Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DOXY Massager

Ενημερωτικό δελτίο

DOXY Die Cast Wand Massager - Μωβ

Το DOXY Cast Massager είναι ακριβώς το κατάλληλο για όλους εκείνους που αγαπούν το DOXY Πρωτότυπο και αναζητούν μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία. Το DOXY Cast Massager διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του DOXY Πρωτότυπο, αλλά είναι χυτό από ένα κομψό κράμα αλουμινίου-τιτανίου. Το υψηλής ποιότητας περίβλημα του DOXY Cast Massager έχει μεγαλύτερο βάρος και υπόσχεται μια ακόμη πιο έντονη εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3602/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το DOXY Cast Massager είναι ακριβώς το κατάλληλο για όλους εκείνους που αγαπούν το DOXY Πρωτότυπο και αναζητούν μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία. Το DOXY Cast Massager έχει όλα τα χαρακτηριστικά του DOXY Πρωτότυπο, αλλά είναι χυτό από ένα κομψό κράμα αλουμινίου-τιτανίου. Το υψηλής ποιότητας περίβλημα του DOXY Cast Massager έχει μεγαλύτερο βάρος και υπόσχεται μια ακόμη πιο έντονη εμπειρία.

    Το DOXY Die Cast Wand Massager θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας!

    Όλες οι δημοφιλείς λειτουργίες του DOXY παραμένουν με το DOXY Die Cast Wand Massager διατηρούνται. Τα εύχρηστα χειριστήρια προσφέρουν εξίσου πολλές υπέροχα διεγερτικές περιστροφές από 3.000 έως 9.000 με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και τη γνωστή κλιμακούμενη λειτουργία παλμών. Το βαρύτερο μεταλλικό περίβλημα του DOXY Die Cast Wand Massager αναδεικνύει ακόμα καλύτερα την ισχύ των δονήσεων και απογειώνει το μασάζ DOXY Εμπειρία μασάζ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

     

    Το κορυφαίο μοντέλο μας, το DOXY Cast Massager, είναι χυτό από κράμα αλουμινίου/τιτανίου και σας προσφέρει μια ακόμη καλύτερη εμπειρία doxy.

     

    Είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί η απόδοση, αλλά πιστεύουμε ότι το DOXY Die Cast Massager προσφέρει περίπου 20% μεγαλύτερη ένταση από το DOXY Massager Πρωτότυπο. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση βαρύτερων βαρών που δημιουργούν μια βαθύτερη, παλλόμενη αίσθηση.

     

    Ζήστε την εκπληκτική δύναμη της δόνησης που κόβει την ανάσα!

     

    Οι ισχυρές δονήσεις του DOXY Μασάζ διεισδύουν βαθιά στους ιστούς και διεγείρουν ακόμη περισσότερες νευρικές απολήξεις για μια έντονη, διεγερτική εμπειρία. Η κεφαλή μήκους 6 cm, με επικάλυψη σιλικόνης, εγγυάται μέγιστες αισθήσεις ακριβώς εκεί που σας αρέσουν περισσότερο.

     

    Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά σας!

     

    Με πρόσθετο βάρος 190 γραμμαρίων, το DOXY Massager είναι μια σέξι πηγή ενέργειας που μπορείτε να μετακινείτε κατά βούληση ή ακόμα και να την αφήνετε στη θέση της για να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα - ιδανικό για χρήστες με περιορισμένη κινητικότητα.

     

    Η ασφάλειά σας προηγείται!

     

    Το τροφοδοτικό διασφαλίζει ότι μόνο συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης εισέρχεται στο προϊόν, εξασφαλίζοντας ασφαλή και απροβλημάτιστη χρήση οπουδήποτε στον κόσμο. Εξοπλισμένο με ένα γενναιόδωρο καλώδιο μήκους 3 μέτρων, το DOXY Die Cast Wand Massager θαυμάσια ευέλικτο.

     

    DOXY Το Cast Wand Massager: ατελείωτη δύναμη!

     

    Ζήστε την εμπειρία της αχαλίνωτης δύναμης του DOXY The Cast Massager. Το DOXY Die Cast Massager είναι κάτι περισσότερο από ένας εξαιρετικά ισχυρός δονητής, είναι ένα σύμβολο της απόλυτης ικανοποίησης που περιμένει να απελευθερωθεί. Είτε για άνδρες είτε για γυναίκες, μόνοι ή ως ζευγάρι, το DOXY Die Cast Wand Massager προσφέρει μια πληθώρα ερεθιστικών εμπειριών.

     

    Για τις γυναίκες:

     

    • Για γυναίκες: Για σόλο παιχνίδι: Χρησιμοποιήστε τις ισχυρές δονήσεις του DOXY Die Cast Wand Massager για εξωτερική διέγερση. Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν το DOXY ως εξαιρετικά αποτελεσματική για τη διέγερση της κλειτορίδας, οδηγώντας σε έντονους οργασμούς. Η ευρεία κεφαλή καλύπτει μια μεγάλη περιοχή και παρέχει μια βαθιά, παλλόμενη αίσθηση που υπερβαίνει την απλή επιφάνεια.
    • Μασάζ σώματος: Εκτός από τη σεξουαλική ικανοποίηση, το DOXY Massager είναι επίσης ένα εξαιρετικό μασάζ για το σώμα. Χρησιμοποιήστε το για να καταπραΰνετε τους πονεμένους μύες, ειδικά στον αυχένα, την πλάτη και τους ώμους.

     

    Για τους άνδρες:

     

    • Σόλο παιχνίδι: Οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY Cast Massager για να διεγείρουν το περίνεο, την ευαίσθητη περιοχή μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού, ή τον ίδιο τον πρωκτό. Μετακινώντας το μασάζ κατά μήκος του άξονα του πέους, μπορεί να δημιουργηθεί μια εντελώς νέα, παλλόμενη αίσθηση μασάζ.
    • Μασάζ σώματος: Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες μπορούν DOXY για γενική χαλάρωση και για να αποτινάξουν το άγχος της καθημερινότητας.

     

    Για ζευγάρια:

     

    • Κοινή απόλαυση: Τα ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DOXY Cast Massager ως μέρος των προκαταρκτικών παιχνιδιών, κάνοντας ο ένας στον άλλο μασάζ με τη σειρά ή εξερευνώντας τις ερωτογενείς ζώνες. Η καθαρή δύναμη και το εύρος των δονήσεων μπορεί να προσθέσει μια νέα, συναρπαστική γεύση στα προκαταρκτικά.
    • Περισσότερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ: Το DOXY Cast Massager μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της συνουσίας για να βελτιώσει την εμπειρία. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διείσδυση, γεγονός που αυξάνει την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους.

     

    Συνοψίζοντας, το DOXY The Cast Massager υπερβαίνει τα τυπικά όρια των ισχυρών δονητών και έχει κάτι για όλους. Ο προσαρμόσιμος σχεδιασμός του εξασφαλίζει ότι κάθε επαφή με το σώμα είναι μοναδική, ικανοποιητική και συναρπαστική. Αφήστε τη δύναμη του DOXY Cast Massager να σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι απαράμιλλης απόλαυσης.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • DOXY Cast Massager
    • Διαστάσεις: Διάμετρος κεφαλής 6 cm, περίμετρος 16 cm.
    • Βάρος: 690 γραμμάρια
    • Παροχή ρεύματος: Τροφοδοσία: Το τροφοδοτικό παρέχει συνεχές ρεύμα με χαμηλή τάση
    • Περιλαμβάνεται προσαρμογέας - Ηνωμένο Βασίλειο, ΕΕ, ΗΠΑ και AU
    • Μήκος καλωδίου: 3 μέτρα.
    • Συνδυάστε το DOXY Massager με το λιπαντικό μας Aquameo με βάση το νερό για ομαλό και ασφαλές παιχνίδι και διατηρήστε το πεντακάθαρο με το VERYCLEAN Spray, το γρήγορο και εύκολο καθαριστικό μας για σεξουαλικά παιχνίδια. Τέλεια απόλαυση, απλά.
    • Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση! Βυθιστείτε σε έναν κόσμο όπου η ποιότητα συναντά την απόλαυση με τα ασυναγώνιστα μασάζ από DOXY Wand και την εκτεταμένη συλλογή από τη MEO. Επιλέξτε το καλύτερο, γιατί δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο. DOXY & MEO - όπου η ποιότητα συναντά την αίσθηση!
    • DOXY και η MEO είναι δύο πολύ γνωστές μάρκες στην ερωτική βιομηχανία. Και οι δύο εταιρείες έχουν γίνει γνωστές με προϊόντα που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα, την απόδοση και την ικανοποίηση των πελατών. Κάθε μάρκα έχει τα δυνατά της σημεία: Ενώ το DOXY είναι γνωστή για τους ισχυρούς μασάζ της που προσφέρουν απαράμιλλες αισθήσεις, η MEO χαρακτηρίζεται από την ποικίλη γκάμα προϊόντων της που καλύπτει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι και οι δύο μάρκες χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας για τα προϊόντα τους, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και ασφάλεια για τους χρήστες τους.
    • Το MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Megliore antistress di sempre

    Mi ha già dato molta compagnia da sola. Ora, non vedo l'ora di provarlo con il mio compagno

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      DOXY Die Cast Wand Massager - Μωβ

      DOXY Die Cast Wand Massager - Μωβ

      Το DOXY Cast Massager είναι ακριβώς το κατάλληλο για όλους εκείνους που αγαπούν το DOXY Πρωτότυπο και αναζητούν μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία. Το DOXY Cast Massager διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του DOXY Πρωτότυπο, αλλά είναι χυτό από ένα κομψό κράμα αλουμινίου-τιτανίου. Το υψηλής ποιότητας περίβλημα του DOXY Cast Massager έχει μεγαλύτερο βάρος και υπόσχεται μια ακόμη πιο έντονη εμπειρία.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: