Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Αυνανιστής για edging - Boundless Dual Motor Stroker

Ο αυνανιστής Boundless Dual Motor Stroker είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σεξουαλικό παιχνίδι που ενθουσιάζει τόσο τους άνδρες όσο και τους κυρίαρχους συντρόφους. Εκτός από τη λειτουργία του ως αυνανιστή για αυνανισμό, είναι επίσης ιδανικός σε ένα πλαίσιο BDSM για το λεγόμενο "tease & denial" ή "edging".

Περισσότερες πληροφορίες

3645/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο αυνανιστής Boundless Dual Motor Stroker είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σεξουαλικό παιχνίδι που ενθουσιάζει τόσο τους άνδρες όσο και τους κυρίαρχους συντρόφους. Εκτός από τη λειτουργία του ως αυνανιστή για αυνανισμό, είναι επίσης ιδανικός σε ένα πλαίσιο BDSM για το λεγόμενο "tease & denial" ή "edging".

    Το "tease & denial" και το λεγόμενο "edging" είναι πρακτικές που αποσκοπούν στην εντατικοποίηση της σεξουαλικής απόλαυσης καθυστερώντας ή αρνούμενοι προσωρινά τον οργασμό. Περιλαμβάνει το να φέρετε τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας στο σημείο του οργασμού και στη συνέχεια να σταματήσετε ή να μειώσετε τη διέγερση για να καθυστερήσετε τη στιγμή της "απελευθέρωσης". Αυτό μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές για να αυξηθεί η ένταση του τελικού οργασμού.

    "Tease & denial" (πείραγμα και άρνηση) αφορά τον παιχνιδιάρικο "βασανισμό" και την καθυστέρηση του αρσενικού συντρόφου αρνούμενος την άμεση ικανοποίηση. Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό στοιχείο κυριαρχίας και υποταγής σε μια σχέση BDSM και μπορεί να εντείνει τόσο τις ψυχολογικές όσο και τις σωματικές πτυχές της απόλαυσης.

    Το "Edging" είναι μια ειδική μορφή "πειράγματος και άρνησης" στην οποία ο άνδρας σύντροφος χρησιμοποιείται για να διεγείρει τη σύντροφο Boundless Dual Motor Stroker χρησιμοποιείται με στοχευμένο τρόπο για τον ακριβή έλεγχο της διέγερσης. Με την Boundless Dual Motor Stroker μπορείτε εσείς ή ο σύντροφός σας να ελέγχετε με ακρίβεια την ένταση και την ταχύτητα της διέγερσης, καθιστώντας την εμπειρία ακόμη πιο έντονη και ελεγχόμενη. Ο αυνανισμός χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τη μέγιστη δυνατή διέγερση χωρίς να οδηγεί σε κορύφωση μέχρι ο κυρίαρχος σύντροφος να αποφασίσει να επιτρέψει τον οργασμό.

    Ο Boundless Dual Motor Stroker είναι ένας καινοτόμος αυνανισμός BDSM με δύο ισχυρά μοτέρ και αδιάβροχο σχεδιασμό που τον καθιστά ιδανικό σύντροφο για ένα ευρύ φάσμα απολαύσεων. Αυτό το εξελιγμένο σεξουαλικό παιχνίδι έχει αναπτυχθεί ειδικά για να οδηγήσει το "edging" - το παιχνίδι της καθυστέρησης του οργασμού - σε ένα νέο επίπεδο.

    Τεχνικά χαρακτηριστικά:

    • Τεχνολογία διπλού μοτέρ: Εξοπλισμένο με δύο μοτέρ που λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, το Boundless Dual Motor Stroker έντονη διέγερση του πέους. Αυτή η δυαδικότητα επιτρέπει την ταυτόχρονη διέγερση διαφορετικών περιοχών του πέους με διαφορετική ένταση, γεγονός που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πρακτικές "edging".
    • 10 τρόποι δόνησης: Με συνολικά δέκα διαφορετικούς τρόπους δόνησης, το Boundless Dual Motor Stroker προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών διέγερσης για το πέος. Από ήπιους παλμούς έως έντονες δονήσεις, μπορείτε να περιηγηθείτε στις διάφορες λειτουργίες με το πάτημα ενός κουμπιού για να εξατομικεύσετε την απόλαυσή σας.
    • Ανοιχτή σχεδίαση διπλής όψης: Ο καινοτόμος σχεδιασμός διπλής όψης με δύο εισόδους καθιστά το Boundless Dual Motor Stroker όχι μόνο ευέλικτο, αλλά και ιδιαίτερα εύκολο στον καθαρισμό. Τα ανοιχτά άκρα επιτρέπουν την εύκολη φροντίδα και συντήρηση του αυνανισμού BDSM.
    • Εσωτερικός θάλαμος με υφή (μανίκι): Ο εσωτερικός θάλαμος είναι εξοπλισμένος με ποικίλες υφές που παρέχουν πρόσθετη διέγερση κάθε φορά που αγγίζει το πέος. Αυτές οι υφές αυξάνουν την ευαισθησία και συμβάλλουν στην εντατικοποίηση της εμπειρίας του edging.
    • Αδιάβροχο: Ο αδιάβροχος σχεδιασμός ανοίγει τη δυνατότητα χρήσης του Boundless Dual Motor Stroker σε υγρά περιβάλλοντα, όπως στο ντους, γεγονός που διευρύνει περαιτέρω την ποικιλία των πιθανών χρήσεων.
    • Σχεδιασμός κατάλληλος για ταξίδια: Συμπαγές και διακριτικό, το Boundless Dual Motor Stroker το τέλειο σύντροφο για τα ταξίδια. Ο διακριτικός σχεδιασμός του το καθιστά το ιδανικό ερωτικό παιχνίδι για ταξίδια.
    • Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Έως και 150 λεπτά edging είναι δυνατές, με σχετικά σύντομο χρόνο φόρτισης μόλις δύο ωρών.


    Με αυτές τις τεχνικές προδιαγραφές, το Boundless Dual Motor Stroker είναι ένα αριστούργημα της σύγχρονης τεχνολογίας σεξουαλικών παιχνιδιών που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την πρακτική BDSM του "edging". Ο συνδυασμός των δύο κινητήρων, των διαφόρων τρόπων δόνησης και του εσωτερικού θαλάμου με υφή προσφέρει άπειρες δυνατότητες για τον έλεγχο της απόλαυσης και την καθυστέρηση της κορύφωσης, ώστε να επιτευχθεί μια άνευ προηγουμένου ένταση οργασμού.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Boundless Dual Motor Stroker
    • BDSM αυνανισμό για edging.
    • Τροφοδοσία ρεύματος Επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB (περιλαμβάνεται)
    • Υλικό: ABS με επίστρωση PU (περίβλημα), TPE (μανίκι), σιλικόνη (κουμπί), χάλυβας (επαφές φόρτισης).
    • Διαστάσεις: 3,75 cm (διάμετρος - μανίκι), 12,75 cm x 9,5 cm (συνολικά).
    • Βάρος: περίπου 450 γραμμάρια
    • Μέγιστος χρόνος λειτουργίας: 150 λεπτά
    • Μέγιστος χρόνος φόρτισης: 120 λεπτά
    • Λειτουργίες: 10
    • Καθαρισμός: Για τη βέλτιστη φροντίδα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του Boundless Dual Motor Stroker συνιστούμε τον σχολαστικό καθαρισμό με το σπρέι VERYCLEAN μετά από κάθε χρήση. Αυτό το ειδικό σπρέι καθαρισμού είναι εύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει σχολαστικό και υγιεινό καθαρισμό για να διατηρείται το ερωτικό παιχνίδι σε άριστη κατάσταση.
    • Λιπαντικό: Παρακαλούμε σημειώστε ότι η χρήση λιπαντικού με βάση τη σιλικόνη δεν συνιστάται για αυτό το προϊόν, καθώς μπορεί να βλάψει το υλικό του παιχνιδιού Boundless Dual Motor Stroker μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο υλικό. Για την καλύτερη εμπειρία και για να διασφαλίσετε την ακεραιότητα του Boundless Dual Motor Stroker, συνιστούμε το λιπαντικό STROKE. Αυτό το λιπαντικό έχει αναπτυχθεί ειδικά για το edging και προσφέρει βέλτιστη λιπαντικότητα που παρατείνει την απόλαυση και εντείνει τις αισθήσεις χωρίς να καταστρέφει το υλικό του stroker Boundless Dual Motor Stroker καταστρέφοντας το υλικό.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfektes Toys

    Seit ein paar Tagen werde ich durch den Masturbator täglich mehrmals zum kurz vor dem Orgasmus gebracht, ohne aber zu kommen. Es macht es dem Herrn sehr leicht zu sehen wie kurz man davor ist zu kommen. Wer auf Eding steht wird ihn lieben.

      Αξιολόγηση 

      Nach dem Edging ist vor dem Edging

      Ich bin nach einer langen, sehr langen Edging-Session so hart gekommen wie noch niemals zuvor. Meine Herrin findet es einfach anzuwenden und auch ich bin begeistert. Leise, effektiv und gut zu reinigen!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Wow

      From gentle pulsations to intense vibrations, this edging masturbator from MEO caters for every preference, ensuring every user can find their perfect rhythm. The motor is very quiet, allowing you to have worry-free fun without any unnecessary interruptions.

        Αξιολόγηση 

        Good Edging Toy

        I recently tried this male sex toy and wanted to share my personal experience with it. The packaging was discreet and the design felt durable and well made. It's lightweight and has a variety of settings, including vibration and sucking modes. It's quiet, which is great for privacy, and it's easy to clean. The rechargeable battery is a convenient feature. While it took me a bit to figure out the best way to use it for maximum pleasure, once I did, it provided a VERY satisfying experience. If you're looking for something in this category, it might be worth exploring based on my own journey.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Αυνανιστής για edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Αυνανιστής για edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Ο αυνανιστής Boundless Dual Motor Stroker είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σεξουαλικό παιχνίδι που ενθουσιάζει τόσο τους άνδρες όσο και τους κυρίαρχους συντρόφους. Εκτός από τη λειτουργία του ως αυνανιστή για αυνανισμό, είναι επίσης ιδανικός σε ένα πλαίσιο BDSM για το λεγόμενο "tease & denial" ή "edging".

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: