Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DOXY Massager

Ενημερωτικό δελτίο

DOXY 3 USB-C Wand Massager - Τιρκουάζ

Το DOXY 3 USB-C Wand Massager αναπτύχθηκε ειδικά για τη νέα γενιά. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνική εξέλιξη ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις της γενιάς Z, η οποία εκτιμά την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, την αξιόπιστη απόδοση, τον κομψό σχεδιασμό, την αποδοτικότητα και την καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Περισσότερες πληροφορίες

3597/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το DOXY 3 USB-C Wand Massager αναπτύχθηκε ειδικά για τη νέα γενιά. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνική εξέλιξη ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις της γενιάς Z, η οποία εκτιμά την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, την αξιόπιστη απόδοση, τον κομψό σχεδιασμό, την αποδοτικότητα και την καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Είναι η απάντηση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μιας νεότερης ομάδας στόχου που προτιμά τόσο την ποιότητα όσο και την προσιτή τιμή.

    Σπάστε τους κανόνες και απολαύστε τη δύναμη του DOXY 3 USB-C Wand Massager οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε!

    Η μάρκα DOXY αντιπροσωπεύει την ένταξη και την ενδυνάμωση. Το Wand Massager του DOXY έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων, ώστε ο καθένας να μπορεί να βιώσει την απόλαυση με τους δικούς του όρους.

    Με το DOXY 3 USB-C Wand Massager έχετε πάντα τον έλεγχο!

    Με μήκος καλωδίου 3 μέτρων, το DOXY 3 USB-C Wand Massager προσφέρει απαράμιλλη ελευθερία και ευκολία όταν ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο. Εμπνευσμένο από το διάσημο DOXY Το Cast 3 Wand Massager και το επαναφορτιζόμενο Die Cast 3R, αυτό το συμπαγές και DOXY Wand Massager παρέχει τις ίδιες απίστευτα ισχυρές δονήσεις που θα σας κόψουν την ανάσα. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή ακριβείας από ABS εγγυάται ανθεκτικότητα, εύχρηστο βάρος και κομψό σχεδιασμό.

    Προσιτή ισχύς για τη γενιά Z - κατευθείαν στον οργασμό!

    Απελευθερώστε τη λαγνεία σας με τη λεγόμενη λειτουργία Continuous Power, την οποία μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε με τα κουμπιά + και - για να βρείτε την ιδανική ένταση. Για μια έξτρα ώθηση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Pulse, απλά πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 3 δευτερόλεπτα.

    Η κεφαλή του DOXY 3 USB-C Wand Massager είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, φιλική προς το σώμα σιλικόνη, η οποία είναι απαλή και βελούδινη στο δέρμα. Σε σύγκριση με το μεγαλύτερο αρχικό και το εμβληματικό μεταλλικό μοντέλο, η μικρότερη κεφαλή του DOXY 3 USB-C είναι λιγότερο εκφοβιστικό και ιδανικό για να εξοικειωθείτε με ένα Wand Massager για να εξοικειωθείτε με ένα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μασάζ σε δυσπρόσιτες περιοχές του σώματος με μεγάλη ακρίβεια. Η κεφαλή μπορεί επίσης να αφαιρεθεί για εύκολο καθαρισμό, εξασφαλίζοντας υγιεινή και σταθερή απόδοση.

    Σέξι πολυτελής άνεση:

    Το DOXY 3 USB-C διατίθεται σε δύο συναρπαστικά χρώματα: τυρκουάζ και μαύρο ματ. Προσφέροντας απαράμιλλη απόδοση και απόλαυση σε έναν κομψό, συμπαγή σχεδιασμό, αυτό το πρωτοποριακό μασάζ βάζει το DOXY το 3 ξεπερνά όλα τα άλλα Wand Massager στην κατηγορία τιμής του. Το DOXY 3 USB-C είναι η απάντηση στην επιθυμία για υψηλές επιδόσεις και ποιότητα σε απολύτως προσιτή τιμή. Ένας πραγματικός παίκτης που αλλάζει το παιχνίδι, σχεδόν πολύ καλός για να είναι αληθινός!

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • DOXY 3 USB-C Wand Massager
    • Διαστάσεις: Cm, διάμετρος κεφαλής 4,5 cm, περίμετρος σώματος 12 cm.
    • Βάρος: 310 γραμμάρια
    • Παροχή ρεύματος: Το DOXY 3 USB-C Wand Massager τροφοδοτείται με ρεύμα μέσω ενός ενσωματωμένου καλωδίου USB-C. Σημειώστε ότι η μονάδα τροφοδοσίας ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της παράδοσης και ΔΕΝ είναι συμβατή με τα προσαρτήματα για το Wand Massager Το Cast 3 και το Cast 3R είναι συμβατά. Θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα Power Delivery (PD) USB-C 5V/3A για να τροφοδοτήσετε με ρεύμα το Wand Massager με ρεύμα.
    • Μήκος καλωδίου: 3 μέτρα
    • Το DOXY 3 USB-C Wand Massager είναι ένα ευέλικτο μασάζ που είναι κατάλληλο τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες και ζευγάρια. Οι γυναίκες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να διεγείρουν εντατικά την κλειτορίδα και άλλες ερωτογενείς ζώνες, οι άνδρες το περίνεο, το πέος, τους όρχεις και τον πρωκτό. Για τα ζευγάρια, το μασάζ προσφέρει έναν συναρπαστικό τρόπο για να ενισχύσουν τα προκαταρκτικά και να απολαύσουν πρόσθετη διέγερση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Génial

    Cet appareil est génial tout simplement

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Mega

    Mega verarbeitetes Gerät! Der Kopf des Vibrators ist sehr groß und besteht aus Silikon. Er ist "weich" und der Kopf ist minimal biegsam. Er ist relativ leise. Die Verarbeitung ist sehr gut und sauber. Die Farbe ist sehr schön :)!!! Besser geht es nicht!!! Vielen Dank dafür!!! So etwas sollte in keiner Nachttischschublade fehlen.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Τιρκουάζ

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Τιρκουάζ

    Το DOXY 3 USB-C Wand Massager αναπτύχθηκε ειδικά για τη νέα γενιά. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνική εξέλιξη ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις της γενιάς Z, η οποία εκτιμά την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, την αξιόπιστη απόδοση, τον κομψό σχεδιασμό, την αποδοτικότητα και την καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: