Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Masturbator 3.0 για άνδρες

Ο Αυνανιστής 3.0 με τεχνολογία ταλάντωσης ανήκει στην τελευταία γενιά αυνανιστών που μιμούνται απόλυτα τέλεια το blowjob! Απλός στη χρήση, αλλά με ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα!

Περισσότερες πληροφορίες

3398/00

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο αυνανιστής 3.0 με τεχνολογία ταλάντωσης ανήκει στην τελευταία γενιά αυνανιστών που μιμούνται απόλυτα τέλεια το blowjob! Απλός στη χρήση, αλλά με ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα!

     

    Τι κάνει τον αυνανισμό blowjob 3.0 τόσο ξεχωριστό

     

    Η καινοτόμος τεχνολογία κάνει αυτόν τον αυνανισμό κάτι πολύ ξεχωριστό. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους συμβατικούς αυνανιστές είναι το ταλαντευόμενο διάφραγμά του, οι κινήσεις του οποίου δίνουν τη συγκλονιστική εντύπωση μιας πραγματικής πίπα. Ενώ οι συμβατικοί αυνανιστές συχνά βασίζονται σε έναν συνδυασμό χειροκίνητης κίνησης και υφή του εσωτερικού για τη διέγερση του πέους, ο δικός μας ταλαντευόμενος αυνανιστής προσφέρει ένα επιπλέον, εντελώς νέο επίπεδο εμπειρίας.

     

    Η ταλάντωση αναφέρεται στην κίνηση του διαφράγματος καθώς ταλαντώνεται και δονείται μπρος-πίσω. Αυτές οι κινήσεις δημιουργούν κύματα διέγερσης που εξαπλώνονται σε ολόκληρο το πέος και δημιουργούν βαθιές, ικανοποιητικές αισθήσεις. Η ταλάντωση καθιστά δυνατή την τέλεια μίμηση των αισθήσεων μιας πίπας, καθώς δημιουργεί ένα είδος φαινομένου αναρρόφησης και απελευθέρωσης που μοιάζει πολύ με την αίσθηση ενός στόματος που γλιστρά πάνω και κάτω από το πέος.

     

    Η συνεχής και ακριβής κίνηση της ταλαντευόμενης μεμβράνης επιτρέπει στον αυνανιστή να ασκεί μεγαλύτερη πίεση και διέγερση σε διάφορες περιοχές του πέους, με αποτέλεσμα πιο έντονους και μεγαλύτερης διάρκειας οργασμούς. Επιπλέον, οι διαφορετικοί τρόποι ταλάντωσης βοηθούν στην εξατομίκευση της εμπειρίας και παρέχουν μια ποικιλία αισθήσεων, από απαλές και αργές έως γρήγορες και έντονες.

     

    Το εσωτερικό του διαφράγματος είναι υπέροχα μαλακό και διαθέτει εξογκώματα για πρόσθετη διέγερση. Ανακαλύψτε και απολαύστε τις 6 υπέροχες λειτουργίες που μιμούνται την αίσθηση μιας τέλειας πίπας. Βρείτε την προσωπική σας αγαπημένη ρύθμιση - ακόμα και στο ντους αν θέλετε, επειδή ο αυνανιστής 3.0 είναι ανθεκτικός στα πιτσιλίσματα.

     

    Το Masturbator 3.0 είναι ο τέλειος συνδυασμός υλικών υψηλής ποιότητας και προσεγμένου σχεδιασμού για ένα έντονο και ρεαλιστικό blowjob. Και με διάρκεια λειτουργίας έως και 60 λεπτά, μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία στο έπακρο μέχρι τον οργασμό.

     

    Μετά τη χρήση, η μεμβράνη μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από το περίβλημα του αυνανισμού και να καθαριστεί σχολαστικά με χλιαρό νερό και το σπρέι VERYCLEAN. Ο αυνανισμός συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης και καλώδιο USB. Για να μην καταστραφεί το υψηλής ποιότητας υλικό, ο αυνανιστής 3.0 πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • blowjob Αυνανιστής για άνδρες
    • Υλικό: TPE, ABS
    • Λειτουργία: Κουμπί πίεσης
    • Ρυθμιζόμενη δόνηση / πολλαπλών ταχυτήτων
    • Χρόνος λειτουργίας: 60 λεπτά
    • Χρόνος φόρτισης: 90 λεπτά
    • Ρυθμίσεις: 6
    • προστασία από πιτσιλιές
    • επαναφορτιζόμενη μέσω USB
    • Πραγματικά καλά σεξουαλικά παιχνίδια για άνδρες - υπάρχουν Φυσικά και υπάρχουν! Επειδή ο μεγάλος κόσμος των παιχνιδιών σεξ προσφέρει πολύ περισσότερα από δονητές και δονητές. Οι άνδρες παίρνουν πλέον επίσης την αξία των χρημάτων τους. Η MEO έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό. Η MEO έχει θέσει ως αποστολή της να κάνει τη σεξουαλική ευεξία προσιτή σε όλους - γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις ατομικές προτιμήσεις τους όσον αφορά το σεξ. Με διαρκώς νέες καινοτομίες, προϊόντα υψηλής ποιότητας και ειδικά σχέδια, η MEO εμπνέει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Un'esperienza fantastica in ogni aspetto!

    Sono rimasto piacevolmente sorpreso dalla qualità di questo Masturbatore. È comodo da usare e i vari modi di stimolazione mi hanno regalato orgasmi molto intensi. Lo consiglio vivamente a chiunque sia alla ricerca di un nuovo giocattolo sessuale di alta qualità. Un'esperienza fantastica in ogni aspetto!

    • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Masturbator 3.0 για άνδρες

    Masturbator 3.0 για άνδρες

    Ο Αυνανιστής 3.0 με τεχνολογία ταλάντωσης ανήκει στην τελευταία γενιά αυνανιστών που μιμούνται απόλυτα τέλεια το blowjob! Απλός στη χρήση, αλλά με ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: