Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Σταθμός διείσδυσης MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

Νέο Προσφορά
  • Σταθμός διείσδυσης MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

Το MEO Bionic™ Penetration Stationεπίσης γνωστή ως η αρμεκτική μηχανή για άνδρες, είναι ένας καινοτόμος αυνανισμός που σας επιτρέπει να ζήσετε το μέλλον του αυνανισμού σήμερα. Αυτός ο πλήρως αυτόνομος αυνανισμός αναπτύχθηκε για να προσφέρει μια εντελώς νέα και μοναδική εμπειρία αυνανισμού που διαμορφώνεται με βάση το πραγματικό στοματικό, πρωκτικό ή κολπικό σεξ.

Περισσότερες πληροφορίες

3624/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το MEO Bionic™ Penetration Stationεπίσης γνωστή ως η αρμεκτική μηχανή για άνδρες, είναι ένας καινοτόμος αυνανισμός με τον οποίο μπορείτε να ζήσετε σήμερα το μέλλον του αυνανισμού. Αυτός ο πλήρως αυτόνομος αυνανισμός αναπτύχθηκε για να προσφέρει μια εντελώς νέα και μοναδική εμπειρία αυνανισμού που διαμορφώνεται με βάση το πραγματικό στοματικό, πρωκτικό ή κολπικό σεξ. Ένα σφιχτά δομημένο εσωτερικό μανίκι (το μανίκι του αυνανιστή) περικλείει το πέος, ενώ επτά έντονες λειτουργίες μασάζ αρμέγουν το πέος.

    Τεχνητή νοημοσύνη και εμβιομηχανική:

    Η τεχνητή νοημοσύνη και η εμβιομηχανική βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της νέας γενιάς σεξουαλικών παιχνιδιών. Η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης επιτρέπει στον αυνανισμό να προσαρμόζεται στις ατομικές προτιμήσεις και αντιδράσεις του χρήστη, βελτιστοποιώντας έτσι την προσωπική εμπειρία. Οι εμβιομηχανικές αρχές βοηθούν τον αυνανισμό να μιμείται ρεαλιστικά τις φυσικές ανθρώπινες κινήσεις και αντιδράσεις. Η σειρά MEO Bionic™ συνδυάζει αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας και ρεαλισμού στη λειτουργία και την εμπειρία.

    Όπως ακριβώς σας αρέσει: στοματικό, πρωκτικό ή κολπικό!

    Die MEO Bionic™ Penetration Station είναι ένας αυνανισμός για άνδρες που μιμείται τέλεια τις αισθήσεις της στοματικής, πρωκτικής και κολπικής επαφής. Ο όρος "χάιδεμα" αναφέρεται στις μπρος-πίσω κινήσεις που εκτελεί ο αυνανισμός για να μιμηθεί το πραγματικό σεξ.

    Τα καλύτερα υλικά και πραγματική τεχνολογία αιχμής:

    Die MEO Bionic™ Penetration Station χρησιμοποιεί μηχανοκίνητα εξαρτήματα για τη δημιουργία ρεαλιστικών κινήσεων μέσα στη συσκευή στην οποία εισάγεται το πέος. Οι κινήσεις μπορούν να κυμαίνονται από απλές κινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω μέχρι πιο σύνθετα μοτίβα κίνησης που μεγιστοποιούν τη διέγερση και μπορούν να οδηγήσουν σε ισχυρούς οργασμούς. Η συσκευή προσφέρει διαφορετικές ταχύτητες και μοτίβα που ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις.

    Για να παρέχει την πιο ρεαλιστική σεξουαλική εμπειρία, η MEO Bionic™ Penetration Station χρησιμοποιεί TPE (θερμοπλαστικό ελαστομερές) ως υλικό για το εσωτερικό μανίκι, το οποίο είναι γνωστό για τις ιδιότητες που μοιάζουν με δέρμα. Αυτό το υλικό είναι πολύ δημοφιλές στη βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών, καθώς είναι μαλακό αλλά και ελαστικό και έχει υφή και σύσταση πολύ παρόμοια με το ανθρώπινο δέρμα.

    Ο συνδυασμός των ρεαλιστικών ιδιοτήτων του υλικού TPE που χρησιμοποιούμε με τις τεχνικές και ηλεκτρονικές λειτουργίες του αυνανισμού παρέχει στο χρήστη μια πολύ ρεαλιστική και ικανοποιητική εμπειρία που είναι πολύ ανώτερη από τις χειροκίνητες τεχνικές του παραδοσιακού αυνανισμού.

    Φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση:

    Ο φιλικός προς το χρήστη πίνακας ελέγχου διευκολύνει τη ρύθμιση των λειτουργιών και την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του αυνανισμού. Το σφιχτοδεμένο, εξαιρετικά μαλακό και ρεαλιστικό εσωτερικό μανίκι (μανίκι αυνανισμού) μπορεί να αφαιρεθεί για καθαρισμό. Χάρη στο αποσπώμενο καπάκι ασφάλισης, ο αυνανισμός μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα και υγιεινά. Απολαύστε πάνω από 60 λεπτά απόλαυσης αυνανισμού και επαναφορτίστε τη συσκευή σε μόλις 2 ώρες με το παρεχόμενο καλώδιο USB.

    Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό STROKE από τη MEO - Ιδανικό για αυνανισμό και edging:

    Το STROKE είναι ένα ειδικά αναπτυγμένο λιπαντικό που απογειώνει τον αυνανισμό και τοedgingedging σε ένα νέο επίπεδο. Αυτό το ειδικό λιπαντικό χαρακτηρίζεται από τη μακράς διάρκειας λιπαρότητα και τη φιλική προς το δέρμα σύνθεσή του. Είναι ιδανικό για παρατεταμένες συνεδρίες αυνανισμού και edgingμια πρακτική προσέγγισης της κορύφωσης αλλά σκόπιμης καθυστέρησής της για να αυξηθεί η σεξουαλική ένταση και απόλαυση. Το STROKE έχει μεταξένια απαλή σύσταση που εντείνει τις αισθήσεις και προσφέρει μια πιο έντονη εμπειρία. Η σύνθεσή του έχει αναπτυχθεί για να φροντίζει το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει μέγιστη άνεση και ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του αυνανισμού.

    Εύκολο στον καθαρισμό! Ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και σπρέι VERYCLEAN:

    Ο σωστός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη διάρκεια ζωής και την υγιεινή ενός αυνανισμού. Μετά τη χρήση, το μανίκι πρέπει να καθαρίζεται με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Αυτό απομακρύνει αποτελεσματικά τα σωματικά υγρά και τα υπολείμματα λιπαντικού. Για πρόσθετο καθαρισμό και απολύμανση, συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN. Αυτό το σπρέι αναπτύχθηκε ειδικά για αυνανιστές όπως το MEO Bionic™ Penetration Station και διασφαλίζει τον ενδελεχή και απαλό καθαρισμό. Η τακτική χρήση του VERYCLEAN διατηρεί τον αυνανισμό όχι μόνο καθαρό, αλλά και σε βέλτιστη κατάσταση.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Power Stroking Masturbator
    • Χαρακτηριστικά: χωρίς φθαλικό εστέρα, επαναφορτιζόμενος, δονητικός
    • Σύγχρονο τσιπ μνήμης που αποθηκεύει την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε
    • Κλείδωμα ασφαλείας - πατήστε και κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί (με άμεση απενεργοποίηση)
    • Επαναφορτιζόμενο μέσω USB - το καλώδιο φόρτισης περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της παράδοσης
    • Υλικό: ABS (περίβλημα, παράθυρο προβολής), TPE (εσωτερικό κάλυμμα), σιλικόνη (κουμπιά)
    • Διαστάσεις: Εσωτερικό περίβλημα 13,25 cm x 9 cm, μήκος εισαγωγής: 12,75 cm
    • Μέγιστος χρόνος λειτουργίας: 60 λεπτά.
    • Μέγιστος χρόνος φόρτισης: 120 λεπτά
    • Ταχύτητες: 3
    • Λειτουργίες: 7
    • Τεχνητή νοημοσύνη και εμβιομηχανική: Η τεχνητή νοημοσύνη και η εμβιομηχανική χαρακτηρίζουν αυτή τη νέα γενιά ερωτικών παιχνιδιών. Η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και των εμβιομηχανικών αρχών αποτελεί μια καινοτόμο πρόοδο στην ανάπτυξη των σύγχρονων ερωτικών παιχνιδιών. Μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης, αυτά τα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να μαθαίνουν τις ατομικές προτιμήσεις και αντιδράσεις του χρήστη και να προσαρμόζονται ανάλογα για να βελτιστοποιήσουν την προσωπική εμπειρία. Οι προσεγγίσεις εμβιομηχανικού σχεδιασμού, από την άλλη πλευρά, καθιστούν δυνατή τη σχεδίαση σεξουαλικών παιχνιδιών με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να προσομοιώνουν καλύτερα τις φυσικές ανθρώπινες κινήσεις και αντιδράσεις του σώματος. Ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών δημιουργεί καινοτόμα ερωτικά παιχνίδια όπως η σειρά MEO Bionic, τα οποία προσφέρουν υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας και ρεαλισμού όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την εμπειρία του χρήστη.
    • Τα Aquameo και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Σταθμός διείσδυσης MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

      Σταθμός διείσδυσης MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

      Το MEO Bionic™ Penetration Stationεπίσης γνωστή ως η αρμεκτική μηχανή για άνδρες, είναι ένας καινοτόμος αυνανισμός που σας επιτρέπει να ζήσετε το μέλλον του αυνανισμού σήμερα. Αυτός ο πλήρως αυτόνομος αυνανισμός αναπτύχθηκε για να προσφέρει μια εντελώς νέα και μοναδική εμπειρία αυνανισμού που διαμορφώνεται με βάση το πραγματικό στοματικό, πρωκτικό ή κολπικό σεξ.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: