Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM Δέσιμο

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

BDSM 2.0: Το Bullock Tie Yoke είναι ένα must για τους οπαδούς του bondage! Όποιος αναζητά την απόλυτη εμπειρία bondage δεν πρέπει να χάσει αυτό το αξεσουάρ. Το Bullock Tie Yoke είναι ό,τι πρέπει για τον υποτακτικό σκλάβο, επειδή αυτό το pillory συνδέει το λαιμό με το πέος και τους όρχεις και εγγυάται ένα ισχυρό αίσθημα υποταγής, πειθαρχίας και ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες

3458/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    BDSM 2.0: Το Bullock Tie Yoke και γιατί είναι ένα must-have για τους οπαδούς του bondage! Αν ψάχνετε για μια μοναδική και απόλυτη εμπειρία bondage, δεν πρέπει να χάσετε αυτό το αξεσουάρ από τη MEO. Το Bullock Tie Yoke είναι ό,τι πρέπει για τον υποτακτικό σκλάβο, καθώς αυτό το εντυπωσιακό pillory συνδέει το λαιμό με το πέος και τους όρχεις και εγγυάται ένα ισχυρό αίσθημα υποταγής, πειθαρχίας και ελέγχου.

    Το Bullock Tie Yoke - Μια γέφυρα μεταξύ παρελθόντος και παρόντος!

    Ιστορικά, το pillory έχει βαθιά ριζωμένη σημασία σε πολλούς πολιτισμούς. Το στηθαίο δεν χρησίμευε μόνο ως όργανο τιμωρίας, αλλά και ως σύμβολο υποταγής και υπακοής στον κανόνα και στις ανώτερες αρχές. Το δικό μας στηθαίο, που ονομάζεται Bullock Tie Yoke, συνδυάζει αυτή την ιστορική προέλευση με τον σύγχρονο κόσμο του BDSM συνδυάζοντας την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με τον σύγχρονο σχεδιασμό.

    Highlights & οφέλη για τον υποτακτικό άνδρα που θέλει να επαναπροσδιορίσει τα όριά του:

    • Υψηλής ποιότητας χειροτεχνία: κατασκευασμένο από ξύλο, αυτό το pillory δεν εντυπωσιάζει μόνο με την αισθητική του, αλλά και με τη στιβαρή και αξιόπιστη κατασκευή του.
    • Ευέλικτες χρήσεις: Είτε ταπείνωση, μαστίγωμα, Ballbusting, CBT ή παιχνίδι με ζεστό κερί - οι δυνατότητες είναι τόσο ποικίλες όσο και οι φαντασιώσεις σας.
    • Ασφάλεια και άνεση: Παρά τη στιβαρότητά του, το Bullock Tie Yoke είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται άνετα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά προσέξτε, περισσότερο από μισή ώρα μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση!
    • Απόλυτος έλεγχος: Με μια δομημένη σύνδεση τριών τμημάτων που ασφαλίζονται με καρφίτσες και τα λουκέτα μας με το ίδιο κλειδί, είναι αδύνατο να βγείτε από το πιλώριο.


    Ακριβώς κατασκευασμένο από ξύλο, αυτό το εντυπωσιακό στηθαίο προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και νεωτερικότητας! Για τον υποτακτικό άνδρα, το Bullock Tie Yoke μεταφέρει μια ένταση υποταγής που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Το στηθαίο δεν χρησιμεύει μόνο ως φυσικός περιορισμός, αλλά είναι επίσης ένα σύμβολο απόλυτης υποταγής. Η ταυτόχρονη δέσμευση του λαιμού, του πέους και του όσχεου εντείνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στο έλεος των άλλων και επιτρέπει έναν βαθύτερο συναισθηματικό δεσμό και μια πιο έντονη εμπειρία υποταγής. Οι κυρίαρχοι σύντροφοι εκτιμούν το Bullock Tie Yoke λόγω της άμεσης εκφραστικότητάς του. Το στηθαίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως αποτελεσματικό μέσο υποταγής, αλλά και ως οπτικό σύμβολο κυριαρχίας και εξουσίας. Το γεγονός ότι το pillory δένει τόσο το λαιμό όσο και τις πιο ευαίσθητες περιοχές του υποτακτικού άνδρα επιτρέπει ποικίλα παιχνίδια και ενισχύει τη σχέση εξουσίας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Pillory - Bullock Tie Yoke
    • Εξοπλισμός δουλείας
    • Διαστάσεις: Συνολικό μήκος 58 cm. Με στρογγυλό άνοιγμα 14 cm για το λαιμό και στρογγυλό άνοιγμα 50 mm για το πέος και τους όρχεις, είναι ιδανικό για κάθε άνδρα. Πάχος υλικού: Ένα στιβαρό πάχος υλικού 32 mm υπόσχεται αντοχή και ανθεκτικότητα.
    • Βάρος: Ένα συμπαγές βάρος περίπου 1 kg εξασφαλίζει σταθερότητα και ισχυρή παρουσία.
    • Υλικό: Ξύλο, μέταλλο
    • Καθαρισμός και φροντίδα: Το Bullock Tie Yoke αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, ώστε να παραμένει πάντα σε άριστη κατάσταση. Σας συνιστούμε να το καθαρίζετε μετά από κάθε χρήση με το σπρέι μας VERYCLEAN. Αυτό εγγυάται όχι μόνο υγιεινή χρήση, αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής για το pillory.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr geiler Pranger

    Für uns top !! Handwerklich erste klasse, made in Germany

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM 2.0: Το Bullock Tie Yoke είναι ένα must για τους οπαδούς του bondage! Όποιος αναζητά την απόλυτη εμπειρία bondage δεν πρέπει να χάσει αυτό το αξεσουάρ. Το Bullock Tie Yoke είναι ό,τι πρέπει για τον υποτακτικό σκλάβο, επειδή αυτό το pillory συνδέει το λαιμό με το πέος και τους όρχεις και εγγυάται ένα ισχυρό αίσθημα υποταγής, πειθαρχίας και ελέγχου.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: