Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Παλλόμενο πρωκτικό βύσμα

Νέο Προσφορά
  • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Παλλόμενο πρωκτικό βύσμα

Η εμβιομηχανική και η τεχνητή νοημοσύνη καθιστούν το MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe σε ένα εξαιρετικό πρωκτικό βύσμα 24/7 που διαφέρει σημαντικά από τα συμβατικά πρωκτικά βύσματα. Αυτό το εξελιγμένο ερωτικό παιχνίδι συνδυάζει επτά λειτουργίες έντονης δόνησης με έναν κομψό, αδιάβροχο σχεδιασμό, ενώ παρέχει ένα συνεχές, ισχυρό παλλόμενο αποτέλεσμα.

Περισσότερες πληροφορίες

3625/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η εμβιομηχανική και η τεχνητή νοημοσύνη καθιστούν το MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe σε ένα εξαιρετικό πρωκτικό βύσμα 24/7 που διαφέρει σημαντικά από τα συμβατικά πρωκτικά βύσματα. Αυτό το εκλεπτυσμένο ερωτικό παιχνίδι συνδυάζει επτά λειτουργίες έντονης δόνησης με έναν κομψό, αδιάβροχο σχεδιασμό, ενώ παράλληλα παρέχει ένα συνεχές, εξαιρετικά παλλόμενο αποτέλεσμα.

    Ψάχνετε για μια νέα διάσταση πρωκτικής ικανοποίησης;

    Το παλλόμενο βύσμα μας είναι ένα ερωτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για πρωκτική διέγερση με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: την ικανότητα να παλλώνεται. Αντί να δονείται απλώς, όπως συμβαίνει με τους συμβατικούς πρωκτικούς δονητές, το παλλόμενο butt plug κινείται με ένα είδος ώθησης και χτυπήματος. Αυτοί οι παλμοί μιμούνται τις φυσικές συσπάσεις που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του οργασμού ή της πρωκτικής διείσδυσης και παρέχουν μια έντονη, ρυθμική αίσθηση που είναι πολύ διεγερτική. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe είναι η ικανότητά του να δημιουργεί βαθιά, διεισδυτική διέγερση που μπορεί να μοιάζει με πραγματική πρωκτική επαφή. Ο παλμός σας επιτρέπει να βιώσετε συνεχή αλλά ισχυρή διέγερση που είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

    Το τέλειο βύσμα για πισινό 24/7: διακριτικό, αθόρυβο και απόλυτα ασφαλές!

    Το MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe δεν είναι μόνο ένα εξελιγμένο σεξουαλικό παιχνίδι για το σπίτι, αλλά προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται διακριτικά και διακριτικά στην καθημερινή ζωή. Χάρη στην πρακτικά αθόρυβη λειτουργία του, είναι ιδανικό για χρήση όλο το 24ωρο και παραμένει δυσδιάκριτο ακόμη και κάτω από τα καθημερινά ρούχα. Το ανατομικά τέλειο σχήμα του βύσματος εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή εφαρμογή χωρίς να υπάρχει ο φόβος να γλιστρήσει έξω από τον πρωκτό. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης όταν ταξιδεύετε. Η κλειδαριά ασφαλείας είναι ένα άλλο καλά μελετημένο χαρακτηριστικό αυτού του βύσματος για τον πισινό. Με απλό πάτημα και παρατεταμένο κράτημα του κουμπιού ελέγχου για 3 δευτερόλεπτα, το butt plug μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί, αποτρέποντας την τυχαία ενεργοποίηση ή απενεργοποίησή του κατά τη διάρκεια της χρήσης. Αυτή η λειτουργία παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και έλεγχο, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ενώ απολαμβάνετε τη μυστική απόλαυση.

    The MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe συνδυάζει την απόλαυση της έντονης διέγερσης με τη διακριτικότητα και την άνεση που επιθυμείτε για καθημερινή χρήση. Χάρη στον πρακτικό χειρισμό και την ασφαλή εφαρμογή του, αυτό το butt plug είναι η ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να ενσωματώσει διακριτικά και διακριτικά την ερωτική απόλαυση στην καθημερινότητά του.

    Χθες επιστημονική φαντασία, σήμερα πραγματικότητα!

    Ζούμε σε μια συναρπαστική εποχή στην οποία τα όρια μεταξύ τεχνολογίας και σεξουαλικής ικανοποίησης γίνονται δυσδιάκριτα. Ορισμένα ερωτικά παιχνίδια που κάποτε θεωρούνταν ταμπού βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας και προσφέρουν πληθώρα ευκαιριών για να εμπλουτίσουμε και να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή. Αυτό που κάποτε ήταν αδιανόητο είναι πλέον μια απτή πραγματικότητα, ενισχύοντας τις πιο προσωπικές μας στιγμές με ακρίβεια, ευφυΐα και πρωτοφανή ένταση.

    Φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση:

    Αποφασίστε την ένταση της απόλαυσής σας και ζήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι των αισθήσεων με επτά ισχυρούς τρόπους δόνησης. Ο διπλός παλμός προσφέρει μια βαθιά και διεγερτική εμπειρία, ενώ η διαμορφωμένη βάση και το σταθερό σώμα του βύσματος είναι αξιόπιστα και άνετα ακόμη και στις πιο παθιασμένες στιγμές. Το βύσμα εισάγεται άνετα, παρέχει αποτελεσματική διέγερση και αφαιρείται εύκολα και απαλά χάρη στην επίπεδη βάση.

    Ο υψηλής ποιότητας πρωκτικός δονητής μπορεί να επαναφορτιστεί σε μόλις δύο ώρες για 50 λεπτά έντονης απόλαυσης ή 80 λεπτά πιο ήπιας διέγερσης χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB. Η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί με τα εύχρηστα κουμπιά και το MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe παρέχει την επιθυμητή διέγερση. Ένα ενσωματωμένο, υπερσύγχρονο τσιπ μνήμης θυμάται τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και ξεκινά με την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε την επόμενη φορά που θα το ενεργοποιήσετε.

    Εύκολος καθαρισμός! Ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και σπρέι VERYCLEAN:

    Ο σωστός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη διάρκεια ζωής και την υγιεινή του butt plug. Μετά από κάθε χρήση, το butt plug πρέπει να καθαρίζεται με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Για πρόσθετο καθαρισμό και απολύμανση, συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN. Αυτό το σπρέι αναπτύχθηκε ειδικά για σεξουαλικά παιχνίδια και εξασφαλίζει σχολαστικό και απαλό καθαρισμό. Η τακτική χρήση του VERYCLEAN διατηρεί το butt plug όχι μόνο καθαρό, αλλά και σε βέλτιστη κατάσταση.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - παλλόμενο βύσμα για πισινό
    • 7 λειτουργίες έντονης δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης
    • Συνεχής, ισχυρός διπλός παλμός
    • Υλικό: Σιλικόνη υψηλής ποιότητας
    • Διαστάσεις: 12 x 3,75 cm (πρωκτικό βύσμα) | 14,5 x 7,5 cm (συνολικά)
    • Αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX7
    • Σύγχρονο τσιπ μνήμης που θυμάται την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε
    • Κλείδωμα ασφαλείας για εν κινήσει - πατήστε και κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB - το καλώδιο φόρτισης περιλαμβάνεται στην παράδοση
    • Πλήρης φόρτιση σε 2 ώρες
    • Λειτουργεί για 50 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα και 80 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα
    • Σημείωση: Τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο υψηλής ποιότητας υλικό. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, π.χ. Aquameo ή Alphamale Aqua.
    • Τεχνητή νοημοσύνη και εμβιομηχανική: Η τεχνητή νοημοσύνη και η εμβιομηχανική χαρακτηρίζουν αυτή τη νέα γενιά ερωτικών παιχνιδιών. Η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και των εμβιομηχανικών αρχών αποτελεί μια καινοτόμο πρόοδο στην ανάπτυξη των σύγχρονων ερωτικών παιχνιδιών. Μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης, αυτά τα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να μαθαίνουν τις ατομικές προτιμήσεις και αντιδράσεις του χρήστη και να προσαρμόζονται ανάλογα για να βελτιστοποιήσουν την προσωπική εμπειρία. Οι προσεγγίσεις εμβιομηχανικού σχεδιασμού, από την άλλη πλευρά, καθιστούν δυνατή τη σχεδίαση σεξουαλικών παιχνιδιών με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να προσομοιώνουν καλύτερα τις φυσικές ανθρώπινες κινήσεις και αντιδράσεις του σώματος. Ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών δημιουργεί νέους τύπους ερωτικών παιχνιδιών, όπως η σειρά MEO Bionic, τα οποία προσφέρουν υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας και ρεαλισμού όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την εμπειρία του χρήστη.
    • Τα Aquameo, Alphamale και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Assolutamente consigliato

    Fantastico usarlo da soli ma ancora più bello se usato in coppia! Assolutamente consigliato

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Παλλόμενο πρωκτικό βύσμα

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Παλλόμενο πρωκτικό βύσμα

      Η εμβιομηχανική και η τεχνητή νοημοσύνη καθιστούν το MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe σε ένα εξαιρετικό πρωκτικό βύσμα 24/7 που διαφέρει σημαντικά από τα συμβατικά πρωκτικά βύσματα. Αυτό το εξελιγμένο ερωτικό παιχνίδι συνδυάζει επτά λειτουργίες έντονης δόνησης με έναν κομψό, αδιάβροχο σχεδιασμό, ενώ παρέχει ένα συνεχές, ισχυρό παλλόμενο αποτέλεσμα.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: