Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DOXY Massager

Ενημερωτικό δελτίο

DOXY Original Wand Massager - Μαύρο

Νέο Προσφορά

Το DOXY Original Wand Massager έχει ταχύτητα έως και 9.000 στροφές ανά λεπτό και επομένως είναι ο κατάλληλος δονητής για σκληρό και γρήγορο παιχνίδι, αλλά είναι επίσης αποτελεσματικός σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες (3.000 στροφές ανά λεπτό), ο δονητής διεισδύει DOXY Original Wand Massager διεισδύει βαθιά στους μύες και εγγυάται ακραίους οργασμούς.

Περισσότερες πληροφορίες

3607/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Το DOXY Original Wand Massager έχει ταχύτητα έως και 9.000 στροφές ανά λεπτό και επομένως είναι ο κατάλληλος δονητής για σκληρό και γρήγορο παιχνίδι, αλλά είναι επίσης αποτελεσματικός σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες (3.000 στροφές ανά λεπτό), ο δονητής διεισδύει DOXY Original Wand Massager διεισδύει βαθιά στους μύες και εγγυάται ακραίους οργασμούς. Όπως και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ισχυρό δονητή, ο DOXY Original Wand Massager ξεδιπλώνει το έντονο, διεισδυτικό του αποτέλεσμα ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο.

The DOXY Massager Original - μια πρόσκληση για βαθιές αισθήσεις

The DOXY Original Wand Massager είναι ένας από τους πιο προσιτούς μας Wand Massager. Το περίβλημά του είναι κατασκευασμένο από ABS υψηλής ποιότητας, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούμε να το προσφέρουμε σε εξαιρετική τιμή. Ωστόσο, μια ευνοϊκή τιμή δεν σημαίνει ότι έχει λιγότερα να προσφέρει από τα άλλα μας DOXY Μασάζ τοίχου! Κάτω από την γκρι, φιλική προς το σώμα κεφαλή σιλικόνης βρίσκεται η χαρακτηριστική μας χυτή μεταλλική κεφαλή, η οποία στεγάζει τον ίδιο κινητήρα και παρέχει την εξαιρετικά ισχυρή δόνηση που κάνει το Wand Massager από την κορυφαία χυτό μασάζ της σειράς μας.

Ακριβής έλεγχος με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το DOXY Original Wand Massager διαθέτει 30 % περισσότερη ισχύ από το Hitachi Magic Wand. Για τον έλεγχο αυτής της εκπληκτικής έντασης που κόβει την ανάσα, το DOXY Original Wand Massager διαθέτει τα χειριστήρια που αγαπούν οι πελάτες μας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε αργά την ταχύτητα από μια απαλή δόνηση στις 3.000 στροφές ανά λεπτό έως ένα καταιγιστικό κρεσέντο στις 9.000 στροφές ανά λεπτό. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τρία δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κλιμακούμενων παλμών και αφήστε το Original Wall Massager να αναλάβει τον έλεγχο DOXY Το αυθεντικό μασάζ με τοίχο έχει τον έλεγχο. Έχετε επίγνωση του σε τι μπλέκεστε ... Το DOXY Wand Massager δεν είναι ένας οποιοσδήποτε δονητής, αλλά ένα τρεμάμενο και παλλόμενο μέγα τέρας με εύκαμπτη κεφαλή. Είναι τόσο ισχυρό που χαλαρώνει με ευκολία μύες που έχουν σκληρύνει για χρόνια. Τοποθετήστε λοιπόν την κεφαλή του μασάζ σε μια οικεία, ερωτογενή ζώνη και απολαύστε τα ωστικά κύματα που κάνουν το δρόμο τους μέσα στο σώμα σας. Είστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση που κόβει την ανάσα

Ζήστε τη μαγεία του DOXY Wand Massager!

Το βάρος και η μηχανική της κεφαλής Doxy είναι χυτή από αλουμίνιο και παρέχει καταπραϋντικούς κραδασμούς και παλμούς αντί για μονότονο βουητό. Οι διεισδυτικές δονήσεις που εισχωρούν βαθιά στο σώμα κάνουν το DOXY Wand Massager ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται ως μασάζ για όλο το σώμα ή για πιο προσωπικές στιγμές.

Το DOXY Wand Massager εντυπωσιάζει με τον υπέροχο σχεδιασμό του!

Το εργονομικά διαμορφωμένο σώμα του DOXY Original εφαρμόζει άνετα στο χέρι και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό που είναι γνωστό για την αντοχή του στους κραδασμούς. Τα φυσικά ή τεχνητά έλαια δεν μπορούν να του κάνουν κακό. Η κατασκευασμένη με ακρίβεια μεταλλική κεφαλή μήκους 6 εκατοστών καλύπτεται με βελούδινα απαλή σιλικόνη ιατρικού τύπου για άψογο φινίρισμα.

Η ασφάλειά σας προηγείται!

Το τροφοδοτικό με πρίζα εξασφαλίζει ότι μόνο το συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης φτάνει στο Wand Massager και έτσι επιτρέπει την ασφαλή και απροβλημάτιστη χρήση οπουδήποτε στον κόσμο. Χάρη στο γενναιόδωρο καλώδιο 3 μέτρων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν βρίσκεστε κοντά σε πρίζα όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Wand Massager να το χρησιμοποιήσετε.

Το DOXY Wand Massager - ένα πραγματικό πολυεργαλείο!

Το DOXY Wand Massager είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ακόμη μασάζ, είναι η πύλη σε ένα σύμπαν απόλαυσης που περιμένει να το ανακαλύψετε. Δεν έχει σημασία τι φύλο είστε, αν πρόκειται να κάνετε ένα παθιασμένο ταξίδι μόνοι σας ή με τον σύντροφό σας, το DOXY σας προσφέρει μια πληθώρα δυνατοτήτων που κόβουν την ανάσα.

Για τις γυναίκες:

  • Σόλο: Οι ισχυρές δονήσεις του DOXY μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξωτερική διέγερση. Πολλές γυναίκες το βρίσκουν ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τη διέγερση της κλειτορίδας, οδηγώντας σε έντονους οργασμούς. Η φαρδιά κεφαλή του DOXY Wand Massager καλύπτει μια μεγάλη περιοχή και παρέχει μια βαθιά, δονητική αίσθηση που υπερβαίνει την περιοχή επαφής.
  • Μασάζ σώματος: Το DOXY Wall Massager δεν είναι κατάλληλο μόνο για σεξουαλική απόλαυση, αλλά και για μασάζ σώματος. Χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, ειδικά στην περιοχή του λαιμού, της πλάτης και των ώμων.


Για τους άνδρες:

  • Σόλο: Οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY διεγείρουν το περίνεο, την ευαίσθητη περιοχή μεταξύ του όσχεου και του πρωκτού. Όταν το μασάζ οδηγείται κατά μήκος του άξονα του πέους, δημιουργείται μια μοναδική αίσθηση δόνησης. Ο πρωκτός αισθάνεται επίσης το DOXY Wand Massager αισθάνεται υπέροχα.
  • Μασάζ σώματος: Ακριβώς όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY για να χαλαρώσουν ολόκληρο το σώμα και να ανακουφιστούν από το άγχος της ημέρας.


Για τα ζευγάρια: Το μασάζ μπορεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη μασάζ:

  • Ευχαρίστηση μαζί: Τα ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY Wand Massager κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών και να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο εναλλάξ ή να εξερευνούν τις ερωτογενείς ζώνες. Η ισχύς και το εύρος των δονήσεων μπορούν να προσθέσουν ένα συναρπαστικό στοιχείο στο σεξ στην κρεβατοκάμαρα.
  • Αύξηση της οικειότητας: Χρησιμοποιώντας το DOXY Wand Massager κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική εμπειρία. Το DOXY μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διείσδυση, για παράδειγμα, γεγονός που αυξάνει την ευχαρίστηση και των δύο συντρόφων.


Συνοψίζοντας, μπορεί να ειπωθεί ότι η DOXY Wand Massager υπερβαίνει τα παραδοσιακά όρια των σεξουαλικών παιχνιδιών και έχει κάτι για όλους. Εκπλαγείτε από τη δύναμη του DOXY Wand Massager και ξεκινήστε ένα ταξίδι απαράμιλλης απόλαυσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • DOXY Original Wand Massager
  • Διαστάσεις: Διάμετρος: Συνολικό μήκος 37 cm, διάμετρος κεφαλής 6 cm, περίμετρος περιβλήματος 16 cm.
  • Βάρος: 500 γραμμάρια
  • Παροχή ρεύματος: Το τροφοδοτικό τροφοδοτεί τη συσκευή με συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης.
  • Περιλαμβάνεται προσαρμογέας - Ηνωμένο Βασίλειο, ΕΕ, ΗΠΑ & AU/NZ
  • Μήκος καλωδίου: 3 μέτρα
  • Συνδυάστε το DOXY Wand Massager με το λιπαντικό μας με βάση το νερό Aquameo για απαλή και ασφαλή διέγερση και καθαρίστε το Wand Massager με το VERYCLEAN Spray, το γρήγορο και εύκολο σπρέι καθαρισμού μας.
  • Ανακαλύψτε το αποκορύφωμα της απόλαυσης! Βυθιστείτε σε έναν κόσμο όπου η ποιότητα συναντά την απόλαυση - με τους ασυναγώνιστους δονητές DOXY και την εκτεταμένη συλλογή MEO που δεν αφήνει περιθώρια για επιθυμίες. Επιλέξτε το καλύτερο, γιατί δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο. DOXY & MEO - όπου η ποιότητα συναντά την απόλαυση! DOXY και MEO είναι δύο πολύ γνωστές μάρκες στη βιομηχανία ενηλίκων. Και οι δύο έχουν δημιουργήσει μια θέση για τον εαυτό τους με προϊόντα που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα, την απόδοση και την ικανοποίηση του χρήστη. Κάθε μάρκα έχει τα δικά της δυνατά σημεία: Ενώ το DOXY είναι γνωστή για τα ισχυρά μασαζέρ της που προσφέρουν απαράμιλλες αισθήσεις, η MEO χαρακτηρίζεται από την ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων της που καλύπτει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι και οι δύο μάρκες χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας για τα προϊόντα τους. Αυτά διασφαλίζουν την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια για τους πελάτες τους.
  • Το MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

DOXY Original Wand Massager - Μαύρο

DOXY Original Wand Massager - Μαύρο

Το DOXY Original Wand Massager έχει ταχύτητα έως και 9.000 στροφές ανά λεπτό και επομένως είναι ο κατάλληλος δονητής για σκληρό και γρήγορο παιχνίδι, αλλά είναι επίσης αποτελεσματικός σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες (3.000 στροφές ανά λεπτό), ο δονητής διεισδύει DOXY Original Wand Massager διεισδύει βαθιά στους μύες και εγγυάται ακραίους οργασμούς.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: