Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Sport Fucker Cock Chute

Ανακαλύψτε το συγκλονιστικό Sport Fucker Cock Chute: Ο απόλυτος δακτύλιος πέους από τις ΗΠΑ, για μια ιδιαίτερα έντονη απόλαυση και μια αξέχαστη εμπειρία!

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ανακαλύψτε το συγκλονιστικό Sport Fucker Cock Chute: Ο απόλυτος δακτύλιος πέους από τις ΗΠΑ, για μια ιδιαίτερα έντονη απόλαυση και μια αξέχαστη εμπειρία!

     

    Το Sport Fucker Cock Chute είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακό Liquid Silicone και είναι τέλεια σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μοναδική διέγερση. Παρέχει ένα απαλό τέντωμα του όσχεου και ένα ευχάριστο άνοιγμα των όρχεων για να επιτρέψει μια συγκλονιστική αύξηση της απόλαυσης.

     

    Το Sport Fucker Cock Chute δεν είναι μόνο ένα κομψό αξεσουάρ, αλλά και ένας ισχυρός σύντροφος για την απόλαυσή σας. Η σφιχτή εφαρμογή γύρω από τη βάση του πέους εντείνει τη ροή του αίματος, με αποτέλεσμα μια ισχυρότερη και μεγαλύτερης διάρκειας στύση. Ταυτόχρονα, αισθάνεστε μια ευχάριστη ένταση στο όσχεο, η οποία οδηγεί τη διέγερσή σας σε δυσθεώρητα ύψη.

     

    Χάρη στην εξαιρετική ελαστικότητά του, το Sport Fucker Cock Chute προσαρμόζεται τέλεια στις ατομικές σας ανάγκες και προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση όταν φοριέται. Η λεία, μη πορώδης επιφάνεια εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς τριβές και επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό μετά τη χρήση.

     

    Με συνολικό μέγεθος περίπου 7,2 x 6,3 cm και ηβικό άνοιγμα περίπου 4,7 x 3 cm, το Sport Fucker Cock Chute προσφέρει ιδανική εφαρμογή και σας βοηθά να επιτύχετε έντονους οργασμούς. Ο ελαστικός δακτύλιος όρχεων με διάμετρο περίπου 3,8 cm και το άνοιγμα πέους περίπου 3 x 3,6 cm εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα και μέγιστη άνεση.

     

    Επιλέξτε ανάμεσα στα ελκυστικά χρώματα κόκκινο, μπλε και μαύρο Sport Fucker Cock Chuteεπιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει περισσότερο από τα ελκυστικά χρώματα κόκκινο, μπλε και μαύρο και απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη πόθο και πάθος.

     

    Τι είναι η υγρή σιλικόνη

     

    Liquid Silicone είναι το πραγματικό insider tip μεταξύ των υλικών για τα ερωτικά παιχνίδια. Είναι απολύτως φιλική προς το δέρμα, επομένως είναι ασφαλής και ευχάριστη στη χρήση - χωρίς συμβιβασμούς. Είναι επίσης απίστευτα ανθεκτική, ώστε να μπορεί να αντέξει τις πιο άγριες περιπέτειες και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Και η ευελιξία του Αξεπέραστη! Liquid Silicone προσαρμόζεται σε κάθε πιθανό σχήμα και εξακολουθεί να προσφέρει την απαραίτητη αντοχή. Και το καλύτερο από όλα: είναι εκπληκτικά φυσικό. Εν ολίγοις: το Liquid Silicone είναι το πολυεργαλείο μεταξύ των υλικών για σεξουαλικά παιχνίδια που δεν αφήνει τίποτα να μείνει επιθυμητό από άποψη ασφάλειας και απόλαυσης!

     

    Καθαρισμός και φροντίδα των ερωτικών παιχνιδιών από υγρή σιλικόνη

     

    Το ερωτικό παιχνίδι πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Απλά πλύντε το με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Μην ανησυχείτε, το υλικό είναι αδιάβροχο και μπορεί να ξεπλυθεί εύκολα. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καθαριστικό για ερωτικά παιχνίδια, όπως το σπρέι VERYCLEAN. Μετά τον καθαρισμό, θα πρέπει να αφήσετε το ερωτικό σας παιχνίδι να στεγνώσει εντελώς. Είναι καλύτερο να το αφήσετε να στεγνώσει στον αέρα, όχι απευθείας στον ήλιο ή στο καλοριφέρ. Όταν στεγνώσει εντελώς, αποθηκεύστε το σε ένα καθαρό και στεγνό μέρος, μακριά από άλλα ερωτικά παιχνίδια. Είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε σε μια ειδική τσάντα αποθήκευσης για ερωτικά παιχνίδια για να το προστατεύσετε από τη σκόνη και τη βρωμιά. Και μια άλλη συμβουλή: να χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο λιπαντικό. Ένα ερωτικό παιχνίδι με βάση τη σιλικόνη λειτουργεί πολύ καλά με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορούν να προσβάλουν το υλικό. Αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές φροντίδας, θα απολαμβάνετε το ερωτικό σας παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δαχτυλίδι πέους και όρχεων
    • Sport Fucker Cock Chute
    • Με διαχωριστή όρχεων (ανοίγει και τους δύο όρχεις σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους)
    • Σούπερ μαλακό, το λεγόμενο Liquid Silicone.
    • Λεία, μη πορώδης επιφάνεια.
    • Πολύ ελαστική.
    • Περιβάλλει σφιχτά τη ρίζα του πέους και τη βάση των όρχεων.
    • Για πιο σκληρή και μεγαλύτερης διάρκειας στύση.
    • Συνολικές διαστάσεις: περίπου 7,2 x 6,3 cm
    • Άνοιγμα στο ηβικό οστό: περίπου 4,7 x 3 cm, με δυνατότητα επέκτασης.
    • Άνοιγμα για τους όρχεις: ο καθένας με διάμετρο περίπου 3,8 cm, επεκτάσιμος.
    • Άνοιγμα για το πέος: περίπου 3 x 3,6 cm, τεντωμένο
    • Εύκολο στο καθάρισμα
    • Υλικό: σιλικόνη, TPR
    • Sport Fucker και MEO είναι γνωστές εταιρείες που ειδικεύονται σε υψηλής ποιότητας σεξουαλικά παιχνίδια και προϊόντα BDSM. Η εκτεταμένη γκάμα προσφέρει καινοτόμες και συναρπαστικές λύσεις για όλους εκείνους που θέλουν να ανεβάσουν τις σεξουαλικές τους εμπειρίες σε ένα νέο επίπεδο. Sport Fucker και MEO αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τη μέγιστη απόλαυση. Τα προϊόντα αναπτύσσονται και κατασκευάζονται προσεκτικά σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας, ώστε να διασφαλίζεται μια ασφαλής και συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία. Αυτό το προϊόν είναι επίσης ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της πρώτης τάξης ποιότητας και του μοναδικού σχεδιασμού για τα οποία Sport Fucker και MEO είναι γνωστά.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr zufrieden

    Ich bin mit diesem Penisring sehr zufrieden! Die Anwendung ist einfach und der Ring hat einen festen, aber nicht zu engen Griff, der meiner Erektion zu mehr Stärke und Dauer verholfen hat. Das Material fühlt sich angenehm auf der Haut an und der Ring ist auch über einen längeren Zeitraum bequem zu tragen. Ich würde ihn wieder kaufen.

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Sport Fucker Cock Chute

    Sport Fucker Cock Chute

    Ανακαλύψτε το συγκλονιστικό Sport Fucker Cock Chute: Ο απόλυτος δακτύλιος πέους από τις ΗΠΑ, για μια ιδιαίτερα έντονη απόλαυση και μια αξέχαστη εμπειρία!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: