είναι απαραίτητο για όλους τους λάτρεις του ξυλοδαρμού.

     

    Η ανθεκτική λαβή καλύπτεται με πλεκτό δέρμα και διαθέτει λουράκι καρπού. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το flogger με ασφάλεια στο χέρι σας και μπορεί επίσης να αποθηκευτεί κρεμασμένο (συνιστάται για όλα τα μαστίγια και τα μαστίγια).

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • flogger από τη σειρά HURTME.
    • Χειροποίητο από το καλύτερο δέρμα.
    • Συνολικό μήκος: περίπου 68 cm
    • Μήκος λαβής: περίπου 22 cm
    • Πάχος λαβής: 2,5 cm
    • 24 δερμάτινοι ιμάντες
    • Κατάλληλο για αρχάριους BDSM και επαγγελματίες BDSM.
    • Το μαστίγωμα χρησιμοποιείται συχνά ως σεξουαλική πρακτική για τη δημιουργία σεξουαλικής ευχαρίστησης. Το λεγόμενο flagellation αποτελεί μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού BDSM. Στο BDSM, τα μαστίγια χρησιμοποιούνται συχνά από τους κορυφαίους. Χρησιμοποιούνται τόσο για τιμωρία όσο και για ευχαρίστηση.
    • Η χρήση παιχνιδιών BDSM, όπως τα δικά μας floggerαπαιτεί πάντα ένα αίσθημα ευθύνης και αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των συμμετεχόντων. Τηρείτε πάντα τις αρχές του "Ασφαλές, λογικό, συναινετικό".
    • Ασφαλής: Χρησιμοποιείτε μόνο τα flogger μόνο εάν είστε εξοικειωμένοι με τον χειρισμό του. Αποφύγετε τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος, ιδιαίτερα το πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή των νεφρών. Η εξάσκηση σε ένα μαξιλάρι ή κάτι παρόμοιο εκ των προτέρων μπορεί να είναι χρήσιμη για να αποκτήσετε μια αίσθηση του flogger να αποκτήσετε μια αίσθηση του.
    • Να είστε λογικοί: Οι δραστηριότητες BDSM πρέπει πάντα να διεξάγονται με καθαρό μυαλό. Αποφύγετε τη χρήση flogger αν βρίσκεστε υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών ή ισχυρών φαρμάκων. Επιπλέον, να δίνετε πάντα προσοχή στη σωματική και ψυχική κατάσταση του αποδέκτη.
    • Συναινετική: Επικοινωνήστε ανοιχτά και ειλικρινά με τον σεξουαλικό σας σύντροφο σχετικά με τα όρια και τις επιθυμίες σας. Μια ξεκάθαρη Safeword θα πρέπει να συμφωνηθεί, ώστε η δραστηριότητα να μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή αν κάποιος από τους συμμετέχοντες αισθάνεται άβολα.
    • Να θυμάστε: Το BDSM είναι μια στενή σχέση όπου η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία είναι υψίστης σημασίας. Χρησιμοποιήστε το flogger με σεβασμό και υπευθυνότητα για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Αξιολόγηση 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        BDSM flogger από δέρμα

        BDSM flogger από δέρμα

        Για μαλακά ή σκληρά χτυπήματα! Το flogger από τη MEO θα σας εμπνεύσει! Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, πλεγμένο δέρμα και εφαρμόζει τέλεια στο χέρι.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        24 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: