Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μάσκες ματιών & Δεμένα μάτια

Ενημερωτικό δελτίο

Μάσκα ματιών σιλικόνης BDSM

Ζήστε έναν κόσμο έντονων αισθήσεων με την απόλυτα αδιαφανή μάσκα ματιών σιλικόνης. Σε αντίθεση με τις συμβατικές μάσκες ματιών, η BDSM μάσκα ματιών μας είναι εξαιρετικά άνετη στη χρήση, καθώς εφαρμόζει άνετα γύρω από το πρόσωπό σας και σχεδόν ξεχνάτε ότι τη φοράτε!

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ζήστε έναν κόσμο έντονων αισθήσεων με την απόλυτα αδιαφανή μάσκα ματιών σιλικόνης. Σε αντίθεση με τις συμβατικές μάσκες ματιών, η BDSM μάσκα ματιών μας είναι εξαιρετικά άνετη στη χρήση, επειδή εφαρμόζει άνετα γύρω από το πρόσωπό σας και σχεδόν ξεχνάτε ότι τη φοράτε!

    Μια αισθησιακή εμπειρία σε μια κατηγορία από μόνη της: γιατί όλοι χρειάζονται αυτή τη μάσκα ματιών!

    Η μάσκα ματιών εντυπωσιάζει με το ανατομικό της σχήμα, το οποίο εγγυάται τέλεια εφαρμογή χωρίς να ασκεί πίεση στα μάτια σας. Το περίτεχνο τμήμα της μύτης προσφέρει πρόσθετη άνεση και ευχάριστη εφαρμογή. Η μάσκα ματιών είναι εντελώς αδιαφανής, ώστε να μπορείτε να αντιλαμβάνεστε πιο έντονα άλλες αισθήσεις.

    Με μια μάσκα ματιών, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την όρασή σας κατά τη διάρκεια του σεξ και να επικεντρωθείτε εξ ολοκλήρου στις άλλες αισθήσεις σας. Η αφή και οι ήχοι γίνονται πιο έντονα αντιληπτοί και βιώνετε τη στιγμή με έναν εντελώς νέο και συναρπαστικό τρόπο. Το παιχνίδι με την ανωνυμία δημιουργεί επίσης μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα στην οποία μπορείτε να απολαύσετε τον σύντροφό σας χωρίς να τον βλέπετε. Με τη μάσκα ματιών, το σεξ γίνεται ένα ταξίδι των αισθήσεων που ανεβάζει την απόλαυση και την έκσταση σε ένα νέο επίπεδο.

    Η μάσκα ματιών μας μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά στο μέγεθος του κεφαλιού σας με τα τρία πιεστικά καρφιά, εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή και άνεση στη χρήση. Η μάσκα ματιών διατίθεται σε κόκκινο και μαύρο χρώμα.

    Σε σύγκριση με τις συμβατικές μάσκες ματιών, η μάσκα ματιών σιλικόνης μας προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα:

    • Η σιλικόνη προσφέρει εξαιρετική άνεση στη χρήση, καθώς είναι απαλή και ευχάριστη στο δέρμα. Σε αντίθεση με το δέρμα ή το λάτεξ, η σιλικόνη είναι υποαλλεργική και φιλική προς το δέρμα, επομένως είναι κατάλληλη και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.
    • Από την άλλη πλευρά, η μάσκα ματιών σιλικόνης αγκαλιάζει στενά το πρόσωπο και εφαρμόζει τέλεια χωρίς να ασκεί πίεση στα μάτια χάρη στο ανατομικό της σχήμα. Αυτό εξασφαλίζει μια ευχάριστη άνεση στη χρήση, έτσι ώστε η μάσκα ματιών να είναι κατάλληλη και για μεγαλύτερο χρόνο χρήσης.
    • Επιπλέον, το υλικό σιλικόνης είναι απολύτως αδιαφανές, ώστε να μην μπορείτε να δείτε τίποτα ακόμη και στο σκοτάδι ή σε έντονο φως.
    • Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ο εύκολος καθαρισμός και η φροντίδα της μάσκας ματιών σιλικόνης. Η μάσκα ματιών μπορεί να καθαριστεί με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι, διατηρώντας παράλληλα τις υγιεινές ιδιότητες της σιλικόνης.


    Η μάσκα ματιών της MEO σας εγγυάται έτσι υψηλό επίπεδο άνεσης στη χρήση, τέλεια εφαρμογή, απόλυτη αδιαφάνεια, εύκολο καθαρισμό και, φυσικά, ατομική προσαρμοστικότητα - όλα αυτά για μια αισθησιακή και έντονη εμπειρία που οι συμβατικές μάσκες ματιών από άλλα υλικά δεν μπορούν να προσφέρουν.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Μάσκα ματιών σιλικόνης
    • Μάσκα BDSM
    • Υψηλότερη άνεση στη χρήση.
    • Απολύτως αδιαφανής.
    • Εφαρμόζεται στενά στο πρόσωπο
    • Ανατομικό σχήμα, χωρίς υπερβολική πίεση στα μάτια, διαμορφωμένη περιοχή μύτης.
    • Ρυθμιζόμενο μέγεθος με τρία πιεστικά καρφιά.
    • Διατίθεται σε κόκκινο και μαύρο χρώμα.
    • Για τον καθαρισμό, συνιστούμε το σπρέι VeryClean.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Maschera eccitante

    Maschera versamente ottima, la consiglio per provare qualche giochino erotico, ed uscire un po dall'ordinario

      Αξιολόγηση 

      Fatta bene, ma...

      ... su di me non copre molto bene, se guardo verso il basso, vedo tutto. Questo perché non aderisce bene nella parte del naso, almeno su di me. A parte questo, il prodotto si presenta davvero ben fatto e non stringe!

        Αξιολόγηση 

        A must have

        I didn't really need to buy one, but it's always good to have an extra one.

          Αξιολόγηση 

          Man sieht nichts durch

          Ich war anfangs skeptisch für den günstigen Preis und gespannt, als die Augenmaske kam. Ich muss sagen ich bin sehr positiv überrascht. Die Maske hat eine sehr gute Qualität, ist gut und bequem zu tragen, man sieht nichts durch und in Kombination mit Handschellen unschlagbar. Wer mal etwas anderes erleben möchte, der ist mit dieser Maske sehr gut beraten.

            Αξιολόγηση 

            Tolle Augenbinde

            Sehr schön weiche Augenbinde, nichts ist hart oder scharfkantig. Je nach Lust und Laune kann man sie mal mehr mal weniger fest binden.

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              Μάσκα ματιών σιλικόνης BDSM

              Μάσκα ματιών σιλικόνης BDSM

              Ζήστε έναν κόσμο έντονων αισθήσεων με την απόλυτα αδιαφανή μάσκα ματιών σιλικόνης. Σε αντίθεση με τις συμβατικές μάσκες ματιών, η BDSM μάσκα ματιών μας είναι εξαιρετικά άνετη στη χρήση, καθώς εφαρμόζει άνετα γύρω από το πρόσωπό σας και σχεδόν ξεχνάτε ότι τη φοράτε!

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

              13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: