Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 πρωκτικός δονητής

Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι με το MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Αυτός ο καινοτόμος πρωκτικός δονητής συνδυάζει τη σωστή ποσότητα τεχνητής νοημοσύνης, δροσερό σχεδιασμό, εκπληκτική ισχύ και μια έξυπνη λειτουργία για απολύτως εκπληκτική διέγερση του πρωκτού.

Περισσότερες πληροφορίες

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι με το MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Αυτός ο πρωτοποριακός πρωκτικός δονητής συνδυάζει τη σωστή ποσότητα τεχνητής νοημοσύνης, δροσερού σχεδιασμού, εκπληκτικής ισχύος και μιας έξυπνης λειτουργίας για απολύτως εκπληκτική διέγερση του πρωκτού.

    Αυτός ο προηγμένος πρωκτικός δονητής δεν προσφέρει μόνο πάνω από επτά λειτουργίες έντονης δόνησης, αλλά και μια μοναδική λειτουργία Power Plus - όσο πιο δυνατά πατάτε αυτό το κουμπί, τόσο πιο δυνατή γίνεται η δόνηση.

    Ψάχνετε εδώ και πολύ καιρό το καλύτερο butt plug Εδώ είναι!

    Το τέλειο σχήμα ενός butt plug και ο λαιμός και η βάση με το βέλτιστο μέγεθος είναι υψίστης σημασίας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, η άνεση και η ευχαρίστηση κατά τη χρήση. Ένας καλά μελετημένος σχεδιασμός όπως αυτός του MEO Bionic™ Pressure rimming Probe διασφαλίζει ότι το butt plug εφαρμόζει άνετα και με ασφάλεια, κάτι που είναι σημαντικό τόσο για σύντομη όσο και για παρατεταμένη χρήση. Ο καλός σχεδιασμός αποτρέπει το butt plug από το να γλιστρήσει κατά λάθος πολύ βαθιά μέσα στον πρωκτό ή να πέσει έξω, κάτι που είναι απαραίτητο για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη κατά τη χρήση.

    Θα σας αρέσει αυτό το σπουδαίο χαρακτηριστικό!

    Το χαρακτηριστικό γνώρισμα που ξεχωρίζει από το MEO Bionic™ Pressure rimming Probe ωστόσο, είναι η τοποθέτηση του μοτέρ δόνησης στο λαιμό του butt plug, η οποία αποτελεί εξαιρετική καινοτομία. Αυτή η μοναδική τοποθέτηση παρέχει ακραία, εκπληκτική διέγερση του πρωκτού που κόβει την ανάσα. Με την τοποθέτηση του μοτέρ απευθείας στο λαιμό του butt plug, οι δονήσεις μεταδίδονται πιο έντονα και απευθείας στις εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές γύρω από τον πρωκτό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη και συγκεντρωμένη διέγερση, η οποία εντείνει σημαντικά την εμπειρία με το butt plug και συμβάλλει σε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία.

    Το τέλειο butt plug 24/7: διακριτικό, αθόρυβο και απόλυτα ασφαλές!

    Το MEO Bionic™ Pressure rimming Probe δεν είναι μόνο ένα εξελιγμένο σεξουαλικό παιχνίδι για το σπίτι, αλλά προσφέρει επίσης τη δυνατότητα διακριτικής και διακριτικής χρήσης στην καθημερινή ζωή. Χάρη στην πρακτικά αθόρυβη λειτουργία του, είναι ιδανικό για χρήση όλο το 24ωρο και παραμένει δυσδιάκριτο ακόμη και κάτω από τα καθημερινά ρούχα. Το ανατομικά τέλειο σχήμα του butt plug εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα γλιστρήσει έξω από τον πρωκτό. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης όταν ταξιδεύετε. Η κλειδαριά ασφαλείας είναι ένα άλλο καλά μελετημένο χαρακτηριστικό αυτού του butt plug. Με απλό πάτημα και παρατεταμένο κράτημα του κουμπιού ελέγχου για 3 δευτερόλεπτα, το butt plug μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί, αποτρέποντας την τυχαία ενεργοποίηση ή απενεργοποίησή του κατά τη διάρκεια της χρήσης. Αυτή η λειτουργία παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και έλεγχο, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ενώ απολαμβάνετε τη μυστική απόλαυση.

    Λειτουργία Power Plus: Αυτό το είδος διέγερσης κόβει πραγματικά την ανάσα!

    Η καινοτόμος λειτουργία Power Plus του MEO Bionic™ Pressure rimming Probe θέτει νέα πρότυπα στην πρωκτική διέγερση. Αυτή η ειδική λειτουργία, η οποία ελέγχεται μέσω ενός κουμπιού στη βάση του butt plug, επιτρέπει τον διαδραστικό και διαισθητικό έλεγχο της έντασης της δόνησης. Πατώντας απλώς το κουμπί Power Plus στη βάση του βύσματος, η ένταση των δονήσεων μπορεί να ελεγχθεί άμεσα - όσο πιο δυνατά πατηθεί το κουμπί, τόσο πιο έντονη είναι η απόλαυση. Αυτή η φιλική προς το χρήστη λειτουργία προσφέρει μια υπέροχη και προσαρμόσιμη εμπειρία, όπου η ένταση της διέγερσης μπορεί να ρυθμιστεί ακριβώς όπως επιθυμείτε.

    Με το καλώδιο φόρτισης USB που περιλαμβάνεται, το MEO Bionic™ μπορεί να φορτιστεί για 90 λεπτά σε μόλις δύο ώρες Pressure rimming Probe μπορεί να φορτιστεί σε μόλις δύο ώρες για 90 λεπτά έντονης πρωκτικής απόλαυσης. Ένα ενσωματωμένο, υπερσύγχρονο τσιπ μνήμης θυμάται τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και ξεκινά με την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε την επόμενη φορά που θα το ενεργοποιήσετε.

    Εύκολος καθαρισμός! Ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και σπρέι VERYCLEAN:

    Ο σωστός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη διάρκεια ζωής και την υγιεινή του butt plug. Μετά από κάθε χρήση, το butt plug πρέπει να καθαρίζεται με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Για πρόσθετο καθαρισμό και απολύμανση, συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN. Αυτό το σπρέι αναπτύχθηκε ειδικά για σεξουαλικά παιχνίδια και εξασφαλίζει σχολαστικό και απαλό καθαρισμό. Η τακτική χρήση του VERYCLEAN διατηρεί το butt plug όχι μόνο καθαρό, αλλά και σε βέλτιστη κατάσταση.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • MEO Bionic™ Pressure rimming Probe
    • 7+ λειτουργίες με έντονη δόνηση, παλμό και κλιμάκωση
    • Κουμπί Power Plus - όσο πιο δυνατά πατάτε το κουμπί, τόσο πιο έντονη είναι η δόνηση.
    • Υλικό: σιλικόνη υψηλής ποιότητας
    • Αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX7
    • Σύγχρονο τσιπ μνήμης που αποθηκεύει την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε
    • Κλείδωμα ασφαλείας - πατήστε και κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB - το καλώδιο φόρτισης περιλαμβάνεται στο πεδίο της παράδοσης
    • Πλήρης φόρτιση σε 2 ώρες
    • Λειτουργεί για 90 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα και 120 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα
    • Διαστάσεις: 10,75 x 3,75 cm (αναλογικό βύσμα) | 14,5 x 6,25 cm (συνολικά)
    • Τρόποι δόνησης: 7
    • Σημείωση: Τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη μπορεί να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, π.χ. Aquameo ή Alphamale Aqua.
    • Τεχνητή νοημοσύνη και εμβιομηχανική: Η τεχνητή νοημοσύνη και η εμβιομηχανική χαρακτηρίζουν αυτή τη νέα γενιά σεξουαλικών παιχνιδιών. Η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και των εμβιομηχανικών αρχών αποτελεί μια καινοτόμο πρόοδο στην ανάπτυξη των σύγχρονων ερωτικών παιχνιδιών. Μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης, αυτά τα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να μαθαίνουν τις ατομικές προτιμήσεις και αντιδράσεις του χρήστη και να προσαρμόζονται ανάλογα για να βελτιστοποιήσουν την προσωπική εμπειρία. Οι προσεγγίσεις εμβιομηχανικού σχεδιασμού, από την άλλη πλευρά, καθιστούν δυνατή τη σχεδίαση σεξουαλικών παιχνιδιών με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να προσομοιώνουν καλύτερα τις φυσικές ανθρώπινες κινήσεις και αντιδράσεις του σώματος. Ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών δημιουργεί νέους τύπους ερωτικών παιχνιδιών, όπως η σειρά MEO Bionic, τα οποία προσφέρουν υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας και ρεαλισμού όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την εμπειρία του χρήστη.
    • Τα Aquameo, Alphamale και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 πρωκτικός δονητής

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 πρωκτικός δονητής

      Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι με το MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Αυτός ο καινοτόμος πρωκτικός δονητής συνδυάζει τη σωστή ποσότητα τεχνητής νοημοσύνης, δροσερό σχεδιασμό, εκπληκτική ισχύ και μια έξυπνη λειτουργία για απολύτως εκπληκτική διέγερση του πρωκτού.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: