Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

The Manhandler - Μαύρος δονητής με λαβή

Το Manhandler είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα. Είναι ένας μακρύς δονητής με μια λαβή στο άκρο που μοιάζει με τη λαβή ενός γκλομπ.

Περισσότερες πληροφορίες

3399/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Το Manhandler είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα. Είναι ένας μακρύς δονητής με μια λαβή στο άκρο που μοιάζει με τη λαβή ενός γκλομπ. Αυτός ο σχεδιασμός καθιστά τον Manhandler πολύ εύχρηστο και εύκολο στη χρήση. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον δονητή με λαβή για περισσότερο έλεγχο και μόχλευση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ο δονητής πρέπει να εισαχθεί βαθύτερα ή με μεγαλύτερη δύναμη.

 

Ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως φλέβες και έντονη γλωσσίδα, διακρίνουν τον Manhandler της MEO. Είναι κατασκευασμένος από βινύλιο φιλικό προς το σώμα και δεν περιέχει φθαλικό εστέρα. Λόγω του μήκους και της λαβής του, ο Manhandler χρησιμοποιείται συχνά για πρωκτικό σεξ. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κολπική διείσδυση ή για άλλα ερωτικά παιχνίδια, π.χ. ως εκπαιδευτής βαθιάς λαιμητόμου.

 

Ένας δονητής με λαβή σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, ειδικά για πρωκτική διείσδυση:

 

Καλύτερος έλεγχος: με μια λαβή, εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε πιο σταθερό και ασφαλές κράτημα. Αυτό επιτρέπει ακριβείς κινήσεις και στοχευμένη διέγερση. Μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τη γωνία, το βάθος και την ταχύτητα της διείσδυσης.

 

Άνεση: Μια λαβή σας διευκολύνει να κρατάτε και να μετακινείτε τον δονητή. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν τον χρησιμοποιείτε μόνοι σας, καθώς μπορείτε να εισάγετε και να μετακινείτε τον δονητή πιο εύκολα. Η λαβή αφαιρεί επίσης την καταπόνηση από τα χέρια και τους καρπούς σας, ειδικά κατά την παρατεταμένη χρήση.

 

Ασφάλεια: Τα πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια πρέπει πάντα να διαθέτουν λαβή ή ευρεία βάση για να αποφεύγεται η πολύ βαθιά εισαγωγή τους και η αδυναμία αφαίρεσής τους. Μια λαβή παρέχει επιπλέον ασφάλεια και σας δίνει την αυτοπεποίθηση να επικεντρωθείτε στην απόλαυσή σας.

 

Ευελιξία: Ένας δονητής με λαβή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κολπική διέγερση ή για εξάσκηση σε βαθύ τσιμπούκι. Διευρύνει τις επιλογές σας για απόλαυση και επιτρέπει μια ποικιλία σεξουαλικού παιχνιδιού.

 

Ένας δονητής με λαβή είναι ένα εξαιρετικό σεξουαλικό παιχνίδι που σας δίνει τον έλεγχο και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε την πρωκτική σας απόλαυση. Σας προσφέρει μια νέα διάσταση διέγερσης, είτε χρησιμοποιείτε τον δονητή μόνοι σας είτε με σύντροφο.

 

Όπως κάθε δονητής, έτσι και ο δονητής με λαβή Manhandler πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με κατάλληλο λιπαντικό και να καθαρίζεται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Συνιστούμε το ελαφρώς παχύτερο λιπαντικό μας με βάση τη σιλικόνη EZ2FUCK. Για να καθαρίσετε το δονητή, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι ή το σπρέι μας VERYCLEAN.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες:

 

  • Δονητής με λαβή
  • Διαστάσεις: μήκος 38 cm, μήκος εισαγωγής περίπου 25 cm, διάμετρος 4,2 cm.
  • Υλικό: Βινύλιο, χωρίς φθαλικό εστέρα
  • Πληροφορίες: Το όνομα "Manhandler" είναι περισσότερο μια χιουμοριστική αναφορά και έχει σκοπό να τονίσει την αίσθηση δύναμης και ελέγχου που έχει ο χρήστης όταν χειρίζεται αυτόν τον δονητή.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

The Manhandler - Μαύρος δονητής με λαβή

The Manhandler - Μαύρος δονητής με λαβή

Το Manhandler είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα. Είναι ένας μακρύς δονητής με μια λαβή στο άκρο που μοιάζει με τη λαβή ενός γκλομπ.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: