Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Σταθμός διείσδυσης MEO Bionic ™: Blowjob και deep throat Αυνανιστής

Απολαύστε το μέλλον της σεξουαλικής διέγερσης με το MEO Bionic™ Penetration Station - μια τεχνολογική αίσθηση που προσομοιώνει την απόλυτη αίσθηση πίπας και βαθύ λαιμού μέσω της αληθοφανούς τεχνολογίας Bionic™. Αυτός ο πρωτοποριακός αυνανισμός είναι ένα αριστούργημα εμβιομηχανικής και έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστεί τους άνδρες με ένα εκπληκτικό, απόλυτα τέλειο blowjob

Περισσότερες πληροφορίες

3623/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Απολαύστε το μέλλον της σεξουαλικής διέγερσης με το MEO Bionic™ Penetration Station - μια τεχνολογική αίσθηση που προσομοιώνει την απόλυτη αίσθηση πίπας και βαθύ λαιμού μέσω της αληθοφανούς τεχνολογίας Bionic™. Αυτός ο πρωτοποριακός αυνανισμός είναι ένα αριστούργημα της εμβιομηχανικής και έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει στους άνδρες ένα εκπληκτικό, απόλυτα τέλειο blowjob.

    Η πρωτοποριακή τεχνολογία "Bionic" στην οποία βασίζεται ο αυνανισμός είναι μια προηγμένη τεχνική καινοτομία MEO Bionic™ Penetration Station βασίζεται, είναι μια προηγμένη τεχνική εξέλιξη που έχει ως στόχο την προσομοίωση της ανθρώπινης σεξουαλικής εμπειρίας μέσω πολύπλοκων τεχνικών μιμήσεων. Το εξαιρετικά στενό, με υφή εσωτερικό χιτώνιο του αυνανιστή περικλείει σφιχτά το πέος και το περιποιείται με την ακρίβεια μιας πραγματικής πίπας, ενώ τέσσερις λειτουργίες αναρρόφησης υψηλής έντασης μιμούνται την αίσθηση μιας βαθιάς και έντονης deep throat. Επτά ανεξάρτητοι τρόποι δόνησης παρέχουν ποικίλη και δυναμική διέγερση.

    Τα διαισθητικά χειριστήρια διευκολύνουν τη ρύθμιση των λειτουργιών και τη γρήγορη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής όταν απαιτείται. Το ρεαλιστικά σχεδιασμένο, εξαιρετικά μαλακό εσωτερικό περίβλημα εξασφαλίζει μια αυθεντική εμπειρία και μπορεί να αφαιρεθεί για καθαρισμό. Το MEO Bionic™ Penetration Station είναι εξοπλισμένο με αφαιρούμενο προστατευτικό κάλυμμα που εγγυάται υγιεινή αποθήκευση.

    Με χρόνο φόρτισης μόλις 2 ώρες (μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB) και χρόνο λειτουργίας πάνω από 90 λεπτά σε χαμηλή ένταση αναρρόφησης και δόνησης, ο σταθμός διείσδυσης MEO Bionic™ είναι ένα αριστούργημα της σύγχρονης τεχνολογίας αυνανισμού και εξασφαλίζει μακροχρόνια blowjob.

    Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό STROKE από τη MEO - Ιδανικό για αυνανισμό και edging:

    Το STROKE από τη MEO είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο λιπαντικό που απογειώνει τον αυνανισμό και το edging edging σε ένα νέο επίπεδο. Αυτό το ειδικό λιπαντικό χαρακτηρίζεται από τη μακράς διάρκειας λιπαρότητα και τη φιλική προς το δέρμα σύνθεσή του. Είναι ιδανικό για παρατεταμένες συνεδρίες αυνανισμού και edgingμια πρακτική προσέγγισης της κορύφωσης αλλά σκόπιμης καθυστέρησής της για να αυξηθεί η σεξουαλική ένταση και απόλαυση. Το STROKE έχει μεταξένια απαλή σύσταση που εντείνει τις αισθήσεις και προσφέρει μια πιο έντονη εμπειρία. Η σύνθεσή του έχει αναπτυχθεί για να φροντίζει το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει μέγιστη άνεση και ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του αυνανισμού.

    Εύκολο στον καθαρισμό! Ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και σπρέι VERYCLEAN είναι το μόνο που χρειάζεστε:

    Ο σωστός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη διάρκεια ζωής και την υγιεινή ενός αυνανισμού. Μετά τη χρήση, το μανίκι πρέπει να καθαρίζεται με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Αυτό απομακρύνει αποτελεσματικά τα σωματικά υγρά και τα υπολείμματα λιπαντικού. Για πρόσθετο καθαρισμό και απολύμανση, συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN. Αυτό το σπρέι αναπτύχθηκε ειδικά για αυνανιστές όπως το MEO Bionic™ Penetration Station και διασφαλίζει τον ενδελεχή και απαλό καθαρισμό. Η τακτική χρήση του VERYCLEAN διατηρεί τον αυνανισμό όχι μόνο καθαρό, αλλά και σε βέλτιστη κατάσταση.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Αυνανιστής υψηλής τεχνολογίας
    • Σταθμός διείσδυσης MEO Bionic™: τέλειο blowjob και το καλύτερο deep throat
    • Ειδικά χαρακτηριστικά: χωρίς φθαλικό εστέρα, επαναφορτιζόμενος, δονητικός
    • Παροχή ρεύματος: USB επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
    • Υλικό: ABS (περίβλημα, οθόνη), TPE (εσωτερικό κάλυμμα), σιλικόνη (κουμπιά)
    • Διαστάσεις: Εσωτερικό περίβλημα: 8,25 cm x 12,75 cm.
    • Μέγιστος χρόνος λειτουργίας: 90 λεπτά
    • Μέγιστος χρόνος φόρτισης: 120 λεπτά
    • Ταχύτητες: 7
    • Λειτουργίες: 7
    • Χρησιμοποιείτε μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το STROKE.
    • Τεχνητή νοημοσύνη και εμβιομηχανική: Η τεχνητή νοημοσύνη και η εμβιομηχανική χαρακτηρίζουν αυτή τη νέα γενιά ερωτικών παιχνιδιών. Η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και των εμβιομηχανικών αρχών αποτελεί μια καινοτόμο πρόοδο στην ανάπτυξη των σύγχρονων ερωτικών παιχνιδιών. Με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, αυτά τα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να μαθαίνουν τις ατομικές προτιμήσεις και αντιδράσεις του χρήστη και να προσαρμόζονται ανάλογα για να βελτιστοποιήσουν την προσωπική εμπειρία. Οι προσεγγίσεις εμβιομηχανικού σχεδιασμού, από την άλλη πλευρά, καθιστούν δυνατή τη σχεδίαση σεξουαλικών παιχνιδιών με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να προσομοιώνουν καλύτερα τις φυσικές ανθρώπινες κινήσεις και αντιδράσεις του σώματος. Ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών δημιουργεί καινοτόμα ερωτικά παιχνίδια όπως η σειρά MEO Bionic, τα οποία προσφέρουν υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας και ρεαλισμού όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την εμπειρία του χρήστη.
    • Τα Aquameo και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Da soddisfazione

    Un momento di piacere lungo e caldo con le varie modalità. Un regalo che sarà apprezzato anche solo per provarlo. Sa essere delicato come aggressivo senza esagerare sempre con il movimento giusto e il tepore perfetto visto che si può regolare a piacere la temperatura per sciogliere la tensione.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Σταθμός διείσδυσης MEO Bionic ™: Blowjob και deep throat Αυνανιστής

      Σταθμός διείσδυσης MEO Bionic ™: Blowjob και deep throat Αυνανιστής

      Απολαύστε το μέλλον της σεξουαλικής διέγερσης με το MEO Bionic™ Penetration Station - μια τεχνολογική αίσθηση που προσομοιώνει την απόλυτη αίσθηση πίπας και βαθύ λαιμού μέσω της αληθοφανούς τεχνολογίας Bionic™. Αυτός ο πρωτοποριακός αυνανισμός είναι ένα αριστούργημα εμβιομηχανικής και έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστεί τους άνδρες με ένα εκπληκτικό, απόλυτα τέλειο blowjob

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: