Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Αυνανιστής πρωκτού - Cheap Thrills Leather Daddy από το Calexotics

Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με το Cheap Thrills Leather Daddy Αυνανισμό από την CalExotics! Αναπτυγμένος για να μιμείται την έντονη αίσθηση ενός στενού πρωκτού, αυτός ο αυνανιστής από ρεαλιστικό υλικό σας προσφέρει μια εμπειρία πρωκτικού σεξ που δεν διακρίνεται σχεδόν καθόλου από την πραγματική.

Περισσότερες πληροφορίες

3644/00

21,90 €


-6,00 €

15,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με το Cheap Thrills Leather Daddy Αυνανισμό από την CalExotics! Αναπτυγμένος για να μιμείται την έντονη αίσθηση ενός στενού πρωκτού, αυτός ο αυνανισμός από ρεαλιστικό υλικό σας προσφέρει μια εμπειρία πρωκτικού σεξ που δεν διακρίνεται σχεδόν καθόλου από την πραγματική.

    Είστε έτοιμοι για μια εμπειρία που σπάει όλα τα όρια;

    Ο κλειστός σχεδιασμός του αυνανιστή εξασφαλίζει εξαιρετική διέγερση του πέους, ενώ η μοναδική πολυδομή και το εξαιρετικά μαλακό, ελαστικό υλικό Pure Skin® προσφέρουν μια ρεαλιστική αίσθηση. Είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει, αυτός ο συμπαγής αυνανισμός είναι το τέλειο σεξουαλικό παιχνίδι που περιμένατε.

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Ο μαστούρας για τον αυνανισμό με το χέρι, με το οποίο μπορείτε να κάνετε τον αυνανισμό σας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τον αυνανισμό σας:

    • Αυνανιστής πρωκτού
    • Ρεαλιστική εμφάνιση
    • Ρεαλιστική αίσθηση
    • Διεγερτική εσωτερική δομή
    • Εύκολο στο καθάρισμα
    • Εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής


    Αυνανιστής από τη σειρά Cheap Thrills της CalExotics:

    Ο αυνανιστής από τησειράCalexotics είναι ένας αυνανισμός με ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση με πρωκτικό άνοιγμα. Προκειμένου να παρέχει την πιο ρεαλιστική εμπειρία πρωκτικού σεξ, ο αυνανισμός είναι κατασκευασμένος από Pure Skin®, ένα υλικό TPE που είναι γνωστό για τις ιδιότητες που μοιάζουν με δέρμα. Αυτό το υλικό είναι πολύ δημοφιλές στη βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών, καθώς είναι μαλακό αλλά και ελαστικό και έχει υφή και συνοχή που μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο δέρμα. Το Pure Skin® είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό υλικό - είναι μια πραγματική αίσθηση στον κόσμο των αυνανιστών. Αναπτύχθηκε για να σας προσφέρει την πιο ρεαλιστική αίσθηση που έχετε βιώσει ποτέ. Η εσωτερική δομή του αυνανισμού παρέχει έντονη διέγερση του πέους. Για μέγιστη απόλαυση, χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το STROKE.

    Ο αυνανισμός καθαρίζεται εύκολα μετά τη χρήση: Ρίξτε προσεκτικά χλιαρό νερό στο άνοιγμα και χρησιμοποιήστε ένα αντιβακτηριδιακό σαπούνι ή το σπρέι μας VERYCLEAN. Στη συνέχεια, αφήστε τον να στεγνώσει καλά και αποθηκεύστε τον σε μέρος χωρίς σκόνη.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Αυνανιστής πρωκτού
    • Από το Cheap Thrills Σειρά από Calexotics
    • Διαστάσεις: περίπου 14 cm x 7,5 cm
    • Υλικό: TPE, χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Τα Aquameo και MEO είναι σήματα κατατεθέντα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.
    • Calexoticsη Aquameo, μια αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1990, είναι γνωστή στη βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτοι είναι οι αυνανιστές, οι οποίοι κυμαίνονται από απλά χειροκίνητα μοντέλα έως ηλεκτρονικά ελεγχόμενα μοντέλα υψηλής τεχνολογίας και χαρακτηρίζονται από ρεαλιστικά υλικά και διαδραστικές λειτουργίες. Παρόμοια με Calexotics η γερμανική εταιρεία MEO είναι επίσης γνωστή για την ποικιλία υψηλής ποιότητας σεξουαλικών παιχνιδιών και προϊόντων BDSM. Και οι δύο εταιρείες χαρακτηρίζονται από καινοτομία, ποιότητα και προσανατολισμό στον πελάτη. Calexotics η γερμανική εταιρεία MEO και η γερμανική εταιρεία MEO δίνουν μεγάλη έμφαση στην προσφορά ασφαλών, αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών προτιμήσεων και ενδιαφερόντων. Παρόλο που το Calexotics και η MEO εδρεύουν σε διαφορετικές τοποθεσίες, μοιράζονται την κοινή φιλοσοφία της καινοτομίας, της ποιότητας και της επιδίωξης της ικανοποίησης των πελατών.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Great product - Highly recommended

    I did have some good expectations of this product but it has a actually exceeded my expectations. When it says realistic, it certainly is.
    A highly recommended product to buy and use.
    It also arrived earlier than expected which was great.

      Αξιολόγηση 

      TRES REALISTE ET CONFORTABLE

      joli masturbateur très réaliste
      confort au top et bonnes sensations
      Le toucher et doux à l’intérieur et à l’extérieur.
      Facile à nettoyer. Bon rapport qualité prix.

        Αξιολόγηση 

        Kleiner Arsch

        Der niedrige Preis hat mich zunächst abgeschreckt, weshalb ich beim Stöbern immer einen großen Bogen um das Produkt gemacht habe. Nach diversen Fehlkäufen im deutlich teureren Segment habe ich mich dann doch überzeugen lassen, diesem Masturbator eine Chance zu geben und was soll ich sagen, meine Erwartungen wurden bei weitem übertroffen. Generell habe ich noch keinen Masturbator ausprobiert, der ästhetisch mit diesem mithalten kann. Mit Gleitgel benetzt sieht dieser kleine Arsch sehr realistisch aus, was mir zumindest einen zusätzlichen visuellen Reiz und Lustgewinn verschafft. Das Material ist wunderbar weich und riecht nicht. Auch von innen fühlt es sich sehr gut an, also eher hochwertig. Die Reinigung ist einfach.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Αυνανιστής πρωκτού - Cheap Thrills Leather Daddy από το Calexotics

          Αυνανιστής πρωκτού - Cheap Thrills Leather Daddy από το Calexotics

          Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με το Cheap Thrills Leather Daddy Αυνανισμό από την CalExotics! Αναπτυγμένος για να μιμείται την έντονη αίσθηση ενός στενού πρωκτού, αυτός ο αυνανιστής από ρεαλιστικό υλικό σας προσφέρει μια εμπειρία πρωκτικού σεξ που δεν διακρίνεται σχεδόν καθόλου από την πραγματική.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: