Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DOXY Massager

Ενημερωτικό δελτίο

DOXY Το καστ 3 Wand Massager - Μαύρη ντίσκο

Το DOXY Cast 3 Wand Massager είναι το συμπαγές και ταυτόχρονα ισχυρό Wand Massagerγνωστό για τις "καλές δονήσεις" του. Αυτό το πιο συμπαγές DOXY Massager συνδυάζει όλες τις ιδιότητες που οι πελάτες μας εκτιμούν στα μεγαλύτερα μοντέλα Doxy: ελκυστική σχεδίαση, υλικά υψηλής ποιότητας, μεταξένια κεφαλή σιλικόνης και βέλτιστος έλεγχος.

Περισσότερες πληροφορίες

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το DOXY Cast 3 Wand Massager είναι το συμπαγές και ταυτόχρονα ισχυρό μας Wand Massagerγνωστό για τις "καλές δονήσεις" του. Αυτό το πιο συμπαγές DOXY Massager συνδυάζει όλες τις ιδιότητες που αγαπούν οι πελάτες μας στα μεγαλύτερα μοντέλα DOXY Πρωτότυπο και DOXY Cast Massager: ελκυστικός σχεδιασμός, υλικά υψηλής ποιότητας, μεταξένια κεφαλή σιλικόνης και βέλτιστος έλεγχος. Και επειδή ο σχεδιασμός είναι σημαντικός για τη MEO, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα ελκυστικά μεταλλικά φινιρίσματα.

    Ανακαλύψτε το συμπαγές, best seller DOXY Wand Massager

     

    Είτε επιθυμείτε ένα χαλαρωτικό μασάζ για τους σφιγμένους μυς σας είτε μια έξτρα ώθηση για την προσωπική σας προσωπική απόλαυση, το DOXY Το Cast 3 Wand Massager είναι αρκετά συμπαγές για να προσφέρει την πολυδιαφημισμένη δύναμη του doxy ακριβώς στο σωστό σημείο.

     

    Πώς λειτουργεί το DOXY Το Cast 3 Wand Massager από τα μεγαλύτερα μασάζ μας Το περίβλημα του DOXY Cast 3 Wand Massager είναι πιο συμπαγές και έχει μικρότερο μοτέρ. Ωστόσο, χάρη στο στιβαρό περίβλημα από αλουμίνιο, έχουμε ενσωματώσει μεγάλα βάρη στο περίβλημα. Αυτό δημιουργεί τη διάσημη βαθιά, γουργουρητή δόνηση για την οποία DOXY είναι γνωστή.

     

    Η κεφαλή του DOXY Το Cast 3 Wand Massager έχει μικρότερη επιφάνεια από το DOXY Το αρχικό και το μεγαλύτερο DOXY Μοντέλα, γεγονός που συγκεντρώνει τη σέξι δύναμη ακριβώς στο σωστό σημείο - ιδανικό για την απόλαυση ως ζευγάρι και για την επίτευξη δυσπρόσιτων περιοχών του σώματος!

     

    DOXY Το μασάζ με ραβδί Cast 3: Έχετε τον πλήρη έλεγχο!

     

    Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να μεταβάλλετε από ένα απαλό βουητό με 3.000 παλλόμενες στροφές ανά λεπτό σε ένα εκπληκτικό βουητό με 9.000 στροφές ανά λεπτό. Ενεργοποιήστε τη δημοφιλή λειτουργία κλιμάκωσης πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τρία δευτερόλεπτα. Αλλά να είστε προσεκτικοί με τόση μεγάλη ισχύ, επειδή αυτή η λειτουργία ονομάζεται επίσης "Εγγύηση οργασμού".

     

    Αυτό σας δίνει αυτό το έξτρα λάκτισμα:

     

    Το καρύκευμα της ζωής βρίσκεται στην ποικιλία! Η αποκλειστική μας σειρά εναλλακτικών κεφαλών μασάζ σιλικόνης θα σας εμπνεύσει.

     

    Η κεφαλή του DOXY Cast 3 Wand Massager μπορεί απλώς να ξεβιδωθεί και να αντικατασταθεί με ένα από τα τέσσερα ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματά μας. Κάθε εξάρτημα ασφαλίζει με ασφάλεια στη θέση του, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχαία ολίσθηση ή συστροφή.

     

    DOXY Το μασάζ τοίχου Cast 3: Η απόλυτη ευελιξία

     

    Το DOXY Cast 3 Wand Massager δεν είναι απλώς ένας εξαιρετικά ισχυρός δονητής, θα γίνει η δική σας προσωπική συσκευή απόλαυσης και περιμένει να την ανακαλύψετε εσείς. Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, μόνος ή ως ζευγάρι, το DOXY ανοίγει ένα πλήθος από συναρπαστικές στιγμές.

     

    Για τις γυναίκες:

     

    • Μόνη: Οι ισχυρές δονήσεις του DOXY Το Cast 3 Wand Massager μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξωτερική διέγερση. Πολλές γυναίκες βρίσκουν το DOXY Το Cast 3 Wand Massager ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τη διέγερση της κλειτορίδας, που οδηγεί σε έντονους οργασμούς. Η ευρεία κεφαλή του DOXY καλύπτει μια μεγάλη περιοχή και παρέχει μια βαθιά, δονητική αίσθηση που υπερβαίνει την απλή επιφάνεια.
    • Μασάζ σώματος: Το DOXY Cast 3 Wand Massager μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά και ως εξαιρετικό μασάζ σώματος. Χρησιμοποιήστε το για να χαλαρώσετε τους σφιγμένους μύες, ειδικά στον αυχένα, την πλάτη και τους ώμους.

     

    Για τους άνδρες:

     

    • Οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY Το Cast 3 Wand Massager για να διεγείρουν τον πρωκτό ή το περίνεο, την ευαίσθητη περιοχή ανάμεσα στο όσχεο και τον πρωκτό. Το μασάζ μπορεί επίσης να οδηγηθεί κατά μήκος του άξονα του πέους για να δημιουργήσει μια μοναδική αίσθηση με ισχυρούς οργασμούς.
    • Μασάζ σώματος: Ακριβώς όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY Το Cast 3 Wand Massager για μασάζ σώματος για να χαλαρώσουν και να αποτινάξουν το άγχος της καθημερινότητας.

     

    Για ζευγάρια:

     

    • Απολαύστε την απόλαυση μαζί: Τα ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY Το Cast 3 Wand Massager κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών και να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο με τη σειρά ή να εξερευνούν τις ερωτογενείς ζώνες. Η καθαρή δύναμη και το βάθος της δόνησης μπορεί να προσθέσει μια νέα, συναρπαστική διάσταση στο σεξ.
    • Αυξημένη οικειότητα: Η χρήση του δονητή κατά τη διάρκεια της συνουσίας μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία. Το DOXY Cast 3 Wand Massager μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διείσδυση, για παράδειγμα, γεγονός που αυξάνει την ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους.

     

    Συνοψίζοντας, μπορεί να ειπωθεί ότι ο DOXY Το Cast 3 Wand Massager υπερβαίνει κατά πολύ τα παραδοσιακά όρια των δονητών και έχει κάτι για όλους. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του εξασφαλίζει ότι κάθε χρήση είναι μοναδική, ικανοποιητική και απόλυτα διεγερτική. Αφήστε τη δύναμη του DOXY και ξεκινήστε ένα ταξίδι απαράμιλλης απόλαυσης.

     

    Ανακαλύψτε τον κόσμο των εξαρτημάτων Doxy:

    Doxy

    Το ταξίδι της απόλαυσης που μπορείτε να κάνετε με το DOXY Το Cast 3 Wand Massager απέχει πολύ από το να τελειώσει. Για να εμπλουτίσετε και να διαφοροποιήσετε τις αισθησιακές σας περιπέτειες DOXY μια επιλογή προσεκτικά σχεδιασμένων εξαρτημάτων για άνδρες και γυναίκες. Από έναν διεγέρτη σημείου G μέχρι έναν μασάζ προστάτη - αυτά τα εξαρτήματα έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις διάφορες ερωτογενείς ζώνες και μετατρέπουν το Die Cast 3 σας σε ένα ολοκληρωμένο σεξουαλικό παιχνίδι DOXY 3 σε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι σεξ. Κάθε εξάρτημα είναι μοναδικό και φέρνει φρεσκάδα και ενθουσιασμό στην ερωτική πράξη. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτά τα εξαρτήματα είναι προαιρετικά αξεσουάρ που δεν περιλαμβάνονται με το DOXY Το Die Cast 3 Wand Massager περιλαμβάνεται. Τα προσαρτήματα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις προσωπικές τους προτιμήσεις και επιθυμίες. Όταν επιλέγετε αυτά τα διαφορετικά εξαρτήματα, δεν αποκτάτε μόνο ένα αξεσουάρ, αλλά μια σειρά επιλογών για να διατηρείτε τις περιπέτειες σας με το Doxy συνεχώς εξελισσόμενες και ικανοποιητικές.

     

    Η ασφάλειά σας προηγείται!

     

    Η παροχή ρεύματος των συσκευών μας μπλοκάρει το συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης, εξασφαλίζοντας ασφαλή χρήση παγκοσμίως. Το καλώδιο 3 μέτρων επιτρέπει επίσης μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ώστε να μην χρειάζεται να βρίσκεστε κοντά σε πρίζα.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • DOXY Το μασάζ Cast 3
    • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Μήκος σώματος 28 cm, διάμετρος κεφαλής 4,5 cm, περιφέρεια 12 cm.
    • Βάρος: 350 γραμμάρια
    • Παροχή ρεύματος: Μονάδα τροφοδοσίας τροφοδοτεί το DOXY με συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης.
    • Περιλαμβάνεται προσαρμογέας - Ηνωμένο Βασίλειο, ΕΕ, ΗΠΑ & AU/NZ
    • Μήκος καλωδίου: 3 μέτρα
    • Χρήση του DOXY Massager μαζί με το λιπαντικό μας με βάση το νερό Aquameo για μια ιδιαίτερα απολαυστική εμπειρία και διατηρήστε το καθαρό με το VERYCLEAN Spray, το γρήγορο και εύκολο καθαριστικό μας για το σεξτέξι. Ζήστε την τέλεια απόλαυση με την απλότητα που επιθυμείτε.
    • Ανακαλύψτε το αποκορύφωμα της απόλαυσης με DOXY και MEO. Με τους ασυναγώνιστους δονητές Doxy και την εκτεταμένη συλλογή MEO, που δεν αφήνει τίποτα να μείνει επιθυμητό, μπορείτε να βυθιστείτε σε έναν κόσμο όπου η ποιότητα συναντά τη σεξουαλική απόλαυση. Επιλέξτε το καλύτερο, γιατί το λιγότερο δεν είναι αρκετό. DOXY & Meo - συνώνυμα της ποιότητας και των συγκλονιστικών εμπειριών.
    • DOXY και MEO είναι δύο από τα κορυφαία ονόματα στον ερωτικό τομέα. Και οι δύο εταιρείες έχουν γίνει γνωστές παγκοσμίως με προϊόντα που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα, τη λειτουργία και την ικανοποίηση των πελατών. Ενώ η μάρκα DOXY μάρκα είναι γνωστή για τα ισχυρά ραβδιά μασάζ που προσφέρουν απαράμιλλες αισθήσεις, η μάρκα MEO έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη με μια ευρεία γκάμα προϊόντων για ποικίλα γούστα και προτιμήσεις. Αυτό που κάνει τις δύο εταιρείες να ξεχωρίζουν, ωστόσο, είναι η δέσμευσή τους να χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας στα προϊόντα τους, υποσχόμενες μακροζωία και ασφάλεια για τους πελάτες τους.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO, Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      DOXY Το καστ 3 Wand Massager - Μαύρη ντίσκο

      DOXY Το καστ 3 Wand Massager - Μαύρη ντίσκο

      Το DOXY Cast 3 Wand Massager είναι το συμπαγές και ταυτόχρονα ισχυρό Wand Massagerγνωστό για τις "καλές δονήσεις" του. Αυτό το πιο συμπαγές DOXY Massager συνδυάζει όλες τις ιδιότητες που οι πελάτες μας εκτιμούν στα μεγαλύτερα μοντέλα Doxy: ελκυστική σχεδίαση, υλικά υψηλής ποιότητας, μεταξένια κεφαλή σιλικόνης και βέλτιστος έλεγχος.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: