Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DOXY Massager

Ενημερωτικό δελτίο

Rabbit Συνημμένο για το DOXY 3 Wand Massager

Διεγείρετε την κλειτορίδα και το σημείο G ταυτόχρονα: Αυτό είναι πάντα μια καλή ιδέα! Με το DOXY 3 Rabbit Εξάρτημα μπορείτε να μετατρέψετε το DOXY Wand Massager στο απόλυτο εργαλείο απόλαυσης και να απολαύσετε τη δύναμη που μόνο DOXY έχει να προσφέρει.

Περισσότερες πληροφορίες

3615/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Διεγείρετε την κλειτορίδα και το σημείο G ταυτόχρονα: Αυτό είναι πάντα μια καλή ιδέα! Με το DOXY 3 Rabbit Εξάρτημα μπορείτε να μετατρέψετε το DOXY Wand Massager στο απόλυτο εργαλείο απόλαυσης και να απολαύσετε τη δύναμη που μόνο DOXY έχει να προσφέρει. Με τα διαισθητικά και ευέλικτα κουμπιά στο DOXY Wand Massager 3 ή 3R, μπορείτε να προσαρμόσετε το ρυθμό και την ένταση των ισχυρών δονήσεων ακριβώς στις προτιμήσεις σας.

    Το εξάρτημα απογειώνει την απόλαυση σε μια εντελώς νέα διάσταση. Αυτό το έξυπνο, εύκαμπτο εξάρτημα αναπτύχθηκε ειδικά για το DOXY σειρά 3 και μεταμορφώνει το DOXY Wand Massager σε έναν ισχυρό διεγέρτη κλειτορίδας και σημείου G που παράγει ισχυρές, παλλόμενες δονήσεις ακριβώς εκεί που τις θέλετε.

    Το Rabbit είναι ένα πολύ δημοφιλές ερωτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για την ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας και του κόλπου. Το όνομα Rabbit προέρχεται από τα χαρακτηριστικά "αυτιά" του διεγέρτη, τα οποία θυμίζουν αυτιά κουνελιού. Αυτά τα "αυτιά" χρησιμοποιούνται για τη διέγερση της κλειτορίδας, ενώ το μακρύτερο τμήμα του διεγέρτη εισάγεται στον κόλπο, όπου παρέχει τέλεια εσωτερική διέγερση.

    Οι κύριες λειτουργίες του DOXY Rabbit είναι οι εξής

    • Κολπική διέγερση: Το μακρύτερο τμήμα του διεγέρτη εισάγεται στον κόλπο.
    • Κλειτοριδική διέγερση: Τα "αυτιά" του διεγέρτη ακουμπούν στην κλειτορίδα και παρέχουν άμεση διέγερση της κλειτορίδας. Αυτός ο συνδυασμός εσωτερικής και εξωτερικής διέγερσης μπορεί να οδηγήσει σε έντονους οργασμούς.
    • Διπλή δράση: Η ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας και του κόλπου είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Rabbitπου το διαφοροποιεί από τους άλλους διεγέρτες. Αυτή η διπλή δράση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική για πολλούς χρήστες.


    Με τα προσαρτήματα που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για το DOXY 3 / 3R, το Wand Massager μετατρέπεται σε ένα πολυλειτουργικό εργαλείο απόλαυσης. Κάθε ένα από αυτά τα εξαρτήματα έχει αναπτυχθεί για να σας διεγείρει, να σας διεγείρει και να σας ικανοποιήσει πλήρως. Οι εξαιρετικά ισχυρές δονήσεις του DOXY μεταδίδονται απευθείας στο εξάρτημα για να δημιουργήσουν μια ποικιλία αισθήσεων που κόβουν την ανάσα.

    Το εξάρτημα ασφαλίζει σταθερά στη θέση του, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το εξάρτημα πέσει λίγο πριν από τον οργασμό Rabbit να γλιστρήσει ή να στρίψει λίγο πριν από τον οργασμό.

    Τα κυριότερα σημεία του εξαρτήματος DOXY 3:

    • Αποκλειστικός σχεδιασμός: Κάθε εξάρτημα έχει αναπτυχθεί ειδικά για το DOXY 3 σειρά και παρέχει μια μοναδική και διεγερτική εμπειρία.
    • Υλικό υψηλής ποιότητας: Κατασκευασμένο από μαύρη σιλικόνη υψηλής ποιότητας, μη πορώδη, άοσμη και υποαλλεργική.
    • Ασφαλής εφαρμογή: Κάθε εξάρτημα ασφαλίζει σταθερά στη θέση του, ώστε να μην γλιστράει ή στρίβει εν βρασμώ ψυχής.
    • Ανακαλύψτε νέες διαστάσεις σεξουαλικής απόλαυσης: Είτε με αυτό το εξάρτημα είτε με κάποιο από τα άλλα εξαρτήματά μας, όλα προσφέρουν μοναδικές αισθήσεις για να ανακαλύψετε.


    Εφαρμογή: Απλά ξεβιδώστε τη στρογγυλή κεφαλή του DOXY Μασάζ τοίχου και αντικαταστήστε το με το Rabbit Αντικαταστήστε το με το εξάρτημα. Το νήμα συνδέει το Wand Massager με το εξάρτημα και εγγυάται ασφαλή χρήση.

    Αφεθείτε στις αισθήσεις σας, εξερευνήστε τα βάθη της απόλαυσης και προετοιμαστείτε για μια μοναδική οργασμική εμπειρία με το αποκλειστικό DOXY 3 προσαρτήματα για ένα μοναδικό οργασμικό ταξίδι. Ήρθε η ώρα να βιώσετε την καθαρή μαγεία που DOXY έχει να προσφέρει.

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Οπότε, αν θέλετε να κάνετε μια βόλτα με το αμάξι σας, θα πρέπει να έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το αμάξι σας και να το δοκιμάσετε:

    • DOXY 3 Rabbit - Εξάρτημα για διέγερση της κλειτορίδας και του σημείου G
    • Το DOXY Σειρά Cast 3 διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: μια εναλλάξιμη κεφαλή. Αυτή η κεφαλή μπορεί απλά να ξεβιδωθεί και να αντικατασταθεί με ένα από τα τέσσερα ειδικά αναπτυγμένα εξαρτήματά μας, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά για DOXY κατασκευάζονται αποκλειστικά για Αυτά τα εξαρτήματα ανοίγουν εντελώς νέες δυνατότητες και κάνουν την εμπειρία Doxy ακόμα πιο ευέλικτη και συναρπαστική.
    • Κάθε εξάρτημα είναι κατασκευασμένο από γρανιτένια μαύρη, υποαλλεργική σιλικόνη.
    • Τα εξαρτήματα για το DOXY είναι μη πορώδη, άοσμα και παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση.
    • Τα εξαρτήματα ασφαλίζουν στη θέση τους για να αποτρέπουν τη συστροφή ή την ολίσθηση.
    • Το DOXY Wand Massager πωλείται ξεχωριστά και δεν περιλαμβάνεται.
    • Χρησιμοποιήστε το εξάρτημα με το λιπαντικό μας Aquameo με βάση το νερό για απαλή και ασφαλή απόλαυση. Καθαρίστε το εξάρτημα του διεγέρτη και το μασάζ πριν και μετά τη χρήση με το σπρέι μας VeryClean.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Αξιολόγηση 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Rabbit Συνημμένο για το DOXY 3 Wand Massager

        Rabbit Συνημμένο για το DOXY 3 Wand Massager

        Διεγείρετε την κλειτορίδα και το σημείο G ταυτόχρονα: Αυτό είναι πάντα μια καλή ιδέα! Με το DOXY 3 Rabbit Εξάρτημα μπορείτε να μετατρέψετε το DOXY Wand Massager στο απόλυτο εργαλείο απόλαυσης και να απολαύσετε τη δύναμη που μόνο DOXY έχει να προσφέρει.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: