Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

MEO Bionic™ Penetration Station - Μηχανή αρμέγματος για το πέος

Νέο Προσφορά
  • MEO Bionic™ Penetration Station - Μηχανή αρμέγματος για το πέος

Το MEO Bionic™ Thrusting Masturbator είναι ακριβώς ο αυνανισμός που όλοι οι άνδρες περίμεναν. Συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από έναν αυνανισμό πρώτης κατηγορίας με προηγμένη βιονική τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό.

Περισσότερες πληροφορίες

3627/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το MEO Bionic™ Thrusting Masturbator είναι ακριβώς ο αυνανισμός που όλοι οι άνδρες περίμεναν. Συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από έναν κορυφαίο αυνανισμό με προηγμένη βιονική τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό. Αυτός ο αυνανισμός προσφέρει μια απίστευτα ρεαλιστική και έντονη εμπειρία, που ενισχύεται από ένα εσωτερικό χιτώνιο με υφή και επτά λειτουργίες για έντονο άρμεγμα. Ένα κουμπί τουρμπίνας προσφέρει επίσης απαράμιλλη ικανοποίηση κάθε φορά που το πέος εισέρχεται στον αυνανισμό. Γνωστός ως η καλύτερη "μηχανή αρμέγματος για το πέος", αυτός ο αυνανισμός προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται.

    Ο καλύτερος αυνανισμός για τους άνδρες είναι αυτή η κινητή μηχανή αρμέγματος για το πέος:

    Ένας άνδρας που αναζητά τον καλύτερο αυνανισμό περιμένει μια συσκευή που του προσφέρει μια ρεαλιστική και έντονη σεξουαλική εμπειρία. Θέλει ένα προϊόν του οποίου το υλικό και η υφή μιμούνται τις φυσικές αισθήσεις του ανθρώπινου αγγίγματος. Η ιδανική διέγερση πρέπει να είναι τόσο μεταβλητή όσο και έντονη, ώστε να καλύπτει διαφορετικές προτιμήσεις και διαθέσεις. Δίνει επίσης έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη και στον εύκολο καθαρισμό. Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι η διακριτικότητα της συσκευής όσον αφορά την εμφάνιση και το επίπεδο θορύβου. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και η στιβαρή κατασκευή εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα, ενώ οι καινοτόμες λειτουργίες μπορούν να εμπλουτίσουν περαιτέρω την εμπειρία. Εν ολίγοις, αναζητά έναν αυνανισμό όπως ο MEO Bionic™ Penetration Stationπου του προσφέρει εκπληκτική, ευέλικτη και απλή απόλαυση.

    Απόλυτα ρεαλιστική απόλαυση - χωρίς αν, και και αλλά!

    Για να προσφέρει την πιο ρεαλιστική σεξουαλική εμπειρία, ο MEO Bionic™ Penetration Station χρησιμοποιεί TPE (θερμοπλαστικό ελαστομερές), το οποίο είναι γνωστό για τις ιδιότητες που μοιάζουν με δέρμα, ως υλικό για το εσωτερικό χιτώνιο. Αυτό το υλικό είναι πολύ δημοφιλές στη βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών, καθώς είναι μαλακό αλλά και ελαστικό και έχει υφή και σύσταση που μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο δέρμα.

    Ο συνδυασμός των ρεαλιστικών ιδιοτήτων του υλικού TPE που χρησιμοποιούμε με τις τεχνικές και ηλεκτρονικές λειτουργίες του MEO Bionic™ Penetration Station παρέχει στον χρήστη μια πολύ ρεαλιστική και ικανοποιητική εμπειρία που είναι πολύ ανώτερη από τις χειροκίνητες τεχνικές του παραδοσιακού αυνανισμού.

    Εύκολο στη χρήση! Θα εκπλαγείτε...

    Ο φιλικός προς το χρήστη πίνακας ελέγχου καθιστά εύκολη τη ρύθμιση των λειτουργιών και την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής. Το κουμπί turbo στο πίσω μέρος της συσκευής σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση της διαδικασίας αρμέγματος. Το εξαιρετικά λεπτό, εξαιρετικά μαλακό και αληθοφανές εσωτερικό κάλυμμα όχι μόνο προσφέρει ρεαλιστική αίσθηση, αλλά μπορεί επίσης να αφαιρεθεί για καθαρισμό ή να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από το MEO Bionic™ Penetration Station χρησιμοποιείται ανεξάρτητα. Το αφαιρούμενο καπάκι που ασφαλίζει παρέχει μια ασφαλή και καθαρή επιλογή αποθήκευσης.

    Φόρτιση του MEO Bionic™ Thrusting Masturbator με το παρεχόμενο καλώδιο USB σε 3,5 ώρες και απολαύστε έως και 180 λεπτά. Ένα προηγμένο τσιπ μνήμης ρυθμίζει τη συσκευή στην τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε, ενώ το κλείδωμα ταξιδιού αποτρέπει την τυχαία ενεργοποίηση.

    Με το συνδυασμό ρεαλιστικής διέγερσης, προσαρμόσιμων λειτουργιών και φιλικής προς το χρήστη λειτουργίας, ο MEO Bionic™ είναι ο αυνανισμός που αναζητά κάθε άνδρας Thrusting Masturbator είναι ο αυνανισμός που κάθε άνδρας περίμενε.

    Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό STROKE της MEO - Ιδανικό για αυνανισμό και edging:

    Το STROKE είναι ένα ειδικά αναπτυγμένο λιπαντικό που απογειώνει τον αυνανισμό και το edging edging σε ένα νέο επίπεδο. Αυτό το ειδικό λιπαντικό χαρακτηρίζεται από τη μακράς διάρκειας λιπαρότητα και τη φιλική προς το δέρμα σύνθεσή του. Είναι ιδανικό για το μακροχρόνιο άρμεγμα του πέους καθώς και για την edgingπρακτική της προσέγγισης του οργασμού αλλά της σκόπιμης καθυστέρησής του για να αυξηθεί η σεξουαλική ένταση και η απόλαυση. Το STROKE έχει μεταξένια απαλή σύσταση που εντείνει τις αισθήσεις και προσφέρει μια πιο έντονη εμπειρία.

    Καθαρίζεται εύκολα! Ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και σπρέι VERYCLEAN:

    Ο σωστός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη διάρκεια ζωής και την υγιεινή ενός αυνανισμού. Μετά τη χρήση, το μανίκι πρέπει να καθαρίζεται με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Αυτό απομακρύνει αποτελεσματικά τα σωματικά υγρά και τα υπολείμματα λιπαντικού. Για πρόσθετο καθαρισμό και απολύμανση, συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN. Αυτό το σπρέι αναπτύχθηκε ειδικά για αυνανιστές όπως το MEO Bionic™ Penetration Station και διασφαλίζει τον ενδελεχή και απαλό καθαρισμό. Η τακτική χρήση του VERYCLEAN διατηρεί τον αυνανισμό όχι μόνο καθαρό, αλλά και σε βέλτιστη κατάσταση.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Μηχανή αρμέγματος για το πέος
    • 7 λειτουργίες για έντονη διέγερση
    • Το κουμπί Turbo στο πίσω μέρος παρέχει ώθηση που εξαρτάται από την πίεση
    • Ασύρματος, κλειστός σχεδιασμός
    • Το ρεαλιστικό εσωτερικό μανίκι (μανίκι αυνανισμού) μπορεί να αφαιρεθεί για εύκολο καθαρισμό
    • Αφαιρούμενο καπάκι για ασφαλή και καθαρή αποθήκευση.
    • Σύγχρονο τσιπ μνήμης για την επανάληψη της τελευταίας λειτουργίας που χρησιμοποιήθηκε
    • Κλείδωμα ασφαλείας - πατήστε και κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί (με άμεση απενεργοποίηση)
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB - το καλώδιο φόρτισης περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της παράδοσης
    • Πλήρης φόρτιση σε 3,5 ώρες
    • Λειτουργεί για 120 λεπτά στην υψηλή και 180 λεπτά στη χαμηλή ρύθμιση
    • Διαστάσεις: 30,5 x 9,5 cm (αυνανισμός) | 8,25 x 12,75 cm (μανίκι αυνανισμού)
    • Αδιάβροχο
    • Υλικό: ABS και TPE
    • Σημείωση: Τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη μπορεί να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, π.χ. Aquameo ή STROKE.
    • Τεχνητή νοημοσύνη και εμβιομηχανική: Η τεχνητή νοημοσύνη και η εμβιομηχανική χαρακτηρίζουν αυτή τη νέα γενιά σεξουαλικών παιχνιδιών. Η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και των εμβιομηχανικών αρχών αποτελεί μια καινοτόμο πρόοδο στην ανάπτυξη των σύγχρονων ερωτικών παιχνιδιών. Με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, αυτά τα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να μαθαίνουν τις ατομικές προτιμήσεις και αντιδράσεις του χρήστη και να προσαρμόζονται ανάλογα για να βελτιστοποιήσουν την προσωπική εμπειρία. Οι προσεγγίσεις εμβιομηχανικού σχεδιασμού, από την άλλη πλευρά, καθιστούν δυνατή τη σχεδίαση σεξουαλικών παιχνιδιών με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να προσομοιώνουν καλύτερα τις φυσικές ανθρώπινες κινήσεις και αντιδράσεις του σώματος. Ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών δημιουργεί νέους τύπους ερωτικών παιχνιδιών, όπως η σειρά MEO Bionic, τα οποία προσφέρουν υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας και ρεαλισμού όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την εμπειρία του χρήστη.
    • Τα Aquameo και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Absolut top

    Männer, haltet euch fest, denn ich habe gerade den Masturbator entdeckt, der das Wichsen revolutioniert hat! Ich spreche von nichts Geringerem als dem neuesten Teil hier von MEO, das sich wie eine echte Melkmaschine anfühlt - nur besser, weil es speziell für uns Kerle entwickelt wurde.

    Ich war vom ersten Moment an beeindruckt. Das Paket kam diskret an (keine peinlichen Momente mit den Nachbarn!) und als ich es öffnete, fühlte ich mich wie ein kleiner Junge an Weihnachten. Das Design ist top - modern, stylisch, genau mein Ding.

    Aber jetzt zum wichtigsten Teil: der Benutzung. Leute, es fühlt sich an, als hätte jemand eine Hightech-Melkmaschine genommen und sie in etwas verwandelt, das perfekt für uns ist. Die Kombination aus sanften, rhythmischen Bewegungen und der unglaublich realistischen Textur lässt mich jedes Mal denken: "Ist das wirklich gerade passiert?

    Die Reinigung ist easy. Einfach auseinandernehmen, säubern und fertig für die nächste Runde. Und glaubt mir, die nächste Runde kommt schneller als man denkt!

    Für alle, die auf der Suche nach etwas Neuem, Aufregendem und absolut Geilem sind, ist dieses Teil ein Muss!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    MEO Bionic™ Penetration Station - Μηχανή αρμέγματος για το πέος

    MEO Bionic™ Penetration Station - Μηχανή αρμέγματος για το πέος

    Το MEO Bionic™ Thrusting Masturbator είναι ακριβώς ο αυνανισμός που όλοι οι άνδρες περίμεναν. Συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από έναν αυνανισμό πρώτης κατηγορίας με προηγμένη βιονική τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: