Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Δονητής πρωκτού

Νέο Προσφορά
  • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Δονητής πρωκτού

Χθες επιστημονική φαντασία, σήμερα πραγματικότητα! Το MEO Bionic™ Beaded rimming Probe είναι ένα επαναστατικό βύσμα που προαναγγέλλει μια νέα εποχή πρωκτικής διέγερσης. Αυτό το καινοτόμο butt plug συνδυάζει τη δύναμη των 7 τρόπων δόνησης με έναν τέλειο σχεδιασμό, προσφέροντας 3 ρυθμίσεις ταχύτητας και περιστρεφόμενες χάντρες για μια παλλόμενη και ρυθμική εμπειρία rimming.

Περισσότερες πληροφορίες

3626/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Χθες επιστημονική φαντασία, σήμερα πραγματικότητα! Το MEO Bionic™ Beaded rimming Probe είναι ένα επαναστατικό butt plug που εγκαινιάζει μια νέα εποχή πρωκτικής διέγερσης. Αυτό το καινοτόμο butt plug συνδυάζει τη δύναμη 7 έντονων τρόπων δόνησης με έναν αποτελεσματικό, αδιάβροχο σχεδιασμό, προσφέροντας 3 ρυθμίσεις ταχύτητας και περιστρεφόμενες χάντρες για μια παλλόμενη και ρυθμική εμπειρία rimming.

    Χθες επιστημονική φαντασία, σήμερα πραγματικότητα!

    Αν λέγαμε πριν από μερικά χρόνια ότι η εμβιομηχανική και η τεχνητή νοημοσύνη θα συμβάλλουν στην πρωκτική σας απόλαυση, πιθανώς θα νομίζατε ότι ήταν κάτι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία και την επιστήμη των υλικών έχουν κάνει τέτοιες καινοτόμες ιδέες πραγματικότητα. Σήμερα, τα προηγμένα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να μιμηθούν την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης κίνησης μέσω του εμβιομηχανικού σχεδιασμού και να χρησιμοποιήσουν τεχνητή νοημοσύνη για να ανταποκριθούν στις ατομικές προτιμήσεις του χρήστη, ώστε να δημιουργήσουν μια εξαιρετικά εξατομικευμένη σεξουαλική εμπειρία.

    rimming και η επίδραση των περιστρεφόμενων χαντρών:

    rimming, επίσης γνωστή ως anilingus, είναι μια μορφή σεξουαλικής διέγερσης κατά την οποία η πρωκτική περιοχή διεγείρεται από το στόμα. Το MEO Bionic™ Beaded rimming Probe μιμείται αυτή την εμπειρία, καθώς πολλές σειρές περιστρεφόμενων χαντρών είναι ενσωματωμένες στον άξονα του βύσματος. Αυτές οι περιστρεφόμενες χάντρες δημιουργούν μια ρυθμική, παλλόμενη αίσθηση που προσομοιάζει την έντονη απόλαυση του πρωκτικού σεξ rimming προσομοιώνει την έντονη απόλαυση. Οι τρεις ταχύτητες κίνησης των χαντρών προσφέρουν μια ποικιλία αισθήσεων, από απαλό γαργαλητό έως πιο έντονη και βαθύτερη διέγερση, ακριβώς όπως θα έκανε μια πραγματική γλώσσα.

    Λειτουργίες και σχεδιασμός:

    Επιλέξτε από 7 εκπληκτικές λειτουργίες δόνησης και ζήστε συναρπαστική rimming απόλαυση. Ο συνδυασμός δόνησης και περιστρεφόμενων χαντρών θα σας φέρει σε νέες οργασμικές κορυφώσεις και θα σας αφήσει να ζήσετε δυνατούς πρωκτικούς οργασμούς. Το όμορφα διαμορφωμένο butt plug με σταθερό στέλεχος και άνετη βάση έχει αναπτυχθεί ειδικά για πολύ έντονες στιγμές. Εγγυάται μια ευχάριστη εισαγωγή στον πρωκτό, έντονη διέγερση και εύκολη αφαίρεση μετά τη χρήση.

    Φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση:

    Το υψηλής ποιότητας butt plug μπορεί να φορτιστεί σε μόλις 3 ώρες με το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB για 45 λεπτά υψηλής ταχύτητας διέγερσης ή 60 λεπτά μακράς διάρκειας, απαλή rimming απόλαυση. Τα φιλικά προς το χρήστη κουμπιά ελέγχουν την ένταση, ενώ το πρωκτικό βύσμα παρέχει την επιθυμητή διέγερση rimming. Ένα ενσωματωμένο, υπερσύγχρονο τσιπ μνήμης θυμάται τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και ξεκινά με την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε την επόμενη φορά που θα το ενεργοποιήσετε.

    Εύκολος καθαρισμός! Ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και σπρέι VERYCLEAN:

    Ο σωστός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη διάρκεια ζωής και την υγιεινή του butt plug σας. Μετά τη χρήση, το butt plug πρέπει να καθαρίζεται με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Για πρόσθετο καθαρισμό και απολύμανση, συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN. Αυτό το σπρέι αναπτύχθηκε ειδικά για σεξουαλικά παιχνίδια και εξασφαλίζει σχολαστικό και απαλό καθαρισμό. Η τακτική χρήση του VERYCLEAN διατηρεί το butt plug όχι μόνο καθαρό, αλλά και σε βέλτιστη κατάσταση.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe
    • Δονητικό βύσμα πισινού
    • Χαρακτηριστικά: χωρίς φθαλικό εστέρα, επαναφορτιζόμενο, δονητικό
    • Υλικό: σιλικόνη (butt plug, κουμπιά), ABS (διακόσμηση)
    • Διαστάσεις: 12 cm x 3,75 cm ø
    • Βάρος: περίπου 140 γραμμάρια
    • 7 λειτουργίες με έντονη δόνηση, παλμούς και κλιμάκωση
    • 3 ταχύτητες για ρυθμικά περιστρεφόμενες χάντρες
    • Αδιάβροχο IPX7
    • Σύγχρονο τσιπ μνήμης που αποθηκεύει την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε
    • Κλείδωμα ασφαλείας - πατήστε και κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB - περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης
    • Πλήρης φόρτιση σε 3 ώρες
    • Χρόνος λειτουργίας: 45 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα, 60 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα
    • Μέγιστος χρόνος φόρτισης: 180 λεπτά
    • Σημείωση: Τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο υψηλής ποιότητας υλικό. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, π.χ. Aquameo ή Alphamale Aqua.
    • Τεχνητή νοημοσύνη και εμβιομηχανική: Η τεχνητή νοημοσύνη και η εμβιομηχανική χαρακτηρίζουν αυτή τη νέα γενιά ερωτικών παιχνιδιών. Η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και των εμβιομηχανικών αρχών αποτελεί μια καινοτόμο πρόοδο στην ανάπτυξη των σύγχρονων ερωτικών παιχνιδιών. Μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης, αυτά τα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να μαθαίνουν τις ατομικές προτιμήσεις και αντιδράσεις του χρήστη και να προσαρμόζονται ανάλογα για να βελτιστοποιήσουν την προσωπική εμπειρία. Οι προσεγγίσεις εμβιομηχανικού σχεδιασμού, από την άλλη πλευρά, καθιστούν δυνατή τη σχεδίαση σεξουαλικών παιχνιδιών με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να προσομοιώνουν καλύτερα τις φυσικές ανθρώπινες κινήσεις και αντιδράσεις του σώματος. Ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών δημιουργεί νέους τύπους ερωτικών παιχνιδιών, όπως η σειρά MEO Bionic, τα οποία προσφέρουν υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας και ρεαλισμού όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την εμπειρία του χρήστη.
    • Τα Aquameo, Alphamale και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr zufrieden

    Die Zustellung erfolgte prompt. Noch am selben Abend wurde es ausgepackt und getestet. Wir haben keinen unangenehmen Geruch bemerkt und das Silikon hat sich super angefühlt. Die Größe ist perfekt, es gibt verschiedene Vibrationsmodi, die alle kräftig sind. Auch die Lautstärke ist angenehm. Alles in allem hatten und haben mein Freund und ich viel Spaß damit.

      Αξιολόγηση 

      Hammer

      Sehr geiles Produkt. Der Analvibrator liegt gut in der Hand, macht Spaß und ist einfach zu reinigen. Echt starke Vibration, gibt gute Gefühle. Mann kann ihn auch gut unterwegs zum Beispiel auf der Arbeit tragen.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Δονητής πρωκτού

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Δονητής πρωκτού

        Χθες επιστημονική φαντασία, σήμερα πραγματικότητα! Το MEO Bionic™ Beaded rimming Probe είναι ένα επαναστατικό βύσμα που προαναγγέλλει μια νέα εποχή πρωκτικής διέγερσης. Αυτό το καινοτόμο butt plug συνδυάζει τη δύναμη των 7 τρόπων δόνησης με έναν τέλειο σχεδιασμό, προσφέροντας 3 ρυθμίσεις ταχύτητας και περιστρεφόμενες χάντρες για μια παλλόμενη και ρυθμική εμπειρία rimming.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: