Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DOXY Massager

Ενημερωτικό δελτίο

DOXY 3 Εξάρτημα μασάζ προστάτη

Βελτιώστε το DOXY Δονητή με το εξαιρετικό μας εξάρτημα για μασάζ προστάτη. Αυτό το εξάρτημα αναπτύχθηκε για να χρησιμοποιείται μαζί με το DOXY Wand Massager για να διεγείρει ιδιαίτερα εντατικά τον προστάτη. Το DOXY Wand-Massager μεταδίδει τις ισχυρές δονήσεις και τους παλμούς απευθείας στο εξάρτημα μασάζ προστάτη και έτσι διεγείρει τον προστάτη...

Περισσότερες πληροφορίες

3614/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Βελτιώστε το DOXY Δονητή με το εξαιρετικό μας εξάρτημα για μασάζ προστάτη. Αυτό το εξάρτημα αναπτύχθηκε για να χρησιμοποιείται μαζί με το DOXY Wand Massager για να διεγείρει ιδιαίτερα εντατικά τον προστάτη. Το DOXY Wand-Massager μεταδίδει τις ισχυρές δονήσεις και τους παλμούς απευθείας στο εξάρτημα μασάζ προστάτη, διεγείροντας τον προστάτη με τρόπο που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

    Το εξάρτημα μασάζ προστάτη έχει ανατομικό σχήμα και έχει το ίδιο κομψό μαύρο χρώμα, τον ίδιο απρόσκοπτο σχεδιασμό και την ίδια υψηλή ποιότητα με τα άλλα DOXY 3 εξαρτήματα. Το μη πορώδες, άοσμο και υποαλλεργικό υλικό σιλικόνης παρέχει την άνεση και την ευαισθησία που απαιτούνται για την έντονη διέγερση του προστάτη.

    Το DOXY 3 εξάρτημα μασάζ προστάτη έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φτάνει και να διεγείρει τον προστάτη με την ακρίβεια και την ένταση που το DOXY 3 Wand Massager είναι γνωστές για τις οποίες είναι γνωστές. Χάρη στις επιλογές ρύθμισης και τον απόλυτο έλεγχο που προσφέρει το Wand Massager του DOXY σειρά 3, μπορείτε να απολαμβάνετε τη διέγερση του προστάτη με απόλυτη χαλάρωση και να βιώνετε εκρηκτικούς οργασμούς στον προστάτη.

    Όπως όλα τα αποκλειστικά εξαρτήματά μας, το μασάζ προστάτη ασφαλίζει με ασφάλεια στη θέση του, ώστε να μπορείτε να αφεθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως το εξάρτημα γλιστρήσει από τη θέση του ή διακόψει τη διέγερση του προστάτη εν θερμώ.

    Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του μασάζ προστάτη DOXY 3:

    • Αναπτύχθηκε αποκλειστικά: Με το μασάζ προστάτη που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το DOXY 3, μπορείτε να ζήσετε ιδιαίτερα έντονες στιγμές.
    • Ασυναγώνιστη ποιότητα: Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, γρανιτένια μαύρη, μη πορώδη, άοσμη και υποαλλεργική σιλικόνη.
    • Υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας: Το εξάρτημα ασφαλίζει με ασφάλεια στη θέση του και δεν μπορεί να γλιστρήσει ή να στρίψει.
    • Απόλυτη ικανοποίηση: Σχεδιασμένο για να φτάνει και να διεγείρει τον προστάτη για πρωτόγνωρες αισθήσεις.


    Με το εξάρτημα μασάζ προστάτη μας, μπορείτε να φέρετε το DOXY 3 / 3R Wand Massager σε ένα νέο επίπεδο. Ανακαλύψτε τις απίστευτες δυνατότητες της διέγερσης του προστάτη και βιώστε αισθήσεις που κόβουν την ανάσα.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • DOXY 3
    • Τα μασάζ της σειράς "Die Cast 3" από την DOXY διαθέτουν εναλλάξιμη κεφαλή.
    • Αποκλειστικά για DOXY διατίθενται τέσσερα μοναδικά προσαρτήματα.
    • Κάθε εξάρτημα είναι κατασκευασμένο από γρανιτένια μαύρη, υποαλλεργική σιλικόνη. Τα εξαρτήματα είναι μη πορώδη, άοσμα και παρέχουν απαλή απαλότητα. Τα εξαρτήματα ασφαλίζουν στη θέση τους για να αποτρέπουν το στρίψιμο ή την ολίσθηση.
    • Το Wand Massager πωλείται ξεχωριστά και δεν περιλαμβάνεται.
    • Συνδυάστε το εξάρτημα Doxy με το λιπαντικό μας Aquameo με βάση το νερό για ασφαλή και άνετη διέγερση του προστάτη. Κρατήστε το DOXY Εξάρτημα και επίσης το Wand Massager σε άριστη κατάσταση με το εύχρηστο σπρέι μας VERYCLEAN.
    • Το ασυναγώνιστο DOXY Wand-Massager και η ευρεία γκάμα των προϊόντων MEO σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο όπου η υψηλότερη ποιότητα συναντά την παθιασμένη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας. Επιλέξτε το καλύτερο, γιατί δεν πρέπει να συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. DOXY & MEO - Ο απόλυτος συνδυασμός ποιότητας και συναισθήματος!
    • DOXY και MEO είναι αναμφίβολα δύο από τις πιο γνωστές μάρκες στον ερωτικό τομέα. Και οι δύο εταιρείες έχουν διαμορφώσει μια μοναδική θέση για τον εαυτό τους με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα. DOXY είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τα ισχυρά της Wand Massagerπου εγγυώνται απαράμιλλες αισθήσεις, ενώ η MEO χαρακτηρίζεται από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν ποικίλες προτιμήσεις. Αυτό που έχουν κοινό και οι δύο μάρκες, ωστόσο, είναι η δέσμευσή τους να χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλίζουν όχι μόνο τη μακροζωία των προϊόντων τους, αλλά και την ασφάλεια των πελατών τους.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν στη Γερμανία και την Ευρώπη. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.
    • Αν τύχει να βρεθείτε στο Τορίνο, δεν μπορούμε παρά να σας συστήσουμε να κλείσετε ένα ραντεβού με τον Λορέντζο. Θα σας προσφέρει ένα μασάζ προστάτη με ένα ιδιαίτερο είδος "ευτυχισμένου τέλους". Ο Λορέντζο γνωρίζει τα προϊόντα μας όσο κανένας άλλος και έχει τη μοναδική ικανότητα να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία οργασμού στον προστάτη. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και αφήστε έναν από τους καλύτερους να σας μυήσει στα μυστικά της διέγερσης του προστάτη. Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Αξιολόγηση 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Αξιολόγηση 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Αξιολόγηση 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            DOXY 3 Εξάρτημα μασάζ προστάτη

            DOXY 3 Εξάρτημα μασάζ προστάτη

            Βελτιώστε το DOXY Δονητή με το εξαιρετικό μας εξάρτημα για μασάζ προστάτη. Αυτό το εξάρτημα αναπτύχθηκε για να χρησιμοποιείται μαζί με το DOXY Wand Massager για να διεγείρει ιδιαίτερα εντατικά τον προστάτη. Το DOXY Wand-Massager μεταδίδει τις ισχυρές δονήσεις και τους παλμούς απευθείας στο εξάρτημα μασάζ προστάτη και έτσι διεγείρει τον προστάτη...

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: