Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DOXY Massager

Ενημερωτικό δελτίο

DOXY Το cast 3R Wand Massager - Επαναφορτιζόμενο - Μπλε

Το DOXY Cast 3R είναι το νεότερο και πιο αξιόλογο μασάζ μας. Είναι επαναφορτιζόμενο και ασύρματο. Ζήστε τη δύναμη του DOXY με έναν εντελώς νέο και δωρεάν τρόπο. Με τον συμπαγή σχεδιασμό του DOXY Cast 3 και κατασκευασμένο από τα ίδια υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ασύρματο μασάζ σας προσκαλεί να Wand Massager σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια νέα διάσταση της σαγηνευτικής τέχνης του DOXY να

Περισσότερες πληροφορίες

3609/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το DOXY Cast 3R είναι το νεότερο και πιο αξιόλογο μασάζ Doxy. Είναι επαναφορτιζόμενο και ασύρματο. Ζήστε τη δύναμη του DOXY με έναν εντελώς νέο και δωρεάν τρόπο. Με τον συμπαγή σχεδιασμό του DOXY Cast 3 και κατασκευασμένο από τα ίδια υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ασύρματο μασάζ σας προσκαλεί να Wand Massager σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια νέα διάσταση στις σαγηνευτικές τέχνες του DOXY να ανακαλύψετε.

     

    DOXY Το μασάζ τοίχου Cast 3R: Απελευθερώστε τη δύναμή του!

     

    Το DOXY Cast 3R Wand Massager μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις τέσσερις ώρες χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB. Όταν η κόκκινη λυχνία στο κουμπί λειτουργίας σβήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DOXY Massager απολαύσετε μια ώρα πλήρους ισχύος. Αλλά προσέξτε, το νέο σας DOXY Πομπός απόλαυσης είναι ένας απόλυτος εγγυητής οργασμού, αλλά δεν είναι αδιάβροχος.

     

    DOXY The Cast 3R Wand Massager: Ας αρχίσουν τα παιχνίδια!

     

    Με τα εύχρηστα κουμπιά ελέγχου στο DOXY μπορείτε να ρυθμίζετε συνεχώς την ταχύτητα του Cast 3R από 3.000 έως 9.000. Ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τρία δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον αυξανόμενο παλμό για μια πραγματικά εξαιρετική αίσθηση. Οι πελάτες μας αποκαλούν αυτή τη ρύθμιση λειτουργία οργασμού, η οποία παράγει τους πιο ισχυρούς οργασμούς.

     

    DOXY Το Cast 3R Wand Massager: Ελαφρύ και έτοιμο για χρήση ακόμα και όταν ταξιδεύετε!

     

    Το DOXY Cast 3R Wand Massager είναι ο κινητός σύμμαχός σας που σας συνοδεύει όπου κι αν πάτε. Ενεργοποιήστε το πρακτικό κλείδωμα ταξιδιού πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο λειτουργίας και το πλήκτρο μείον για τέσσερα δευτερόλεπτα. Όταν είστε έτοιμοι να απολαύσετε το DOXY να το ξεπακετάρετε, επαναλάβετε τη διαδικασία και παρακολουθήστε το να ζωντανεύει.

     

    Νιώστε τη διαφορά και ζήστε την εμπειρία με το DOXY Το Cast 3R Wand Massager την απόλυτη ελευθερία!

     

    Η σειρά DOXY 3 διαθέτει αποσπώμενη κεφαλή που ανοίγει πλήθος δυνατοτήτων για εναλλακτικά εξαρτήματα. Με αυτά τα ειδικά αναπτυγμένα εξαρτήματα, τα οποία μπορούν να βιδωθούν με ασφάλεια και να καθίσουν σταθερά στη θέση τους, μπορείτε να δώσετε στο DOXY Το Cast 3R Wand Massager μια συναρπαστική νέα διάσταση.

     

    DOXY Το μασάζ τοίχου Cast 3R: Η επιτομή της ευελιξίας!

     

    Το DOXY Το Cast 3R Wand Massager δεν είναι απλώς ένα ακόμα μασάζ, αλλά η πύλη σε έναν κόσμο απόλαυσης που περιμένει να τον ανακαλύψετε. Είτε άντρας είτε γυναίκα, μόνος ή με σύντροφο σε ένα οικείο ταξίδι ανακάλυψης, το DOXY προσφέρει μια πληθώρα σαγηνευτικών δυνατοτήτων.

     

    Για τις γυναίκες:

     

    • Σόλο: Οι έντονες δονήσεις του DOXY είναι ιδανικές για εξωτερική διέγερση. Πολλές γυναίκες βρίσκουν το DOXY Το Cast 3R Wand Massager ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τη διέγερση της κλειτορίδας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε οργασμούς που κόβουν την ανάσα. Η ευρεία κεφαλή καλύπτει μεγάλη περιοχή και παρέχει βαθιά, διαρκή αίσθηση που ξεπερνά την επιφάνεια του δέρματος.
    • Μασάζ σώματος: Το DOXY Cast 3R Wand Massager είναι επίσης ιδανικό για μασάζ σώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση της μυϊκής έντασης, ειδικά στην περιοχή του αυχένα, της πλάτης και των ώμων.

     

    Για τους άνδρες:

     

    • Οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY Το Cast 3R Wand Massager για να διεγείρουν τους όρχεις, τον πρωκτό ή το περίνεο, την ευαίσθητη περιοχή ανάμεσα στο όσχεο και τον πρωκτό. Όταν το μασάζ οδηγείται κατά μήκος του άξονα του πέους, δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση που μπορεί να οδηγήσει γρήγορα σε ισχυρούς και πολλαπλούς οργασμούς.
    • Μασάζ σώματος: Ακριβώς όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν DOXY μασάζ σε όλο το σώμα και να ξεχάσουν το άγχος της καθημερινότητας.

     

    For couples:

     

    • Κοινή απόλαυση: Τα ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY Το Cast 3R Wand Massager στα προκαταρκτικά τους, κάνοντας ο ένας στον άλλο μασάζ με τη σειρά και εξερευνώντας τις διάφορες ερωτογενείς ζώνες. Η εντυπωσιακή ισχύς και το ευρύ φάσμα δονήσεων μπορούν να πυροδοτήσουν μια εκστατική φωτιά πάθους στην κρεβατοκάμαρα.
    • Περισσότερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ: Όταν χρησιμοποιείτε το DOXY Το Cast 3R Wand Massager κατά τη διάρκεια της συνουσίας, η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο έντονη. Για παράδειγμα, η χρήση του DOXY για τη διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διείσδυση μπορεί να αυξήσει την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους.

     

    Το DOXY Cast 3 Wand Massager ξεπερνά κατά πολύ τους συμβατικούς δονητές και μασάζ και προσφέρει συγκλονιστικές αισθήσεις που κόβουν την ανάσα για όλους. Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό του, κάθε χρήση είναι ασυναγώνιστη, συναρπαστική και συναρπαστική. Ανακαλύψτε τη δύναμη του DOXY και ξεκινήστε μια αποστολή απαράμιλλης απόλαυσης.

     

    Ανακαλύψτε τον κόσμο της DOXY Αξεσουάρ:

    Doxy

    Κατά τη διάρκεια της DOXY Το Cast 3 Wand Massager περιέχει ήδη ένα σεντούκι θησαυρού γεμάτο απολαυστικές εμπειρίες, η αποστολή στις σφαίρες της σεξουαλικής έκστασης απέχει πολύ από το να τελειώσει. Για να επεκτείνετε και να διαφοροποιήσετε τις αισθησιακές σας ανακαλύψεις, παρουσιάζει DOXY παρουσιάζει μια σειρά από ειδικά εξαρτήματα σχεδιασμένα για άνδρες και γυναίκες. Από τον διεγέρτη του σημείου G έως το μασάζ προστάτη, αυτά τα εξαρτήματα είναι προσαρμοσμένα για συγκεκριμένες ερωτογενείς ζώνες και μεταμορφώνουν το DOXY Το Cast 3 Wand Massager σε ένα πολυλειτουργικό sextoy της δικής του κατηγορίας. Κάθε εξάρτημα είναι μοναδικό, δημιουργώντας κάθε φορά μια νέα και συναρπαστική αίσθηση. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτά τα εξαρτήματα είναι αξεσουάρ που δεν περιλαμβάνονται με το DOXY Το Cast 3 Wand Massager περιλαμβάνεται. Πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά, έτσι ώστε οι χρήστες μας να έχουν την ευελιξία να επιλέξουν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες τους. Όταν επενδύετε σε αυτά τα πρόσθετα εξαρτήματα, δεν αγοράζετε απλώς ένα αξεσουάρ, αλλά ανοίγετε έναν κόσμο δυνατοτήτων που θα διασφαλίσει ότι η εμπειρία σας με το Doxy θα είναι πάντα νέα και ικανοποιητική. Βυθιστείτε ακόμα πιο βαθιά στη σφαίρα της απόλαυσης με την εξαιρετική επιλογή εξαρτημάτων από την DOXY.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Το Doxy είναι ένα από τα αγαπημένα σας προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας:

     

    • DOXY The Cast 3 Wand Massager
    • Διαστάσεις: Διάμετρος σώματος 28 cm, διάμετρος κεφαλής 4,5 cm, περίμετρος 12 cm.
    • Βάρος: 354 γραμμάρια
    • Παροχή ρεύματος: Ο φορτιστής USB τροφοδοτείται με συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης.
    • Χρησιμοποιήστε το DOXY Το Cast 3 Wand Massager μαζί με το λιπαντικό μας με βάση το νερό Aquameo για μια ιδιαίτερα απολαυστική εμπειρία και διατηρήστε το καθαρό με το σπρέι VERYCLEAN. Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με μέγιστη απλότητα.
    • Ξεπεράστε την απόλαυση και απολαύστε την! Βυθιστείτε σε ένα σύμπαν όπου η υψηλότερη ποιότητα συναντά την αχαλίνωτη σεξουαλική απόλαυση. Επιλέξτε μόνο το καλύτερο, γιατί δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. DOXY & MEO - Ο τέλειος συνδυασμός ποιότητας και αισθησιασμού!
    • DOXY και MEO είναι δύο από τα πιο γνωστά ονόματα στον τομέα της σεξουαλικής ευεξίας. Και οι δύο έχουν δημιουργήσει μια μοναδική θέση για τον εαυτό τους με τις συλλογές τους που εστιάζουν στην εξαιρετική ποιότητα, την πρωτοποριακή απόδοση και την απόλαυση. Κάθε μάρκα έχει τα δικά της δυνατά σημεία: DOXY είναι γνωστή για τα ισχυρά μασάζ της που προσφέρουν μια απαράμιλλη αίσθηση, ενώ η MEO εντυπωσιάζει με μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνονται σε ποικίλα γούστα και προτιμήσεις. Αυτό που έχουν κοινό και οι δύο μάρκες είναι η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας για τα προϊόντα τους, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη αντοχή και ασφάλεια για τους πελάτες τους.
    • Το MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Non-Plus-Ultra

    Die englische Antwort auf die Hitachi Magic Wand. Viel ausprobiert, viel gekauft, aber der Doxy von MEO ist das absolute Non-Plus-Ultra. Kein Gerät, das ich je getestet habe, erzeugt so heftige Vibrationen und das schon auf niedrigster Stufe. Es ist möglich, eine Frau innerhalb einer Minute zum Orgasmus zu bringen. Bei etwas längerer Anwendung schwankt die Wirkung zwischen geiler Lust und geilem Schmerz, was durchaus reizvoll sein kann. Bisher hat es noch keine Frau länger als 10 Minuten am Stück ausgehalten ;-) ... Der Doxy hat den Charme eines Elektrogerätes aus den 90ern, ist schwer, aus Metall und braucht eine Steckdose. Zum Glück ist das Kabel lang genug. Was Sexspielzeug betrifft: die beste Investition, die ich je getätigt habe, und eine uneingeschränkte Empfehlung.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      DOXY Το cast 3R Wand Massager - Επαναφορτιζόμενο - Μπλε

      DOXY Το cast 3R Wand Massager - Επαναφορτιζόμενο - Μπλε

      Το DOXY Cast 3R είναι το νεότερο και πιο αξιόλογο μασάζ μας. Είναι επαναφορτιζόμενο και ασύρματο. Ζήστε τη δύναμη του DOXY με έναν εντελώς νέο και δωρεάν τρόπο. Με τον συμπαγή σχεδιασμό του DOXY Cast 3 και κατασκευασμένο από τα ίδια υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ασύρματο μασάζ σας προσκαλεί να Wand Massager σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια νέα διάσταση της σαγηνευτικής τέχνης του DOXY να

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: