Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DOXY Massager

Ενημερωτικό δελτίο

Μανίκι αυνανισμού για DOXY 3 Wand Massager

Tease & Denial, edging και εξαναγκαστικούς οργασμούς.... Το DOXY Massager της σειράς "Die Cast 3" χαρακτηρίζονται από τον υπέροχο σχεδιασμό τους. Κάθε ένα από αυτά τα μασάζ διαθέτει μια μοναδική κεφαλή που μπορεί εύκολα να ξεβιδωθεί και να αντικατασταθεί. Αυτό επιτρέπει την αντικατάστασή του από ένα από τα τέσσερα DOXY ειδικά αναπτυγμένα εξαρτήματα που προσφέρουν μια εντελώς νέα διάσταση

Περισσότερες πληροφορίες

3612/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το DOXY Wand Massager της σειράς "Die Cast 3" χαρακτηρίζονται από τον προσαρμόσιμο σχεδιασμό τους. Κάθε ένα από αυτά τα μασάζ έχει μια μοναδική κεφαλή που μπορεί εύκολα να ξεβιδωθεί και να αντικατασταθεί. Αυτό επιτρέπει την αντικατάστασή του από ένα από τα τέσσερα DOXY ειδικά αναπτυγμένα εξαρτήματα που προσφέρουν μια εντελώς νέα διάσταση διέγερσης. Ένα από αυτά τα εξαρτήματα είναι το DOXY 3 Masturbator Sleeve, το οποίο μεταμορφώνει το Wand Massager σε μια δονητική συσκευή αυνανισμού. Οι εξαιρετικά ισχυρές, πραγματικά εκπληκτικές δονήσεις του μασάζ διεγείρουν τον άξονα του πέους και μπορούν να οδηγήσουν σε έναν συγκλονιστικό οργασμό.

    Με τα διαισθητικά και ευαίσθητα κουμπιά στο DOXY Wand Massager 3 ή 3R, μπορείτε να ρυθμίσετε το ρυθμό και την ένταση των ισχυρών δονήσεων ακριβώς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας - για ένα μασάζ πέους της δικής του κατηγορίας!

    Το εξάρτημα μεταφέρει την απόλαυση σε μια εντελώς νέα διάσταση. Αυτός ο εξελιγμένος, ευέλικτος αυνανισμός αναπτύχθηκε ειδικά για το DOXY 3 σειρά και μεταμορφώνει το DOXY Wand Massager σε έναν ισχυρό αυνανισμό για άνδρες που παράγει ισχυρές, παλλόμενες δονήσεις ακριβώς εκεί που τις θέλετε - στο πέος!

    Τα εξαρτήματα που αναπτύχθηκαν ειδικά για το DOXY 3 / 3R μετατρέπουν τον αυνανισμό σε ένα Wand Massager σε ένα πολυλειτουργικό εργαλείο απόλαυσης. Κάθε ένα από αυτά τα εξαρτήματα έχει αναπτυχθεί για να σας διεγείρει, να σας διεγείρει και να σας ικανοποιήσει πλήρως. Οι εξαιρετικά ισχυρές δονήσεις του DOXY μεταδίδονται απευθείας στο εξάρτημα για να δημιουργήσουν μια ποικιλία αισθήσεων που κόβουν την ανάσα.
    Doxy
    Το εξάρτημα ασφαλίζει σταθερά στη θέση του, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ο αυνανισμός γλιστρήσει ή στρίψει λίγο πριν από τον οργασμό.

    Τα κυριότερα σημεία του εξαρτήματος DOXY 3:

    • Αποκλειστικός σχεδιασμός: Κάθε εξάρτημα έχει αναπτυχθεί ειδικά για τον DOXY 3 σειρά και παρέχει μια μοναδική και διεγερτική εμπειρία.
    • Υλικό υψηλής ποιότητας: Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, μη πορώδη, άοσμη και υποαλλεργική.
    • Ασφαλής εφαρμογή: Κάθε εξάρτημα ασφαλίζει σταθερά στη θέση του, ώστε να μην γλιστράει ή στρίβει εν βρασμώ ψυχής.
    • Ανακαλύψτε νέες διαστάσεις σεξουαλικής απόλαυσης: Είτε με αυτό είτε με κάποιο από τα άλλα εξαρτήματά μας, όλα προσφέρουν μοναδικές αισθήσεις για να ανακαλύψετε.


    Εφαρμογή: Απλά ξεβιδώστε τη στρογγυλή κεφαλή του DOXY Wand Massager και αντικαταστήστε το με το εξάρτημα αυνανισμού. Το νήμα συνδέει το Wand Massager με το εξάρτημα και εγγυάται την ασφαλή χρήση.

    Αφεθείτε στις αισθήσεις σας, εξερευνήστε τα βάθη της απόλαυσής σας και προετοιμαστείτε για μια μοναδική οργασμική εμπειρία με το αποκλειστικό DOXY 3 προσαρτήματα για ένα μοναδικό οργασμικό ταξίδι. Ήρθε η ώρα να βιώσετε την καθαρή μαγεία που DOXY έχει να προσφέρει.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Ορίστε τα στοιχεία που χρειάζεστε για να αποκτήσετε το όργανο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε:

    • Μανίκι αυνανισμού - εξάρτημα για το DOXY Wand Massager
    • Το DOXY Η σειρά Cast 3 διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: μια εναλλάξιμη κεφαλή. Αυτή η κεφαλή μπορεί απλά να ξεβιδωθεί και να αντικατασταθεί με ένα από τα τέσσερα ειδικά αναπτυγμένα εξαρτήματά μας, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά για DOXY κατασκευάζονται αποκλειστικά για Αυτά τα εξαρτήματα ανοίγουν εντελώς νέες δυνατότητες και κάνουν την εμπειρία του Doxy ακόμα πιο ευέλικτη και συναρπαστική.
    • Κάθε εξάρτημα είναι κατασκευασμένο από γρανιτένια μαύρη, υποαλλεργική σιλικόνη.
    • Τα εξαρτήματα για το DOXY είναι μη πορώδη, άοσμα και παρέχουν ευχάριστη ολίσθηση.
    • Τα εξαρτήματα ασφαλίζουν στη θέση τους για να αποτρέπουν τη συστροφή ή την ολίσθηση.
    • Το DOXY Wand Massager διατίθεται ξεχωριστά και δεν περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της παράδοσης.
    • Χρησιμοποιήστε τον αυνανισμό με το λιπαντικό μας Aquameo με βάση το νερό για ένα ιδιαίτερα ευχάριστο μασάζ πέους. Καθαρίστε το εξάρτημα του διεγέρτη και το μασάζ πριν και μετά τη χρήση με το σπρέι VeryClean.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Top

    Très bon produit facile d’utilisation je recommande

      Αξιολόγηση 

      Range of sensations

      I was concerned that this would not stay firmly on the vibrator, but it does stay firmly attached. It delivers a great range of sensations based on the vibrator setting. It is great with or without stroking by the user. Great purchase.

        Αξιολόγηση 

        Great addition to the Doxy wand.

        I love lub up, slide the sleeve on and play with the wand speeds while watching porn. I edge for hours sometimes allowing myself to cum, sometimes after dripping with precum I don't allow myself release which just added to the build up for next time!

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Μανίκι αυνανισμού για DOXY 3 Wand Massager

          Μανίκι αυνανισμού για DOXY 3 Wand Massager

          Tease & Denial, edging και εξαναγκαστικούς οργασμούς.... Το DOXY Massager της σειράς "Die Cast 3" χαρακτηρίζονται από τον υπέροχο σχεδιασμό τους. Κάθε ένα από αυτά τα μασάζ διαθέτει μια μοναδική κεφαλή που μπορεί εύκολα να ξεβιδωθεί και να αντικατασταθεί. Αυτό επιτρέπει την αντικατάστασή του από ένα από τα τέσσερα DOXY ειδικά αναπτυγμένα εξαρτήματα που προσφέρουν μια εντελώς νέα διάσταση

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: