Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Βύσμα προστάτη - butt plug Extremeo - P-Spot

Με αυτά τα butt plug από τη σειρά Extremeo, θα ζήσετε οργασμούς μεγάλης διάρκειας που δεν θα τελειώσουν... Είναι σαφές από την πρώτη ματιά ότι αυτός ο νέος τύπος πρωκτικού βύσματος δεν είναι ένα συνηθισμένο butt plug. Χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα του, αυτό το butt plug ανοίγει εντελώς νέες και εξαιρετικά έντονες δυνατότητες διέγερσης του προστάτη.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με αυτά τα butt plug από τη σειρά Extremeo, θα βιώσετε οργασμούς μακράς διάρκειας που δεν θα τελειώσουν... Είναι σαφές από την πρώτη ματιά ότι αυτός ο νέος τύπος πρωκτικού βύσματος δεν είναι ένα συνηθισμένο butt plug. Χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα του, αυτό το butt plug ανοίγει εντελώς νέες και εξαιρετικά έντονες δυνατότητες διέγερσης του προστάτη.

     

    Ζήστε οργασμούς που δεν τελειώνουν με αυτό το butt plug:

     

    Το σημείο P, γνωστότερο ως προστάτης, είναι το προσωπικό σας σημείο απόλαυσης, που βρίσκεται βαθιά στην κοιλιά σας. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή σπέρματος. Εκτός όμως από αυτή τη βιολογική λειτουργία, ο προστάτης έχει και ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: είναι ένα εξαιρετικά αισθησιακό σημείο ηδονής για τους άνδρες!

     

    Με τη σωστή διέγερση, αυτό το σημείο P μπορεί να προκαλέσει ακραίους, κυματοειδείς οργασμούς που διαφέρουν πολύ από τις συμβατικές κορυφώσεις. Ορισμένοι από τους πελάτες μας αναφέρουν μάλιστα ότι έχουν βιώσει πολλούς οργασμούς μέσω της διέγερσης του προστάτη, χωρίς τον κατά τα άλλα απαραίτητο χρόνο αποκατάστασης μεταξύ των επιμέρους κορυφώσεων.

     

    Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται το butt plug μας. Ο ειδικός σχεδιασμός και το μέγεθός του το καθιστούν ιδανικό για τη διέγερση του σημείου P με ακρίβεια και ένταση ακριβείας. Η συνεχής και μακροχρόνια διέγερση του προστάτη με αυτό το butt plug μπορεί να οδηγήσει σε ακραίους οργασμούς!

     

    Πάνω απ' όλα, η συνεχής διέγερση που είναι δυνατή με αυτό το butt plug ανεβάζει την εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Φανταστείτε να τοποθετείτε το πρωκτικό βύσμα και να το χρησιμοποιείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα - είτε πρόκειται για μερικές ώρες είτε ακόμη και για ολόκληρη την ημέρα. Κάθε κίνηση, κάθε βήμα που κάνετε οδηγεί σε ένα έντονο και συνεχές μασάζ στο σημείο P.

     

    Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του πρωκτικού βύσματος είναι ο σχεδιασμός του:

     

    Αρχικά, το butt plug επιτρέπει την απαλή εισαγωγή στον πρωκτό, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους νεοεισερχόμενους στον κόσμο της πρωκτικής διέγερσης. Αλλά στη συνέχεια, όταν δεν το περιμένετε, το butt plug ξεδιπλώνει το πλήρες μέγεθός του και γεμίζει πλήρως τον πρωκτό, με αποτέλεσμα την έντονη διέγερση που αφήνει ακόμα και τους έμπειρους άνδρες με κομμένη την ανάσα.

     

    Για την απόλυτη εμπειρία, ο σχεδιασμός του πρωκτικού βύσματος έχει μελετηθεί προσεκτικά. Ένα κεντρικό στοιχείο αυτού του σχεδιασμού είναι η βάση ή το πόδι του πρωκτικού βύσματος. Αυτό το πόδι όχι μόνο χρησιμεύει ως προστασία από την πολύ βαθιά εισαγωγή -μια λεπτομέρεια σχετική με την ασφάλεια που είναι ζωτικής σημασίας κατά τη χρήση τέτοιων σεξουαλικών παιχνιδιών- αλλά και διευρύνει σημαντικά το φάσμα εφαρμογών του πρωκτικού βύσματος.

    Με το πόδι (τη βάση) του πρωκτικού βύσματος, μπορείτε να το χειρίζεστε προς όλες τις κατευθύνσεις! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ασκήσετε πίεση, να το γυρίσετε, να το γείρετε ή να το μετακινήσετε απαλά μπρος-πίσω. Κάθε μία από αυτές τις κινήσεις παράγει ένα μοναδικό είδος μασάζ στον προστάτη. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση και την εστίαση της διέγερσης. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε ένα μασάζ που μπορεί να κυμαίνεται από απαλό και διερευνητικό έως έντονο και βαθύ.

     

    Κατασκευασμένο από το Liquid Silicone, το οποίο είναι εντελώς απαλλαγμένο από φθαλικό εστέρα, το butt plug έχει μια μεταξένια μαλακή επιφάνεια που όχι μόνο αισθάνεται κορυφαία, αλλά καθιστά επίσης εύκολη την εισαγωγή και τη χρήση του.

     

    Είτε σε μέγεθος S για όσους μόλις ανακαλύπτουν τον κόσμο της διέγερσης του προστάτη, είτε σε μέγεθος M για όσους έχουν ήδη εμπειρία, είτε σε μέγεθος L για τους πραγματικούς γνώστες - αυτό το butt plug προσφέρει τη βέλτιστη διέγερση για όλους:

     

    • Μέγεθος S: μήκος περίπου 13 cm, μικρότερη διάμετρος 2,8 cm (αρχή της κεφαλής του πρωκτικού βύσματος), μεγαλύτερη διάμετρος 4,8 cm (μέση της κεφαλής του πρωκτικού βύσματος).
    • Μέγεθος M: μήκος περίπου 16 cm, μικρότερη διάμετρος 3,4 cm (αρχή της κεφαλής του πρωκτικού βύσματος), μεγαλύτερη διάμετρος 5,9 cm (μέση του πρωκτικού βύσματος).
    • Μέγεθος L: Μήκος περίπου 19 cm, μικρότερη διάμετρος 4,2 cm (αρχή της κεφαλής του πρωκτικού βύσματος), μεγαλύτερη διάμετρος 7 cm (μέση του πρωκτικού βύσματος).

     

    Εν ολίγοις: Το butt plug "P-Spot" από τη σειρά Extremeo είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σεξουαλικό παιχνίδι - υπόσχεται έντονες, πρωτοφανείς κορυφώσεις. Ήρθε η ώρα να εμπλακείτε σε αυτή την εμπειρία που κόβει την ανάσα.

     

    Καθαρισμός και χρήση των βυσμάτων πισινού Extremeo:

     

    • Εύκολο στη χρήση: Η εισαγωγή ενός butt plug στον πρωκτό μπορεί να είναι μια όμορφη και απολαυστική εμπειρία - ειδικά αν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά. Συνιστούμε το δημοφιλές σπρέι Extremeo Spray για να κάνετε την εισαγωγή του butt plug στον πρωκτό πιο εύκολη. Ένας σύντομος ψεκασμός χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ. Αυτό κάνει την εισαγωγή του butt plug μια ιδιαίτερα απαλή απόλαυση.

     

    • Το σωστό λιπαντικό και το Lube Shooter μας: Το σωστό λιπαντικό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Με προϊόντα σιλικόνης όπως το Extremeo Butt Plug, θα πρέπει να αποφεύγετε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορεί να βλάψουν το υλικό. Αντ' αυτού, συνιστούμε λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το Alphamale Aqua. Αυτά παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση και είναι ασφαλή για χρήση με βύσματα σιλικόνης. Ένα Lube Shooter ή ένα απλικατέρ λιπαντικού βελτιστοποιεί την εμπειρία με παιχνίδια πρωκτικού σεξ, όπως τα butt plugs. Επιτρέπει τη βαθύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή του λιπαντικού στον πρωκτικό σωλήνα, καθιστώντας την εισαγωγή του butt plug πιο άνετη και ασφαλή. Δεδομένου ότι ο πρωκτός δεν παράγει το δικό του λιπαντικό, η επαρκής παροχή λιπαντικού μειώνει την τριβή και τον κίνδυνο τραυματισμού. Επιπλέον, το Lube Shooter επιτρέπει την καθαρή και ακριβή εφαρμογή χωρίς σπατάλη λιπαντικού.

     

    • Καθαρισμός: Το Extremeo Butt Plug σας πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Το ζεστό νερό και το ήπιο σαπούνι μπορούν εύκολα να αφαιρέσουν τις περισσότερες ακαθαρσίες. Για σχολαστικό και υγιεινό καθαρισμό, συνιστούμε επίσης το σπρέι VERYCLEAN. Ένας γρήγορος ψεκασμός εξασφαλίζει ότι το butt plug είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • butt plug Extremeo - P-Spot
    • Πρωκτικό βύσμα για διέγερση του προστάτη.
    • Τα Extremeo Butt Plugs είναι πρωκτικά βύσματα που έχουν αναπτυχθεί από ειδικούς.
    • Το Extremeo ® είναι σήμα κατατεθέν της MEO Γερμανίας.
    • Υλικό: Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Χρησιμοποιήστε το πρωκτικό βύσμα μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Alphamale Aqua ή το Aquameo και το Lube Shooter.
    • Συνιστούμε το Anal Relax Spray Extremeo για να συνοδεύσετε αυτό το πρωκτικό βύσμα: Αυτό το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια αισθήσεων, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και σας βοηθά να επιτύχετε απεριόριστη σεξουαλική έκσταση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Love it

    First prostate toy from MEO. Went on easy and wore it for a couple hours the first time I tried it. When I'm not wearing it I'm thinking about wearing it!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    A little extra

    This is going to be a blast when I get the opportunity to have sex. It feels amazing pushing on my special spot as I pull on my engorged cock. Didn't take long to cause an eruption worth writing about!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Huge

    This plug is great, gives a good stretch putting in and is comfortable. Love wearing it as I do my house chores . Can’t get enough of the full feeling. Wonderful toy.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Size L

    Got to me very quickly, but it did turn out much much bigger then I expected, but despite the intimidating size and my doubts I was able too take it hole with a generous amount of lube, mind blowing experience, NOT FOR BEGINNERS.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Prostata Plug

    Bin sehr zufrieden mit dem Prostata Plug da ich bisher nämlich immer Plugs hatte die dauernd rausrutschten, wenn man sie nicht von außen fixiert

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Absolute Kaufempfehlung.

    Haben heute die Plugs in "S, M und L" erhalten. Gewaschen, desinfiziert ... kein Chemiegeruch. Angenehm weich, nicht zu hart, nicht zu weich.

    Hab zum Anfang zum leichten Vordehnen den in "S" genommen und meine Freundin überrascht. Fettes Grinsen. Ein wenig Gleitgel und schon platziert. Schön weich, angenehm zu tragen. Nur ganz leichter Druck auf dem Damm beim Sitzen. Das wird wohl mein neuer Favorit tagsüber auf Arbeit. Dachte ich. :)

    Dann war ich neugierig auf den in "M". Gleiche Prozedur und flutsch. Irres Gefühl. Die Basis drückt die Backen schön auseinander. Eine traumhafte Rückansicht. Meine Frau war begeistert. Vorfreude! Beim Sitzen ist der Druck auf dem Damm schon größer, aber sehr angenehm durch das weiche Material. Selbst unter einer weiten Short oder Jeans (unterm Rock oder Kleid erst recht nicht) zeichnet sich nichts ab. Den werd ich wohl tagsüber tragen.

    Nach einer Weile musste natürlich auch der "L" probiert werden. Da ich bereits große Buttplugs mit benutze, war das Einführen kein Problem. Ansonsten heißt es üben und trainieren. Die schöne breite Basis steht leicht raus und macht eine wahnsinnig gute Optik. Die Rückansicht ist atemberaubend. Vielleicht ist die Basis etwas zu lang geraten, wird aber für irre Blicke sorgen, wenn wir uns am FKK-Strand zeigen. Wir lieben die verstohlenen und manchmal lüsternen Blicke.

    Absolute Kaufempfehlung.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Βύσμα προστάτη - butt plug Extremeo - P-Spot

    Βύσμα προστάτη - butt plug Extremeo - P-Spot

    Με αυτά τα butt plug από τη σειρά Extremeo, θα ζήσετε οργασμούς μεγάλης διάρκειας που δεν θα τελειώσουν... Είναι σαφές από την πρώτη ματιά ότι αυτός ο νέος τύπος πρωκτικού βύσματος δεν είναι ένα συνηθισμένο butt plug. Χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα του, αυτό το butt plug ανοίγει εντελώς νέες και εξαιρετικά έντονες δυνατότητες διέγερσης του προστάτη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: