Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση BDSM

Ενημερωτικό δελτίο

Pain&Pleasure Stick - Ηλεκτροδιέγερση BDSM

Υπακούστε ή τιμωρείστε! Το κόκκινο Pain&Pleasure Stick του Dr Sado είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ BDSM. Είναι σαν μια πύλη σε έναν κόσμο όπου η σεξουαλική απόλαυση και ο φόβος του πόνου συγχωνεύονται με έναν συναρπαστικό και έντονο τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Υπακούστε ή τιμωρείστε! Το κόκκινο Pain&Pleasure Stick του Dr Sado είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ BDSM. Είναι σαν μια πύλη σε έναν κόσμο όπου η σεξουαλική απόλαυση και ο φόβος του πόνου συγχωνεύονται με έναν συναρπαστικό και έντονο τρόπο. Το εντυπωσιακό Pain&Pleasure Stick προσφέρει ένα απαράμιλλο μείγμα σωματικής διέγερσης και ψυχολογικού παιχνιδιού, καθιστώντας το ένα συναρπαστικό και απαραίτητο αντικείμενο για όλους τους λάτρεις του BDSM.

    Το υπέροχο Pain&Pleasure Stick του Dr Sado: Ένα must-have για τους λάτρεις του BDSM!

    Το μοναδικό Pain&Pleasure Stick είναι ένα BDSM sextoy που συνδυάζει τα όρια μεταξύ σεξουαλικής απόλαυσης και φόβου με συναρπαστικό τρόπο. Η ιδιαίτερη ικανότητά του να συνδυάζει την ηλεκτρική διέγερση με τη σεξουαλική διέγερση το καθιστά απαραίτητο αξεσουάρ για τους λάτρεις των έντονων αισθησιακών εμπειριών.

    Η βάση αυτού του συναρπαστικού αξεσουάρ BDSM είναι η ηλεκτρική διέγερση. Μέσω απαλών έως ισχυρών ηλεκτρικών ερεθισμάτων, το Pain&Pleasure Stick δημιουργεί μια σειρά από αισθήσεις, από μια ελαφριά αίσθηση μυρμηγκιάσματος μέχρι ισχυρότερη, πιο διεισδυτική διέγερση.

    Η προσμονή, το άγχος και η αβεβαιότητα που σχετίζονται με κάθε ηλεκτρική σπίθα αυξάνουν τη συνολική αισθησιακή εμπειρία. Η προσμονή του να μην ξέρεις ακριβώς πότε και πόσο έντονο είναι το επόμενο άγγιγμα με το Pain&Pleasure Stick η προσμονή του να μην ξέρεις ακριβώς πότε και πόσο έντονο θα είναι το επόμενο άγγιγμα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που προκαλεί τόσο άγχος όσο και σεξουαλική διέγερση.

    Η έξυπνη Pain&Pleasure Stick μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα μέρη του σώματος, καθιστώντας το ένα ευέλικτο αξεσουάρ BDSM. Το προϊόν είναι ιδανικό για τη διέγερση ερωτογενών ζωνών ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ελαφρώς επώδυνης εμπειρίας που προσθέτει μια άλλη διάσταση στη σωματική αίσθηση.

    Το τρομακτικό Pain&Pleasure Stick παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο πλαίσιο της κυριαρχίας και της υποταγής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο τιμωρίας ή να αυξήσει τη σεξουαλική διέγερση, καθιστώντας το ένα δυναμικό στοιχείο σε διάφορα σενάρια BDSM:

    • Υπάκουσε ή τιμωρήσου: Με το Pain&Pleasure Stick φέρνει μια νέα διάσταση της απόλαυσης και της τιμωρίας στο παιχνίδι. Αυτό το συναρπαστικό αξεσουάρ BDSM συνδυάζει τη γαργαλιστική ηλεκτροδιέγερση με το φόβο του απρόβλεπτου.
    • Συναρπαστική διέγερση: το εύχρηστο Pain&Pleasure Stick παράγει έναν δυνατό αλλά ακίνδυνο ήχο κρότου-λάμψης που θα κάνει τον καθένα να τρέμει. Οι απαλές ηλεκτρικές εκκενώσεις είναι ιδανικές για τη διέγερση των πιο οικείων περιοχών.
    • Άνετο και εύκολο στη χρήση: Το φανταστικό Pain&Pleasure Stick είναι εξοπλισμένο με μια μαλακή, λαστιχένια λαβή για άνετο χειρισμό. Χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB, η συσκευή δεν είναι μόνο φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και άνετη και εύκολη στη χρήση.


    Είτε ξεκινάτε μόλις στον κόσμο του BDSM είτε είστε προχωρημένος χρήστης - το Pain&Pleasure Stick είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ από κάθε άποψη. Το μας Pain&Pleasure Stick προσφέρει το τέλειο μείγμα ελέγχου, κυριαρχίας και αισθησιακής ηλεκτροδιέγερσης.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Συνολικό μήκος: 34 cm - ιδανικό για ακριβή και στοχευμένη διέγερση.
    • Υλικό: Πλαστικό ABS υψηλής ποιότητας και μέταλλο χωρίς νικέλιο, εγγυημένα φιλικό προς το δέρμα και ασφαλές.
    • Επαναφορτιζόμενο: Φιλική προς το περιβάλλον επαναφορτιζόμενη μέσω USB.
    • Λειτουργία: Απλός και απλός χειρισμός με ένα κουμπί πίεσης.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Pain&Pleasure Stick - Ηλεκτροδιέγερση BDSM

    Pain&Pleasure Stick - Ηλεκτροδιέγερση BDSM

    Υπακούστε ή τιμωρείστε! Το κόκκινο Pain&Pleasure Stick του Dr Sado είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ BDSM. Είναι σαν μια πύλη σε έναν κόσμο όπου η σεξουαλική απόλαυση και ο φόβος του πόνου συγχωνεύονται με έναν συναρπαστικό και έντονο τρόπο.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: