Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DOXY Massager

Ενημερωτικό δελτίο

DOXY Bullet Δονητής - Silver - Πολυτελής δονητής

Με το DOXY Bullet Δονητή, η απόλαυση της διακριτικής σεξουαλικής διέγερσης είναι πάντα εφικτή. Αυτός ο συμπαγής δονητής πολυτελείας τα έχει όλα: παρέχει τις ίδιες βαθιές, εκρηκτικές δονήσεις που έχετε συνηθίσει από DOXY αλλά σε έναν κομψό, πολύ διακριτικό σχεδιασμό.

Περισσότερες πληροφορίες

3610/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με το DOXY Bullet Δονητή, η απόλαυση της διακριτικής σεξουαλικής διέγερσης είναι πάντα εφικτή. Αυτός ο συμπαγής δονητής πολυτελείας τα έχει όλα: παρέχει τις ίδιες βαθιές, εκρηκτικές δονήσεις που έχετε συνηθίσει από DOXY αλλά σε έναν κομψό, πολύ διακριτικό σχεδιασμό.

     

    Το DOXY Bullet Δονητής είναι ιδανικός για όποιον του αρέσει να είναι διακριτικός αλλά και ακραίος. Με το λεπτότατα διαμορφωμένο άκρο του για ακριβή διέγερση, ο DOXY Bullet φτάνει ακριβώς στα σημεία όπου τον χρειάζεστε για να σας προσφέρει στοχευμένη διέγερση. Και με επτά διαφορετικές λειτουργίες, δεν υπάρχουν όρια στην απόλαυσή σας.

     

    Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του DOXY Bullet Δονητή:

     

    • Συμπαγής και διακριτικός: μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε οπουδήποτε χωρίς να τραβάτε την ανεπιθύμητη προσοχή.
    • Πολυτέλεια για να αισθάνεστε και να βλέπετε: Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο για κομψή και άνετη αίσθηση.
    • Ισχυρή απόδοση: Παρέχει τις ίδιες έντονες δονήσεις που γνωρίζετε από DOXY εξοικειωμένοι.
    • Ευέλικτο: Με δύο ταχύτητες και πέντε διαφορετικά μοτίβα δόνησης, μπορείτε να διαφοροποιήσετε τη διέγερση σε δευτερόλεπτα.
    • Αδιάβροχος: Χρησιμοποιήστε τον δονητή στο μπάνιο ή στο ντους για υγρή και άγρια απόλαυση.
    • Επαναφορτιζόμενος: Η επαναφόρτιση διάρκειας 1,40 ωρών εξασφαλίζει αδιάκοπη διασκέδαση και κάνει τον DOXY Bullet Δονητή έτοιμο για έναν δεύτερο γύρο σε χρόνο μηδέν.

     

    Το DOXY Bullet Δονητής είναι εύκολος στη χρήση και εργονομικά τέλεια διαμορφωμένος. Γλιστράει αβίαστα από το ένα χέρι στο άλλο και σας δίνει την ελευθερία να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας εκεί που σας αρέσει περισσότερο. Είτε χρησιμοποιείτε τον DOXY Bullet μόνος ή με τον σύντροφό σας, στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε, αυτός ο διακριτικός αλλά πολύ ισχυρός δονητής Bullet θα είναι ο αξιόπιστος σύντροφός σας για όλες τις προσωπικές σας περιπέτειες.

     

    Ο DOXY Bullet Δονητής έρχεται σε μια κομψή και στιβαρή θήκη αλουμινίου, η οποία φιλοξενεί επίσης ένα καλώδιο φόρτισης USB τύπου C, ώστε να είναι πάντα ασφαλής και έτοιμος για την επόμενη περιπέτειά σας. Είναι αδιάβροχος και σας προσκαλεί να παρατείνετε τον χρόνο σας στο μπάνιο ή στο ντους και να ζήσετε έναν εντελώς νέο κόσμο απόλαυσης.

     

    Οι γυναίκες και οι άνδρες θα ενθουσιαστούν:

     

    Γυναίκες:

     

    • Άμεση διέγερση της κλειτορίδας: Το ακριβές άκρο του DOXY Bullet Δονητή είναι ιδανικό για την ακριβή διέγερση. Γλιστρήστε πάνω στην κλειτορίδα με διαφορετική πίεση και ταχύτητα για έντονη απόλαυση.
    • Εξωτερικές ερωτογενείς ζώνες: Οι γυναίκες έχουν φυσικά πολλές άλλες ερωτογενείς ζώνες εκτός από την κλειτορίδα. Χρησιμοποιήστε τον DOXY Bullet Δονητή για να διεγείρετε περιοχές όπως το εσωτερικό των μηρών, τις θηλές ή την κοιλιά.
    • Tease & Άρνηση: Χρησιμοποιήστε τα διαφορετικά επίπεδα έντασης για να φτάσετε πιο κοντά στην κορύφωση, στη συνέχεια επιβραδύνετε και επαναλάβετε τη διαδικασία για μια έντονη οργασμική εμπειρία.

     

    Άνδρες:

     

    • Διέγερση του φρενίου: Το φρενίο, που βρίσκεται στην κάτω πλευρά του πέους ακριβώς κάτω από τη βάλανο, είναι πολύ ευαίσθητο. Εάν το DOXY Bullet Δονητής χρησιμοποιείται εδώ, μπορεί να προκύψουν ισχυροί οργασμοί.
    • Διέγερση του περινέου: Η περιοχή μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού, γνωστή ως περίνεο, είναι ένα άλλο καυτό σημείο για πολλούς άνδρες. Οι απαλές δονήσεις σε αυτή την περιοχή μπορούν να αυξήσουν τη διέγερση.
    • Διέγερση του πρωκτού: Ο πρωκτός είναι πλούσιος σε νευρικές απολήξεις που τον καθιστούν πολύ δεκτικό στη διέγερση. Με την DOXY Bullet Δονητή, μπορείτε να διεγείρετε απαλά τον πρωκτό για να αυξήσετε την ευχαρίστηση.
    • Διέγερση των όρχεων: Οι απαλές δονήσεις στους όρχεις μπορεί να αποτελέσουν μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία. Οι ρυθμίσεις του DOXY Bullet Δονητή μπορούν να ρυθμιστούν για άνεση και ένταση.
    • Διέγερση της βάλανος: Η βάλανος του πέους είναι μια άλλη πολύ ευαίσθητη περιοχή. Η χρήση του DOXY Bullet Δονητή στην περιοχή αυτή, ειδικά γύρω από την κεφαλή του πέους, μπορεί να οδηγήσει σε έντονους οργασμούς.
    • Άλλες ερωτογενείς ζώνες: Ακριβώς όπως και οι γυναίκες, οι άνδρες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον DOXY Bullet Δονητή για να διεγείρουν τις θηλές, το εσωτερικό των μηρών ή άλλες ερωτογενείς ζώνες.

     

    Για ζευγάρια:

     

    • Μοιραστείτε την απόλαυση: Αφήστε τον DOXY Bullet Δονητή πάνω στο σώμα του άλλου κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών. Ανακαλύψτε τα πιο ευαίσθητα σημεία του άλλου και ρυθμίστε εναλλάξ την ένταση των δονήσεων.
    • Περισσότερη διασκέδαση με μια πίπα: Ενώ ο ένας σύντροφος παρέχει τη στοματική διέγερση, ο άλλος μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία με τον δονητή με DOXY Bullet Εμπειρία χρησιμοποιώντας τον δονητή σε διαφορετικές ερωτογενείς ζώνες.
    • Περισσότερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ: Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να DOXY Bullet Δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση εξωτερικών ερωτογενών ζωνών κατά τη διάρκεια του σεξ, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο απόλαυσης στην προσωπική στιγμή.
    • Tease & Άρνηση: Χρησιμοποιήστε τον DOXY Bullet Δονητή για να διεγείρετε το άλλο άτομο, να αυξήσετε την προσμονή και να εντείνετε τον οργασμό.

     

    Το συμπαγές μέγεθος, οι ισχυρές δονήσεις και ο κομψός σχεδιασμός του δονητή DOXY Bullet Δονητή τον καθιστούν έναν ελκυστικό σύντροφο για όλους, είτε μόνοι είτε ως ζευγάρι. Βυθιστείτε στον κόσμο αυτών των αισθήσεων και ανακαλύψτε τι κάνει το DOXY Bullet Δονητή ένα απαραίτητο κομμάτι της συλλογής σας με ερωτικά παιχνίδια.

     

    Εξαιρετικά ευαίσθητος, εξαιρετικά λεπτός και εξαιρετικά διακριτικός: ο όμορφος δονητής είναι DOXY Bullet Δονητής είναι τόσο συμπαγής και διακριτικός όσο θα περίμενε κανείς, αλλά έχει το τέλειο μέγεθος για να σας διεγείρει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Επτά πολύ ικανοποιητικοί τρόποι δόνησης διεγείρουν κάθε νεύρο και καθιστούν τον δονητή ένα μοναδικό ερωτικό παιχνίδι DOXY Bullet Δονητή ένα μοναδικό ερωτικό παιχνίδι της πολυτελούς κατηγορίας.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Ο δονητής είναι μια πολύ καλή επιλογή για να αποκτήσετε μια πολύ καλή ποιότητα και μια πολύ καλή ποιότητα:

     

    • DOXY Bullet Δονητής
    • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Μήκος 120 mm, διάμετρος κεφαλής 25 mm.
    • Βάρος: 85 γραμμάρια
    • Παροχή ρεύματος: USB με μαγνητικό βύσμα για φόρτιση
    • Μήκος καλωδίου: 30 cm
    • Χρώμα: ασημί
    • Χρήση του DOXY Bullet Δονητή με το λιπαντικό μας με βάση το νερό Aquameo για μια ιδιαίτερα απολαυστική εμπειρία και διατηρήστε τον πεντακάθαρο με το VERYCLEAN Spray, το πρακτικό καθαριστικό παιχνιδιών μας.
    • Το MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    5 Star product

    All products from Doxy are real and does more than you add says it does both outside and in! Makes me feel like a man I need to be! Thanks MEO pleasure is your business

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      DOXY Bullet Δονητής - Silver - Πολυτελής δονητής

      DOXY Bullet Δονητής - Silver - Πολυτελής δονητής

      Με το DOXY Bullet Δονητή, η απόλαυση της διακριτικής σεξουαλικής διέγερσης είναι πάντα εφικτή. Αυτός ο συμπαγής δονητής πολυτελείας τα έχει όλα: παρέχει τις ίδιες βαθιές, εκρηκτικές δονήσεις που έχετε συνηθίσει από DOXY αλλά σε έναν κομψό, πολύ διακριτικό σχεδιασμό.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: